Menu

Je CV / thermostaat repareren? Klusservice MrFix!

Heel vervelend als je CV of thermostaat het niet meer doet. Het is koud in huis of de verwarming gaat juist zelfs niet meer uit. Geen zorgen! MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een ervaren en gecertificeerde loodgieter door bovenstaand formulier in te vullen. Snel, makkelijk en overzichtelijk, want er wordt een standaardtarief van €95/u incl. btw en voorrijkosten gehanteerd. Onze vakman repareert de CV of thermostaat vakkundig.
 
Je kunt nog even verder lezen voor onze Klantbeoordelingen, informatie over garantie en spoedklussen. Ook staan er handige tips.
 
 

CV repareren? Natuurlijk via MrFix, want:

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale loodgieter
  • Kies zelf wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
  • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn CV-klus?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - cv thermostaat repareren

Loodgieter - Buttervlietstraat - Rotterdam

Ontstoppen - Unclog shower drain - RO

Ik zoek een loodgieter in Rotterdam om het doucheputje te ontstoppen. waardoor het water niet wegloopt en zich ophoopt. We hebben baking soda en azijn geprobeerd, maar helaas werkte het niet 🙁 (I need a plumber in Rotterdam to unclog the shower dra...

Loodgieter - Hugo de Grootstraat - Den Haag

Sanitair plaatsen - Replace kitchen tap (I have the new tap) - DH

Loodgieter in Den Haag gezocht om mijn keukenkraan te vervangen door een nieuwe die ik heb gekocht. (Plumber in The Hague wanted to replace my kitchen tap with a new one that I have bought.) unknown name or model of old tap (tap was in the house alr...

Loodgieter - Schalk Burgerstraat - Den Haag

Aan- en afvoer voor wasmachine aanleggen DH

Ik zoek een loodgieter in Den Haag om een aanvoer en afvoer voor een wasmachine aan te leggen in de badkamer. Ik wil de wasmachine naast de wastafel hebben staan. Ik heb geen WhatsApp, dus graag mailen of bellen als meer informatie nodig is. * * * Exper...

Loodgieter - Amsterdam

Sanitair repareren - Fix blockage in bathroom drain - AM

I need a Plumber in Amsterdam to Have to fix the drain of bathroom.. water fills up on floor.. takes too long to drain

Loodgieter - Sloterkade - Amsterdam

Replace shower tap and clamp, Fix leakage under sink

Kunnen jullie een loodgieter regelen voor de volgende klussen: - De klem van de douchekop is gebroken en kan niet meer op en neer worden bewogen. Deze klem moet vervangen worden. - De thermostaatkraan van de douche is kapot en moet vervangen worde...

Loodgieter - Boterbloem - Uithoorn

Lekkage - Inspect + Report on leakage in toilet + bathroom ceilings - AM

Ik zoek een vochweringspecialist of andere Loodgieter in Uithoorn om de bron van de lekkage in de plafonds van mijn toilet en badkamer te onderzoeken en een rapportje te schrijven. Ik heb het vermoeden dat het in het appartement boven het mijne vandaan ko...

 

 

Recente beoordelingen (3.106)

Score: 4,3/5,0 sterren

Chad: "Binnen een uur een loodgieter gevonden. Zelf was ik niet bij de werkzaamheden aanwezig. De loodgieter heeft netjes een foto gedeeld en werkzaamheden en onderdelen/kosten overzicht met mij gedeeld. Dat vond ik heel transparant. Enige minpunt als je het een..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Bart: "Na verschillende installatiebedrijven gebeld te hebben, leek het niet zo makkelijk om op korte termijn een loodgieter te vinden om een lekkende douche te herinstalleren. Toen vond ik de deze website, keurig binnen het uur een berichtje en twee dagen later..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Het team van Mr Fix doet er echt alles aan om je te helpen in een spoed situatie. Dat heb ik keer op keer gemerkt en daarom blijf ik Mr Fix gebruiken. Hun experts zijn daarbij ook betrouwbaar en goed in hun werk. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Stefan: "4e keer gebruik gemaakt van MrFix en altijd top! Goeie service en leveren kwaliteit. Loodgieter Richard ook weer een vakman Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Allard: "Uiterst snel, helder in communicatie, duidelijk, conform afspraak en netjes! Vakmanschap, Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Martijn: "Vakman was flexibel, zeer klant gericht en uiteindelijk uitstekend Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Stefan: "Snel, betrouwbaar en altijd een goede vakman beschikbaar Snelle service, Heldere communicatie, Vakmanschap"

Score: 4,3/5,0 sterren

Harmen: "Prettig contact met vakman, snel, goed en aardige man Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

CV repareren - tarief

Reparatie CV/ thermostaat - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

CV of thermostaat kapot?

 
Je hebt de verwarming aangezet, maar het blijft koud thuis. Heel vervelend, helemaal als het hartje winter is. Het gebeurt ook andersom: de verwarming gaat niet meer uit. Een verwarming die niet meer reageert op de thermostaat kan worde veroorzaakt door grofweg 2 dingen: de CV-ketel werkt niet naar behoren, of de thermostaat is kapot. Voor reparatie en advies staan de aannemers van MrFix voor je klaar.
 
Tip: Reageert de verwarming niet meer op je thermostaat en blijft het (te) warm in huis? Draai de verwarmingen dan uit om onnodig veel energie te verspillen.
 

Soepel je verwarmingsklus plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame loodgieter. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: Vermeld bijv. Het type of merk CV-ketel en thermostaat. Foto’s helpen daarbij. Geef aan wat er aan de hand is (blijft het koud of juist warm).
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

thermostaat repareren - garantie

Reparatie CV/ thermostaat - spoed

Met spoed een loodgieter?

 
Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten, zoals een kapotte CV-ketel midden in de winter. Je wilt natuurlijk niet een heel weekend zonder warm water en verwarming zitten. Daarom staan de vakmannen van MrFix ook voor spoedklussen voor je klaar. Zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende loodgieters van MrFix!
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste loodgieter.
 

Stel je eigen veiligheid voorop

 
Laat je CV-ketel jaarlijks nakijken. Onderhoud aan je CV-ketel verkleint de kans op ongelukken, zoals bijvoorbeeld gasexplosie of een koolmonoxide-lek. Bovendien bespaar je op je energierekening met een goed onderhouden CV-ketel. Dit kan oplopen tot een besparing van wel 10 procent. Door goed onderhoud verbrandt het gas in de CV-ketel beter en stoot de ketel minder C02 uit. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook goed voor je portemonnee.
 

Loodgieter – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman of aannemer.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie over Klusservice MrFix op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Verwarmingsmonteur gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio.