Menu

Lood- / zinkwerk aanbrengen? Dakwerkservice MrFix!

Lekkages voorkomen of oplossen door het lood- en/of zinkwerk (plaatselijk) te laten vervangen of aanbrengen? Onze dakwerkers voeren de klus graag in 1 keer goed uit en zorgen dat je er jarenlang geen omkijken meer naar hebt. Door bovenstaand formulier in te vullen koppelt MrFix je binnen 1 uur al aan een ervaren vakman.
 
De dakbedekkers worden vooraf geselecteerd en hanteren een standaardtarief van €95/u incl. btw en voorrijkosten. Lekker overzichtelijk! Wil je de ervaringen van onze Klanten lezen, scroll dan nog even verder. Ook vind je daar meer informatie over garantie en spoedklussen.
 
 

Loodwerk aanbrengen: Waarom via MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale dakwerker
  • Kies zelf wanneer de dakdekker welkom is: 24/7
  • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe regel ik die ervaren dakdekker

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - lood zinkwerk aanbrengen vervangen

Loodgieter - Amstelboulevard - Amsterdam

Sanitair repareren - Install washer/dryer, Replace drainage pipe - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om de afvoerpijp van de wasmachine en droger te vervangen. Deze is gebroken bij een poging om hem op te zetten. De pijp moet gerepareerd worden en de droger moet daarna opgezet worden.  (I need a plumber in Amsterd...

Loodgieter - Lagendijk - Koog aan de Zaan

Sanitair repareren - Fix shower (no hot water) - NH

Ik zoek een loodgieter in Koog aan de Zaan om de douche te repareren die alleen met lauw/koud water loopt. De warme kranen werken door het hele huis. De warme kraan werkt nog in badkamer. (I need a plumber in Koog aan de Zaan to repair the shower w...

Loodgieter - Van Beuningenstraat - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Plaats kleine radiator op plek waar vroeger een radiator stond (aansluitingen zijn er nog) - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om een kleine radiator te plaatsen. De vorige bewoners hebben een radiator weggehaald en de aansluitingen ziten er nog. We willen een kleine radiator terug plaatsen. De radiator is al aanwezig. We hope dat de nieuwe radiat...

Loodgieter - Willem de Zwijgerlaan - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Install new toilet seat, Replace clicker on sink - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om 1. Nieuwe toiletbril te installeren. De nieuwe zitting is al geleverd en deze schroeft vanaf de onderkant. 2. Klikker op de wastafel vervangen (zie foto's). Nieuw onderdeel ook geleverd en te zien op de fotos....

Loodgieter - Prinses Amaliaplaats - Haarlem

Sanitair repareren - Move washing machine within room - HA

Loodgieter in Haarlem gezocht om mijn wasmachine te verplaatsen naar een andere plaats in de kamer. Ik weet niet of de slangen lang genoeg zijn, misschien moeten ze wel verlengd worden. Ook de wasmachine springt als een tierelier , ik hoop dat je hem kunt...

Loodgieter - Lontarpalmstraat - Amsterdam

Lekkage - Water leakage on kitchen, something broken - AM

I need a Plumber in Amsterdam to Water leakage on kitchen, something broken

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

lood of zinkwerk vervangen - tarief

Lood- en zinkwerk - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde dakwerkers een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Lood- en zinkwerk aanbrengen

 
Lood- en zinkwerk is cruciaal voor een waterdichte aansluiting tussen dak en dakonderdelen. Laat dit vakkundig aanleggen, zo voorkom je op termijn lekkages en waterschade aan je huis. Lood en zink zijn beide duurzame, sterke materialen, die weinig onderhoud vergen. Eenmaal goed aangelegd heb je er voor een flink aantal jaren geen omkijken meer naar.
 

Een zinken dak

 
Toch ook wel weer populair zijn zinken daken. Een zinken dak oogt niet alleen heel modern, daarnaast is het uiterst duurzaam en onderhoudsvriendelijk.
Verder is zink een flexibel en plooibaar materiaal dat zich gemakkelijk laat bewerken. Daardoor is zink toepasbaar op álle dakvormen en biedt het diverse architecturale mogelijkheden.
 
Net zoals alle metalen materialen is zink niet geluidsisolerend. Daarom maak je best gebruik van thermische én geluidswerende isolatie. Houd er ook rekening mee dat zink één van de duurdere dakbedekkingen is. Ook is zink iets gevoeliger voor deukjes (bijvoorbeeld bij zware hagel). De dakplaten zijn moeilijker te vervangen of plaatsen dan bijvoorbeeld dakpannen en leien.
 

Soepel je dakklus plaatsen, snel een vakman

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste dakdekker? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een dakdekker voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame dakdekker. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je dakklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef aan of het om lood- en of zinkwerk gaat. Plaats een foto, dit helpt enorm. Geef aan hoe de dakwerker het dak op kan. Is het materiaal al aanwezig?
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf €500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Dakwerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair dakdekkerstarief. Zet onze aannemer in voor het aanbrengen van lood- en/of zinkwerk, maar ook het ontstoppen van een gootsteen tot het installeren van een nieuwe CV-ketel. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over dakwerker tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

lood of zinkwerk vervangen - garantie

Lood- en zinkwerk - Spoed

De erkende dakwerkers via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke dakdekker die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed een dakdekker?

 
De CV-ketel werkt niet en moet direct worden gerepareerd. Of het dakwerk van je huis kampt met beschadigingen met waterschade tot gevolg. Sommige klussen vragen om onmiddellijke actie.
 
MrFix zet daarom ook met spoed dakdekkers in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende dakwerkers van MrFix!
 
Onze bekwame dakwerkers staan klaar om elke denkbare dakklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen vakkundig en snel te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste dakdekker.
 

Tip van MrFix

 
Lekkages en waterschade zijn funest voor de kwaliteit van je woning. Preventief onderhoud aan daken en dakgoten is dan ook geen overbodige luxe. Problemen aan het dakwerk kun je voorkomen door regelmatig de dakgoten, het lood- en zinkwerk en regenpijpen te controleren en schoon te houden.” Want voorkomen van schade is beter beter dan repareren. Mocht je ondanks regelmatige controle toch in de problemen komen? De aannemers van MrFix staan voor je klaar!
 

Dakdekker – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze dakdekkers gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is ieders droom en je zorgt er graag goed voor. Je pleegt jaarlijks onderhoud aan dakwerk en dakgoten, onderhoudt het schilderwerk. Wij bij MrFix begrijpen dat dus wij matchen graag al je klussen aan erkende vakmannen.
 
Behalve een dakdekker of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Dakdekker gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare dakdekkers in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste dakwerker of andere vakman in jouw regio.