Menu

Lokale stratenmaker nodig? Klusservice MrFix!

Geen zin om het zware straatwerk zelf uit voeren? En wil je voorkomen dat het niet goed vlak is of dat er verzakkingen ontstaan? MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een vakkundige stratenmaker. Vul bovenstaand formulier in en de bestrating van je oprit, terras, looppad of welke andere plek in jouw tuin dan ook wordt geregeld door onze stratenmaker.
 
Hieronder vind je Klantbeoordelingen, recent geplaatste straatwerk klussen, garantie en tips. Het standaardtarief voor een stratenmaker is €55/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Stratenmaker? Natuurlijk via MrFix, want:

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale stratenmaker
  • Kies zelf wanneer de stratenmaker welkom is: 24/7
  • Tarief €55/u incl. btw en voorrijkosten (of eerst offerte)

Hoe krijg ik mijn stratenmaker?

  • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke tuinman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - hovenier

Hovenier - Nicolaas Beetsstraat - Utrecht

Stuk naast kantoorpand opruimen - UT

Goedemiddag, wij zoeken een hovenier in Utrecht om het stuk naast ons kantoorpand op bijgaande fotos op te ruimen. We hebben het liefst Burak weer, die ons meermalen prima heeft geholpen. Wat zouden de uren zijn die hij nodig heeft?

Hovenier - Stuyvesantstraat - Amsterdam

Herstel omgewaaide schutting - AM

Ik zoek een hovenier in Amsterdam om het middelste deel van onze schutting te herstellen. Deze is enige tijd geleden omgewaaid tijdens een storm. Deze moet rechtgezet worden. Helaas kunnen we dit zelf niet. Er is haast bij omdat we ons huis aanstaande m...

Hovenier - Sportpark Spieringhorn - Amsterdam

Leg jeu de boulesbaan aan - AM

Hovenier (of 2) in Amsterdam gezocht om een Jeu de Boulesbaan aan te leggen op onsze hockeyclub. Onderstaand een tweetal beschrijvingen van wat je hiervoor nodig is:

Hovenier - Eerste Nassaustraat - Amsterdam

Bramenstruik verwijderen

A.s. maandag wordt er een grote steiger gebouwd in mijn tuin in Amsterdam. Maar er staat een bramenstruik precies op de plek waar de steiger komt te staan Ik heb een hovenier nodig om een bramenstruik uit de tuin te verwijderen en af te voeren.

Hovenier - Koekoeksplein - Amsterdam-Noord

3 houten schuttingen van elk 2x2m en 1 houten deur plaatsen

MrFix, ik zoek een hovenier in Amsterdam-Noord om 3 houten schuttingen van elk 2x2m en 1 houten deur te plaatsen. De bestaande zijn vanmiddag weg gewaaid! Ik bestel de schutting en deur zelf bij Hornbach.

Hovenier - Sarphatistraat - Amsterdam

Tuin van ~77 m2 aanleggen - AM

Ik zoek een hovenier in Amsterdam om een tuin van circa 77 m2 aan te leggen.

 

 

Recente beoordelingen (5.703)

Score: 5,0/5,0 sterren

Nicky: "Heel blij dat ik via mr.Fix onze hovenier Jasper heb gevonden die in 3 uurtjes onze tuin een mooie opknapbeurt heeft gegeven. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Priya: "Erg goede ervaring met Rachid. Denkt mee in oplossingen. Werkt netjes en snel. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Rosalie: "alles is goed verlopen. alleen vond ik het wel gek dat ik een deel vd factuur gelijk moest overmaken. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Rosalie: "Ik ben dik tevreden met MrFix. En zal ze zeer zeker vaker gebruiken! Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Hanneke: "Ik kreeg een snelle reactie en het werk is netjes en snel gedaan. Snelle service, Heldere communicatie, Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Grechella: "mijn ervaring was goed alles was snel en geregeld en goed gedaan en afgewerkt. Ben erg te vreden. Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Ann: "Snel geregeld, goed gecommuniceerd, prijs goed. Snelle service, Heldere communicatie, Vakmanschap"

Score: 4,7/5,0 sterren

Peter: "Goede afspraak en uitvoering werkzaamheden Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

stratenmaker - tarief

Stratenmaker - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde stratenmakers een vast uurtarief van €55 afgesproken inclusief btw (géén voorrijkosten). Bovendien voeren onze erkende vakmannen je klus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Stratenmaker

 
Om ervoor te zorgen dat jouw bestratingsklus degelijk en deskundig wordt uitgevoerd selecteren wij uitsluitend het beste stratenmakersbedrijf met de beste stratenmakers. Bestrating gaat erg lang mee en is onderhoudsvriendelijk, maar het moet wel goed gelegd zijn om op termijn verzakkingen en problemen te voorkomen. Onze vakmannen hebben de expertise om de klus perfect te klaren. De verschillende typen bestratingen van tegenwoordig geven ruime mogelijkheden om altijd iets te vinden dat goed past bij je huis en tuin. Onze stratenmakers denken daarbij graag met je mee.
 

Van tuinontwerp tot tuinonderhoud

 
MrFix kan je ook helpen aan een vakkundige hovenier voor het tuinaanleg en/of tuinontwerp, het plaatsen van een hek en/of schuur, maar ook het tuinonderhoud.

Soepel je klus plaatsen en snel een stratenmaker

 
Klusservice MrFix heeft altijd een stratenmaker klaar staan voor aanleg, ontwerp of onderhoud van bestrating in je tuin. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele stratenmaker. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je tuinklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijving klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: noem de soort tegels, geef de afmetingen van het te bestraten oppervlak, liggen er nog oude tegels, welke ondergrond ligt er, moet de bestrating in een bepaalde vorm gelegd worden, zijn de materialen al aanwezig
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Zie Tarieven voor verdere vragen over stratenmakerstarieven of bel ons voor meer informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).

stratenmaker - garantie

Stratenmaker - Spoed

Voor spoedklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste stratenmaker voor jouw bestratingsklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Stratenmaker met spoed

 
Voor een spoedklus ben je bij MrFix aan het juiste adres. Meer dan 400 vakmensen en aannemers zijn werkzaam via MrFix. Zij zijn persoonlijk door ons gescreend. Zoek je snel en efficiënt een stratenmaker bij jou in de buurt? MrFix regelt het voor je. Onze stratenmakers staan klaar voor je spoedklus in heel Nederland: niet alleen in de Randstad.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige klussen dulden geen uitstel. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend een stratenmaker klaarstaan voor eventuele spoedgevallen. Geen probleem voor de tuinman van MrFix!
Het kan mooi zijn als de bestrating mooi past bij de buiten- en binnenkant van je woning. Je creëert hierdoor een verlengde van je huis en geeft een ruimtelijk effect.
 

Tips keuze sierbestrating

Welke sfeer moet jouw tuin uitstralen. Wil je strakke of sierlijke bestrating en hoe groot mogen de tegels zijn. Je kan voor een speelser effect ook verschillende soorten kiezen. Let naast het uiterlijk ook op het onderhoudsgemak.
 
Je kunt je bestratingsklus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen.
 

Stratenmaker – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele vakmensen gedekt door een driedubbele zekerheid: de garantie door de stratenmaker, diens verzekering en diens coulance als partner van MrFix. Wel zo geruststellend, toch?
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).

Stratenmaker nodig in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare stratenmakers en andere hoveniers in heel Nederland inclusief Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste stratenmaker, hovenier of andere specialist in jouw regio.