Menu

Verlichting aansluiten? Elektroservice MrFix!

Het aansluiten van verlichting kan een behoorlijke klus zijn. Het is niet alleen mooier als het netjes gebeurd, maar ook veiliger als het goed gebeurd. Onze vakmannen zijn vooraf geselecteerd en doen de klus in 1 keer goed. Vul bovenstaand formulier en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een vakkundige elektricien.
 
Ook voor avond-, weekend- en spoedklussen kun je bij MrFix terecht. Daarover is hieronder meer informatie te vinden. Ook vind je daar onze Klantbeoordelingen, tips en informatie over garantie. Het standaardtarief voor een elektricien is €80/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Waarom verlichting aansluiten via MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale elektricien
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn elektraklus?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - verlichting aansluiten

Elektricien - Olle Kapoenstraat - Almere

Elektrisch apparaat aansluiten - Install 10 ceiling lamps - HI

Ik zoek een elektricien in Almere voor het installeren van 10 lampen. 2 badkamer, 3 kamer, 3 keuken+hal+ 1 zolder +1 ingang. Plafondhoogte tussen de 2.5m en 3m. (I need an Electrician in Almere to install 10 lamps.. 2 bathroom, 3 room, 3 kitchen+hall...

Elektricien - Kerkstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Fix dining room + kitchen lights - AM

I need an electrician in Central Amsterdam to repair the dining room and kitchen lights. The bulbs have flashed on and off and now will not work.

Elektricien - Vrolikstraat - Amsterdam

Elektra installeren - Move power socket (above kitchen worktop) - AM

Elektricien in Amsterdam-Oost gezocht om het stopcontact boven het keukenblad te verwijderen. We hebben het keukenwerkblad nog niet ge�nstalleerd, maar als de nieuwe keuken wordt ge�nstalleerd zal het stopcontact achter de kast zijn. Ik wil graag een prij...

Elektricien - Nova Zemblastraat - Amsterdam

Elektra repareren - Fix dish washer door + extraction hood + power connection kitchen- AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om: 1. Reparatie vaatwasser deur, de vaatwasser deur sluit niet goed waardoor hij steeds stopt. 2. Reparatie afzuigkap, deze werkt niet. 3. Reparatie stroomaansluiting in de keuken, sommige apparaten in de keuken k...

Elektricien - Carel Fabritiuslaan - Amstelveen

Elektra repareren - Lichtschakelaar, wandcontactdoos en spotje fixen - AM

Ik zoek een elektricien in Amstelveen voor drie elektraklussen: 1. Een lichtschakelaar in de woonkamer repareren die niet meer werkt 2. Een wandcontactdoos (stekker en lichtschakelaar) in de keuken repareren die geen goed contact maakt zodat het lic...

Elektricien - Groetstraat - Amsterdam

Install new groups for kitchen - AM

Elektricien in Amsterdam gezocht om 4 extra elektrische groepen te installeren. Een nieuwe box is nodig omdat de huidige box ruimte heeft voor 5 personen en alle boxen gebruikt worden, en deze moet worden aangesloten op de keuken, direct achter de box....

 

 

Recente beoordelingen (5.692)

Score: 5,0/5,0 sterren

Ben: "Mr Fix ingeschakeld voor enkele kleine electra klussen, is meteen opgepakt, gecommuniceerd en uitstekend uitgevoerd. Vriendelijke en deskundige elektricien, uitstekend werk geleverd. No nonsense, kwaliteit en conform afspraak. Top ! Snelle service, Vakman..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Emilie: "Goede en heldere communicatie, duidelijke website zodat je je aanvraag concreet kunt maken, en er ook heel concreet hulp geboden kan worden. Er werd razendsnel contact opgenomen en verschillende acties werden uitgezet. Top geholpen en klus is goed geklaa..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Katja: "ik vind de klus prima, maar omdat er uiteindelijk niet veel aan de hand was en we binnen 10 minuten klaar waren, vind ik €82 wel echt mega duur. Ik dacht dat aangepast zou worden naar lengte van de klus ofzo? Voor 82 had ik dan ook wel een uur werk voor..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Max: "Werkelijk fantastisch. Binnen een uur stond Fabio op de stoep voor de elektrische installatie van een raam ventilator. Hij had nog wat tijd tussen zijn andere werkzaamheden. Zeer bekwaam. Dacht mee. Prettige communicatie. De werkzaamheden duurden iets lan..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Max: "Was quoted 2-3hrs and it was a lot more and a lot more expensive. HOWEVER, it was done very well, very thoroughly and exactly what we needed. I would recommend, but be aware the estimate might not always be that accurate Snelle service, Heldere communica..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Esther: "Ik heb de klus met mr Fix als prettig ervaren ..vakkundige elektricien Mike was vriendelijk hulpvaardig en meedenkend in oplossing,communicatie met Mr Fix duidelijk en klantvriendelijk zeker een aanrader! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Jaco: "The team is very communicative and friendly. Can highly recommend them. This was the second time I have used them in a short amount of time. Will definitely be making use of them again Fast service, Clear communication, Craftsmanship"

Score: 4,3/5,0 sterren

Henny: "Werken met een werkbon voorkomt de verwarring die we nu hadden. Hoewel de uurprijs incl. voorrijkosten is werd er toch extra tijd gerekend voor de reisduur/kosten. Dit is in overleg wel opgelost overigens Snelle service, Vakmanschap"

 

verlichting aansluiten - tarief

Verlichting aansluiten - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
 

Verlichting voor een sfeervolle woning

 
Lampen en spotjes zijn de sfeermakers in en om het huis. Mooie sfeerverlichting, zowel binnen als buiten, geven je woning de uitstraling die jij prefereert. Strak en modern, of juist warm en landelijk. Met dimmer of schakelaar. Het netjes aansluiten van verlichting kan een behoorlijke klus zijn.
 
MrFix elektricien Andreas komt in zijn werk van alles tegen: “Een lamp ophangen is zo simpel nog niet. Regelmatig kom ik lampen tegen die totaal verkeerd zijn gemonteerd, of waarbij de afwerking ronduit slordig is. Goedkoop wordt zo duurkoop.”
 
Klusservice MrFix regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor elke elektraklus. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 

Soepel je elektraklus plaatsen

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef aantallen aan, soort verlichting. Foto’s helpen daarbij.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

 

Elektrawerk tegen een eerlijk tarief

 
Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar brengt ook gevaren met zich mee. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

verlichting aansluiten - garantie

Verlichting aansluiten - Garantie

Voor elektra-aansluitkklussen met spoed kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektra-aansluitklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de aannemers van MrFix!
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van Nederland snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).
 

Elektricien – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

Wilt u de MrFix Huis-APK?

 
Jouw huis is waarschijnlijk je meest waardevolle bezit. Op het oog onschuldige zaken zoals de aansluiting van een wasmachine kunnen toch vervelende gevolgen hebben. Om er zeker van te zijn dat je onder veilige omstandigheden kunt gaan slapen kunnen wij jouw woning controleren op eventuele gebreken.
 
Deze Huis-APK is niet een officiele keuring maar een snelle check. We letten daarbij extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar we nemen bijvoorbeeld ook kind- en inbraakveiligheid mee. Wanneer jij het wilt checken wij ook de energiezuinigheid van jouw huis!
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je aansluitklus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.