Menu

Lokale stratenmaker nodig? Klusservice MrFix!

Geen zin om het zware straatwerk zelf uit voeren? En wil je voorkomen dat het niet goed vlak is of dat er verzakkingen ontstaan? MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een vakkundige stratenmaker. Vul bovenstaand formulier in en de bestrating van je oprit, terras, looppad of welke andere plek in jouw tuin dan ook wordt geregeld door onze stratenmaker.
 
Hieronder vind je Klantbeoordelingen, recent geplaatste straatwerk klussen, garantie en tips. Het standaardtarief voor een stratenmaker is €55/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Stratenmaker? Natuurlijk via MrFix, want:

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale stratenmaker
  • Kies zelf wanneer de stratenmaker welkom is: 24/7
  • Tarief €55/u incl. btw en voorrijkosten (of eerst offerte)

Hoe krijg ik mijn stratenmaker?

  • Bel, mail, of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke tuinman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - hovenier

Hovenier - Klapwijkse Zoom - Berkel en Rodenrijs

Damwanden vernieuwen

Offerte 1/11/16 (2/11/16 geaccepteerd): "De bestaande damwand (430 cm) verwijderen Het vrijkomende materiaal afvoeren 1) Opruimwerkzaamheden - Hardhouten Azobe damwandprofielen (kopmaat 30*185mm) leveren & stellen - Hardhouten Tali gording (k...

Hovenier - Van Diepenburchtstraat - 's-Gravenhage

Voortuintje snoeien - DH

Ik zoek een hovenier in Den Haag om in een kleine voortuin wat snoeiwerk te verrichten. 3 struiken, bamboe, druiventakken en blauwe linde. Vakman moet ladder meenemen. * * * Expert Question/remark: Foto van de werkzaamheden

Hovenier - Stuyvesantstraat - Amsterdam

Herstel omgewaaide schutting - AM

Ik zoek een hovenier in Amsterdam om het middelste deel van onze schutting te herstellen. Deze is enige tijd geleden omgewaaid tijdens een storm. Deze moet rechtgezet worden. Helaas kunnen we dit zelf niet. Er is haast bij omdat we ons huis aanstaande m...

Hovenier - Vechtstraat - Amsterdam

~5m hoge laurierstruik in achtertuin snoeien, Afval afvoeren - AM

Hovenier gezocht in Amsterdam-Rivierenbuurt om in de achtertuin een laurierstruik van circa 5 meter hoog te snoeien. De tuin is alleen bereikbaar via woning. Graag ook het tuinafval afvoeren.

Hovenier - Tweede Helmersstraat - Amsterdam

Trampoline met diameter van 2,5m ingraven

Ik ben op zoek naar een hovenier die in onze tuin in Amsterdam een trampoline met een diameter van 2,50 meter in kan graven. Graag offerte vooraf.

Hovenier - Zilvergracht - Berkel en Rodenrijs

Fix garden door (not aligned) - DH

Hovernier in Berkel en Rodenrijs gezocht om een tuindeur te repareren. Hij hangt niet in lijn met de gaten waardoor hij niet sluit en ik wil ook graag dat de vakman een metalen houder installeert zodat hij goed kan vergrendelen. Ik heb het de houder nog n...

 

 

Recente beoordelingen (2.506)

Score: 5,0/5,0 sterren

Widia: "Erg goede ervaring met Rachid. Denkt mee in oplossingen. Werkt netjes en snel. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Hanneke: "Ik kreeg een snelle reactie en het werk is netjes en snel gedaan. Snelle service, Heldere communicatie, Vakmanschap"

Score: 3,7/5,0 sterren

Poonam: "The concept of Mr fix is great, the response was very fast however, in our communications it was not stated that more than one person would come to carry out the work and therefore the cost of the job will be more. Although the hourly rate is provided, th..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Matt: "It was a good experience. There was some miscommunication on what the work was (originally the contractor thought the tree needed to be cut down rather than trimmed) but we fortunately clarified things. Fast service, Clear communication"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michelle: "MrFix helped us find the best expert to redo our garden - Abdul and his team from Greenway transportbedrijf are very skilled and hardworking - while also just being nice people. Fast service, Craftsmanship, Clear communication"

Score: 5,0/5,0 sterren

Natalie: "I am really happy with the service received and the access to quality craftsmanship. It takes away all the stress of getting a job done correctly the first time around. Craftsmanship"

Score: 5,0/5,0 sterren

Elke: "He quickly found someone yo come do garden maintenance and put me in contact with the gardener which did a good job Fast service, Clear communication, Craftsmanship"

Score: 5,0/5,0 sterren

Widia: "Erg goede ervaring met Rachid. Denkt mee in oplossingen. Werkt netjes en snel. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Franco: "The expert came to my house exactly at the time we agreed upon and did all his work with care and professionalism. Explained me all the details and was very polite, work was well done with care in the details. Clear communication, Craftsmanship, Fast serv..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Louis: "Na stucwerk zouden de klussers de muur gaan schilderen echter dat werd een aparte ervaring met een witte streep over het plafond wat een andere kleur had. Gelukkig hebben ze dit keurig en kosteloos herstelt naar volle tevredenheid. Goede ervaring met deze..."

 

stratenmaker - tarief

Stratenmaker - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde stratenmakers en hoveniers een vast uurtarief van €55 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien voeren onze erkende vakmannen je klus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Stratenmaker

 
Om ervoor te zorgen dat jouw bestratingsklus degelijk en deskundig wordt uitgevoerd selecteren wij uitsluitend het beste stratenmakersbedrijf met de beste stratenmakers. Bestrating gaat erg lang mee en is onderhoudsvriendelijk, maar het moet wel goed gelegd zijn om op termijn verzakkingen en problemen te voorkomen. Onze vakmannen hebben de expertise om de klus perfect te klaren. De verschillende typen bestratingen van tegenwoordig geven ruime mogelijkheden om altijd iets te vinden dat goed past bij je huis en tuin. Onze stratenmakers denken daarbij graag met je mee.
 

Van tuinontwerp tot tuinonderhoud

 
MrFix kan je ook helpen aan een vakkundige hovenier voor het tuinaanleg en/of tuinontwerp, het plaatsen van een hek en/of schuur, maar ook het tuinonderhoud.

Soepel je klus plaatsen en snel een stratenmaker

 
Klusservice MrFix heeft altijd een stratenmaker klaar staan voor aanleg, ontwerp of onderhoud van bestrating in je tuin. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele stratenmaker. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je tuinklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijving klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: noem de soort tegels, geef de afmetingen van het te bestraten oppervlak, liggen er nog oude tegels, welke ondergrond ligt er, moet de bestrating in een bepaalde vorm gelegd worden, zijn de materialen al aanwezig
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Zie Tarieven voor verdere vragen over stratenmakerstarieven of bel ons voor meer informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00h en vr-za 9:00-18:00h).

stratenmaker - garantie

Stratenmaker - Spoed

 
Voor spoedklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste stratenmaker voor jouw bestratingsklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Stratenmaker met spoed

 
Voor een spoedklus ben je bij MrFix aan het juiste adres. Meer dan 400 vakmensen en aannemers zijn werkzaam via MrFix. Zij zijn persoonlijk door ons gescreend. Zoek je snel en efficiënt een stratenmaker bij jou in de buurt? MrFix regelt het voor je. Onze stratenmakers staan klaar voor je spoedklus in heel Nederland: niet alleen in de Randstad.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige klussen dulden geen uitstel. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een hovenier klaarstaan voor eventuele spoedgevallen. Geen probleem voor de tuinman van MrFix!
Het kan mooi zijn als de bestrating mooi past bij de buiten- en binnenkant van je woning. Je creëert hierdoor een verlengde van je huis en geeft een ruimtelijk effect.
 

Tips keuze sierbestrating

Welke sfeer moet jouw tuin uitstralen. Wil je strakke of sierlijke bestrating en hoe groot mogen de tegels zijn. Je kan voor een speelser effect ook verschillende soorten kiezen. Let naast het uiterlijk ook op het onderhoudsgemak.
 
Je kunt je bestratingsklus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen.
 

Stratenmaker – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele vakmensen gedekt door een driedubbele zekerheid: de garantie door de stratenmaker, diens verzekering en diens coulance als partner van MrFix. Wel zo geruststellend, toch?
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00h en vr-za 9:00-18:00h).

 

Stratenmaker nodig in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare stratenmakers en hoveniers in heel Nederland inclusief Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste stratenmaker, hovenier of andere specialist in jouw regio.