Menu

Vind binnen 3 uur een lijst of ornament specialist die je klus in 1 x goed doet

Recente klussen - Stucwerk

Schilder - Kerdijkhof - Amsterdam

~44m2 binnenmuren wit schilderen

"Schilderen muren van 2 kamer appartement (44m2). De muren zijn niet in slechte staat. Het gaat om het weer mooi wit krijgen na de laatste verfbeurt ca 5 jaar geleden."

Schilder

Binnenschilder, Stukadoor - Refurbish walls

"we are moving and have to repair the holes where we hung pictures. We also have a few small walls in the entrance, etc that need to be repainted because they are scuffed,"

Schilder - Berberisstraat - Amsterdam

Paint 41.5m2 of walls and 16m2 of ceiling

Hi MrFix,I need a painter in Amsterdam to fix a few scratches on the wall and repaint the following things of a room: 1) ceiling 16m2 2) walls 41.5m2 3) 3 cabinets/closetsI wonder how much would be the cost for these services and when could we start

Schilder - Huigenbos - Amsterdam

Behanger - Behangen van gang en slaapkamer met rauhfaserbehang

"Gang en een slaapkamer met rauhfaserbehang behangen."

Schilder - Beloegastraat - Edam

Smooth the walls and paint

"My home has textured and wallpaper walls. It must be removed and painted all white. Heater needs to be removed."

Schilder - Spaklerweg - Amsterdam

Binnenschilder - Schilderen muren nieuwbouwappartement

"Schilderen van muren in een nieuwbouw huurappartement. De muren van de woonkamer (grondoppervlakte ~30 m2), slaapkamer (~12 m2) en hal (~8 m2) moeten worden geverfd. Zie plattegrond. Volgens de verhuurder worden de muren glad en sausklaar opgelever

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,3/5,0 sterren

Marianne: "Na een wat afwachtend begin verder prima communicatie en een zeer bekwame vakman gekregen. Dat de kosten vrij hoog opliepen was niet aan hem te wijten. Het was een behoorlijk tijdrovende klus achteraf bezien."

Score: 3,8/5,0 sterren

Francine: "Supersnelle service, dezelfde dag nog geregeld!"

Score: 4,0/5,0 sterren

David: "Fijn dat de loodgieter zo vroeg was een zo vlot werkte. Enige negatieve puntje was dat de toevoeging van mijn huisnummer niet in het systeem leek doorgekomen te zijn. De loodgieter belde in alle vroegte de buurvrouw wakker."

Score: 5,0/5,0 sterren

Krishnanand: "The experience was good"

Score: 4,5/5,0 sterren

Selina: "Ik werd super geholpen door Richard, een hele vriendelijke man, die de klus (montage en aansluiting TV) goed afgehandeld heeft."

Score: 5,0/5,0 sterren

Joppe: "Goed"

Score: 4,8/5,0 sterren

Amrita: "Ronald levert wederom top kwaliteit werk!"

Score: 4,0/5,0 sterren

Marlies: "Alles hangt nog en verliep soepel"

Score: 5,0/5,0 sterren

Barbara: "Marijn was vriendelijk en werkte snel."

De beste lijsten of ornamenten specialist via Klusbedrijf MrFix

We hebben met de door ons geselecteerde specialisten een vast uurtarief van €60 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien doen onze erkende specialisten je verfklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare specialist met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

 

Het specialistenbedrijf met een ongekende service

Zelf je huis lijsten of ornamenten aanbrengen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog met je kwast en roller in de weer gaan als je ook professionele specialisten tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een specialist gezocht, of voor de grote klussen een specialistenbedrijf dat specialistwerk sneller kan doen!

specialistwerken in en rondom huis

Natuurlijk zijn er kleine specialistenklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je specialistenspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het lijsten of ornamenten aanbrengen van een grote oppervlakte? Of het nu gaat om het witten van muren of het netjes afwerken van kozijnen, onze specialisten leveren uitstekend specialistwerk. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de specialisten jouw klus in één keer goed doen.

De netste specialist via klusbedrijf MrFix

Het lijsten of ornamenten aanbrengen van jouw kozijnen, deuren, trap of ander specialistwerk is geen enkel probleem voor de professionele specialisten van MrFix. Je vindt via ons snel de netste specialist van de Randstad en voor grotere klussen het beste specialistenbedrijf. MrFix regelt niet alleen een huisspecialist voor binnenspecialistwerk maar ook specialisten die buitenspecialistwerk doen. Behalve specialisten kun je via MrFix ook moeiteloos een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman regelen. En voor wie zeker wil weten dat zijn huis brand-, kind- en inbraakveilig is bieden we de Huis-APK aan: samen met een vakman lopen wij jouw huis op al deze punten na en we controleren ook nog eens de energiezuinigheid van jouw woning!

Tarief en spoed

Wanneer je met spoed een specialist nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste specialist voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Na aanschaf van een nieuwe woning snel je huis laten lijsten of ornamenten aanbrengen of jouw verkochte woning netjes op laten leveren? Geen enkel probleem voor de erkende specialisten van MrFix!

 

Zoek je een goede specialist, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende specialisten een vast tarief van €60 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze specialist je specialistwerk in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een specialist regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende specialist offerte aanvragen. Voor specialistklussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een specialist offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

 

specialist werkzaamheden

Of je nu een specialist in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste specialisten in west Nederland en omstreken. Voor de grotere specialistklussen zetten we met alle plezier een specialistenbedrijf in, als je dat liever hebt. Of onze specialisten nu jouw muur lijsten of ornamenten aanbrengen of jouw plafond lijsten of ornamenten aanbrengen, ze laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

Blijf op de hoogte: