Menu

Je gevel vakkundig laten impregneren? Klusservice MrFix!

Eindelijk van dat vocht, algen en schimmels af van je muren. of je wilt besparen op je energierekening of een brandveiligere omgeving. Dat kan je gevel impregneren de oplossing zijn. MrFix selecteert de vakmannen vooraf en koppelt je binnen 1 uur aan gespecialiseerde schilder. Vul hiervoor bovenstaand formulier in.
 
Wil je liever eerst nog wat Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, tips of informatie over garantie lezen, scroll dan verder. Het standaardtarief voor het impregneren van je gevel is €50/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Gevel impregneren: Waarom MrFix?

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale buitenschilder
 • Kies zelf wanneer de schilder welkom is: 24/7
 • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe vraag ik gevel impregneren aan?

 • Bel,mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - gevel impregneren

Schilder - Snelliuslaan - Amstelveen

Behanger - Apply wallpaper in ~15m2 room - AM

Behanger in Amstelveen gezocht om een ~15m2 een kinderkamer te behangen en we hebben het behang al. (Wallpaper in Amstelveen wanted to wallpaper a ~15m2 kids room and we already have the wallpaper).

Schilder - Saskia van - Amsterdam

Binnenschilder - Paint 30m2 ceiling + ~9m2 wall - AM

Ik zoek een schilder in Amsterdam om: 1. Schilder het plafond van ~30m2 2. Schilder 2 muren (~6m2 en ~3.60m2) in de woonkamer. (I need a painter in Amsterdam to: 1. Paint the ~30m2 ceiling 2. Paint 2 walls (~6m2 and ~3.60m2) in the living room.)...

Schilder - Wagenaarstraat - Naaldwijk

Binnenschilder - Kleine, middelgrote en grote kamer schilderen - DH

Schilder in Naaldwijk gezocht om in een appartement van 77 m2 een kleine, een middelgrote en een grote kamer te schilderen. De muren/plafonds zijn in nette staat. De handige rekentool op de site gaf als eerste indicatie dat de klus ~1 week zou kunnen dur...

Schilder - Roompotstraat - Amsterdam

Stukadoor - Plaster piece of the wall - AM

Schilder in Amsterdam gezocht om een stuk van de muur te stuken want het is eraf gekomen terwijl ik een schroef aan het verwijderen was, de schade is ongeveer 15cm in diameter, de muur is wit en wil dit ook met de nieuwe bepleistering. (Painter in Am...

Schilder - Galjootstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Fill dents in wall - AM

Ik zoek een stukadoor / schilder in Amsterdam om de deuken in mijn muur te vullen. Ik had deuken in de muur en die heb ik opgevuld met Alabastine en overgeschilderd, maar nu zijn de verfsporen zichtbaar op de muur. Fotos bijgaand. Is het mogelijk om dez...

Schilder - Schipbeekstraat - Utrecht

Paint walls, Straighten walls, Remove ~3m2 wallpaper - UT

Note: We do not speak Dutch unfortunately - so searching for English (or romanian) speaking expert. Thank you! Ik zoek een schilder in Utrecht om de kamer wit te schilderen van 2.8x4.8x2.4. In sommige muren zitten gaten en oneffenheden die rechtgezet mo...

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

gevel impregneren - tarief

Gevel impregneren - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor de door ons geselecteerde schilders geldt een vast uurtarief van €50, inclusief voorrijkosten en btw (slechts 9%).
 
Voor klussen die meer dan een dag schilderwerk vergen raden we je aan om een offerte met vaste prijs te vragen: dat biedt maximale zekerheid vooraf. Als je voldoende informatie verschaft (o.a. via de WhatsApp-groep die we voor jullie aanmaken) kan dat zónder opnamebezoek: dat bespaart jou en de schilder tijd en geld. Bovendien ziet de aannemer jou enkele jaren niet meer terug maar werkt hij volgende week weer met MrFix, dus doet hij éxtra zijn best!
 

Gevel impregneren tegen een eerlijk tarief

 
Ziet je gevel er grauw uit? Of is er graffiti gespoten over de gevel van je bedrijfspand? Dat is natuurlijk geen gezicht. De vakmensen van MrFix geven je gevels weer een frisse uitstraling. Niet alleen ziet een schone gevel er veel aantrekkelijk uit, het verlengt ook de levensduur van je pand. Impregneren is een goede manier om ongewenste stoffen buiten de deur te houden. Denk bijvoorbeeld aan vocht, lucht en roet. Deze stoffen vernielen op den duur niet alleen je muren, maar dragen ook nog eens bij aan het inefficiënt warm houden van je huis. Bespaar jezelf op termijn kosten, door goed gevelonderhoud. De vakmensen van MrFix staan tot je dienst.
 

Soepel je gevelreinigingsklus plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste schilder? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een schilder of andere vakman voor je klaar staan. Je plaatst je klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele schilder. Je kunt via dit formulier ook een offerte vooraf vragen.
 

Tips voor het plaatsen van je klus:

 

 • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, waarom wil je impregneren (schimmel, vocht, algen). Foto’s helpen daarbij.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Klusservice MrFix voorziet makkelijk, direct en zeker in oplossingen voor alle denkbare schilderklussen in en om huis, kantoor of restaurant. Van een muurtje schilderen of behangen tot een volledig pand stucen of gevel schilderen. Wij helpen je aan een professionele, betrouwbare schilder, stukadoor of behanger in de buurt.
 
Klusservice MrFix haalt de angel uit verbouwings- en klusperikelen. Dat doen we snel, soepel en tegen redelijke tarieven.
 

Laag BTW-tarief op buitenschilderwerk!

 
De Belastingdienst helpt sinds 2009 een handje mee om buitenschilderwerk betaalbaar te houden door het verlaagde BTW-tarief van 9% toe te passen. Zie de regels. Let wel: dit is alleen van toepassing op woningen ouder dan 2 jaar en geldt voor arbeid én materialen.
 
Zie voor verdere vragen over buitenschilder tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

gevel impregneren - garantie

Gevel impregneren - Garantie

De erkende vakmensen via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke schilder, stukadoor en behanger die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Gevelreiniging – driedubbele garantie

 
Heb je wel eens vaker een klusser gezocht en ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: Garantie door de schilder, aansprakelijkheidsverzekering en coulance.

 • Garantie: In nagenoeg alle gevallen biedt de schilder zelf garantie en wordt het probleem direct opgelost.
 • Verzekering: Daarnaast verlangt MrFix van elke vakman een eigen aansprakelijkheidsverzekering om eventuele schade te dekken die de vakman in de loop van de klus aan de Klant toe zou kunnen brengen.
 • Coulance: En mocht er zich een geschil voordoen waarbij de schilder en zijn verzekering geen oplossing kunnen bieden, dan zal MrFix er alles aan doen om tot een voor Klant en schilder bevredigende oplossing te komen.

Klusservice MrFix heeft jouw tevredenheid hoog in het vaandel staan!
 

Gevel impregneren – proces

 
Impregneren (hydrofoberen) is een behandeling om buitenmuren tegen vocht en vuil te beschermen door ze waterafstotend te maken zodat hij langer mee gaat. De vakman brengt in een vloeiende beweging een laag vloeistof aan over de de stenen die uithardt. Het impregneermiddel dringt de stenen binnen. De vloeistof is 80% waterafstotend en 20% ademend, zodat de gevel nog wel enig lucht doorlaat en niet verstikt.
 

Met spoed een professional voor je klus?

 
Is de gevel van je bedrijf beklad vlak voor een belangrijke bijeenkomst? Of wordt je huis binnenkort opgeleverd, of wil je je keuken zorgeloos geschilderd hebben tijdens een weekendje weg? MrFix zet ook met spoed vakmensen in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. De aannemers van MrFix staan 24 uur per dag paraat.
 
Onze professionele schilders staan klaar om elke denkbare klus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Eindhoven snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste schilder. Met name bij schilder spoed klussen is een heldere, gedetailleerde omschrijving van belang. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Waar komt het vocht vandaan?

 
Wanneer het vocht binnen wordt veroorzaakt, bijvoorbeeld vanwege een gebrekkige afvoer in de badkamer, zal het vocht juist worden opgesloten waardoor de problematiek juist erger wordt. Daarnaast kan pas met impregneren worden begonnen als alle kieren, scheuren en gaten gedicht zijn. Zorg daarom dat het duidelijk is waar het vocht vandaan komt om grotere problemen te voorkomen.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Schilder gezocht in jouw regio voor gevel impregneren?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare schilders en schildersbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste schilder of andere vakman in jouw regio.