Menu

Verbouwing van keuken of badkamer? Klusservice MrFix!

Wellicht dat je net verhuisd bent, een nieuw huis hebt gekocht of gewoonweg baalt van de conditie waarin je oude bestaande keuken al jaren verkeerd. MrFix doet het graag in 1 keer goed en koppelt je binnen 1 uur aan een klusjesman die de verbouwing kan realiseren. Vul bovenstaand formulier formulier in en MrFix gaat voor je aan de slag.
 
Hopelijk helpen de tips en Klantbeoordelingen bij het maken van de keuze. Voor informatie over recent geplaatste klussen en garantie kun je ook nog verder scrollen. Het standaardtarief voor het verbouwen van een keuken of badkamer is €50/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Kies MrFix voor binnenshuis verbouwing

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale klusser
  • Kies zelf wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn verbouwings-klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - badkamer keuken verbouwen

Klusjesman - Dotterbeek - Veldhoven

Verbouwing - Demolish 1.5m width of 3.32 non-bearing wall - EI

Aannemer in Veldhoven gezocht om een muur tussen 2 slaapkamers over een breedte van 1,5m af te breken. Het is de 3,32m brede wand tussen slaapkamer 2 en 3 op de bijgevoegde plattegrond. Het is geen dragende wand. Ik weet niet wat de hoogte van het plafond...

Klusjesman - Nieuwendammerdijk - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Scharnier van keukenkastje fixen - AM

Klusjesman gezocht in Amsterdam om het scharnier van een keukenkastje te herstellen.

Klusjesman - Kinkerstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Cap off old unused gas tap to make it safe - AM

I need a handyman or plumber in Amsterdam to cap off the old gas tap and hide it in the wall as we have just moved our kitchen. I can do all prep work, I just need the tap made safe by a professional.

Klusjesman - Dapperstraat - Amsterdam

Trapleuning vastzetten, Lamp herbevestigen - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam-Oost om een losse trapleuning te maken (deze is uit de muur getrokken) en een lamp opnieuw te bevestigen.

Klusjesman - Amstelveen

Ophangen - Putting plisse gordijn two doors, op de daag - AM

Handyman in Amstelveen wanted to Putting plisse gordijn on two door in kitchen, op de daag

Klusjesman - Lomanstraat - Amsterdam

Two jobs: fix a loose handrail into the wall. 2nd: repair a drawer. Simple tools needed. - AM

Ik zoek een Klusjesman in Amsterdam voor twee reparatieklussen: 1. we hebben een houten leuning langs de trap die los zit van de muur. Zie video. Moet vastgeschroefd worden aan de muur met wat witte plamuur. 2. we hebben een lade die bij uittrekken op...

 

 

Recente beoordelingen (4.183)

Score: 5,0/5,0 sterren

Sebastien: "Helaas mijn nederlands is niet zo goed. So far I have been in touch with Ronald that was my first point of contact and the communication was excellent. I needed a carpenter and an electrician and Ronald did manage (in a very short period of time) to put..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Bram: "Super vriendelijk monteur die was heel hard aan het werk en op tijd (alleen 1 persoon moeilijk voor dit soort bed). Bed die was gedeeltelijk al gemonteerd was te groot om in de kamer te gaan, dus moeste het demonteren en weer in de kamer opbouwen. In het..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Communicatie was helder, Whatsappgroep met een soort bemiddeling werkte goed. Vakman was op tijd, vriendelijk, kundig, maar deed er wel veel langer over dan ik had verwacht waardoor het een nogal prijzige klus werd, dat is jammer tegen deze prijzen. Helde..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Dieuwke: "het ging wat lastig met een daadwerkelijke afspraak maken voor het repareren van onze douchecabine. Na dit te hebben gemeld ging het snel, fixer Max was op tijd, zelfstandig en heeft goed werk afgeleverd. Met name het kitten is erg netjes gedaan, eerder..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Lenneke: "Pien heeft ons prima te woord gestaan en haar directe actie en service was boven verwachting. Ondanks enige tegenslag heeft zij alles heel mooi strak gestreken en hadden wij snel een klusser voor de afgesproken uren en prijs in huis. De expert, Max, heef..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Boris: "Doekle was very knowledgeable and explained what he was doing. He was also friendly and polite. He took care of installing the fan directly. He then gathered the details for the other tasks; fixing the Valiant boiler and a new wall for the toilet, and wil..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Isa: "Vriendelijke, betrouwbare en snelle service!! Geen zorgen; waar haal ik mijn spullen, gaat t wel lukken... één telefoontje en binnen twee dagen was t gefixt! In n half uur hing mijn prachtige (loodzware) foto aan de wand... superblij!! Fast service, Cra..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Simina: "Dankzij Vincent ziet mijn voordeur & deurpost er weer top uit! Vincent heeft niet alleen het werk super gedaan, ook heeft hij de tijd genomen om mij de verschillende opties toe te lichten en geholpen met het maken van de beste keuze (en nee dat was n..."

 

badkamer verbouwen - tarief

Badkamer verbouwen - Tarief

MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Geen verbouwing te groot voor MrFix

 
Bij het verbouwen van een badkamer of keuken komt enorm veel kijken: het plaatsen van sanitair, tegelwerk en soms zelfs leidingwerk. Een verbouwing aan de badkamer kan betekenen dat je enkele dagen geen gebruik kunt maken van de douche. Je wilt daarom dat een dergelijke grote klus snel, soepel en vakkundig gebeurt door een aannemer. Klusservice MrFix begrijpt dit als geen ander. Wij koppelen je binnen drie uur aan een vakkundige klusjesman voor het uitvoeren van jouw klus met een prachtig eindresultaat.
 

Bespaartip van MrFix

 
Er valt goed te onderhandelen over de prijs van nieuwe apparatuur voor keuken of badkamer. Veel grote badkamer- en keukenzaken houden hier al rekening mee in de vraagprijs. Vind je het lastig om te onderhandelen? Bereid je dan voor met deze tips van de Consumentenbond of bekijk de blog Plannen voor een verbouwing?.
 

Verwarming in de spiegel

 
Hoe vervelend is het dat je na het douchen je make-up wilt opdoen, je haren mooi wilt maken of je baard nog even bij wil trimmen en de spiegel is beslagen. Heel irritant! Dit kun je oplossen door een badkamerspiegel te kopen met verwarming. Onze vakman kan deze met gemak voor je plaatsen.
 

Snel een vakman, plaats soepel je klus

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo duidelijk mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, soort materialen, moet er keukenapparatuur geplaatst worden. Geef aan wat er moet verbouwd worden, dus badkamer of keuken. Maar ook details als: bad plaatsen, betegelen, nieuwe vloer, nieuwe kranen, toilet plaatsen, lampen ophangen enz.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een volledige verbouwing van de keuken of het plaatsen van een nieuwe douche: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

keuken verbouwen - tarief

Keuken verbouwen - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Aandachtspunten bij verbouwing keuken of badkamer

 
Bij een verbouwing aan keuken of badkamer is het belangrijk dat je vooraf nadenkt over de plaatsing van het sanitair. Blijft de indeling hetzelfde? Of wil je de inrichting grondig omgooien? Dit laatste kan betekenen dat je waterleidingen of elektriciteit moet omleggen of verplaatsen. Het is verstandig om dit niet zelf te doen, maar hiervoor een deskundige loodgieter in te schakelen. Ook kan het zijn dat je misschien wilt dat er een interieurarchitect naar kijkt. Ook dat kan MrFix regelen.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare verbouwing in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met breda, Enschede en Eindhoven snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

Slimme ovens en zelfdenkende koelkasten

 
Comfort en duurzaamheid gaan verrassend goed samen, zeker bij keukenapparatuur die steeds slimmer én energiezuiniger wordt. Daarnaast zie je steeds meer apparatuur die je op afstand, met behulp van een app, kunt bedienen. Denk aan slimme ovens en zelfdenkende koelkasten. Zo hoef je niets meer aan het toeval over te laten.
 

Kookeiland

 
Met een kookeiland creëer je een echte woonkeuken. Het is een ontmoetingsplek waar je met familieleden, je partner of vrienden samenkomt om te koken, eten en genieten. Een kookeiland kun je ook eenvoudig betrekken bij het eet- of woongedeelte in huis. Op deze manier ontstaat een sfeervolle leefkeuken die luxe uitstraalt. Je hebt alles bij de hand en kunt de ruimte op talloze manieren indelen en stijlen.
 

MrFix voor elke klus tijdens de verbouwing

 
Zoals je al hebt kunnen lezen kan MrFix je aan alle aannemers koppelen die je nodig hebt tijdens een verbouwing. Dit is wel zo makkelijk en zorgt dat de vaart erin blijft.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Badkamer en/of keuken verbouwen in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio gekoppeld.