Menu

Tegelzetter / Metselaar? Klusservice MrFix!

Tegelwerk / metselwerk? Vul het formuliertje hierboven in, dan regelt MrFix 24/7 een bekwame metselaar of tegelzetter. Je kunt hieronder meer lezen over recente metsel- en tegelklussen, Klantbeoordelingen en tarieven voor metselwerk/tegelwerk en over garantie en spoedklussen.
 
We hebben specifieke webpagina’s over specifiek metsel- en tegelwerk:

 
 

MrFix voor Tegelwerk/Metselwerk omdat:

  • MrFix de beste tegelzetters en metselaars kiest
  • Je zelf bepaalt wanneer de tegelzetter kan komen: 24/7
  • Tarief tegelaar/metselaar €60/u incl. btw en voorrijden

Hoe plaats ik mijn tegel/metsel-klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix zegt binnen 1 uur welke vakman zal komen
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - metselwerk tegelwerk

Klusjesman - Herenweg - Utrecht

Ophangen - Replace 2 curtains in bedroom - UT

Klusjesman in Utrecht gezocht om twee gordijnen in mijn slaapkamer te vervangen. Een van de gordijnen is gescheurd en in een ander zit een gat. Ik wil ze allebei graag vervangen en heb hulp nodig bij de montage. Ik wil graag dat de nieuwe gordijnen er het...

Klusjesman - Sarphatipark - Amsterdam

Hang 2 mirrors, Assemble IKEA bed + closets - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om 2 spiegels op te hangen en de volgende IKEA meubels te monteren: 1. Brimnes tweepersoonsbed 2. Pax garderobe 3. Pax-kast met laden 4. Tafel (eenvoudigweg de 4 poten monteren) (I need a handyman in Amster...

Klusjesman - Keizersgracht - Amsterdam

Lekkage uit badkuip naar woonkamerplafond verhelpen - AM

Klusjesman of loodgieter in Amsterdam gezocht om een lekkage uit onze badkuip naar het woonkamerplafond eronder te verhelpen. Zie bijgevoegde foto.

Klusjesman - Wijenburg - Amsterdam

Catflap

13 Nov 2016, 20:14: "install a catflap"

Klusjesman - Van Beuningenstraat - Den Haag

Reparatie / Onderhoud - Fix 4 door handles + ceiling window lock, Install childproof locks + childproof panel - DH

Klusjesman in Den Haag gezocht voor de volgende klussen: 1. Repareren van 4 deurklinken 2. Installeer 3 kinderveilige raamsloten 3. Repareer een kapot raamslot aan het plafond 4. Installeer een groot beschermend paneel op het balkon om het kindvei...

Klusjesman - Ten Katestraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix window blind (saw off rod first), Replace lightbulb - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam voor 2 klussen: 1. Zaag een gordijnstang (die te groot is) met een zaag en bevestig vervolgens het rolgordijn. Ik heb een foto bijgevoegd. We proberen een nieuw rolgordijn te repareren, maar het is iets langer, dus he...

 

 

Recente klussen - metselwerk tegelwerk

Klusjesman - Sint Willibrordusstraat - Amsterdam

Ophangen - Mount TV to brick wall - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om een TV aan een stenen muur te bevestigen. Alle accessoires voor wandmontage zijn aanwezig. (Handyman in Amsterdam wanted to attach a TV to a brick wall. All wall mounting accessories are present.)

Klusjesman - Bilderdijkkade - Amsterdam

Clean terrace ~20m2

Schoonmaken houten vloer van terras, ~20 m2 (algen, mos en schimmel ). Hogedrukreiniger nodig en algen/mosverwijderaar. Hi MrFix, we need someone to clean wooden deck of our terrace ~20m2 from algae, fungis and moss. He will need to use high-pressure cle...

Klusjesman - Anna van Den Vondelstraat - Amsterdam

Ikea kast in elkaar zetten planken ophangen spoed

03 Nov 2016, 17:39: ikea kast in elkaar zetten kleding pax 175 br 236 hoog manden lades , planken ophangen

Klusjesman - Admiralengracht - Amsterdam

Remove curtains + lamps - AM

Handyman in Amsterdam wanted to remove the curtain tracks and lamps.

Klusjesman - Winklerlaan - Utrecht

Fix freezer door, Replace light bulb + shower holder - UT

Ik zoek een klusjesman in Utrecht voor drie klussen: 1. De deur van de vriezer repareren. Ik kan hem niet open trekken: een deel van de vriesdeur lijkt van binnen vast te zitten. 2. Een kapotte douchehouder vervangen 3. Een LED-lamp met schroeffitting ve...

Klusjesman - Ceramplein - Amsterdam

Install oven, assemble wood - AM

Ik zoek een elektricien/klusjesman in Amsterdam om een oven te installeren en wat hout te monteren om het onderste gedeelte van de oven te bedekken. (I need electrician/handyman to install a oven and assemble some wood to cover the lower part of the...

 

Klusjesman tarief -Handyman rate

Metsel-/tegelwerk - Tarief

 
Voor metselwerk en tegelwerk geldt een tarief van €60 per uur, inclusief voorrijkosten en btw. MrFix zorgt voor een snelle en duidelijke communicatie tussen jou en de vakman. Dat bespaart tijd, geld én ergernis.
 
Ook werken we alleen met deskundige vaklieden die efficiënt met hun tijd omgaan. En de tarieven en andere afspraken zijn helder en simpel. Onze vakman komt altijd binnen een tijdvak van 1 uur: niet onnodig lang wachten dus. We gebruiken WhatsApp en andere tools voor direct contact met de vakman: zonodig helpen we als MrFix daarbij. Zo kunnen we allemaal snel schakelen en voorkomen we misverstanden en tijdverspilling. En dus kan de metselaar of tegelzetter je klus in 1 x goed doen.>
 

De beste metselaar of tegelzetter via Klusservice MrFix

 
Bij een verbouwing of renovatie van je woning krijg je bijna altijd te maken met metsel- en tegelwerk. Denk aan het betegelen van een complete badkamer of het metselen van een nieuwe wand. De metselaars en tegelzetters van MrFix geven je graag advies. Ze klaren de klus graag voor jou. Dit doen ze snel en vakkundig.
 
MrFix heeft een netwerk aan professionele vakmensen voor je klaar staan. Elke vakman die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Tip bij tegelwerk

 
Zorg bij het bestellen van tegels altijd dat je wat meer tegels hebt dan strikt noodzakelijk is. Niet alleen kunnen bij het aanbrengen van de tegels wel eens een paar tegels kapot gaan, maar bewaar ook altijd een paar extra tegels voor het geval er later nog iets gebeurt met de wand of de vloer.
 

Soepel je klus plaatsen

 
Plaats je verzoek door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele vakman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Vat je klus kort samen”
  • Het is soms goed om 1 of 2 foto’s toe te voegen.
  • Maak je “Specifieke Omschrijving” zo duidelijk mogelijk: geef bijvoorbeeld de afmetingen van de muur of wand, het formaat van de gewenste tegels en de gewenste kleur voeg. En wil je dat de vakman eerst tegels verijdert of de tegels over bestaande tegels zet?
  • Kies of “Snel een vakman” of liever “Eerst een offerte”. Dat laatste met name voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een schatting.

Kortom, of het nu gaat om het metselen van een nieuwe muur of het betegelen van de badkamer: MrFix staat voor je klaar.
 
Kijk voor verdere vragen over metsel-/tegelwerk tarieven op de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

Klusjesman spoed -Handyman urgent

Metsel-/tegelwerk - Garantie

 
Klusservice MrFix helpt de vakman om een klus in 1x goed te doen. Maar iedereen weet dat er zelfs bij de beste vakman wel eens iets mis gaat. Voor die situaties is er een driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens verzekering en de coulance als partner van MrFix.
 

MrFix tegelzet-tip

 
Nieuwe tegels in bijvoorbeeld een oude badkamer? Overleg voor aanvang altijd met de tegelzetter. Soms is het beter oude tegels vooraf te verwijderen. Maar vaak kunnen werk en kosten worden bespaard door over de oude laag heen te tegelen. Daar raak je wel een beetje ruimte mee kwijt, en niet alle wanden kunnen het gewicht van twee lagen tegels dragen. Onze tegelzetters kunnen je ook adviseren over de keuze van het beste soort tegel. Natuursteen en marmer vragen een andere behandeling dan bijvoorbeeld keramiek.
 

Ook voor spoed-tegelwerk Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste metselaar of tegelzetter voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18:00u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze vaklieden staan klaar om een metsel- of tegelklus uit te voeren in alle steden van Nederland zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en omstreken.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een timmerman of andere klusjesman regelt MrFix ook met alle plezier een professionele Elektricien, Loodgieter of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Metselaar / Tegelzetter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: