Menu

Lijsten / ornamenten aanbrengen? Klusservice MrFix!

Woon je in een prachtig grachtenpand of monumentale boerderij en wil je de plafonds en de daarbij horende ornamenten en lijsten weer in originele staat terugbrengen. Het kan ook zijn dat je juist lijsten of ornamenten wilt aanbrengen. Bij MrFix ben je aan het juiste adres. Vul bovenstaand formulier in en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan die gespecialiseerde stukadoor die de kwaliteit levert waarop u rekent.
 
Voor dit precisiewerk selecteert MrFix vooraf de vakman. Voor Klantbeoordelingen, recent geplaatste stucwerk klussen, garantie informatie en tips, lees nog even verder. Het standaardtarief voor het aanbrengen en/of repareren van je lijsten en ornamenten zijn €60/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Lijsten en ornamenten: Waarom MrFix?

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale stukadoor
 • Kies zelf wanneer de stukadoor welkom is: 24/7
 • Tarief €60/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn stucklus?

 • Bel, mail, of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - lijsten ornamenten aanbrengen

Schilder - Louise de Colignystraat - Amsterdam

Binnenschilder - Repaint 3m2 white wall - AM

Ik zoek een binnenschilder in Amsterdam om een witte muur van 3m2 net boven de tegels schilderen. Door het slechte tegelwerk is de verf niet meer goed: hij moet opnieuw worden aangebracht. Ik heb geprobeerd het zelf over te schilderen maar dat is niet gel...

Schilder - Wielewaallaan - Tiel

Buitenschilder - Ramen, kozijnen, voordeur en dak van garage schilderen - UT

Schilder in Tiel gezocht om de buitenkant van het huis te schilderen: ramen, kozijnen, voordeur en plafond aan de buitenkant van de garage.

Schilder - Welnastraat - Amsterdam

Binnenschilder - Plafond schilderen - AM

Ik zoek een schilder in Amsterdam om het plafond van mijn keuken te schilderen/schoon te krijgen. Er zitten vlekken op van een smoothie. Het zat overal, inclusief op het plafond. Ik heb het zelf gelukkig grotendeels weg kunnen krijgen, maar op het plafond...

Schilder - Gerrit Rietveldsingel - Diemen

Behanger - Install ~10m2 of wallpaper - AM

Behanger gezocht om in Diemen drie muren te behangen. wand 1: 0,5x2,7m ca. wand 2: 1.7x2.7m ca. wand 3: 3.35x1m ca. Ik heb het behang en de door de behangleverancier aanbevolen behanglijm al gekocht. (Wallpaperer in Diemen wanted to paper three...

Schilder - Danil Stalpertstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Plaster + Paint small wall sections, Hang frame - AM

Ik zoek met spoed een klusjesman in Amsterdam-De Pijp om een stukje muur te stuken, een lijstje op te hangen en een stukje muur wit te schilderen. Zie bijgaande fotos. Graag het gereedschap, de witte verf en de onderdelen die nodig zijn om een lijstje op...

Schilder - Nieuwe Leliestraat - Amsterdam

Binnenschilder - Paint stairway hall + woodwork around stairway - AM

Hi MrFix, we need a painter in Amsterdam-Jordaan to paint our stairway hall as well as some of the woodwork around the stairs (not the stairs themselves, they will be redone in July). This job needs to be completed in the next 2 months, so there is a bit...


 

 

Recente beoordelingen (4.776)

Score: 4,2/5,0 sterren

Miranda: "Goede ervaring, snel geregeld, goede communicatie en goed werk geleverd! Ik vind de prijs wel aan de hoge kant, dus mr. fix voor klussen die je zelf niet kan of niet wil doen. Niet voor de klusjes die je ook zelf kan doen, maar wat gewoon veel werk kos..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Louis: "Na stucwerk zouden de klussers de muur gaan schilderen echter dat werd een aparte ervaring met een witte streep over het plafond wat een andere kleur had. Gelukkig hebben ze dit keurig en kosteloos herstelt naar volle tevredenheid. Goede ervaring met deze..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Berit: "Ik ben super snel geholpen door Lucas en netjes op de hoogte gehouden. We hadden een spoedverzoek maar het is alsnog gelukt een vakman te sturen die ons heeft geholpen. Heel fijn, bedankt! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Philippe: "Duidelijke site met handig opdrachtformulier, snelle offerte en planning, prima vakman die de klus goed en netjes heeft uitgevoerd. Bedankt en tot de volgende klus! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michael: "Ik ben super blij met de vakman die bij mij thuis kwam. Niet alleen zijn werk gedaan maar streef naar excellence, zeker een aanrader! Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Melissa: "De vakman Benjamin heeft heel goed werk geleverd!! Ik ben heel erg tevreden Vakmanschap, Snelle service"

Score: 4,3/5,0 sterren

Marijke: "Bemiddelaar en de vakman had gespekt voor hem. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Esther: " Het duurde iets langer dan gepland ivm soort behang maar is uiteindelijk erg mooi geworden! "


 

lijsten aanbrengen - tarief

Lijsten aanbrengen - Tarief

Vooraf selecteert MrFix de stukadoors en geldt er een vast uurtarief van €60, inclusief voorrijkosten en btw (slechts 9%).
 
Grote of uitgebreide klussen waar meer dan een dag (8 uur) nodig is raden we aan om een offerte met vaste prijs aan te vragen. Dat zorgt voor maximale zekerheid op voor hand. Als je voldoende informatie deelt (dat kan bijvoorbeeld via de WhatsApp-groep die we aanmaken voor jou en de expert) kan dat zónder opnamebezoek: dat bespaart jou en de stukadoor tijd en geld.
 

Lijsten en ornamenten aanbrengen

 
Lijsten en ornamenten aan het plafond zijn schitterend. Je ziet ze met regelmaat in klassieke grachtenpanden of monumentale boerderijen. Heb je ook zo’n prachtig pand en wil je de plafonds weer terugbrengen in originele staat, inclusief ornamenten aan het plafond? Of wil je juist je nieuwbouwwoning verfraaien met mooi lijstwerk? De aannemers van MrFix doen dit met zorg en precisie, voor een fantastisch resultaat.
 

Plaats je stukwerk-klus bij MrFix

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste stukadoor? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Plaats je klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele stukadoor. Je kunt via dit formulier ook een offerte vooraf vragen.
 

Tips voor het plaatsen van je stucwerk klus:

 

 • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Voeg enkele foto’s toe ter verduidelijking van de klus
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s kunnen helpen.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Klusservice MrFix voorziet makkelijk, direct en zeker in oplossingen voor alle denkbare stukadoorsklussen in en om huis, kantoor of restaurant. Van een muurtje gladstrijken tot een volledig pand stucen of gevel schilderen. Wij helpen je aan een professionele, betrouwbare schilder, stukadoor of behanger in de buurt.
 

Laag BTW-tarief op stucwerk!

 
De Belastingdienst helpt een handje mee om stucwerk betaalbaar te houden door sinds 2009 het verlaagde BTW-tarief van 9% toe te passen. Zie de regels. Let wel: dit is alleen van toepassing op woningen ouder dan 2 jaar en geldt voor arbeid én materialen.
 
Zie voor verdere vragen over stukadoor tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

ornamenten - garantie

Ornamenten - Garantie

De erkende stukadoors die klussen doen via MrFix zijn professionele zelfstandige die persoonlijk zijn gescreend. De erkende stukadoors via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke aannemer, stukadoor, schilder en behanger die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Ornamenten stucen- driedubbele garantie

 
Zelfs bij de beste stukadoor gaat er wel eens wat mis. Hiervoor heeft MrFix de driedubbele garantie: Garantie door de stukadoor, aansprakelijkheidsverzekering en coulance.

 • Garantie: In nagenoeg alle gevallen biedt de stukadoor zelf garantie en wordt het probleem direct opgelost.
 • Verzekering: Daarnaast verlangt MrFix van elke vakman een eigen aansprakelijkheidsverzekering om eventuele schade te dekken die de vakman in de loop van de klus aan de Klant toe zou kunnen brengen.
 • Coulance: En mocht er zich een geschil voordoen waarbij de stukadoor en zijn verzekering geen oplossing kunnen bieden, dan zal MrFix er alles aan doen om tot een voor Klant en stukadoor bevredigende oplossing te komen.

 

Ruime keuze sierlijsten en ornamenten

 
Je woning verfraaien met prachtige plafondlijsten of andere sierlijke ornamenten? Keuze te over. Wat dacht je van rozetten op het plafond, bij je kroonluchter? Je kunt kiezen voor een kant- en klaarmodel, maar er zijn ook bedrijven die maatwerk bieden. Zij gieten gipsen modellen naar eigen ontwerp. Voor een unieke verfraaiing van je woning.
 

Urgent stuk verzoek?

 
Misschien wil je je woonkamer gestuct hebben tijdens een weekendje weg? Dat zou zomaar kunnen! MrFix zet ook met spoed stukadoors in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend.
 
Onze professionele stukadoors staan klaar om elke denkbare ornament klus in heel Nederland snel en accuraat te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste stukadoor. Met name bij stucwerk spoedklussen is een heldere, gedetailleerde omschrijving van belang. Wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen.
 

Ook klussen voor een andere vakman?

 
Behalve een schilder, behanger of stukadoor regelt MrFix ook soepel een professionele KlusjesmanElektricien, Loodgieter , Hovenier of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Lijsten en ornamenten aanbrengen in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare stukadoor en stukadoorsbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste stukadoor of andere vakman in jouw regio.