Menu

Verlichting aansluiten? Elektroservice MrFix!

Het aansluiten van verlichting kan een behoorlijke klus zijn. Het is niet alleen mooier als het netjes gebeurd, maar ook veiliger als het goed gebeurd. Onze vakmannen zijn vooraf geselecteerd en doen de klus in 1 keer goed. Vul bovenstaand formulier en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een vakkundige elektricien.
 
Ook voor avond-, weekend- en spoedklussen kun je bij MrFix terecht. Daarover is hieronder meer informatie te vinden. Ook vind je daar onze Klantbeoordelingen, tips en informatie over garantie. Het standaardtarief voor een elektricien is €80/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Waarom verlichting aansluiten via MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale elektricien
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn elektraklus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - verlichting aansluiten

Elektricien - Keizersgracht - Amsterdam

Elektra aanleggen (kabels) - LED-verlichting monteren en aansluiten

Kun je een elektricien in Amsterdam regelen voor het volgende: Monteren en aansluiten van LED-verlichting 1.20m onder aanrecht. Oude TL verlichting verwijderen

Elektricien - Jacob Obrechtstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Automatische deuropener repareren

MrFix, iemand heeft de bedrading los getrokken van de automatische deuropener op de deur zelf. Die doet het helaas niet meer. Kan een Amsterdamse elektricien van jullie de deuropener graag repareren? * * * Fixer Question/remark: Foto van de deuropener...

Elektricien - Artemisstraat - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Hang 4 ceiling lights from ~2.5m ceiling - AM

Elektricien in Amsterdam gezocht om 4 lampen op te hangen aan een plafond van ~2,5m hoog: 1. Twee LED-spots in de gang 2. Twee hanglampen in het woongedeelte, die ingekort moeten worden. Ben (Electrician in Amsterdam wanted to hang 4...

Elektricien - Herengracht - Amsterdam

Intercom voor 3 bedrijven op zelfde adres installeren - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam-Centrum om onze intercom aan te passen of te vervangen. We zitten met 2 andere bedrijven op hetzelfde adres en willen voor ieder bedrijf een aparte bel om de deur te openen.

Elektricien - Kruisplein - Rotterdam

Elektra installeren - Install 5 lamps in apartment - RO

Hallo MrFix, ik zoek een elektricien om 5 lampen te installeren in mijn appartement in Rotterdam: 1. 1 plafondlamp bij de ingang 2. 1 hanglamp in de woonkamer (lijkt problemen te hebben met het aansluiten van de stroom) 3. 1 badkamer lamp 4. 1...

Elektricien - Jan Wolkerslaan - Diemen

Hang curtains, Install lamps - AM

Ik zoek een elektricien in Diemen om: 1. Gordijnrails aan het plafond te hangen en de gordijnen voor ~6m lengte aan 3 ramen op te hangen, 2. 4 verlichtingsarmaturen aan het plafond te installeren. (I need an electrician in Diemen to: 1. Hang cur...

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

verlichting aansluiten - tarief

Verlichting aansluiten - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
 

Verlichting voor een sfeervolle woning

 
Lampen en spotjes zijn de sfeermakers in en om het huis. Mooie sfeerverlichting, zowel binnen als buiten, geven je woning de uitstraling die jij prefereert. Strak en modern, of juist warm en landelijk. Met dimmer of schakelaar. Het netjes aansluiten van verlichting kan een behoorlijke klus zijn.
 
MrFix elektricien Andreas komt in zijn werk van alles tegen: “Een lamp ophangen is zo simpel nog niet. Regelmatig kom ik lampen tegen die totaal verkeerd zijn gemonteerd, of waarbij de afwerking ronduit slordig is. Goedkoop wordt zo duurkoop.”
 
Klusservice MrFix regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor elke elektraklus. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 

Soepel je elektraklus plaatsen

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef aantallen aan, soort verlichting. Foto’s helpen daarbij.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

 

Elektrawerk tegen een eerlijk tarief

 
Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar brengt ook gevaren met zich mee. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

verlichting aansluiten - garantie

Verlichting aansluiten - Garantie

Voor elektra-aansluitkklussen met spoed kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektra-aansluitklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de aannemers van MrFix!
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van Nederland snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Elektricien – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

Wilt u de MrFix Huis-APK?

 
Jouw huis is waarschijnlijk je meest waardevolle bezit. Op het oog onschuldige zaken zoals de aansluiting van een wasmachine kunnen toch vervelende gevolgen hebben. Om er zeker van te zijn dat je onder veilige omstandigheden kunt gaan slapen kunnen wij jouw woning controleren op eventuele gebreken.
 
Deze Huis-APK is niet een officiele keuring maar een snelle check. We letten daarbij extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar we nemen bijvoorbeeld ook kind- en inbraakveiligheid mee. Wanneer jij het wilt checken wij ook de energiezuinigheid van jouw huis!
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je aansluitklus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.