Menu

Sanitair installeren of vervangen? Klusservice MrFix!

Net een nieuwe woning gekocht of is je sanitair aan vervanging toe? Onze ervaren loodgieters staan graag voor je klaar om het sanitair te installeren. De vakmannen zijn vooraf geselecteerd en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een loodgieter als je bovenstaand formulier invult. Het standaardtarief van de loodgieter is €85/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Benieuwd naar onze Klantbeoordelingen, recent geplaatste loodgietersklussen, informatie over garantie en spoedklussen, lees dan verder. Er staan ook altijd handig tips!
 
 

Waarom je loodgieterklus via MrFix regelen?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale loodgieter
  • Kies zelf wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
  • Tarief €85/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe krijg ik die ervaren loodgieter?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - sanitair installeren vervangen

Loodgieter - Klaroenstraat - Rijswijk

Ontstoppen - Unclog sink / dishwasher and toilet - DH

Loodgieter in Rijswijk gezocht om een vaatwasser/gootsteen en een toilet ontstoppen: 1. Als hij werkt vult de vaatwasser de spoelbak met vuil water. De spoelbak loopt zelfs af en toe over. Dan blijft de spoelbak nog even gevuld, plunjer helpt niet. Daar...

Loodgieter - Spinnekop - Amsterdam

Stop leakage in boiler pipes - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om een lekkage in onze ketelpijpen op te lossen. Het water druppelt uit de leidingen op de cv-ketel en we zijn bang dat het gaat roesten. (Plumber in Amsterdam wanted to resolve a leakage in our boiler pipes. The wat...

Loodgieter - Helmerstraat - Den Haag

Dakwerk - Put cover of chimney back in place DH

Hallo MrFix, ik heb een dakdekker (of loodgieter) nodig om op het dak de kap van de schoorsteen weer op zijn plaats te zetten. Ik denk dat die eraf is gewaaid. Als het regent komt het water nu door de schoorsteen naar beneden. Het dak is toegankelijk via...

Loodgieter - Amstelveenseweg - Amsterdam

Afvoer verstopt - AM

Plumber in Amsterdam wanted to unclog the kitchen sink: the water will not drain.

Loodgieter - Stuyvesantsraat - Den Haag

Ontstoppen - Unclog bathroom drains - DH

Loodgieter in Den Haag gezocht om de afvoer van de badkamer te ontstoppen. Er hangt een slechte geur in de badkamer die uit een van de afvoeren komt, waarschijnlijk uit de douche. Het kan zijn dat het ontstoppen van de douche nodig is. (Plumber in The Ha...

Loodgieter - Torenstraat - 's-Gravenhage

Lekkage - Douchecombinatie vervangen - DH

Ik zoek een loodgieter in Den Haag om het volgende probleem op te lossen: huidige douche combo lekt (aan beide zijden wand) 1. Ontkoppelen douchecombo 2. Demonteren kniestukken 3. 2x Verloop opnieuw monteren 4. s-koppeling aanpass...

 

 

Recente beoordelingen (4.183)

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Ik had urgent iemand nodig dezelfde dag en Mr Fix heeft alles gedaan om iemand te vinden. Dit was een enorme gerust stelling. Mr Fix cares. Dat is niet altijd het geval als ik andere aanbieders bel: die bellen vaak niet eens terug of zeggen dat ze pas vol..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Casper: "Er was wat onduidelijkheid over wat er precies moest gebeuren, en hoeveel dit zou gaan kosten. Ik merkte dat mijn klant hier wat onzeker van werd. De loodgieter kon niet precies aangeven of zijn voorgestelde oplossing daadwerkelijk zou gaan werken. Meer..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Ingeborg: "Snelle reactie op mijn klusaanvraag. Goeie communicatie over de datum. Het vervangen van de badkraan duurde niet meer dan 30 minuten, maar ik betaalde wel het uurtarief van € 85,-. Naar verhouding vond ik dat wat prijzig, maar ik ben wel blij met het r..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ed: " Snelle reactie, in tegenstelling tot andere loodgieters die ik heb benaderd (die reageerden helemaal niet). De afspraak werd snel en goed geregeld, en de loodgieter heeft mijn probleem met de afvoer snel en vakkundig opgelost. "

Score: 4,0/5,0 sterren

David: " Fijn dat de loodgieter zo vroeg was een zo vlot werkte. Enige negatieve puntje was dat de toevoeging van mijn huisnummer niet in het systeem leek doorgekomen te zijn. De loodgieter belde in alle vroegte de buurvrouw wakker. "

Score: 4,0/5,0 sterren

Reinier: "Goede ervaring: meteen iemand gevonden, communicatie helder. Klus zelf prima gedaan maar had met iets meer aandacht rondom alles beetje schoon houden gekund. Maar overall: prima! Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Marieke: " Klus is overlegd met Mr Fix, goed uitgevoerd door een loodgieter vakman en voor een net bedrag. Zelf wisten we niet wie we hier voor vragen moesten. Het is allemaal uitstekend gegaan. "

 

sanitair installeren - tarief

Sanitair vervangen - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €80 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Installatie van een nieuwe badkamer

 
Een nieuwe woning gekocht of is de badkamer toe aan renovatie? Een goed aangelegde, frisse badkamer is een blikvanger voor je huis. Het is verstandig om voor de installatie of vervanging van sanitair een vakman in te schakelen. Het installeren van douche, wastafel, bad of toilet vraagt de juiste expertise. Bij verkeerde plaatsing kan lekkage ontstaan met alle vervelende gevolgen van dien.
 

Hygiënisch en lekker warmpjes erbij zitten

 
Hoe minder je een toilet hoeft aan te raken, hoe beter, daarom zijn er nu toiletten waarvan de deksel automatisch opent, als je in de buurt bent. Na gebruik gaat de deksel opnieuw uit zichzelf naar beneden. Voor de koude dagen is er een verwarmde wc-bril, wat een bezoekje toch weer wat aangenamer maakt.
 

Soepel je loodgietersklus plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een loodgieter voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame loodgieter. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef het type en merk sanitair aan. Foto’s helpen daarbij.
  • Kies of je Snel een vakman”“ wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Loodgieterswerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair loodgieterstarief. Zet onze aannemer in voor het installeren van een nieuwe CV-ketel of het plaatsen van badkamer sanitair. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

sanitair installeren - garantie

Sanitair installeren - Garantie

De erkende loodgieters via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke loodgieter of installateur die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed een loodgieter?

 
Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten. De CV-ketel valt uit, een overstroming in de badkamer, het kan zomaar tegen zitten.  Ook voor spoedklussen staan de vakmannen van MrFix voor je klaar. Wij zetten met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende loodgieters van MrFix!
 
Onze uiterst bekwame loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen accuraat en met spoed te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste loodgieter.
 

Badkamer inrichten in stijl

 
Tegenwoordig heb je een legio aan mogelijkheden voor het inrichten van een nieuwe badkamer. Bereid je daarom goed voor. Kies je voor modern of klassiek? Wil je een bad of douche? Of ga je voor beide? Je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt. Een stoomcabine of jacuzzi in je eigen huis is natuurlijk fantastisch. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan advies bij een sanitair-specialist.
 

Loodgieter – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman of aannemer.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Loodgieter gezocht in jouw regio voor installeren sanitair?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio.