Menu

Verbouwing van keuken of badkamer? Klusservice MrFix!

Wellicht dat je net verhuisd bent, een nieuw huis hebt gekocht of gewoonweg baalt van de conditie waarin je oude bestaande keuken al jaren verkeerd. MrFix doet het graag in 1 keer goed en koppelt je binnen 1 uur aan een klusjesman die de verbouwing kan realiseren. Vul bovenstaand formulier formulier in en MrFix gaat voor je aan de slag.
 
Hopelijk helpen de tips en Klantbeoordelingen bij het maken van de keuze. Voor informatie over recent geplaatste klussen en garantie kun je ook nog verder scrollen. Het standaardtarief voor het verbouwen van een keuken of badkamer is €50/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Kies MrFix voor binnenshuis verbouwing

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale klusser
  • Kies zelf wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn verbouwings-klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - badkamer keuken verbouwen

Klusjesman - Kompasstraat - Den Haag

Ophangen - Kapstok aan gipswand hangen - DH

Ik zoek een klusjesman in Scheveningen om een kapstok op te hangen aan een wand van gipsplaat. Mogelijk zijn holle wandpluggen nodig.

Klusjesman - Rietlandpark - Amsterdam

Fix IKEA bed frame - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om mijn IKEA bedframe (model: Skorva) te fixen De houten balken zitten onder de stalen balk waar ze aan bevestigd zouden moeten zijn en ik weet niet wat ik moet doen om het te fixen. Ik heb foto's bijgevoegd die het pr...

Klusjesman - Buurkerkhof - Utrecht

Plaatsen / Monteren - Assemble Ikea bed frame + Ikea couch 3 seats + Ikea Chaise loune

Ik zoek een klusjesman in Utrecht om een Ikea bedframe en een Ikea bank Chaise lounge + 3 zitsbank te komen monteren. (I am looking for a handyman in Utrecht to come and assemble a Ikea bed frame and a Ikea couch Chaise lounge + 3 seater couch.) Whoeve...

Klusjesman - Tollensstraat - Leiden

Ophangen - Hang mirror in the bathroom - LE

Ik zoek een klusjesman in Leiden om een relatief zware spiegel in de badkamer op te hangen. De badkamermuur is betegeld. (I need a handyman in Leiden to hang a relatively heavy mirror in the bathroom. The bathroom wall is tiled.)

Klusjesman - Uiterwaardenstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Vloer - Schilderen - Badkamer

**1) ~50m2 Houten of multiparket vloer leggen:** - Michiel heeft alle foto's - Vloer zwevend leggen - Ondervloer moet ook worden gelegd **2) Appartment van 80m2 wit schilderen, Zolder isoleren en wand aftimmeren:** MrFix, ik zoek een schilder...

Klusjesman - Kanaalstraat - Amsterdam

Replace or repair bottom half of wooden door frame

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om de onderste helft van het houten deurkozijn te vervangen of het te vullen en te schilderen: de kat heeft het zwaar bekrast van buitenaf. Ik heb geen verf en weet de kleurcode niet, maar ik stuur foto's. ('I ne...

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

badkamer verbouwen - tarief

Badkamer verbouwen - Tarief

MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Geen verbouwing te groot voor MrFix

 
Bij het verbouwen van een badkamer of keuken komt enorm veel kijken: het plaatsen van sanitair, tegelwerk en soms zelfs leidingwerk. Een verbouwing aan de badkamer kan betekenen dat je enkele dagen geen gebruik kunt maken van de douche. Je wilt daarom dat een dergelijke grote klus snel, soepel en vakkundig gebeurt door een aannemer. Klusservice MrFix begrijpt dit als geen ander. Wij koppelen je binnen drie uur aan een vakkundige klusjesman voor het uitvoeren van jouw klus met een prachtig eindresultaat.
 

Bespaartip van MrFix

 
Er valt goed te onderhandelen over de prijs van nieuwe apparatuur voor keuken of badkamer. Veel grote badkamer- en keukenzaken houden hier al rekening mee in de vraagprijs. Vind je het lastig om te onderhandelen? Bereid je dan voor met deze tips van de Consumentenbond of bekijk de blog Plannen voor een verbouwing?.
 

Verwarming in de spiegel

 
Hoe vervelend is het dat je na het douchen je make-up wilt opdoen, je haren mooi wilt maken of je baard nog even bij wil trimmen en de spiegel is beslagen. Heel irritant! Dit kun je oplossen door een badkamerspiegel te kopen met verwarming. Onze vakman kan deze met gemak voor je plaatsen.
 

Snel een vakman, plaats soepel je klus

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo duidelijk mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, soort materialen, moet er keukenapparatuur geplaatst worden. Geef aan wat er moet verbouwd worden, dus badkamer of keuken. Maar ook details als: bad plaatsen, betegelen, nieuwe vloer, nieuwe kranen, toilet plaatsen, lampen ophangen enz.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een volledige verbouwing van de keuken of het plaatsen van een nieuwe douche: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

keuken verbouwen - tarief

Keuken verbouwen - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Aandachtspunten bij verbouwing keuken of badkamer

 
Bij een verbouwing aan keuken of badkamer is het belangrijk dat je vooraf nadenkt over de plaatsing van het sanitair. Blijft de indeling hetzelfde? Of wil je de inrichting grondig omgooien? Dit laatste kan betekenen dat je waterleidingen of elektriciteit moet omleggen of verplaatsen. Het is verstandig om dit niet zelf te doen, maar hiervoor een deskundige loodgieter in te schakelen. Ook kan het zijn dat je misschien wilt dat er een interieurarchitect naar kijkt. Ook dat kan MrFix regelen.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare verbouwing in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met breda, Enschede en Eindhoven snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

Slimme ovens en zelfdenkende koelkasten

 
Comfort en duurzaamheid gaan verrassend goed samen, zeker bij keukenapparatuur die steeds slimmer én energiezuiniger wordt. Daarnaast zie je steeds meer apparatuur die je op afstand, met behulp van een app, kunt bedienen. Denk aan slimme ovens en zelfdenkende koelkasten. Zo hoef je niets meer aan het toeval over te laten.
 

Kookeiland

 
Met een kookeiland creëer je een echte woonkeuken. Het is een ontmoetingsplek waar je met familieleden, je partner of vrienden samenkomt om te koken, eten en genieten. Een kookeiland kun je ook eenvoudig betrekken bij het eet- of woongedeelte in huis. Op deze manier ontstaat een sfeervolle leefkeuken die luxe uitstraalt. Je hebt alles bij de hand en kunt de ruimte op talloze manieren indelen en stijlen.
 

MrFix voor elke klus tijdens de verbouwing

 
Zoals je al hebt kunnen lezen kan MrFix je aan alle aannemers koppelen die je nodig hebt tijdens een verbouwing. Dit is wel zo makkelijk en zorgt dat de vaart erin blijft.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Badkamer en/of keuken verbouwen in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio gekoppeld.