Menu

Vind binnen 3 uur een lijst of ornament specialist die je klus in 1 x goed doet

Recent jobs - Stucwerk

Schilder - Andreasplein - Amsterdam

Binnenschilder - Paint 4 bedrooms white

"Repainting job of four bedrooms totalling ~50 m2 in white color. No need to paint the ceiling at this stage. Ceiling ~2.5m high. Need to have job finished quickly."

Schilder - Langkatstraat - Amsterdam

Binnenschilder - 4 raamkozijnen, 3 deuren, lijstwerk en plinten schilderen

Binnenschilderwerk van hout in goede staat (Klant denkt dat schuren en 1 deklaag nodig is) in appartement van ~38 m2 (wordt dinsdag 10/1 professioneel schoongemaakt):1) 4 raamkozijnen (ramen 123x190)2) 4 deuren: 260x110 (met 3 ruiten), 93x208 (1 grot

Schilder - IJsselstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Woonkamer van ~80 m2 schilderen

MrFix, ik zoek een schilder in Amsterdam om de muren van mijn woonkamer wit te schilderen. (Voormalige school klaslokaal)Afm. van het lokaal: (l x b x h) 7.00m x 6.00m x 4.00m >> ~80m2; (één kant is bijna helemaal kozijn, hoeft niet geschilde

Schilder - Statenjachtstraat - Amsterdam

Binnenschilder - 60 m2 muren wit schilderen

"* 60 m3* wit* Voor volgende week"

Schilder - Adres ontbreekt

Buitenschilder - Houten vensterbank beschadigd dus bijschilderen

Vensterbank is op 1e verdieping maar makkelijk te bereiken vanuit woning.

Schilder - Kraaipanstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Schilderen houtwerk en muren

"Schilderklus: - schuren en schilderen van de trapleuningen en balustrades en optioneel de trap naar 2 hg. - schilderen van de muren naar 1 en 2 hoog. NIET van de gang naar 2 hg maar WEL het raamkozijn.Ik kan zelf voor verf zorgen. De trapleuni

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,2/5,0 sterren

Marcel: "Goede communicatie dmv Whatts app en vriendelijke bejegening."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 4,5/5,0 sterren

Sabine: "Great support, definitely recommend"

Score: 3,5/5,0 sterren

Nashwan: "Prima. Jammer dat ik dit veld móet invullen."

Score: 5,0/5,0 sterren

Joppe: "Goed"

Score: 4,0/5,0 sterren

Raymond: "Prima, duidelijk en efficiënt geholpen door Cas de loodgieter."

Score: 3,8/5,0 sterren

Sebastien: "Easy follow-up, Fast action with a :-)"

Score: 4,0/5,0 sterren

Sonja: "vlot, correct, vriendelijk en niet duur."

Score: 4,3/5,0 sterren

Francisca: "Ronald and Max were fantastic. Helped out at the last minute. Very charming and understanding. Thank you for such great service!"

De beste lijsten of ornamenten specialist via Klusbedrijf MrFix

We hebben met de door ons geselecteerde specialisten een vast uurtarief van €60 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien doen onze erkende specialisten je verfklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare specialist met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

 

Het specialistenbedrijf met een ongekende service

Zelf je huis lijsten of ornamenten aanbrengen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog met je kwast en roller in de weer gaan als je ook professionele specialisten tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een specialist gezocht, of voor de grote klussen een specialistenbedrijf dat specialistwerk sneller kan doen!

specialistwerken in en rondom huis

Natuurlijk zijn er kleine specialistenklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je specialistenspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het lijsten of ornamenten aanbrengen van een grote oppervlakte? Of het nu gaat om het witten van muren of het netjes afwerken van kozijnen, onze specialisten leveren uitstekend specialistwerk. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de specialisten jouw klus in één keer goed doen.

De netste specialist via klusbedrijf MrFix

Het lijsten of ornamenten aanbrengen van jouw kozijnen, deuren, trap of ander specialistwerk is geen enkel probleem voor de professionele specialisten van MrFix. Je vindt via ons snel de netste specialist van de Randstad en voor grotere klussen het beste specialistenbedrijf. MrFix regelt niet alleen een huisspecialist voor binnenspecialistwerk maar ook specialisten die buitenspecialistwerk doen. Behalve specialisten kun je via MrFix ook moeiteloos een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman regelen. En voor wie zeker wil weten dat zijn huis brand-, kind- en inbraakveilig is bieden we de Huis-APK aan: samen met een vakman lopen wij jouw huis op al deze punten na en we controleren ook nog eens de energiezuinigheid van jouw woning!

Tarief en spoed

Wanneer je met spoed een specialist nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste specialist voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Na aanschaf van een nieuwe woning snel je huis laten lijsten of ornamenten aanbrengen of jouw verkochte woning netjes op laten leveren? Geen enkel probleem voor de erkende specialisten van MrFix!

 

Zoek je een goede specialist, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende specialisten een vast tarief van €60 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze specialist je specialistwerk in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een specialist regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende specialist offerte aanvragen. Voor specialistklussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een specialist offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

 

specialist werkzaamheden

Of je nu een specialist in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste specialisten in west Nederland en omstreken. Voor de grotere specialistklussen zetten we met alle plezier een specialistenbedrijf in, als je dat liever hebt. Of onze specialisten nu jouw muur lijsten of ornamenten aanbrengen of jouw plafond lijsten of ornamenten aanbrengen, ze laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

Blijf op de hoogte: