Menu

Hek / Schuur maken? Klusservice MrFix!

Een schuur nodig voor je tuinspullen, fietsen en kerstspullen of een hobbyruimte nodig voor je creatieve activiteiten? Of eindelijk dat mooie hekwerk en/of schutting om je voor- en/of achtertuin? Vul bovenstaand formulier in en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een vakman voor je die meedenkt en de klus klaart.
 
Liever nog de Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, garantie en tips lezen. Scroll dan verder naar beneden. Het standaardtarief voor het plaatsen van een schuur en/of hek is €55/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Hek of schuur plaatsen: Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale hovenier
  • Kies zelf wanneer de hovenier welkom is: 24/7
  • Tarief €55/u incl. btw en voorrijkosten (of eerst offerte)

Hoe plaats ik mijn hek en/of schuur klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke tuinman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - hek schuur

Hovenier - Wilhelminastraat - Amsterdam

Clean garden - AM

Ik zoek een hovenier in Amsterdam die de algen op het terras kan verwijderen, en de vijver en de grond kan schoonmaken. Ik zoek ook iemand die bloemen en kruiden kan planten. (I need a gardener in Amsterdam to clean the algae on the patio, the pond,...

Hovenier - De Nessermolen - Amstelveen

Tuinonderhoud - Maintain garden: cut apple tree branches + small dead tree - AM

Ik zoek een hovenier in Amstelveen om onze tuin te onderhouden: 1. Zaag de hoge takken van een appelboom af. 2. Zaag/Hak een dood boompje om (niet hoog). Zie bijgaande foto. Het zou geweldig zijn als de tuinman Engels sprak omdat ik geen Nederlands...

Hovenier - Albert Luthulistraat - Amsterdam

Tuinonderhoud - Clean garden up: Remove cut branches + 3 big broken pots, Clean tiles - AM

Ik zoek een hovenier in Amsterdam om mijn tuin op te ruimen. Op de fotos zie je 3 grote blauwe potten. Ze zijn kapot en ik wil ze kwijt. In n ervan groeit zelfs een boom. Daarnaast wil ik graag dat de vakman de tegels schoonmaakt en alle takken die ik i...

Hovenier - Van Ostadestraat - Amsterdam

19 planten potten - HA

Klusjesman in Amsterdam-De Pijp gezocht om 19 planten te potten. Deze planten moeten in de potten en verdeeld worden over het pand. Aarde en planten zijn al aanwezig.

Hovenier - Kospad - Amsterdam

Tuinonderhoud - Trim overgrown ivy at front of house - AM

Hovenier in Amsterdam gezocht om de begroeide klimop aan de voorzijde van het huis te snoeien. Het moet weg worden gehaald. (Gardener in Amsterdam wanted to trim the overgrown ivy at the front of the house. It needs clearing.)

Hovenier - Thorbeckelaan - Den Haag

Stratenmaker - Tuin egaliseren en betegelen, Tuinafval verwijderen - DH

Hovenier in Den Haag gezocht om de tuin te egaliseren en betegelen met simpele vierkante tegels. We hebben deze nog niet maar zouden ze eventueel zelf kunnen bestellen als dat in prijs scheelt. Als u gebruikte tegels mee kunt nemen hebben wij daar ook int...

 

 

Recente beoordelingen (4.483)

Score: 5,0/5,0 sterren

Nicky: "Heel blij dat ik via mr.Fix onze hovenier Jasper heb gevonden die in 3 uurtjes onze tuin een mooie opknapbeurt heeft gegeven. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Rosalie: "Ik ben dik tevreden met MrFix. En zal ze zeer zeker vaker gebruiken! Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Grechella: "mijn ervaring was goed alles was snel en geregeld en goed gedaan en afgewerkt. Ben erg te vreden. Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Ann: "Snel geregeld, goed gecommuniceerd, prijs goed. Snelle service, Heldere communicatie, Vakmanschap"

Score: 4,7/5,0 sterren

Peter: "Goede afspraak en uitvoering werkzaamheden Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,0/5,0 sterren

Herma: "Goed werk en snelle en flexibele reactie. Vakmanschap, Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Danielle: "Gemakkelijk en snel geregeld, communicatie super Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Jeanne: "zeer prettig. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

hek - tarief

Hek / Schuur - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde hoveniers een vast uurtarief van €55 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien voeren onze erkende hoveniers je tuinklus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Schutting en/of hekwerk plaatsen

 
Plaats een schutting en creëer lekker een plek waar geen sprake is van wind. Ook helpt een schutting om geluidsoverlast tegen te gaan en dient als beveiliging van je terrein. Heb je huisdieren? Dan is een afbakening door middel van een schutting ook erg praktisch. Geen inkijk van de buren en tegelijkertijd een verbetering van je tuin. Onze hoveniers plaatsen graag die perfecte schutting voor je. Gaat je voorkeur liever uit naar een mooi hekwerk. Geen probleem, MrFix selecteerd de aannemers zorgvuldig.
 

Schuur bouwen / repareren

 
Een schuur is de perfecte aanvulling van je tuin omdat het aanpasbaar is naar je smaak, de grootte van je tuin en wat je erin kwijt wilt. Tegenwoordig zijn er schuren in allerlei smaken en zo passend bij ieder huis. Gelukkig gaan schuren erg lang mee, maar moet er een reparatie plaatsvinden aan je bestaande schuur. Mr Fix regelt het voor je.
 

Plaats soepel je klus

 
Klusservice MrFix heeft altijd een hovenier klaar staan voor het plaatsen van je hek en/of schuur. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele tuinman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je tuinklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: moet er een schuur, hek en/of schutting geplaatst worden, wat zijn de afmetingen, waar moet het geplaatst worden, welk materiaal is het
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 
Zie Tarieven voor verdere vragen over hovenierstarieven of bel ons voor meer informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

schuur - garantie

Hek / Schuur - Garantie

Voor spoedklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste hovenier die het hekwerk, de schutting of schuur plaatst. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Hek / Schuur met spoed

 
Voor een spoedklus ben je bij MrFix aan het juiste adres. Meer dan 400 vakmensen zijn werkzaam via MrFix. Alle vakmensen zijn persoonlijk door ons gescreend. Zoek je snel en efficiënt een hovenier bij jou in de buurt? MrFix regelt het voor je. Onze hoveniers staan klaar voor je spoedklus in heel Nederland: niet alleen in de Randstad.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige klussen dulden geen uitstel. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een hovenier klaarstaan voor eventuele spoedgevallen. Geen probleem voor de tuinman van MrFix!
 

Tuinklussen

 
Naast het professioneel laten aanleggen van jouw droomtuin kan het ook zijn dat je kampt met ongewenst groen in jouw tuin, waardoor je letterlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Je hovenier kan altijd je bomen snoeien of kappen. Ook als je het groen in jouw tuin juist op peil wilt houden of vermeerderen kun je een hovenier van MrFix inschakelen voor boomverzorging.
 

Tips inrichten schuur

 
Na verloop van tijd wordt het stoffig in je schuur. De spullen die je voor langere tijd opslaat in je schuur, worden langzamerhand steeds viezer. Wil je dat liever niet! Berg je spullen dan op in gesloten kasten. Werk niet alleen horizontaal, maar ook verticaal en plaats bijvoorbeeld hoge wandkasten En zet de spullen die je niet vaak nodig hebt bovenin.
 
Je kunt je tuinklus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Hek / Schuur – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele vakmensen gedekt door een driedubbele zekerheid: de garantie door de hovenier, diens verzekering en diens coulance als partner van MrFix. Wel zo geruststellend, toch?
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Hek en/of Schuur nodig in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare hoveniers in heel Nederland inclusief Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste hovenier of andere specialist in jouw regio gekoppeld.