Menu

Je CV / thermostaat repareren? Klusservice MrFix!

Heel vervelend als je CV of thermostaat het niet meer doet. Het is koud in huis of de verwarming gaat juist zelfs niet meer uit. Geen zorgen! MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een ervaren en gecertificeerde loodgieter door bovenstaand formulier in te vullen. Snel, makkelijk en overzichtelijk, want er wordt een standaardtarief van €95/u incl. btw en voorrijkosten gehanteerd. Onze vakman repareert de CV of thermostaat vakkundig.
 
Je kunt nog even verder lezen voor onze Klantbeoordelingen, informatie over garantie en spoedklussen. Ook staan er handige tips.
 
 

CV repareren? Natuurlijk via MrFix, want:

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale loodgieter
  • Kies zelf wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
  • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn CV-klus?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - cv thermostaat repareren

Loodgieter - Duinrietgras - Spijkenisse

Gaslek detecteren RO

Ik zoek een gasmonteur of loodgieter in Spijkenisse om een gaslek te vinden. Stedin heeft gezegd dat er een gaslek is en heeft het gas afgesloten, maar hij kon niet duidelijk uitleggen waar het dan zou moeten lekken. Bovendien hebben we net een baby gehad...

Loodgieter - Haarlemmermeerstraat - Amsterdam

Sanitair repareren - Unclog kitchen sink - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om de blokkade/verstopping onder onze gootsteen te ontstoppen. Er lijkt een verstopping in de leidingen te zitten. (Plumber in Amsterdam wanted to unclog underneath the kitchen sink. There seems to be a blockage in the...

Loodgieter - Kuipersstraat - Amsterdam

CV-monteur - Water bijvullen van CV-ketel - AM

Ik zoek een cv-monteur of andere loodgieter in Amsterdam om De cv verwarmt niet meer. Ik vermoed dat de druk te laag is (1.3-1.4). Bijvullen lukt zelf niet, ik heb de slang aangesloten en kraan opengedraaid maar de drukgaat niet omhoog. Alle hendels sto...

Loodgieter - Cornelis Kruyswijkstraat - Amsterdam

Fix leaky pipe in bathroom

Loodgieter - Julius Pergerstraat - Amsterdam

Lekkage - Fix drain (blocked, leaking) - AM

Plumber in Amsterdam wanted to unclog the drain in the kitchen. It is mostly blocked (flow is really slow) and there is also leakage.

Loodgieter - Laan Van Kans - Den Haag

Sanitair plaatsen - Install faucet in 2 toilets, Install toilet in bathroom - LE

Ik zoek een loodgieter in Den Haag om een kraan te installeren in 2 toiletten en een wc in de badkamer. Ik ga verhuizen naar een nieuw huis, moet loodgieterswerk laten doen in toiletten en kranen installeren. (I need a plumber in Den Haag to ins...

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

CV repareren - tarief

Reparatie CV/ thermostaat - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

CV of thermostaat kapot?

 
Je hebt de verwarming aangezet, maar het blijft koud thuis. Heel vervelend, helemaal als het hartje winter is. Het gebeurt ook andersom: de verwarming gaat niet meer uit. Een verwarming die niet meer reageert op de thermostaat kan worde veroorzaakt door grofweg 2 dingen: de CV-ketel werkt niet naar behoren, of de thermostaat is kapot. Voor reparatie en advies staan de aannemers van MrFix voor je klaar.
 
Tip: Reageert de verwarming niet meer op je thermostaat en blijft het (te) warm in huis? Draai de verwarmingen dan uit om onnodig veel energie te verspillen.
 

Soepel je verwarmingsklus plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame loodgieter. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: Vermeld bijv. Het type of merk CV-ketel en thermostaat. Foto’s helpen daarbij. Geef aan wat er aan de hand is (blijft het koud of juist warm).
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

thermostaat repareren - garantie

Reparatie CV/ thermostaat - spoed

Met spoed een loodgieter?

 
Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten, zoals een kapotte CV-ketel midden in de winter. Je wilt natuurlijk niet een heel weekend zonder warm water en verwarming zitten. Daarom staan de vakmannen van MrFix ook voor spoedklussen voor je klaar. Zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende loodgieters van MrFix!
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste loodgieter.
 

Stel je eigen veiligheid voorop

 
Laat je CV-ketel jaarlijks nakijken. Onderhoud aan je CV-ketel verkleint de kans op ongelukken, zoals bijvoorbeeld gasexplosie of een koolmonoxide-lek. Bovendien bespaar je op je energierekening met een goed onderhouden CV-ketel. Dit kan oplopen tot een besparing van wel 10 procent. Door goed onderhoud verbrandt het gas in de CV-ketel beter en stoot de ketel minder C02 uit. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook goed voor je portemonnee.
 

Loodgieter – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman of aannemer.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie over Klusservice MrFix op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Verwarmingsmonteur gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio.