Menu

Tegelzetter / Metselaar? Klusservice MrFix!

Tegelwerk / metselwerk? Vul het formuliertje hierboven in, dan regelt MrFix 24/7 een bekwame metselaar of tegelzetter. Je kunt hieronder meer lezen over recente metsel- en tegelklussen, Klantbeoordelingen en tarieven voor metselwerk/tegelwerk en over garantie en spoedklussen.
 
We hebben specifieke webpagina’s over specifiek metsel- en tegelwerk:

 
 

MrFix voor Tegelwerk/Metselwerk omdat:

  • MrFix de beste tegelzetters en metselaars kiest
  • Je zelf bepaalt wanneer de tegelzetter kan komen: 24/7
  • Tarief tegelaar/metselaar €60/u incl. btw en voorrijden

Hoe plaats ik mijn tegel/metsel-klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix zegt binnen 1 uur welke vakman zal komen
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - metselwerk tegelwerk

Klusjesman - Koningin Wilhelminalaan - Voorburg

Metselwerk / Tegelwerk - Replace ~5m2 floor tiles - DH

Tegelzetter gezocht in Voorburg om ~5m2 vloertegels te vervangen. Verwijdering van de huidige tegels en betegeling van 5m2 keukenvloer met grote vloertegels. (Tiler wanted in Voorburg to replace ~5m2 of floor tiles. Removal of current tiles and tilin...

Klusjesman - Javaplein - Amsterdam

Ophangen - Hang lamp, Snoer inkorten, Kast aan muur bevestigen - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam-Oost voor 3 klussen: 1. Een lamp aan het plafond monteren 2. Een snoer bij hangende plafondlamp inkorten 3. Een kast aan een bakstenen muur bevestigen dmv. 3 bevestigings punten ( schroef en plug)

Klusjesman - C. Kruyswijkstraat - Amsterdam

Ophangen - Ophangen 2 x rails voor fotolijsten

2 x rails (waar je fotolijsten kan aanhangen) ophangen aan muur van baksteen. Klant heeft rails al.

Klusjesman - Oostzaanstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Complete assembly of IKEA Pax wardrobe + IKEA Henes bed, Connect ceiling light - AM

Ik zoek een klusjesman nodig in Amsterdam-Centrum voor 3 klussen: 1. 2 schuifdeuren en een soft closing voorziening installeren op een IKEA Pax kledingkast die al gebouwd is: https://www.ikea.com/nl/en/assembly_instructions/hasvik-pair-of-sliding-doors-w...

Klusjesman - Kloosterlaan - Hilversum

Plaatsen / Monteren - Remove built in fridge - HI

Ik zoek een klusjesman in Hilversum om Ik ben mijn inbouw koelkast aan het vervangen door een vrijstaande unit. Hiervoor moet ik het gedeelte waar nu de koelkast staat slopen. (I need a handyman in Hilversum to I am replacing my built in fridge with...

Klusjesman - Wilhelminastraat - Amsterdam

Remove coat rack + storage closet - AM

Klusjesman gezocht om twee meubels te verwijderen uit het Amsterdamse huis dat we net hebben gekocht: 1. Een kapstok die naast de voordeur staat. Deze kapstok is bevestigd aan het plafond, de muur en de vloer en heeft rekken die verwijderd moeten worden...

 

 

Recente klussen - metselwerk tegelwerk

Klusjesman - Hoofdweg - Amsterdam

Ophangen - Drill 2 holes in metal - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam die 2 gaten boort in een dunne metalen plaat zodat we een afzuigventilator aan de muur kunnen hangen. (I need a handyman in Amsterdam drill 2 holes into a thin metal plate so we can hang an extractor fan to the wa...

Klusjesman - Weidestraat - Amsterdam

Buis afdekken - AM

Ik zoek met spoed een Klusjesman in Amsterdam om een buis af te dekken met een plaat.

Klusjesman - Berkenrodelaan - Amstelveen

Plaatsen / Monteren - Assemble double bed - AM

Ik zoek een klusjesman in Amstelveen om het in elkaar te zetten van: - Een tweepersoonsbed van 160*200cm. - 2-sits bank (I need a handyman in Amstelveen to assemble: - a 160*200cm double bed - 2 seated sofa)

Klusjesman - Haarlemmerweg - Amsterdam

Seal around shower, Stop small leak from drain pipe unde sink - AM

Handyman or Plumber in Amsterdam wanted to stop a small leak from the pipe under the kitchen sink. We need the expert to renew the sealing around the shower and also fit a new runner around the shower door as water is leaking out.

Klusjesman - Zuidplein - Rotterdam

Ophangen - 75 inch Samsung TV van 40 kg aan muur bevestigen - RO

Ik zoek een klusjesman in Rotterdam om een Samsung TV van 40 kg aan de muur te bevestigen. Ik wil graag dat de beugel door de vakman geleverd wordt. 

Klusjesman - Prins Bernhardplein - Zaandam

Plaatsen / Monteren - Install 5 folding doors - AM

Ik zoek een klusjesman of slotenmaker in Zaandam voor het plaatsen van 5 vouwdeuren. De originele deuren zijn al verwijderd en de nieuwe zijn klaar om geplaatst te worden. (I am looking for a handyman or locksmith in Zaandam to place 5 folding doors. T...

 

Klusjesman tarief -Handyman rate

Metsel-/tegelwerk - Tarief

 
Voor metselwerk en tegelwerk geldt een tarief van €60 per uur, inclusief voorrijkosten en btw. MrFix zorgt voor een snelle en duidelijke communicatie tussen jou en de vakman. Dat bespaart tijd, geld én ergernis.
 
Ook werken we alleen met deskundige vaklieden die efficiënt met hun tijd omgaan. En de tarieven en andere afspraken zijn helder en simpel. Onze vakman komt altijd binnen een tijdvak van 1 uur: niet onnodig lang wachten dus. We gebruiken WhatsApp en andere tools voor direct contact met de vakman: zonodig helpen we als MrFix daarbij. Zo kunnen we allemaal snel schakelen en voorkomen we misverstanden en tijdverspilling. En dus kan de metselaar of tegelzetter je klus in 1 x goed doen.>
 

De beste metselaar of tegelzetter via Klusservice MrFix

 
Bij een verbouwing of renovatie van je woning krijg je bijna altijd te maken met metsel- en tegelwerk. Denk aan het betegelen van een complete badkamer of het metselen van een nieuwe wand. De metselaars en tegelzetters van MrFix geven je graag advies. Ze klaren de klus graag voor jou. Dit doen ze snel en vakkundig.
 
MrFix heeft een netwerk aan professionele vakmensen voor je klaar staan. Elke vakman die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Tip bij tegelwerk

 
Zorg bij het bestellen van tegels altijd dat je wat meer tegels hebt dan strikt noodzakelijk is. Niet alleen kunnen bij het aanbrengen van de tegels wel eens een paar tegels kapot gaan, maar bewaar ook altijd een paar extra tegels voor het geval er later nog iets gebeurt met de wand of de vloer.
 

Soepel je klus plaatsen

 
Plaats je verzoek door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele vakman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Vat je klus kort samen”
  • Het is soms goed om 1 of 2 foto’s toe te voegen.
  • Maak je “Specifieke Omschrijving” zo duidelijk mogelijk: geef bijvoorbeeld de afmetingen van de muur of wand, het formaat van de gewenste tegels en de gewenste kleur voeg. En wil je dat de vakman eerst tegels verijdert of de tegels over bestaande tegels zet?
  • Kies of “Snel een vakman” of liever “Eerst een offerte”. Dat laatste met name voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een schatting.

Kortom, of het nu gaat om het metselen van een nieuwe muur of het betegelen van de badkamer: MrFix staat voor je klaar.
 
Kijk voor verdere vragen over metsel-/tegelwerk tarieven op de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

Klusjesman spoed -Handyman urgent

Metsel-/tegelwerk - Garantie

 
Klusservice MrFix helpt de vakman om een klus in 1x goed te doen. Maar iedereen weet dat er zelfs bij de beste vakman wel eens iets mis gaat. Voor die situaties is er een driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens verzekering en de coulance als partner van MrFix.
 

MrFix tegelzet-tip

 
Nieuwe tegels in bijvoorbeeld een oude badkamer? Overleg voor aanvang altijd met de tegelzetter. Soms is het beter oude tegels vooraf te verwijderen. Maar vaak kunnen werk en kosten worden bespaard door over de oude laag heen te tegelen. Daar raak je wel een beetje ruimte mee kwijt, en niet alle wanden kunnen het gewicht van twee lagen tegels dragen. Onze tegelzetters kunnen je ook adviseren over de keuze van het beste soort tegel. Natuursteen en marmer vragen een andere behandeling dan bijvoorbeeld keramiek.
 

Ook voor spoed-tegelwerk Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste metselaar of tegelzetter voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18:00u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze vaklieden staan klaar om een metsel- of tegelklus uit te voeren in alle steden van Nederland zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en omstreken.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een timmerman of andere klusjesman regelt MrFix ook met alle plezier een professionele Elektricien, Loodgieter of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Metselaar / Tegelzetter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: