Menu

Badkamer of keuken verbouwen

Recent jobs - verbouwing

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,7/5,0 sterren

Zosia: "Aardige zorgvuldig werkende vakman!"

Score: 4,5/5,0 sterren

Furkan: "We zijn momenteel nog nieuwe bij Mr fix ervaring dus vandaar deze beoordeling."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ed: "Snelle reactie, in tegenstelling tot andere loodgieters die ik heb benaderd (die reageerden helemaal niet). De afspraak werd snel en goed geregeld, en de loodgieter heeft mijn probleem met de afvoer snel en vakkundig opgelost."

Score: 4,0/5,0 sterren

Tamsin: "Het was duurder dan ik heb gedacht. Maar het werk was goed"

Score: 4,3/5,0 sterren

Judith: "snel en netjes gewerkt"

Score: 4,0/5,0 sterren

David: "Fijn dat de loodgieter zo vroeg was een zo vlot werkte. Enige negatieve puntje was dat de toevoeging van mijn huisnummer niet in het systeem leek doorgekomen te zijn. De loodgieter belde in alle vroegte de buurvrouw wakker."

Score: 4,7/5,0 sterren

Adi: "Very nice"

Score: 4,2/5,0 sterren

Caroline: "The guy who came to help worked very hard, and was very quick - we were very happy with him. Pien was also very helpful with the initial assistance"

Score: 4,3/5,0 sterren

Henry: "Very excellent. Thanks"

Verbouwen met MrFix

We hebben met de door ons geselecteerde klussers een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien doen onze erkende klussers je verbouwing in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

 

Regel een uitstekende fixer met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk je verbouwing uitvoert.

Huis / Appartement verbouwen

MrFix kan ook met je verbouwing regelen. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste klusser voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%. Deze toeslag is niet cumulatief, dus voor een spoedklus na 18u in het weekend betaal je geen 150% maar 50% toeslag.

 

Nieuwe woning verbouwen of je huis aanpassen voor de verkoop? Geen enkel probleem voor de erkende fixers van MrFix!

Blijf op de hoogte: