Menu

Hovenier voor Tuinontwerp? Tuinservice MrFix!

MrFix regelt graag een hovenier voor je tuinontwerp, waar dan ook in Nederland. Je tuin, balkon of dakterras is een verlengde van je huis en in het voorjaar en zomer een lekkere relaxplek. MrFix koppelt je binnen 1 uur aan tuinontwerper. Je hoeft hiervoor alleen bovenstaand formulier voor in te vullen.
 
Hieronder nog tips, Klantbeoordelingen, recente hoveniersklussen en informatie over garantie. Het standaardtarief van een tuinontwerper is €55/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Waarom MrFix voor jouw tuinontwerp?

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale tuinontwerper
 • Kies zelf wanneer de tuinontwerper welkom is: 24/7
 • Tarief €55/u incl. btw en voorrijkosten (of eerst offerte)

Hoe plaats ik mijn tuinontwerp-klus?

 • Bel, mail, of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke tuinontwerper komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - hovenier

Hovenier - Klapwijkse Zoom - Berkel en Rodenrijs

Damwanden vernieuwen

Offerte 1/11/16 (2/11/16 geaccepteerd): "De bestaande damwand (430 cm) verwijderen Het vrijkomende materiaal afvoeren 1) Opruimwerkzaamheden - Hardhouten Azobe damwandprofielen (kopmaat 30*185mm) leveren & stellen - Hardhouten Tali gording (k...

Hovenier - Vechtensteinlaan - Utrecht

Demolishing wooden box, Clean garden - UT

Ik zoek een hovenier in Utrecht Zuilen om: 1. Een houten kist te slopen 2. De tuin schoon te maken.   (I need a gardener in Utrecht Zuilen to: 1. Demolish a wooden box 2. Clean the garden.)

Hovenier - Tweede Helmersstraat - Amsterdam

Trampoline met diameter van 2,5m ingraven

Ik ben op zoek naar een hovenier die in onze tuin in Amsterdam een trampoline met een diameter van 2,50 meter in kan graven. Graag offerte vooraf.

Hovenier - Van Ostadestraat - Amsterdam

19 planten potten - HA

Klusjesman in Amsterdam-De Pijp gezocht om 19 planten te potten. Deze planten moeten in de potten en verdeeld worden over het pand. Aarde en planten zijn al aanwezig.

Hovenier - Vechtstraat - Amsterdam

~5m hoge laurierstruik in achtertuin snoeien, Afval afvoeren - AM

Hovenier gezocht in Amsterdam-Rivierenbuurt om in de achtertuin een laurierstruik van circa 5 meter hoog te snoeien. De tuin is alleen bereikbaar via woning. Graag ook het tuinafval afvoeren.

Hovenier - Sportpark Spieringhorn - Amsterdam

Leg jeu de boulesbaan aan - AM

Hovenier (of 2) in Amsterdam gezocht om een Jeu de Boulesbaan aan te leggen op onsze hockeyclub. Onderstaand een tweetal beschrijvingen van wat je hiervoor nodig is:

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

tuinontwerp - tarief

Hovenier - Tarief

 
We hebben met de door ons geselecteerde hoveniers een vast uurtarief van €55 afgesproken inclusief btw (geen voorrijkosten). Bovendien voeren onze erkende hoveniers je tuinklus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Tuinontwerp

 
Als het gaat om tuinontwerp of een tuin aanleggen heeft MrFix de beste hovenier voor je klaarstaan. Voor professioneel tuinadvies kun je het best een aannemer inschakelen zodat jouw groene droom naar volle tevredenheid werkelijkheid wordt. Het uittekenen van strakke tuinen en de uiteindelijke aanleg van jouw tuin vereist vakmanschap. Een tuinman of hoveniersbedrijf heeft verstand van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Zij kunnen jouw tuin ophogen, van jouw tuin een moderne tuin maken of een compleet nieuwe tuin aanleggen. Voor een volledig nieuwe tuinaanleg is het inschakelen van een hoveniersbedrijf een logische stap. Zij hebben veel ervaring met verschillende typen tuinen en kunnen je een passend en professioneel tuinadvies geven. Wanneer je twijfelt tussen het aanleggen van een nieuwe tuin of het bestraten van je huidige tuin geven onze hoveniers jou graag advies op basis van jouw wensen en behoeften.
 

Soepel je klus plaatsen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een hovenier klaar staan voor tuinaanleg of tuinontwerp. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele tuinman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je tuinklus:

 • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: benoem de afmetingen van de tuin in bijvoorbeeld centimeters, omschrijf wat je ongeveer wilt (veel bloemen, gras, tegels, vijver, onderhoudsvrij), gaat het om een tuin of een dakterras/balkon
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 
Zie Tarieven voor verdere vragen over hovenierstarieven of bel ons voor meer informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

tuinontwerp - garantie

Tuinontwerp - Garantie

 

Tuinontwerp met garantie

 
Als je een tuin professioneel laat ontwerpen is het natuurlijk wél van belang dat alles klopt. Dat lijkt misschien simpel tot bijvoorbeeld de oever van je achtertuin in de sloot erachter stort. Dan riskeer je een conflict met de aannemer die de over heeft aangelegd / verstevigd, of dat nu dezelfde is als de tuin ontwerper of niet. Als het ontwerp professioneel is uitgevoerd dan wordt duidelijk of de fout in het ontwerp of de aanleg zat.
 
Het gebeurt niet vaak dat een ontwerpfout aanleiding geeft tot problemen, maar als dat gebeurt kun je rekenen op driedubbele garantie:

 1. de garantie door de tuinontwerper zelf
 2. zijn aansprakelijkheidsverzekering
 3. zijn coulance als partner van MrFix

Wel zo geruststellend, toch?
 
Je kunt je tuinontwerpklus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen.
 

Dakterras of balkon

 
Heb je nu geen tuin maar een heerlijk dakterras of balkon en wil je daar lekker genieten van de voorjaars- zomerdagen. Mooie verlichting, kleurrijke planten, tegels, vlonders of een (natuurlijke) schutting tussen jou en de buren. De tuinontwerper die MrFix voor je regelt denkt graag met je mee!
 

Maak een moodbord

 
Maak een moodbord van plaatjes en afbeeldingen die je leuk vindt uit tijdschriften, van internet en/of foto’s. Onze hovenier kijkt en denkt graag met je mee om jouw droom tuin, dakterras of balkon te verwezenlijken.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een Tuinontwerper of andere Hovenier regelt MrFix ook eenvoudig een vakkundige Schilder, Klusjesman , Loodgieter, Elektricien of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

 

Tuinontwerper nodig in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare hoveniers in heel Nederland inclusief Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste hovenier of andere specialist in jouw regio.