Menu

Tegelzetter / Metselaar? Klusservice MrFix!

Tegelwerk / metselwerk? Vul het formuliertje hierboven in, dan regelt MrFix 24/7 een bekwame metselaar of tegelzetter. Je kunt hieronder meer lezen over recente metsel- en tegelklussen, Klantbeoordelingen en tarieven voor metselwerk/tegelwerk en over garantie en spoedklussen.
 
We hebben specifieke webpagina’s over specifiek metsel- en tegelwerk:

 
 

MrFix voor Tegelwerk/Metselwerk omdat:

  • MrFix de beste tegelzetters en metselaars kiest
  • Je zelf bepaalt wanneer de tegelzetter kan komen: 24/7
  • Tarief tegelaar/metselaar €60/u incl. btw en voorrijden

Hoe plaats ik mijn tegel/metsel-klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix zegt binnen 1 uur welke vakman zal komen
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - metselwerk tegelwerk

Klusjesman - Dalweg - Hilversum

Lampen, TV + Playbar ophangen HI

MrFix, ik ben pas verhuisd naar Hilversum en er zijn diverse klussen betreffende verlichting die ik graag gedaan wil hebben. De foto's spreken voor zich: (1) In de slaapkamer de lamp opgehangen echter deze wil ik op de juiste plek hebben (2) Keu...

Klusjesman - Parnassusweg - Amsterdam

Ophangen - Hang 2 bookshelves, mirror and ~12 pictures

Hello MrFix, We are looking for a handyman in Amsterdam to hang 2 bookshelves, 1 mirror and ~12 pictures on the wall. The job will likely take between 60 and 90 minutes. Thank you!

Klusjesman - Schaepmanstraat - Amsterdam

Meubel op maat maken - Add custom hinges to door - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om op maat gemaakte scharnieren aan een deur toe te voegen. Op dit moment is de deur die mijn warmwater boiler afdekt een push in witte deur. Ik zou graag een oplossing vinden om scharnieren toe te voegen aan de binnenkan...

Klusjesman - Jacob Marisstraat - Amsterdam

Gordijnrails en deur fixen, Hang- en sluitwerk van raam vervangen, Kitwerk - AM

Ik zoek een klusjesman voor diverse klussen in ons appartement in Amsterdam (zie foto's): 1) Een losse gordijnrail opnieuw vastmaken 2) Hang- en sluitwerk vervangen van een badkamerraam dat niet meer sluit 3) Kitwerk in de douchecel opknappen 4) Ee...

Klusjesman - Frans Van Mierisstraat - Amsterdam

Ophangen - Fit ~10 ceiling light fittings - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om ongeveer 10 lichtarmaturen aan ons plafond te installeren.     (I need a handyman in Amsterdam to install approximately 10 light fittings on our ceiling. )

Klusjesman - Dusartstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix silicon shower seal, Install electrical switch - AM

I need a handyman or plumber in Amsterdam-De Pijp to repair a silicon shower seal and install an electrical switch. 1. The silicon seal in our shower is falling apart. When showering the water is probably leaking into the floor, this is why it looks urg...

 

 

Recente klussen - metselwerk tegelwerk

Klusjesman - Ruysdaelkade - Amsterdam

Ophangen - Radiator monteren en stopcontacten vastkitten

1) Radiator Milano HRTF 050080C (heeft Klant al) aan wand met tegels (50x30) in badkamer bevestigen 2) Loshangende stopcontacten vastzetten met kit (Klant heeft geen kit). Indicate van 3 uur a 50 gegeven.

Klusjesman - Javakade - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix/Replace mirror (crack in mirror) - AM

Klusjesman in Amsterdam-Oost gezocht om een barst in mijn spiegel te repareren/vervangen die veroorzaakt werd door een heet voorwerp dat erop werd geplaatst. (Handyman in Amsterdam-Oost wanted to fix/replace a crack on my mirror caused by a hot objec...

Klusjesman - Cornelis Anthoniszstraat - Amsterdam

Glaszetter - Replace glass panel (86.5x27.5cm) of front door - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam voor het vervangen van glazen paneel (86,5x27,5cm) van onze voordeur, die gebarsten is.   (I need a handyman in Amsterdam to replace glazed glass panel (86.5x27.5cm) of our front door, which is cracked.)

Klusjesman - Palmstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Assemble IKEA cabinet with 6 drawers - AM

Klusjesman in Amsterdam-Jordaan gezocht om een IKEA ladekast (dressoir) met 6 laden in elkaar te zetten. (Handyman in Amsterdam-Jordaan wanted to assemble an IKEA cabinet dressoir, with 6 drawers).

Klusjesman - Prinses Beatrixlaan - Den Haag

Ophangen - Install 5 Curtain Rails & Connect 10 Lights - DH

Klusjesman in Den Haag gezocht om 5 Gordijnrails te installeren en 10 verlichtingsarmaturen aansluiten. Kabels liggen al je moet wel een ladder meenemen hier voor. (Handyman in Den Haag wanted to install 5 Curtain Rails and to connect 10 Light fixtures....

Klusjesman - Schaepmanstraat - Amsterdam

Metselwerk / Tegelwerk - Tile 1.5m2 bathroom floor + 1m2 toilet floor - AM

Tegelzetter in Amsterdam gezocht om 1,5m2 badkamervloer en 1m2 toiletvloer te betegelen. Ik zou graag willen dat de vakman beoordeelt of we over de bestaande tegels heen kunnen tegelen of dat we de tegels die nu gebruikt worden eruit moeten halen. Al...

 

Klusjesman tarief -Handyman rate

Metsel-/tegelwerk - Tarief

 
Voor metselwerk en tegelwerk geldt een tarief van €60 per uur, inclusief voorrijkosten en btw. MrFix zorgt voor een snelle en duidelijke communicatie tussen jou en de vakman. Dat bespaart tijd, geld én ergernis.
 
Ook werken we alleen met deskundige vaklieden die efficiënt met hun tijd omgaan. En de tarieven en andere afspraken zijn helder en simpel. Onze vakman komt altijd binnen een tijdvak van 1 uur: niet onnodig lang wachten dus. We gebruiken WhatsApp en andere tools voor direct contact met de vakman: zonodig helpen we als MrFix daarbij. Zo kunnen we allemaal snel schakelen en voorkomen we misverstanden en tijdverspilling. En dus kan de metselaar of tegelzetter je klus in 1 x goed doen.>
 

De beste metselaar of tegelzetter via Klusservice MrFix

 
Bij een verbouwing of renovatie van je woning krijg je bijna altijd te maken met metsel- en tegelwerk. Denk aan het betegelen van een complete badkamer of het metselen van een nieuwe wand. De metselaars en tegelzetters van MrFix geven je graag advies. Ze klaren de klus graag voor jou. Dit doen ze snel en vakkundig.
 
MrFix heeft een netwerk aan professionele vakmensen voor je klaar staan. Elke vakman die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Tip bij tegelwerk

 
Zorg bij het bestellen van tegels altijd dat je wat meer tegels hebt dan strikt noodzakelijk is. Niet alleen kunnen bij het aanbrengen van de tegels wel eens een paar tegels kapot gaan, maar bewaar ook altijd een paar extra tegels voor het geval er later nog iets gebeurt met de wand of de vloer.
 

Soepel je klus plaatsen

 
Plaats je verzoek door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele vakman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Vat je klus kort samen”
  • Het is soms goed om 1 of 2 foto’s toe te voegen.
  • Maak je “Specifieke Omschrijving” zo duidelijk mogelijk: geef bijvoorbeeld de afmetingen van de muur of wand, het formaat van de gewenste tegels en de gewenste kleur voeg. En wil je dat de vakman eerst tegels verijdert of de tegels over bestaande tegels zet?
  • Kies of “Snel een vakman” of liever “Eerst een offerte”. Dat laatste met name voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een schatting.

Kortom, of het nu gaat om het metselen van een nieuwe muur of het betegelen van de badkamer: MrFix staat voor je klaar.
 
Kijk voor verdere vragen over metsel-/tegelwerk tarieven op de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

Klusjesman spoed -Handyman urgent

Metsel-/tegelwerk - Garantie

 
Klusservice MrFix helpt de vakman om een klus in 1x goed te doen. Maar iedereen weet dat er zelfs bij de beste vakman wel eens iets mis gaat. Voor die situaties is er een driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens verzekering en de coulance als partner van MrFix.
 

MrFix tegelzet-tip

 
Nieuwe tegels in bijvoorbeeld een oude badkamer? Overleg voor aanvang altijd met de tegelzetter. Soms is het beter oude tegels vooraf te verwijderen. Maar vaak kunnen werk en kosten worden bespaard door over de oude laag heen te tegelen. Daar raak je wel een beetje ruimte mee kwijt, en niet alle wanden kunnen het gewicht van twee lagen tegels dragen. Onze tegelzetters kunnen je ook adviseren over de keuze van het beste soort tegel. Natuursteen en marmer vragen een andere behandeling dan bijvoorbeeld keramiek.
 

Ook voor spoed-tegelwerk Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste metselaar of tegelzetter voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18:00u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze vaklieden staan klaar om een metsel- of tegelklus uit te voeren in alle steden van Nederland zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en omstreken.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een timmerman of andere klusjesman regelt MrFix ook met alle plezier een professionele Elektricien, Loodgieter of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Metselaar / Tegelzetter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: