Menu

Lokale stratenmaker nodig? Klusservice MrFix!

Geen zin om het zware straatwerk zelf uit voeren? En wil je voorkomen dat het niet goed vlak is of dat er verzakkingen ontstaan? MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een vakkundige stratenmaker. Vul bovenstaand formulier in en de bestrating van je oprit, terras, looppad of welke andere plek in jouw tuin dan ook wordt geregeld door onze stratenmaker.
 
Hieronder vind je Klantbeoordelingen, recent geplaatste straatwerk klussen, garantie en tips. Het standaardtarief voor een stratenmaker is €55/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Stratenmaker? Natuurlijk via MrFix, want:

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale stratenmaker
  • Kies zelf wanneer de stratenmaker welkom is: 24/7
  • Tarief €55/u incl. btw en voorrijkosten (of eerst offerte)

Hoe krijg ik mijn stratenmaker?

  • Bel, mail, of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke tuinman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - hovenier

Hovenier - Hobbemakade - Amsterdam

Balkon inrichten met planten - AM

Ik zoek een hovenier in Amsterdam om mijn potten op de balkon te vullen met potgrond en inrichten met planten die ik al klaar heb staan.

Hovenier - L.J.M. Beelstraat - Amsterdam

Boom uit tuin verwijderen

Ik zoek een hovenier in Amsterdam om een scheefstaande boom (8-10m hoog) uit mijn tuin te verwijderen. svp prijsindicatie vooraf. * * * Expert Question/remark: Materiaal en stortkosten bedragen 50incl btw. De boom wordt bij de grond afgezaagd en de tijd...

Hovenier - Salamander - Amstelveen

Struik snoeien, Onkruid + bladeren verwijderen - AM

Ik zoek een hovenier in Amstelveen om een kleine voortuin op te knappen: 1. Struik flink snoeien 2. Onkruid wieden en afvoeren 3. Gevallen bladeren verwijderen 

Hovenier - Tweede Helmersstraat - Amsterdam

Trampoline met diameter van 2,5m ingraven

Ik ben op zoek naar een hovenier die in onze tuin in Amsterdam een trampoline met een diameter van 2,50 meter in kan graven. Graag offerte vooraf.

Hovenier - Vespuccistraat - Amsterdam

groenwerk wegsnoeien - AM

Ik zoek een hovenier in Amsterdam om planten te snoeien in de tuin. Er is wat groen rondom ons pand wat weggesnoeid moet worden gezien we de rolgordijnen aan de buitenkant niet meer dicht krijgen.

Hovenier - Hugo de Vrieslaan - Amsterdam

Groen afvoeren - AM

Hovenier in Amsterdam gezocht om groen af te voeren. Het lukt me niet zelf vanwege mijn beperking.

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

stratenmaker - tarief

Stratenmaker - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde stratenmakers een vast uurtarief van €55 afgesproken inclusief btw (géén voorrijkosten). Bovendien voeren onze erkende vakmannen je klus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Stratenmaker

 
Om ervoor te zorgen dat jouw bestratingsklus degelijk en deskundig wordt uitgevoerd selecteren wij uitsluitend het beste stratenmakersbedrijf met de beste stratenmakers. Bestrating gaat erg lang mee en is onderhoudsvriendelijk, maar het moet wel goed gelegd zijn om op termijn verzakkingen en problemen te voorkomen. Onze vakmannen hebben de expertise om de klus perfect te klaren. De verschillende typen bestratingen van tegenwoordig geven ruime mogelijkheden om altijd iets te vinden dat goed past bij je huis en tuin. Onze stratenmakers denken daarbij graag met je mee.
 

Van tuinontwerp tot tuinonderhoud

 
MrFix kan je ook helpen aan een vakkundige hovenier voor het tuinaanleg en/of tuinontwerp, het plaatsen van een hek en/of schuur, maar ook het tuinonderhoud.

Soepel je klus plaatsen en snel een stratenmaker

 
Klusservice MrFix heeft altijd een stratenmaker klaar staan voor aanleg, ontwerp of onderhoud van bestrating in je tuin. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele stratenmaker. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je tuinklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijving klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: noem de soort tegels, geef de afmetingen van het te bestraten oppervlak, liggen er nog oude tegels, welke ondergrond ligt er, moet de bestrating in een bepaalde vorm gelegd worden, zijn de materialen al aanwezig
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Zie Tarieven voor verdere vragen over stratenmakerstarieven of bel ons voor meer informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

stratenmaker - garantie

Stratenmaker - Spoed

 
Voor spoedklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste stratenmaker voor jouw bestratingsklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Stratenmaker met spoed

 
Voor een spoedklus ben je bij MrFix aan het juiste adres. Meer dan 400 vakmensen en aannemers zijn werkzaam via MrFix. Zij zijn persoonlijk door ons gescreend. Zoek je snel en efficiënt een stratenmaker bij jou in de buurt? MrFix regelt het voor je. Onze stratenmakers staan klaar voor je spoedklus in heel Nederland: niet alleen in de Randstad.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige klussen dulden geen uitstel. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend een stratenmaker klaarstaan voor eventuele spoedgevallen. Geen probleem voor de tuinman van MrFix!
Het kan mooi zijn als de bestrating mooi past bij de buiten- en binnenkant van je woning. Je creëert hierdoor een verlengde van je huis en geeft een ruimtelijk effect.
 

Tips keuze sierbestrating

Welke sfeer moet jouw tuin uitstralen. Wil je strakke of sierlijke bestrating en hoe groot mogen de tegels zijn. Je kan voor een speelser effect ook verschillende soorten kiezen. Let naast het uiterlijk ook op het onderhoudsgemak.
 
Je kunt je bestratingsklus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen.
 

Stratenmaker – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele vakmensen gedekt door een driedubbele zekerheid: de garantie door de stratenmaker, diens verzekering en diens coulance als partner van MrFix. Wel zo geruststellend, toch?
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

 

Stratenmaker nodig in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare stratenmakers en andere hoveniers in heel Nederland inclusief Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste stratenmaker, hovenier of andere specialist in jouw regio.