Menu

Sanitair installeren of vervangen? Klusservice MrFix!

Net een nieuwe woning gekocht of is je sanitair aan vervanging toe? Onze ervaren loodgieters staan graag voor je klaar om het sanitair te installeren. De vakmannen zijn vooraf geselecteerd en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een loodgieter als je bovenstaand formulier invult. Het standaardtarief van de loodgieter is €85/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Benieuwd naar onze Klantbeoordelingen, recent geplaatste loodgietersklussen, informatie over garantie en spoedklussen, lees dan verder. Er staan ook altijd handig tips!
 
 

Waarom je loodgieterklus via MrFix regelen?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale loodgieter
  • Kies zelf wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
  • Tarief €85/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe krijg ik die ervaren loodgieter?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - sanitair installeren vervangen

Loodgieter - Stuyvesantstraat - Amsterdam

Ontstoppen - Unblock kitchen drain - AM

Loodgieter in Amsterdam-De Baarsjes gezocht om de afvoer van de keuken te ontstoppen. We konden het deels ontstoppen met behulp van chemicalin en een ontstopper, maar het is nog steeds geblokkeerd en blijft een druppelend geluid maken. (Plumber in...

Loodgieter - Derkinderenstraat - Amsterdam

Sanitair repareren - Fix hot water supply to shower - AM

Loodgieter gezocht in Amsterdam om een aantal problemen met warm water in mijn appartement op te lossen. Op dit moment krijgen we niet genoeg warm water onder de douche maar de kranen werken goed. Ik denk niet dat het probleem in de muur zit omdat we kunn...

Loodgieter - Magerhorst - Eindhoven

Unclog kitchen drain, Fix leaky pipe - EI

Loodgieter in Eindhoven gezocht om een verstopte keukengoot te ontstoppen. Toen we het zelf probeerden te verhelpen vonden we ook een lekkende pijp. Ze moeten allebei gerepareerd worden. (Plumber in Eindhoven wanted to unclog the clogged kitchen drai...

Loodgieter - Herentalsstraat - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Adjust gas point + electrical point in kitchen - AM

Ik heb een loodgieter en elektricien in Amsterdam nodig om het gas- en elektriciteitspunt van mijn huidige keuken aan te passen aan de nieuwe. Het gaspunt moet 2,5m verplaatst worden, de elektrische punten 30cm. Het werk moet voor het einde van het jaar k...

Loodgieter - Burgemeester F.H. Van Kempensingel - Rotterdam

CV / Thermostaat - De-clog piping, Fix hot water in shower - RO

Loodgieter in Rotterdam gezocht voor twee klussen: 1. Ontstoppen van de leidingen 2. Onze douche verandert steeds van temperatuur. (Plumber in Rotterdam wanted for two jobs: 1. De-clog some piping 2. We are also facing an issue of inconsisten...

Loodgieter - Jacob van Lennepstraat - Amsterdam

Put piping back in place / Replace it, Unclog drain - AM

Plumber in Amsterdam wanted to put piping back into its place or replace it. And please resolve a clogged drain in the building as well, if that is possible. Thanks!

 

 

Recente beoordelingen (3.765)

Score: 4,3/5,0 sterren

Chad: "Binnen een uur een loodgieter gevonden. Zelf was ik niet bij de werkzaamheden aanwezig. De loodgieter heeft netjes een foto gedeeld en werkzaamheden en onderdelen/kosten overzicht met mij gedeeld. Dat vond ik heel transparant. Enige minpunt als je het een..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Het team van Mr Fix doet er echt alles aan om je te helpen in een spoed situatie. Dat heb ik keer op keer gemerkt en daarom blijf ik Mr Fix gebruiken. Hun experts zijn daarbij ook betrouwbaar en goed in hun werk. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Ik had urgent iemand nodig dezelfde dag en Mr Fix heeft alles gedaan om iemand te vinden. Dit was een enorme gerust stelling. Mr Fix cares. Dat is niet altijd het geval als ik andere aanbieders bel: die bellen vaak niet eens terug of zeggen dat ze pas vol..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Yuri: "Mr Fix heeft super vakman Darel gestuurd die mijn problemen en lekkage vriendelijk, vakkundig en snel heeft verholpen! Zeer tevreden. Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Jop: "Hele snelle en persoonlijke communicatie en service. Uitstekend werk geleverd door de vriendelijke, duidelijke en ervaren loodgieter. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Stefan: "4e keer gebruik gemaakt van MrFix en altijd top! Goeie service en leveren kwaliteit. Loodgieter Richard ook weer een vakman Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "Echt weer UITSTEKEND! Probleem sleepte al maanden, nu in 2 bezoeken van elk 1 uur opgelost voor een redelijk tarief. Dank! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Irma: "Kundige, vriendelijk man die Ton. Prettig bezoek met alles gefixt wat we wilden fixen. Had zelf kleine onderdelen zodat hij snel door kon. Snelle service, Vakmanschap"

 

sanitair installeren - tarief

Sanitair vervangen - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Installatie van een nieuwe badkamer

 
Een nieuwe woning gekocht of is de badkamer toe aan renovatie? Een goed aangelegde, frisse badkamer is een blikvanger voor je huis. Het is verstandig om voor de installatie of vervanging van sanitair een vakman in te schakelen. Het installeren van douche, wastafel, bad of toilet vraagt de juiste expertise. Bij verkeerde plaatsing kan lekkage ontstaan met alle vervelende gevolgen van dien.
 

Hygiënisch en lekker warmpjes erbij zitten

 
Hoe minder je een toilet hoeft aan te raken, hoe beter, daarom zijn er nu toiletten waarvan de deksel automatisch opent, als je in de buurt bent. Na gebruik gaat de deksel opnieuw uit zichzelf naar beneden. Voor de koude dagen is er een verwarmde wc-bril, wat een bezoekje toch weer wat aangenamer maakt.
 

Soepel je loodgietersklus plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een loodgieter voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame loodgieter. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef het type en merk sanitair aan. Foto’s helpen daarbij.
  • Kies of je Snel een vakman”“ wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Loodgieterswerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair loodgieterstarief. Zet onze aannemer in voor het installeren van een nieuwe CV-ketel of het plaatsen van badkamer sanitair. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

sanitair installeren - garantie

Sanitair installeren - Garantie

De erkende loodgieters via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke loodgieter of installateur die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed een loodgieter?

 
Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten. De CV-ketel valt uit, een overstroming in de badkamer, het kan zomaar tegen zitten.  Ook voor spoedklussen staan de vakmannen van MrFix voor je klaar. Wij zetten met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende loodgieters van MrFix!
 
Onze uiterst bekwame loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen accuraat en met spoed te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste loodgieter.
 

Badkamer inrichten in stijl

 
Tegenwoordig heb je een legio aan mogelijkheden voor het inrichten van een nieuwe badkamer. Bereid je daarom goed voor. Kies je voor modern of klassiek? Wil je een bad of douche? Of ga je voor beide? Je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt. Een stoomcabine of jacuzzi in je eigen huis is natuurlijk fantastisch. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan advies bij een sanitair-specialist.
 

Loodgieter – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman of aannemer.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Loodgieter gezocht in jouw regio voor installeren sanitair?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio.