Menu

Tegelzetter / Metselaar? Klusservice MrFix!

Tegelwerk / metselwerk? Vul het formuliertje hierboven in, dan regelt MrFix 24/7 een bekwame metselaar of tegelzetter. Je kunt hieronder meer lezen over recente metsel- en tegelklussen, Klantbeoordelingen en tarieven voor metselwerk/tegelwerk en over garantie en spoedklussen.
 
We hebben specifieke webpagina’s over specifiek metsel- en tegelwerk:

 
 

MrFix voor Tegelwerk/Metselwerk omdat:

  • MrFix de beste tegelzetters en metselaars kiest
  • Je zelf bepaalt wanneer de tegelzetter kan komen: 24/7
  • Tarief tegelaar/metselaar €60/u incl. btw en voorrijden

Hoe plaats ik mijn tegel/metsel-klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix zegt binnen 1 uur welke vakman zal komen
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - metselwerk tegelwerk

Klusjesman - Eerste Constantijn Huygensstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Hang blinds, Mount IKEA baby cot - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om de rolluiken op te hangen en een IKEA babybed te monteren. (Handyman in Amsterdam wanted to hang blinds and assemble an IKEA baby cot).

Klusjesman - Bennekomstraat - Den Haag

Reparatie / Onderhoud - Fix ventilation grids, sliding doors and door lock (key stuck), Get window to open - DH

Aannemer in Den Haag gezocht voor een paar klussen: 1. Ventilatieroosters boven de ramen aan de voor- en achterzijde van het appartement bevestigen. Aan de achterkant sluiten ze niet en aan de voorkant gaan ze niet open. 2. Sloten van de schuifdeur...

Klusjesman - Joos Banckersplantsoen - Amsterdam

Build metal framework around oven - AM

Hallo MrFix, we zoeken een klusjesman in Amsterdam om een metalen frame te bouwen om de ruimte van 4cm te vullen aan weerszijden van een oven die te klein is voor de beschikbare ruimte (zie foto). De oven moet ook op dezelfde hoogte worden gebracht als de...

Klusjesman - President Steynstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Replace 5 metallic window ventilation grids - AM

Klusjesman, Glaszetter of Slotenmaker in Amsterdam gezocht om 5 raamventilatieroosters te vervangen in twee slaapkamers, de keuken en de woonkamer. Degene op de bijgevoegde fotos zijn die van de slaapkamers. Ze zijn vrij oud, dus we weten niet of het mog...

Klusjesman - Spinnekop - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Apply extra layer of insulation to walls - AM

 Ik ben op zoek naar een klusjesman in Amsterdam om een extra laag isolatie op de muren aan te brengen   (I am looking for a handyman in Amsterdam to apply an extra layer of insulation on the walls.)

Klusjesman - Diemerkade - Diemen

Reparatie / Onderhoud - Fix sliding shower door (came off rollers)- AM

Ik zoek een slotenmaker of klusjesman in Diemen om de schuifdeur van een douche te repareren. Deze is van zijn rollen losgekomen.   (I need a locksmith or handyman in Diemen to repair a sliding shower door. It came off its rollers.)

 

 

Recente klussen - metselwerk tegelwerk

Klusjesman - Herengracht - Amsterdam

Vloerspecialist - Reattach 2 wooden floor tiles - AM

Ik zoek een vloerspecialist of andere klusjesman in Amsterdam-Centrum om houten vloertegels opnieuw te bevestigen. Twee van onze houten vloertegels zijn losgeraakt van de vloer, waardoor een kleine bult is ontstaan en een ongeluk zou kunnen veroorzaken....

Klusjesman - Rijnhuizenlaan - Utrecht

Ophangen - Replace 2 ceiling lamps - UT

Ik zoek een klusjesman in Utrecht om 2 plafondlampen te vervangen. (I need a handyman in Utrecht to replace 2 ceiling lamps.)

Klusjesman - Jan Benninghstraat - Amstelveen

Metselwerk / Tegelwerk - Lay ceramic tiles on ~129x82cm concrete bathroom floor - AM

Hello MrFix, I am looking for a tiler in Amstelveen to lay ceramic tiles on my bathroom floor. The space is very small (129cm x 82cm) and is now bare concrete. I have the tiles (40cm x 40cm) but the expert needs to bring glue, tile-cutter, and any other n...

Klusjesman - Eerste Helmersstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Hang Rolgordijn op - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om twee rolgordijnen op te hangen in de woonkamer.

Klusjesman - Griseldestraat - Amsterdam

Ophangen - 3 lampen, 6 jaloezie�n en 2 gordijnrails ophangen, Vriezerklepje omdraaien - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht voor diverse kleine klusjes: 1. 3 lampen ophangen 2. 6 jaloezie�n ophangen 3. vriezerklepje omdraaien 4. 2 gordijnrails ophangen Ik heb de lampen, jaloezie�n en gordijnrails al. Alleen is het wellicht wel prakti...

Klusjesman - Candidaschouw - Zoetermeer

Glaszetter - Fix crack in the window - DH

Ik zoek een glaszetter of andere klusjesman in Zoetermeer om een barst in het raam te repareren. Dims 100x60 cm (lxb) enkel glas.  (I need a glazier or other handyman in Zoetermeer to repair a crack in the window. Dimension 100x60 cm (lxb) S...

 

Klusjesman tarief -Handyman rate

Metsel-/tegelwerk - Tarief

 
Voor metselwerk en tegelwerk geldt een tarief van €60 per uur, inclusief voorrijkosten en btw. MrFix zorgt voor een snelle en duidelijke communicatie tussen jou en de vakman. Dat bespaart tijd, geld én ergernis.
 
Ook werken we alleen met deskundige vaklieden die efficiënt met hun tijd omgaan. En de tarieven en andere afspraken zijn helder en simpel. Onze vakman komt altijd binnen een tijdvak van 1 uur: niet onnodig lang wachten dus. We gebruiken WhatsApp en andere tools voor direct contact met de vakman: zonodig helpen we als MrFix daarbij. Zo kunnen we allemaal snel schakelen en voorkomen we misverstanden en tijdverspilling. En dus kan de metselaar of tegelzetter je klus in 1 x goed doen.>
 

De beste metselaar of tegelzetter via Klusservice MrFix

 
Bij een verbouwing of renovatie van je woning krijg je bijna altijd te maken met metsel- en tegelwerk. Denk aan het betegelen van een complete badkamer of het metselen van een nieuwe wand. De metselaars en tegelzetters van MrFix geven je graag advies. Ze klaren de klus graag voor jou. Dit doen ze snel en vakkundig.
 
MrFix heeft een netwerk aan professionele vakmensen voor je klaar staan. Elke vakman die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Tip bij tegelwerk

 
Zorg bij het bestellen van tegels altijd dat je wat meer tegels hebt dan strikt noodzakelijk is. Niet alleen kunnen bij het aanbrengen van de tegels wel eens een paar tegels kapot gaan, maar bewaar ook altijd een paar extra tegels voor het geval er later nog iets gebeurt met de wand of de vloer.
 

Soepel je klus plaatsen

 
Plaats je verzoek door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele vakman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Vat je klus kort samen”
  • Het is soms goed om 1 of 2 foto’s toe te voegen.
  • Maak je “Specifieke Omschrijving” zo duidelijk mogelijk: geef bijvoorbeeld de afmetingen van de muur of wand, het formaat van de gewenste tegels en de gewenste kleur voeg. En wil je dat de vakman eerst tegels verijdert of de tegels over bestaande tegels zet?
  • Kies of “Snel een vakman” of liever “Eerst een offerte”. Dat laatste met name voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een schatting.

Kortom, of het nu gaat om het metselen van een nieuwe muur of het betegelen van de badkamer: MrFix staat voor je klaar.
 
Kijk voor verdere vragen over metsel-/tegelwerk tarieven op de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

Klusjesman spoed -Handyman urgent

Metsel-/tegelwerk - Garantie

 
Klusservice MrFix helpt de vakman om een klus in 1x goed te doen. Maar iedereen weet dat er zelfs bij de beste vakman wel eens iets mis gaat. Voor die situaties is er een driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens verzekering en de coulance als partner van MrFix.
 

MrFix tegelzet-tip

 
Nieuwe tegels in bijvoorbeeld een oude badkamer? Overleg voor aanvang altijd met de tegelzetter. Soms is het beter oude tegels vooraf te verwijderen. Maar vaak kunnen werk en kosten worden bespaard door over de oude laag heen te tegelen. Daar raak je wel een beetje ruimte mee kwijt, en niet alle wanden kunnen het gewicht van twee lagen tegels dragen. Onze tegelzetters kunnen je ook adviseren over de keuze van het beste soort tegel. Natuursteen en marmer vragen een andere behandeling dan bijvoorbeeld keramiek.
 

Ook voor spoed-tegelwerk Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste metselaar of tegelzetter voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18:00u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze vaklieden staan klaar om een metsel- of tegelklus uit te voeren in alle steden van Nederland zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en omstreken.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een timmerman of andere klusjesman regelt MrFix ook met alle plezier een professionele Elektricien, Loodgieter of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Metselaar / Tegelzetter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: