Menu

Lokale stratenmaker nodig? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale stratenmaker
  • Kies zelf wanneer de stratenmaker welkom is: 24/7
  • Tarief €55/u incl. btw en voorrijkosten (of eerst offerte)

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke tuinman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - stratenmaker

Hovenier - Texelweg - Amsterdam

Stratenmaker - Onkruid en struik verwijderen + afvoeren - AM

Hovenier in Amsterdam gezocht. Voor het zetten van een schutting moet de tuin ontdaan worden van de struik en het onkruid. Vervolgens dient het afgevoerd te worden.

Hovenier - Bouwmeester - Amstelveen

Tuinonderhoud - Cut tall grass + weeds - AM

Ik zoek een hovenier in Amstelveen om het gras te maaien en wat onkruid te verwijderen.(I need a gardener in Amstelveen to cut the grass and remove some weeds.)

Hovenier - Schutterweg - Amsterdam

Tuinonderhoud - Change ~30m2 of tiles + 7m of fence, Remove 2 bamboo plants, Plant ~5m2 of grass - AM

Tuinman in Amsterdam gezocht om mijn tuin te renoveren met de volgende dingen: Vervang tegels (ca. 30 m²) Linker omheining vervangen (ca. 7 meter) Bamboe planten verwijderen. plant een strook kort groen gras (voor mijn kind om op te spelen) op ca. 5m²....

Hovenier - Egelantiersgracht - Amsterdam

Tuinaanleg / Tuinontwerp - Re-pot indoor + outdoor plants - AM

Tuinman in Amsterdam-Jordaan gezocht om een aantal planten op een tropische plantenwand, op het raam, op de vlonder op het dak en in potten voor het huis opnieuw te potten.(Gardener in Amsterdam-Jordaan wanted to re-pot several plants on indoor trop...

Hovenier - Van Speijkstraat - Den Haag

Tuinaanleg / Tuinontwerp - Lay deck tiles in garden DH

Ik ben op zoek naar een tuinman in Den Haag voorbereiden te treffen voor het aanleggen van tuintegels en ook de tuintegels te leggen.('I am looking for a gardener in Den Haag to prepare the ground and lay deck tiles for the garden.') Expert Question...

Hovenier - Wilhelminastraat - Amsterdam

Tuinonderhoud - Remove weeds and dead shrub - AM

Ik zoek een hovenier in Amsterdam om wat onkruid en dode struiken te verwijderen.(I need a gardener in Amsterdam to remove some weeds and dead shrubs.)

Recente beoordelingen (2.896)

Score: 5,0/5,0 sterren

Sebastien: "Helaas mijn nederlands is niet zo goed. So far I have been in touch with Ronald that was my first point of contact and the communication was excellent. I needed a carpenter and an electrician and Ronald did manage (in a very short period of time) to put..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Frank: "Slotenmaker besteld via Mr.Fix; buitengesloten met sleutelbos aan binnenzijde deur. Binnen 45 minuten slotenmaker Mohamed aan de deur en probleem opgelost tegen een redelijke prijs. Zeer correcte slotenmaker en vooraf door Mr.Fix een duidelijke prijsopga..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Isa: "Vriendelijke, betrouwbare en snelle service!! Geen zorgen; waar haal ik mijn spullen, gaat t wel lukken... één telefoontje en binnen twee dagen was t gefixt! In n half uur hing mijn prachtige (loodzware) foto aan de wand... superblij!! Fast service, Cra..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ben: "Mr Fix ingeschakeld voor enkele kleine electra klussen, is meteen opgepakt, gecommuniceerd en uitstekend uitgevoerd. Vriendelijke en deskundige elektricien, uitstekend werk geleverd. No nonsense, kwaliteit en conform afspraak. Top ! Snelle service, Vakman..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Casper: "Er was wat onduidelijkheid over wat er precies moest gebeuren, en hoeveel dit zou gaan kosten. Ik merkte dat mijn klant hier wat onzeker van werd. De loodgieter kon niet precies aangeven of zijn voorgestelde oplossing daadwerkelijk zou gaan werken. Meer..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Menno: "Bohdi, seems to understand the situation better at my house and his price has been fine. The previous electrician arranged by MrFix was below par and unacceptable. The cost of the work at my apartment is way more then it should have been, due to having to..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Dieuwke: "het ging wat lastig met een daadwerkelijke afspraak maken voor het repareren van onze douchecabine. Na dit te hebben gemeld ging het snel, fixer Max was op tijd, zelfstandig en heeft goed werk afgeleverd. Met name het kitten is erg netjes gedaan, eerder..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Communicatie was helder, Whatsappgroep met een soort bemiddeling werkte goed. Vakman was op tijd, vriendelijk, kundig, maar deed er wel veel langer over dan ik had verwacht waardoor het een nogal prijzige klus werd, dat is jammer tegen deze prijzen. Helde..."

Hovenier tarief / Gardener rate

Stratenmaker - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde stratenmakers en hoveniers een vast uurtarief van €55 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien voeren onze erkende stratenmakers je klus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Stratenmaker

Om ervoor te zorgen dat jouw tuin echt strak wordt aangepakt selecteren wij uitsluitend het beste stratenmakersbedrijf met de beste stratenmakers. Zo ben je er zeker van dat de tuinman jouw tuinonderhoud naar verwachting uitvoert. Onze stratenmakers geven niet alleen tuinadvies maar weten ook alles over het aanleggen van een nieuwe tuin: of je nu groen wilt of juist denkt aan het bestraten van jouw tuin. Voor uitdagende tuinklussen kun je zeker bij ons aankloppen: van bomen snoeien en bomen kappen tot de tuin afgraven.

Van terras tot tuinpad aanleggen

Als het gaat om tuinontwerp of een tuin aanleggen heeft MrFix de beste stratenmaker voor je klaarstaan. Voor professioneel tuinadvies kun je het best een vakman inschakelen zodat jouw groene droom naar volle tevredenheid werkelijkheid wordt. Het uittekenen van strakke tuinen en de uiteindelijke aanleg van jouw tuin vereist vakmanschap. Maak gebruik van de ruime hoeveelheid ervaring van onze stratenmakers en regel eenvoudig een stratenmaker die voor jou aan de slag gaat via ons verzoekformulier. We kunnen de vakman direct voor je regelen maar desgewenst verzorgen we eerst een prijsindicatie of een bindende offerte.

Schuur bouwen / repareren

Een tuinman of stratenmaker heeft verstand van ontwerp, aanleg en onderhoud van bestrating. Voor aanleg van een volledig nieuwe bestrating is het inschakelen van een stratenmaker een logische stap. Hij heeft ervaring met verschillende typen bestrating en kunnen je een passend en professioneel tuinadvies geven. Wanneer je twijfelt tussen het aanleggen van een nieuwe tuin of het bestraten van je huidige tuin geven onze stratenmakers en hoveniers jou graag advies op basis van jouw wensen en behoeften.

Soepel je klus plaatsen

Klusservice MrFix heeft altijd een stratenmaker klaar staan voor aanleg, ontwerp of onderhoud van bestrating in je tuin. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele stratenmaker. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je tuinklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “SOORT KLUS” en “VAT JE KLUS KORT SAMEN”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” zo specifiek mogelijk: noem bijvoorbeeld bloem- en plantensoorten of afmetingen
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 
Zie Tarieven voor verdere vragen over stratenmakerstarieven of bel ons voor meer informatie op 020-675 0333.

Hovenier spoed / Gardener urgent

Stratenmaker - Spoed

Voor spoedklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste stratenmaker voor jouw bestratingsklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Stratenmaker met spoed

Voor een spoedklus ben je bij MrFix aan het juiste adres. Meer dan 400 vakmensen zijn werkzaam via MrFix. Alle vakmensen zijn persoonlijk door ons gescreend. Zoek je snel en efficiënt een stratenmaker bij jou in de buurt? MrFix regelt het voor je. Onze stratenmakers staan klaar voor je spoedklus in heel Nederland: niet alleen in de Randstad.
 

Avondklus of weekendklus?

Sommige klussen dulden geen uitstel. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een hovenier klaarstaan voor eventuele spoedgevallen. Geen probleem voor de tuinman van MrFix!
 

Tuinklussen

Naast het professioneel laten aanleggen van jouw droomtuin kan het ook zijn dat je kampt met ongewenst groen in jouw tuin, waardoor je letterlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Je hovenier kan altijd je bomen snoeien of kappen. Ook als je het groen in jouw tuin juist op peil wilt houden of vermeerderen kun je een hovenier van MrFix inschakelen voor boomverzorging.

Sierbestrating en vijveraanleg

Onze tuinarchitecten kunnen de mooiste sierbestrating aan je voorstellen met een selectie van tuintegels. Aan het bestraten van je tuin zitten natuurlijk kosten verbonden, maar het grote voordeel is dat je het maar één keer goed hoeft te doen. Je hebt naderhand bovendien minder behoefte aan tuinonderhoud en zo kun je uiteindelijk toch goedkoop uitkomen.
 
Je kunt je bestratingsklus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Stratenmaker – Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele vakmensen gedekt door een driedubbele zekerheid: de garantie door de stratenmaker, diens verzekering en diens coulance als partner van MrFix. Wel zo geruststellend, toch?
 

MrFix voor elke klus

Behalve een Stratenmaker regelt MrFix ook eenvoudig een vakkundige Schilder, Klusjesman , Loodgieter, Elektricien of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Stratenmaker nodig in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare stratenmakers en hoveniers in heel Nederland inclusief Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste stratenmaker, hovenier of andere specialist in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: