Menu

Hek / Schuur maken? Klusservice MrFix!

Een schuur nodig voor je tuinspullen, fietsen en kerstspullen of een hobbyruimte nodig voor je creatieve activiteiten? Of eindelijk dat mooie hekwerk en/of schutting om je voor- en/of achtertuin? Vul bovenstaand formulier in en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een vakman voor je die meedenkt en de klus klaart.
 
Liever nog de Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, garantie en tips lezen. Scroll dan verder naar beneden. Het standaardtarief voor het plaatsen van een schuur en/of hek is €55/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Hek of schuur plaatsen: Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale hovenier
  • Kies zelf wanneer de hovenier welkom is: 24/7
  • Tarief €55/u incl. btw en voorrijkosten (of eerst offerte)

Hoe plaats ik mijn hek en/of schuur klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke tuinman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - hek schuur

Hovenier - Apollolaan - Amsterdam

Snoeien / Kappen - Cut + Remove ~12m tall conifer tree - AM

Hovenier in Amsterdam-Zuid gezocht om de (conifeer)boom op de bijgevoegde foto om te zagen en af te voeren. Ik schat dat de boom ~12m lang is. (Gardener in Amsterdam-Zuid wanted to cut and remove the (conifer) tree shown in the attached picture. Its appr...

Hovenier - Noordeinde - Delft

Tuinaanleg / Tuinontwerp - Adviseren over tuinaanleg (vooral klimrozen) - DH

Hovenier in Delft gezocht om advies te geven over een kleine tuin in Delft. Ik wil nu plannen voor de komend jaar met advies over de indeling, en specifiek advies over de klimrozen.

Hovenier - Den Texstraat - Amsterdam

Snoeien / Kappen - Enkele boomtakken snoeien

Klant heeft boom in achtertuin waar hij enkele takken uit wil hebben.

Hovenier - Gerard Doustraat - Ede

Tuinonderhoud - Maintain ~60m2 garden, Remove 5 trees + bushes - GE

Ik zoek een hovenier in Ede om een paar veranderingen in de tuin te doen. Onze tuin is klein van ongeveer 60m2 en ik wil alle kleine bomen (5 in totaal) en struiken rond het gebied verwijderen. In dat gebied willen we kiezelstenen plaatsen (vermalen)....

Hovenier - PC Hooftstraat - Amsterdam

Tuinaanleg / Tuinontwerp - Schutting en diverse bomen voor op dakterras 40m2

"Dakterras 40m2. Kant-en klare haag om afscheiding tussen de 2 terrassen te vormen. Daarnaast is wat meer groen gewenst, waaronder wat grotere bomen in een pot. Plaatsen en advies. Er is een verhuislift te regelen welke items op dak kan plaatsen."...

Hovenier - Monseigneur van de Weteringstraat - Hilversum

Clean + prune garden - HI

We zijn net verhuisd naar Hilversum en zoeken een tuinman om ons tuintje op te ruimen en snoeien. (We have just moved to Hilversum and want a gardener to brush up the garden. It is pretty small, I think it just needs cleaning and pruning.)

 

 

Recente beoordelingen (4.038)

Score: 5,0/5,0 sterren

Grechella: "mijn ervaring was goed alles was snel en geregeld en goed gedaan en afgewerkt. Ben erg te vreden. Vakmanschap"

Score: 4,7/5,0 sterren

Peter: "Goede afspraak en uitvoering werkzaamheden Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,0/5,0 sterren

Herma: "Goed werk en snelle en flexibele reactie. Vakmanschap, Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Danielle: "Gemakkelijk en snel geregeld, communicatie super Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Jeanne: "zeer prettig. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Barry: "Hartstikke goed en snelle reactie top! Snelle service"

Score: 4,3/5,0 sterren

Carmen: "snelle reactie en afwerking Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Vandana: "I needed an expert at short notice to clear up my very overgrown garden and to install a fence. The expert was accommodating in trying to find dates that suited us both and MrFix was a great intermediary in ensuring everything got arranged correctly. Real..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilija: "I had a technician come from Ziggo, and he tore the cable in the wall conduit by using brute force, but they managed to remove the cable from the wall. I am quite happy with what Mr Fix brought and the ease of finding a person to help me with the problem..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Ingeborg: "Snelle reactie op mijn klusaanvraag. Goeie communicatie over de datum. Het vervangen van de badkraan duurde niet meer dan 30 minuten, maar ik betaalde wel het uurtarief van € 85,-. Naar verhouding vond ik dat wat prijzig, maar ik ben wel blij met het r..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Valeria: "Service was fast, and polite. The handyman (Marvin) was always available to come when we needed, even Sunday evening. I would recommend the service, since not a week went by from the moment I requested until the moment it got fixed (including purchasing o..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Rohit: "Great job. Patrick knew what he was doing and did it amazingly well. Communication and overall process went smooth as well. Thanks for the help. I’ve been a customer for 2 years now and MrFix never disappoints. Kudos! Fast service, Clear communication,..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Amit: "They try to understand the requirement beforehand so that they can assign the right resource and they connect the handyman through WhatsApp so that you can talk and agree on the work. I really liked it. Due to this the estimation is very close to the actu..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Joachim: "Via Mr Fix vond ik een timmerman/meubelmaker die een kast voor mij gemaakt heeft waar mijn geluidsinstallatie nu in staat. Het hele proces was zeer snel en efficient, en de vakman was zeer indrukwekkend - een echte ambachtsman met eer in zijn werk (en ter..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angela: "Marsel was really great: he arrived on time and was a perfectionist. He really managed to get a difficult job done perfectly. It took longer than we both thought but it was quite a tricky job - so very happy! Definitely recommend! Thanks! Fast service, Cr..."

 

hek - tarief

Hek / Schuur - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde hoveniers een vast uurtarief van €55 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien voeren onze erkende hoveniers je tuinklus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Schutting en/of hekwerk plaatsen

 
Plaats een schutting en creëer lekker een plek waar geen sprake is van wind. Ook helpt een schutting om geluidsoverlast tegen te gaan en dient als beveiliging van je terrein. Heb je huisdieren? Dan is een afbakening door middel van een schutting ook erg praktisch. Geen inkijk van de buren en tegelijkertijd een verbetering van je tuin. Onze hoveniers plaatsen graag die perfecte schutting voor je. Gaat je voorkeur liever uit naar een mooi hekwerk. Geen probleem, MrFix selecteerd de aannemers zorgvuldig.
 

Schuur bouwen / repareren

 
Een schuur is de perfecte aanvulling van je tuin omdat het aanpasbaar is naar je smaak, de grootte van je tuin en wat je erin kwijt wilt. Tegenwoordig zijn er schuren in allerlei smaken en zo passend bij ieder huis. Gelukkig gaan schuren erg lang mee, maar moet er een reparatie plaatsvinden aan je bestaande schuur. Mr Fix regelt het voor je.
 

Plaats soepel je klus

 
Klusservice MrFix heeft altijd een hovenier klaar staan voor het plaatsen van je hek en/of schuur. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele tuinman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je tuinklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: moet er een schuur, hek en/of schutting geplaatst worden, wat zijn de afmetingen, waar moet het geplaatst worden, welk materiaal is het
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 
Zie Tarieven voor verdere vragen over hovenierstarieven of bel ons voor meer informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

schuur - garantie

Hek / Schuur - Garantie

Voor spoedklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste hovenier die het hekwerk, de schutting of schuur plaatst. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Hek / Schuur met spoed

 
Voor een spoedklus ben je bij MrFix aan het juiste adres. Meer dan 400 vakmensen zijn werkzaam via MrFix. Alle vakmensen zijn persoonlijk door ons gescreend. Zoek je snel en efficiënt een hovenier bij jou in de buurt? MrFix regelt het voor je. Onze hoveniers staan klaar voor je spoedklus in heel Nederland: niet alleen in de Randstad.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige klussen dulden geen uitstel. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een hovenier klaarstaan voor eventuele spoedgevallen. Geen probleem voor de tuinman van MrFix!
 

Tuinklussen

 
Naast het professioneel laten aanleggen van jouw droomtuin kan het ook zijn dat je kampt met ongewenst groen in jouw tuin, waardoor je letterlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Je hovenier kan altijd je bomen snoeien of kappen. Ook als je het groen in jouw tuin juist op peil wilt houden of vermeerderen kun je een hovenier van MrFix inschakelen voor boomverzorging.
 

Tips inrichten schuur

 
Na verloop van tijd wordt het stoffig in je schuur. De spullen die je voor langere tijd opslaat in je schuur, worden langzamerhand steeds viezer. Wil je dat liever niet! Berg je spullen dan op in gesloten kasten. Werk niet alleen horizontaal, maar ook verticaal en plaats bijvoorbeeld hoge wandkasten En zet de spullen die je niet vaak nodig hebt bovenin.
 
Je kunt je tuinklus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Hek / Schuur – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele vakmensen gedekt door een driedubbele zekerheid: de garantie door de hovenier, diens verzekering en diens coulance als partner van MrFix. Wel zo geruststellend, toch?
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Hek en/of Schuur nodig in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare hoveniers in heel Nederland inclusief Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste hovenier of andere specialist in jouw regio gekoppeld.