Menu

Lokale stratenmaker nodig? Klusservice MrFix!

Geen zin om het zware straatwerk zelf uit voeren? En wil je voorkomen dat het niet goed vlak is of dat er verzakkingen ontstaan? MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een vakkundige stratenmaker. Vul bovenstaand formulier in en de bestrating van je oprit, terras, looppad of welke andere plek in jouw tuin dan ook wordt geregeld door onze stratenmaker.
 
Hieronder vind je Klantbeoordelingen, recent geplaatste straatwerk klussen, garantie en tips. Het standaardtarief voor een stratenmaker is €55/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Stratenmaker? Natuurlijk via MrFix, want:

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale stratenmaker
  • Kies zelf wanneer de stratenmaker welkom is: 24/7
  • Tarief €55/u incl. btw en voorrijkosten (of eerst offerte)

Hoe krijg ik mijn stratenmaker?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke tuinman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - stratenmaker

Hovenier - Baardmosstraat - Purmerend

Stratenmaker - 45m2 achtertuin bestraten (betontegels 50x50) - NH

Hovenier gezocht in Purmerend om de achtertuin te bestraten. De tuin zal onbestraat aangeboden worden de afmetingen van de betontegels zijn 50x50 en de tuin heeft een oppervlakte van 45m2. (Gardener wanted in Purmerend to pave the backyard. The garde...

Hovenier - Texelweg - Amsterdam

Stratenmaker - Onkruid en struik verwijderen + afvoeren - AM

Hovenier in Amsterdam gezocht. Voor het zetten van een schutting moet de tuin ontdaan worden van de struik en het onkruid. Vervolgens dient het afgevoerd te worden.

Hovenier - Thorbeckelaan - Den Haag

Stratenmaker - Tuin egaliseren en betegelen, Tuinafval verwijderen - DH

Hovenier in Den Haag gezocht om de tuin te egaliseren en betegelen met simpele vierkante tegels. We hebben deze nog niet maar zouden ze eventueel zelf kunnen bestellen als dat in prijs scheelt. Als u gebruikte tegels mee kunt nemen hebben wij daar ook int...

Hovenier - Antony Moddermanstraat - Amsterdam

Stratenmaker - Terras van ~12m2 enkele cm ophogen + Egaliseren - AM

Stratenmaker in Amsterdam gezocht om een terras van ~12m2 enkele centimeters op te hogen en vlak te maken: de 4 zakken van 25 kg zand staan al klaar.

Hovenier - Vechtstraat - Amsterdam

~5m hoge laurierstruik in achtertuin snoeien, Afval afvoeren - AM

Hovenier gezocht in Amsterdam-Rivierenbuurt om in de achtertuin een laurierstruik van circa 5 meter hoog te snoeien. De tuin is alleen bereikbaar via woning. Graag ook het tuinafval afvoeren.

Hovenier - Bolestein - Amsterdam

Clean backyard and trim bushes - AM

Gardener in Amsterdam wanted to Hi there, I would like to request a gardener to help out with removing / cleaning out the leaves from our garden (50sq.m) and trim the hedges as well. Thanks!

 

 

Recente beoordelingen (4.482)

Score: 5,0/5,0 sterren

Nicky: "Heel blij dat ik via mr.Fix onze hovenier Jasper heb gevonden die in 3 uurtjes onze tuin een mooie opknapbeurt heeft gegeven. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Rosalie: "Ik ben dik tevreden met MrFix. En zal ze zeer zeker vaker gebruiken! Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Grechella: "mijn ervaring was goed alles was snel en geregeld en goed gedaan en afgewerkt. Ben erg te vreden. Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Ann: "Snel geregeld, goed gecommuniceerd, prijs goed. Snelle service, Heldere communicatie, Vakmanschap"

Score: 4,7/5,0 sterren

Peter: "Goede afspraak en uitvoering werkzaamheden Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,0/5,0 sterren

Herma: "Goed werk en snelle en flexibele reactie. Vakmanschap, Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Danielle: "Gemakkelijk en snel geregeld, communicatie super Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Jeanne: "zeer prettig. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

stratenmaker - tarief

Stratenmaker - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde stratenmakers en hoveniers een vast uurtarief van €55 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien voeren onze erkende vakmannen je klus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Stratenmaker

 
Om ervoor te zorgen dat jouw bestratingsklus degelijk en deskundig wordt uitgevoerd selecteren wij uitsluitend het beste stratenmakersbedrijf met de beste stratenmakers. Bestrating gaat erg lang mee en is onderhoudsvriendelijk, maar het moet wel goed gelegd zijn om op termijn verzakkingen en problemen te voorkomen. Onze vakmannen hebben de expertise om de klus perfect te klaren. De verschillende typen bestratingen van tegenwoordig geven ruime mogelijkheden om altijd iets te vinden dat goed past bij je huis en tuin. Onze stratenmakers denken daarbij graag met je mee.
 

Van tuinontwerp tot tuinonderhoud

 
MrFix kan je ook helpen aan een vakkundige hovenier voor het tuinaanleg en/of tuinontwerp, het plaatsen van een hek en/of schuur, maar ook het tuinonderhoud.

Soepel je klus plaatsen en snel een stratenmaker

 
Klusservice MrFix heeft altijd een stratenmaker klaar staan voor aanleg, ontwerp of onderhoud van bestrating in je tuin. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele stratenmaker. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je tuinklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijving klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: noem de soort tegels, geef de afmetingen van het te bestraten oppervlak, liggen er nog oude tegels, welke ondergrond ligt er, moet de bestrating in een bepaalde vorm gelegd worden, zijn de materialen al aanwezig
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Zie Tarieven voor verdere vragen over stratenmakerstarieven of bel ons voor meer informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

stratenmaker - garantie

Stratenmaker - Spoed

 
Voor spoedklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste stratenmaker voor jouw bestratingsklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Stratenmaker met spoed

 
Voor een spoedklus ben je bij MrFix aan het juiste adres. Meer dan 400 vakmensen en aannemers zijn werkzaam via MrFix. Zij zijn persoonlijk door ons gescreend. Zoek je snel en efficiënt een stratenmaker bij jou in de buurt? MrFix regelt het voor je. Onze stratenmakers staan klaar voor je spoedklus in heel Nederland: niet alleen in de Randstad.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige klussen dulden geen uitstel. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een hovenier klaarstaan voor eventuele spoedgevallen. Geen probleem voor de tuinman van MrFix!
Het kan mooi zijn als de bestrating mooi past bij de buiten- en binnenkant van je woning. Je creëert hierdoor een verlengde van je huis en geeft een ruimtelijk effect.
 

Tips keuze sierbestrating

Welke sfeer moet jouw tuin uitstralen. Wil je strakke of sierlijke bestrating en hoe groot mogen de tegels zijn. Je kan voor een speelser effect ook verschillende soorten kiezen. Let naast het uiterlijk ook op het onderhoudsgemak.
 
Je kunt je bestratingsklus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Stratenmaker – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele vakmensen gedekt door een driedubbele zekerheid: de garantie door de stratenmaker, diens verzekering en diens coulance als partner van MrFix. Wel zo geruststellend, toch?
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Stratenmaker nodig in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare stratenmakers en hoveniers in heel Nederland inclusief Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste stratenmaker, hovenier of andere specialist in jouw regio.