Menu

Tegelzetter / Metselaar? Klusservice MrFix!

Tegelwerk / metselwerk? Vul het formuliertje hierboven in, dan regelt MrFix 24/7 een bekwame metselaar of tegelzetter. Je kunt hieronder meer lezen over recente metsel- en tegelklussen, Klantbeoordelingen en tarieven voor metselwerk/tegelwerk en over garantie en spoedklussen.
 
We hebben specifieke webpagina’s over specifiek metsel- en tegelwerk:

 
 

MrFix voor Tegelwerk/Metselwerk omdat:

  • MrFix de beste tegelzetters en metselaars kiest
  • Je zelf bepaalt wanneer de tegelzetter kan komen: 24/7
  • Tarief tegelaar/metselaar €60/u incl. btw en voorrijden

Hoe plaats ik mijn tegel/metsel-klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix zegt binnen 1 uur welke vakman zal komen
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - metselwerk tegelwerk

Klusjesman - Middenweg - Amsterdam

Ophangen - Hang 2 IKEA Hovet mirrors + 3 paintings - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam-Watergraafsmeer om de volgende items op te hangen: - 2 IKEA Hovet spiegels, aluminium78x196 cm - 2 schilderijen, 61x87cm - 1 schilderij, 51x 41cm   (Handyman in Amsterdam Watergraafsmeer wanted to hang the foll...

Klusjesman - Termini - Amsterdam

Hang 6 ceiling lamps, 4 shelves, wall clock and shelf unit - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam voor de volgende 4 klussen: 1 ophangen van 6 plafondlampen (screenshot bijgevoegd) 2 4 planken (1 x 190cm + 3 x 110 cm) 3 1 wandklok 4 een schappenkast ophangen (screenshot bijgevoegd). Een ladder en een boormachine...

Klusjesman - Zeeweg - Den Haag

Glaszetter - Plaats voorzetraam (glas-in-lood), Plaats tochtisolatie, Plaats tochtstrips, Leng klapdeuren aan, Vervang/Repareer scharnieren - DH

Klusjesman of Glaszetter in Den Haag gezocht om een tochtprobleem in onze gang op te lossen. Op dit moment komt er veel kou door de voordeur via de gang het huis binnen. Dit zouden we graag voor de winter opgelost zien. Wij denken aan de volgende maatrege...

Klusjesman - Beukenplein - Amsterdam

Remove fake brick wall, Repaint wall behind it, Remove 13 screws, fill and paint over holes - AM

Aannemer/Klusjesman in Amsterdam gezocht voor drie klussen: 1. Verwijder een gipsplaten voorzetwand met baksteenmotief (gipspanelen verlijmd op de muur) 2. Schilder de muur er achter wit. De muur is 360cm x 245cm. 3. Verwijder de schroeven op 5 p...

Klusjesman - Weigelialaan - Rotterdam

Reparatie / Onderhoud - nieuwe fase groep in stoppenkast maken - RO

Ik zoek een Klusjesman in Rotterdam om ivm het aanschaffen van zonnepanelen graag een prijsopgave voor het vervangen van mijn oude stoppenkast.

Klusjesman - Beethovenstraat - Amsterdam

Badkamerlamp opnieuw ophangen, 2 keukenlades weer op rails installeren - AM

Ik zoek een Klusjesman in Amsterdam-Zuid voor twee klusjes: 1. 2 keukenlades terug plaatsen: ze zijn van hun rails afgekomen 2. Badkamer lamp weer netjes plaatsen

 

 

Recente klussen - metselwerk tegelwerk

Klusjesman - Overtoom - Amsterdam

Oven slipped down ~ replace bulb

08 Nov 2016, 10:25: brighter light lounge ceiling 3m brighter

Klusjesman - Spuistraat - Amsterdam

Verbouwing - Widen niche for dishwasher to 60cm - AM

Klusjesman of Meubelspecialist in Amsterdam-centrum gezocht omdat de nis voor mijn vaatwasser iets smaller is dan de standaard 60cm. De inbouwvaatwasser past er dus niet in. Om de nis te verbreden moet ik het houten / MDF zijpaneel laten verwijderen. Zie...

Klusjesman - Kanaalstraat - Amsterdam

Metselwerk / Tegelwerk - Install vent from internal to external wall - AM

Ik zoek een metselaar of andere klusjesman in Amsterdam-Oud West om een gat in de muur van de slaapkamer te boren om een ventilatierooster aan te brengen en de luchtcirculatie te verbeteren. Ik heb de rest van de materialen. De muur is ongeveer 20 mete...

Klusjesman - Hartenstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Assemble table with metal legs + wood top - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam-Jordaan voor het plaatsen van een houten blad en poten voor een tafel. Het moet gebouwd worden. Ik heb niet het juiste gereedschap of schroeven. De tafel is van hout, de poten zijn van metaal met in totaal 16 gaten....

Klusjesman - Rijnlaan - Utrecht

Reparatie / Onderhoud - Instal blinds + fix window ventilation- UT

Ik zoek een klusjesman in Utrecht voor twee klussen: 1. Nieuwe luxaflex plaatsen (het plafond 2,2m hoog, ik heb wel een klein bankje) 2. De raamventilatie van onze kamer repareren, deze kunnen we niet meer open of dicht doen. (I need a handyman in...

Klusjesman - Elfendansstraat - Amsterdam

Ophangen - Help order + Install shower screen in shower room - AM

Engelstalige klusjesman gezocht om ons te helpen bij het bestellen en vervolgens installeren van een douchescherm in de doucheruimte van ons nieuwe huis in Amsterdam. Helaas spreek ik geen Nederlands dus heb ik een vakman nodig die vloeiend Engels spreekt...

 

Klusjesman tarief -Handyman rate

Metsel-/tegelwerk - Tarief

 
Voor metselwerk en tegelwerk geldt een tarief van €60 per uur, inclusief voorrijkosten en btw. MrFix zorgt voor een snelle en duidelijke communicatie tussen jou en de vakman. Dat bespaart tijd, geld én ergernis.
 
Ook werken we alleen met deskundige vaklieden die efficiënt met hun tijd omgaan. En de tarieven en andere afspraken zijn helder en simpel. Onze vakman komt altijd binnen een tijdvak van 1 uur: niet onnodig lang wachten dus. We gebruiken WhatsApp en andere tools voor direct contact met de vakman: zonodig helpen we als MrFix daarbij. Zo kunnen we allemaal snel schakelen en voorkomen we misverstanden en tijdverspilling. En dus kan de metselaar of tegelzetter je klus in 1 x goed doen.>
 

De beste metselaar of tegelzetter via Klusservice MrFix

 
Bij een verbouwing of renovatie van je woning krijg je bijna altijd te maken met metsel- en tegelwerk. Denk aan het betegelen van een complete badkamer of het metselen van een nieuwe wand. De metselaars en tegelzetters van MrFix geven je graag advies. Ze klaren de klus graag voor jou. Dit doen ze snel en vakkundig.
 
MrFix heeft een netwerk aan professionele vakmensen voor je klaar staan. Elke vakman die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Tip bij tegelwerk

 
Zorg bij het bestellen van tegels altijd dat je wat meer tegels hebt dan strikt noodzakelijk is. Niet alleen kunnen bij het aanbrengen van de tegels wel eens een paar tegels kapot gaan, maar bewaar ook altijd een paar extra tegels voor het geval er later nog iets gebeurt met de wand of de vloer.
 

Soepel je klus plaatsen

 
Plaats je verzoek door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele vakman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Vat je klus kort samen”
  • Het is soms goed om 1 of 2 foto’s toe te voegen.
  • Maak je “Specifieke Omschrijving” zo duidelijk mogelijk: geef bijvoorbeeld de afmetingen van de muur of wand, het formaat van de gewenste tegels en de gewenste kleur voeg. En wil je dat de vakman eerst tegels verijdert of de tegels over bestaande tegels zet?
  • Kies of “Snel een vakman” of liever “Eerst een offerte”. Dat laatste met name voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een schatting.

Kortom, of het nu gaat om het metselen van een nieuwe muur of het betegelen van de badkamer: MrFix staat voor je klaar.
 
Kijk voor verdere vragen over metsel-/tegelwerk tarieven op de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

Klusjesman spoed -Handyman urgent

Metsel-/tegelwerk - Garantie

 
Klusservice MrFix helpt de vakman om een klus in 1x goed te doen. Maar iedereen weet dat er zelfs bij de beste vakman wel eens iets mis gaat. Voor die situaties is er een driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens verzekering en de coulance als partner van MrFix.
 

MrFix tegelzet-tip

 
Nieuwe tegels in bijvoorbeeld een oude badkamer? Overleg voor aanvang altijd met de tegelzetter. Soms is het beter oude tegels vooraf te verwijderen. Maar vaak kunnen werk en kosten worden bespaard door over de oude laag heen te tegelen. Daar raak je wel een beetje ruimte mee kwijt, en niet alle wanden kunnen het gewicht van twee lagen tegels dragen. Onze tegelzetters kunnen je ook adviseren over de keuze van het beste soort tegel. Natuursteen en marmer vragen een andere behandeling dan bijvoorbeeld keramiek.
 

Ook voor spoed-tegelwerk Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste metselaar of tegelzetter voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18:00u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze vaklieden staan klaar om een metsel- of tegelklus uit te voeren in alle steden van Nederland zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en omstreken.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een timmerman of andere klusjesman regelt MrFix ook met alle plezier een professionele Elektricien, Loodgieter of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Metselaar / Tegelzetter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: