Menu

Afvoer verstopt in keuken? Ontstoppingsservice MrFix!

Zorg dat een verstopte afvoer in de keuken niet gaat leiden tot blijvende schade in je keuken door zelf aan de slag te gaan. Liever een vakman die dit professioneel en blijvend voor je oplost? Vul dan bovenstaand formulier in en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een ervaren loodgieter. Het standaardtarief van een loodgieter is €85/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Wil je eerst de voorwaarden lezen voor een spoedklus? Scroll dan verder. Je vindt daar tevens onze Klantbeoordelingen, informatie over garantie en handige tips om verstoppingen in de toekomst te voorkomen.
 
 

Afvoer onstoppen: Waarom via MrFix?

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale loodgieter
 • Kies zelf wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
 • Tarief €85/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn loodgietersklus?

 • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - afvoer verstopt keuken

Loodgieter - Van Ostadestraat - Amsterdam

CV-monteur - Fix Intergas Kompakt HR - AM

Ik zoek een CV-monteur of andere loodgieter in nodig om mijn Intergas Kompakt HRE CV ketel te fixen. Ik heb geen verwarming in huis en het lijkt op een lage waterdruk in het systeem. (I need a CV-specialist or other plumber in Amsterdam to fix my I...

Loodgieter - Albert Cuypstraat - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Kit badkamer opnieuw, Fix lekkend toilet - AM

Ik zoek een kitspecialist of andere loodgieter in Amsterdam-De Pijp om achterstallig werk in onze badkamer te repareren. Er moet opnieuw gekit worden en 1 toilet lekt.

Loodgieter - Prinseneiland - Amsterdam

Lekkage - Lekkage opsporen, Vaatwasser aansluiten - AM

Loodgieter in Amsterdam-Centrum gezocht om: 1. Lekkage opsporen (de benedenbuurman heeft een watervlek in zijn plafond, dit is waarschijnlijk onder onze keuken) 2. Afwasmachine aansluiten.

Loodgieter - Keizersgracht - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Keukenkraan vervangen - AM

Ik zoek een loodgieter om in mijn appartement beneden in Amsterdam-Centrum een keukenkraan te vervangen. Graag de nieuwe kraan leveren.

Loodgieter - Nieuwe Kalfjeslaan - Amstelveen

Replace 2 toilet flush buttons - AM

Loodgieter in Amstelveen gezocht om de spoelknoppen van 2 toiletten te vervangen en de nieuwe knoppen vast te zetten. (Plumber in Amstelveen wanted to replace the flushing buttons of 2 toilets and fix the new buttons into place.)

Loodgieter - Tigris - Amstelveen

Fix ventilation pipe - AM

Loodgieter of klusjesman in Amstelveen gezocht om een lekkage in de leidingen te verhelpen. Ik vermoed dat de pijpverbinding op het dak de lekkage veroorzaakt.) (Plumber or handyman in Amstelveen wanted to fix a small leakage in pipes. I suspect th...

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

afvoer verstopt keuken - tarief

Afvoer in keuken ontstoppen - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Keukenafvoer verstopt?

 
Zowel de keukengootsteen als de vaatwasser zijn kwetsbaar voor verstoppingen. Meestal zijn etensresten (met name vet!) de boosdoener of vaak kalkaanslag in de vaatwasser. Lastig is dat gootstenen en de meeste vaatwassers netjes ingebouwd zijn tussen de keukenkasten. Dit maakt het ontstoppen extra moeilijk. Wanneer je zelf gaat klussen is het risico op schade aan de keuken groot. Daarnaast zijn ontstoppingsmiddelen schadelijk en soms ronduit gevaarlijk voor je.
 
Schakel daarom altijd een professionele loodgieter in als een afvoer in de keuken is verstopt. Zij kunnen met een camera een grondige inspectie uitvoeren van het verstopte leidingwerk. Soms komt het voor dat er hak- en breekwerk nodig is om de leidingen te ontstoppen. Bijvoorbeeld doordat de verstopping te ver in de afvoer zit, of door een slecht aangelegd afvoerbuizenstelsel onder de keuken. De vakmannen van MrFix kunnen dit ter plekke voor je repareren en herstellen.
 

Voorkom verstopping: tips van MrFix

 

 • Plaats een zeefje in de keuken gootsteen om de meeste etensresten op te vangen
 • Draai je vaat- en wasmachine regelmatig op een programma van 90 graden
 • Spoel geen (vloeibaar) vet weg door de gootsteen
 • Giet regelmatig heet water door de afvoer
 • Gebruik soda om de gootsteen schoon te houden

Soepel je klus plaatsen, snel de afvoer ontstopt

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een loodgieter voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame loodgieter. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je ontstoppingsklus:

 • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: Waar de verstopping mogelijk zit. Heb je iets gedaan om het probleem op te lossen? Zo ja, vertel wat je hebt gedaan.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf €500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Loodgieterswerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair loodgieterstarief. Zet onze vakman in voor het ontstoppen van een gootsteen tot het installeren van een nieuwe CV ketel. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

afvoer verstopt keuken - garantie

Afvoer verstopt in keuken - Spoed

De erkende loodgieters via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke loodgieter of installateur die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed een loodgieter?

 
Sommige ontstoppingsklussen kunnen simpelweg niet wachten. De afvoer in de keuken zit bijvoorbeeld totaal verstopt en loopt over met een natte keukenvloer tot gevolg. Of de vaatwasser raakt verstopt het net voordat je in het weekend een groot feest geeft, met de daarbij behorende grote berg afwas. Geen zorgen, de vakmensen van MrFix staan voor je klaar.
 
MrFix zet ook met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende loodgieters van MrFix!
 
Onze bekwame loodgieters staan klaar om elke denkbare ontstoppingsklus in heel Nederland met spoed en accuraat te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste loodgieter.
 

Een loodgieter via MrFix

 
Ieder jaar sterven er onnodig mensen aan verstikking door koolmonoxide-lekkage uit CV-ketels. Koolmonoxide is zeer giftig en bij grote hoeveelheden zelfs dodelijk. Een goed werkende cv-ketel verlaagt het risico op koolmonoxide-lekkage aanzienlijk.
 
Wij vinden jouw veiligheid topprioriteit en daarom keuren wij onze installateurs voordat ze voor MrFix op pad mogen. Zo zijn de loodgieters van MrFix je ook van dienst zijn bij het creëren van een veilige woonomgeving voor je gezin.
 

Loodgieter – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is een grote investering en een kostbaar bezit. Daarom onderhoud je jouw huis met liefde. Je pleegt jaarlijks onderhoud en kiest voor hoge kwaliteit. Wij bij MrFix begrijpen dat. Wij matchen graag al je klussen aan erkende vakmensen. Zo leveren wij topkwaliteit.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien, Hovenier of andere Vakman of aannemer.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Afvoer laten ontstoppen in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio.