Menu

Loodgieter in Rotterdam gezocht? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de loodgieter in Rotterdam
  • Kies zelf wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - loodgieter

Loodgieter - Hoogstraat - Rotterdam

Stank traceren en verhelpen - RO

Ik zoek een loodgieter in Rotterdam om stank te traceren en te verhelpen.

Loodgieter - Graaf Florisstraat - Rotterdam

Ontstoppen - Keukengootsteen ontstoppen (ook vaatwasser) - RO

Ik zoek een loodgieter in Rotterdam om mijn keukengootsteen te ontstoppen. Er zit ook een vaatwasser op dezelfde afvoer aangesloten.

Loodgieter - Immanuel Kantstraat - Rotterdam

Afvoer van bad en wastafel ontstoppen, Lekkage uit radiator verhelpen RO

Ik zoek een loodgieter in Rotterdam om de afvoer van het bad en de wastafel te ontstoppen en een lekkage uit een radiator te verhelpen.

Loodgieter - Marinestraat - Rotterdam

Sanitair plaatsen - Plaatsen toiletpot - RO

Ik zoek een loodgieter in Rotterdam om een nieuwe toiletpot te plaatsen.

Loodgieter - Hunzestraat - Amsterdam

Ontstoppen - Unclog my kitchen sink - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om mijn gootsteen te ontstoppen. De gootsteen in mijn keuken is verstopt en ik ben op zoek naar een loodgieter om hem aanstaande dinsdagmorgen te komen ontstoppen. Kan ik vooraf een prijsindicatie krijgen? Zie bijgevoe...

Loodgieter - Karthuizersstraat - Amsterdam

Lekkage - Fix shower tap leakage - AM

I need a plumber in Amsterdam to fix the leaking hot water tap in the shower.

Recente beoordelingen (2.652)

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Simina: "Dankzij Vincent ziet mijn voordeur & deurpost er weer top uit! Vincent heeft niet alleen het werk super gedaan, ook heeft hij de tijd genomen om mij de verschillende opties toe te lichten en geholpen met het maken van de beste keuze (en nee dat was n..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Bram: "Super vriendelijk monteur die was heel hard aan het werk en op tijd (alleen 1 persoon moeilijk voor dit soort bed). Bed die was gedeeltelijk al gemonteerd was te groot om in de kamer te gaan, dus moeste het demonteren en weer in de kamer opbouwen. In het..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Sebastien: "Helaas mijn nederlands is niet zo goed. So far I have been in touch with Ronald that was my first point of contact and the communication was excellent. I needed a carpenter and an electrician and Ronald did manage (in a very short period of time) to put..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Frank: "Slotenmaker besteld via Mr.Fix; buitengesloten met sleutelbos aan binnenzijde deur. Binnen 45 minuten slotenmaker Mohamed aan de deur en probleem opgelost tegen een redelijke prijs. Zeer correcte slotenmaker en vooraf door Mr.Fix een duidelijke prijsopga..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Menno: "Bohdi, seems to understand the situation better at my house and his price has been fine. The previous electrician arranged by MrFix was below par and unacceptable. The cost of the work at my apartment is way more then it should have been, due to having to..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ben: "Mr Fix ingeschakeld voor enkele kleine electra klussen, is meteen opgepakt, gecommuniceerd en uitstekend uitgevoerd. Vriendelijke en deskundige elektricien, uitstekend werk geleverd. No nonsense, kwaliteit en conform afspraak. Top ! Snelle service, Vakman..."

Score: 3,8/5,0 sterren

Ron: "Ik gaf opdracht voor het plaatsen van een dubbel stopcontact in de meterkast. Andreas was de installateur. De communicatie was goed. Een nette en ervaren vakman die ook goed advies geeft. Klus was binnen 45 minuten klaar. Redelijk goede prijs. Tevreden me..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Emilie: "Goede en heldere communicatie, duidelijke website zodat je je aanvraag concreet kunt maken, en er ook heel concreet hulp geboden kan worden. Er werd razendsnel contact opgenomen en verschillende acties werden uitgezet. Top geholpen en klus is goed geklaa..."

Loodgieter - tarief

Loodgieter in Rotterdam- Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters in Rotterdam een vast uurtarief van €80 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Bekwame loodgieters in Rotterdam

Klusservice MrFix is sinds 2017 actief in Rotterdam. Enkele dozijnen vakmannen van MrFix zijn werkzaam in en om de stad en het aantal stijgt. Dus zoek je een loodgieter voor een klus in Kralingen, Rotterdam Centrum, Schiedam of Berkel, kies dan voor een vakman van MrFix. Alle loodgieters zijn persoonlijk door ons gescreend, werken snel en leveren kwaliteit, zonder gedoe.
 

Soepel je loodgietersklus in Rotterdam plaatsen

Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter in Rotterdam? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus aan bij “Soort klus” en geef een beknopte beschrijving van de klus bij “Vat je klus kort samen”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Geef meer uitgebreide informatie bij “Specifieke omschrijving” en wees daarbij zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. En geef bijv. type of merk van het sanitair. Foto’s helpen daarbij. En vermeld ook eventuele speciale omstandigheden of benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 
Zie Tarieven voor verdere vragen over loodgieter tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

Loodgieter spoed-Plumber urgent

Loodgieter in Rotterdam - Spoed

Met spoed een loodgieter in Rotterdam?

Je komt thuis in de winterkou en je CV-ketel blijkt niet te werken? Of blijkt tot overmaat van ramp dat je badkamer blank staat door een lekkage? Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten. Daarom zet MrFix ook met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende loodgieters van MrFix!
 
Onze bekwame loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in Rotterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van de Randstad of Midden-Nederland tot en met Eindhoven en Apeldoorn vakkundig en snel te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 3 uur aan de juiste loodgieter.
 

Loodgieter in Rotterdam – Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, zijn aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Subsidie voor achterstallig onderhoud

De gemeente Rotterdam verstrekt in bepaalde gevallen subsidie aan particuliere huiseigenaren voor achterstallig onderhoud of de verbetering van je huis. Ook voor energiebesparende maatregelen, funderingsonderzoek en de samenvoeging van woningen kun je voor financiële ondersteuning terecht bij de gemeente. Zie voor meer informatie de site Subsidies voor Bouwen en Wonen.
 
Behalve een loodgieter regelt MrFix ook moeiteloos een vakkundige Schilder, Elektricien, Klusjesman of andere Vakman in Rotterdam.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.