Menu

Hek / Schuur maken? Klusservice MrFix!

Een schuur nodig voor je tuinspullen, fietsen en kerstspullen of een hobbyruimte nodig voor je creatieve activiteiten? Of eindelijk dat mooie hekwerk en/of schutting om je voor- en/of achtertuin? Vul bovenstaand formulier in en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een vakman voor je die meedenkt en de klus klaart.
 
Liever nog de Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, garantie en tips lezen. Scroll dan verder naar beneden. Het standaardtarief voor het plaatsen van een schuur en/of hek is €55/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Hek of schuur plaatsen: Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale hovenier
  • Kies zelf wanneer de hovenier welkom is: 24/7
  • Tarief €55/u incl. btw en voorrijkosten (of eerst offerte)

Hoe plaats ik mijn hek en/of schuur klus?

  • Bel, mail, of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke tuinman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - hovenier

Hovenier - Burgemeester van Tienhovengracht - Amsterdam

Tuin van 5x3m onkruidvrij maken - AM

Hovenier in Amsterdam gezocht om alle onkruid uit een tuin van ongeveer 5x3 meter te verwijderen. Zoals op de fotos te zien is, is het aardig overwoekerd.

Hovenier - L.J.M. Beelstraat - Amsterdam

Boom uit tuin verwijderen

Ik zoek een hovenier in Amsterdam om een scheefstaande boom (8-10m hoog) uit mijn tuin te verwijderen. svp prijsindicatie vooraf. * * * Expert Question/remark: Materiaal en stortkosten bedragen 50incl btw. De boom wordt bij de grond afgezaagd en de tijd...

Hovenier - Klapwijkse Zoom - Berkel en Rodenrijs

Damwanden vernieuwen

Offerte 1/11/16 (2/11/16 geaccepteerd): "De bestaande damwand (430 cm) verwijderen Het vrijkomende materiaal afvoeren 1) Opruimwerkzaamheden - Hardhouten Azobe damwandprofielen (kopmaat 30*185mm) leveren & stellen - Hardhouten Tali gording (k...

Hovenier - Tweede Helmersstraat - Amsterdam

Trampoline met diameter van 2,5m ingraven

Ik ben op zoek naar een hovenier die in onze tuin in Amsterdam een trampoline met een diameter van 2,50 meter in kan graven. Graag offerte vooraf.

Hovenier - Sarphatistraat - Amsterdam

Tuin van ~77 m2 aanleggen - AM

Ik zoek een hovenier in Amsterdam om een tuin van circa 77 m2 aan te leggen.

Hovenier - Stuyvesantstraat - Amsterdam

Herstel omgewaaide schutting - AM

Ik zoek een hovenier in Amsterdam om het middelste deel van onze schutting te herstellen. Deze is enige tijd geleden omgewaaid tijdens een storm. Deze moet rechtgezet worden. Helaas kunnen we dit zelf niet. Er is haast bij omdat we ons huis aanstaande m...

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

hek - tarief

Hek / Schuur - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde hoveniers een vast uurtarief van €55 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien voeren onze erkende hoveniers je tuinklus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Schutting en/of hekwerk plaatsen

 
Plaats een schutting en creëer lekker een plek waar geen sprake is van wind. Ook helpt een schutting om geluidsoverlast tegen te gaan en dient als beveiliging van je terrein. Heb je huisdieren? Dan is een afbakening door middel van een schutting ook erg praktisch. Geen inkijk van de buren en tegelijkertijd een verbetering van je tuin. Onze hoveniers plaatsen graag die perfecte schutting voor je. Gaat je voorkeur liever uit naar een mooi hekwerk. Geen probleem, MrFix selecteerd de aannemers zorgvuldig.
 

Schuur bouwen / repareren

 
Een schuur is de perfecte aanvulling van je tuin omdat het aanpasbaar is naar je smaak, de grootte van je tuin en wat je erin kwijt wilt. Tegenwoordig zijn er schuren in allerlei smaken en zo passend bij ieder huis. Gelukkig gaan schuren erg lang mee, maar moet er een reparatie plaatsvinden aan je bestaande schuur. Mr Fix regelt het voor je.
 

Plaats soepel je klus

 
Klusservice MrFix heeft altijd een hovenier klaar staan voor het plaatsen van je hek en/of schuur. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele tuinman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je tuinklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: moet er een schuur, hek en/of schutting geplaatst worden, wat zijn de afmetingen, waar moet het geplaatst worden, welk materiaal is het
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 
Zie Tarieven voor verdere vragen over hovenierstarieven of bel ons voor meer informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

schuur - garantie

Hek / Schuur - Garantie

Voor spoedklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste hovenier die het hekwerk, de schutting of schuur plaatst. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Hek / Schuur met spoed

 
Voor een spoedklus ben je bij MrFix aan het juiste adres. Meer dan 400 vakmensen zijn werkzaam via MrFix. Alle vakmensen zijn persoonlijk door ons gescreend. Zoek je snel en efficiënt een hovenier bij jou in de buurt? MrFix regelt het voor je. Onze hoveniers staan klaar voor je spoedklus in heel Nederland: niet alleen in de Randstad.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige klussen dulden geen uitstel. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een hovenier klaarstaan voor eventuele spoedgevallen. Geen probleem voor de tuinman van MrFix!
 

Tuinklussen

 
Naast het professioneel laten aanleggen van jouw droomtuin kan het ook zijn dat je kampt met ongewenst groen in jouw tuin, waardoor je letterlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Je hovenier kan altijd je bomen snoeien of kappen. Ook als je het groen in jouw tuin juist op peil wilt houden of vermeerderen kun je een hovenier van MrFix inschakelen voor boomverzorging.
 

Tips inrichten schuur

 
Na verloop van tijd wordt het stoffig in je schuur. De spullen die je voor langere tijd opslaat in je schuur, worden langzamerhand steeds viezer. Wil je dat liever niet! Berg je spullen dan op in gesloten kasten. Werk niet alleen horizontaal, maar ook verticaal en plaats bijvoorbeeld hoge wandkasten En zet de spullen die je niet vaak nodig hebt bovenin.
 
Je kunt je tuinklus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen.
 

Hek / Schuur – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele vakmensen gedekt door een driedubbele zekerheid: de garantie door de hovenier, diens verzekering en diens coulance als partner van MrFix. Wel zo geruststellend, toch?
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

 

Hek en/of Schuur nodig in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare hoveniers in heel Nederland inclusief Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste hovenier of andere specialist in jouw regio gekoppeld.