Menu

Tegelzetter / Metselaar? Klusservice MrFix!

Tegelwerk / metselwerk? Vul het formuliertje hierboven in, dan regelt MrFix 24/7 een bekwame metselaar of tegelzetter. Je kunt hieronder meer lezen over recente metsel- en tegelklussen, Klantbeoordelingen en tarieven voor metselwerk/tegelwerk en over garantie en spoedklussen.
 
We hebben specifieke webpagina’s over specifiek metsel- en tegelwerk:

 
 

MrFix voor Tegelwerk/Metselwerk omdat:

  • MrFix de beste tegelzetters en metselaars kiest
  • Je zelf bepaalt wanneer de tegelzetter kan komen: 24/7
  • Tarief tegelaar/metselaar €60/u incl. btw en voorrijden

Hoe plaats ik mijn tegel/metsel-klus?

  • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix zegt binnen 1 uur welke vakman zal komen
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - metselwerk tegelwerk

Klusjesman - Pontsteiger - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Drill screws, Mount furniture - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om een paar gaten in het balkon en de woonkamer boren. Wij hebben zelf geen ladder, dus neem een ladder mee om op te staan. Ook willen wij enkele meubels laten monteren. (Handyman in Amsterdam wanted to drill a few holes i...

Klusjesman - Cornelis Dopperkade - Amsterdam

Ophangen - Hang artworks using command strips only - AM

I need a handyman in Amsterdam to hang a few pieces of artwork using command strips only. I have already purchased the command strips, but I need an expert with a level and a good eye to do the hanging.

Klusjesman - Helmkruidstraat - Landsmeer

Ophangen - TV (75 inch) netjes & symmetrisch ophangen - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om een TV (75 inch) netjes en symmetrisch op te hangen.

Klusjesman - Van Rummenstraat - Luyksgestel

Reparatie / Onderhoud - Repair electric blinds - EI

Ik zoek een klusjesman in Luyksgestel om het elektrische rolluik te repareren. Het maakt geluid maar beweegt niet. (I need a Handyman in Luyksgestel to fix the electric shutter. It makes a noise but does not move.)

Klusjesman - Doris Lessinglaan - Den Haag

Plaatsen / Monteren - Keuken kast monteren - DH

Ik zoek een Klusjesman in om De kokenkast is all kant een klaar moet allen nog geplaatst

Klusjesman - Van Walbeeckstraat - Amsterdam

Hang 2 pieces of art - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om 2 kunstwerken aan de muur te hangen.   (I need a handyman in Amsterdam to hang 2 pieces of art on the wall.)

 

 

Recente klussen - metselwerk tegelwerk

Klusjesman - Frits Philipslaan - Eindhoven

Reparatie / Onderhoud - Fix door damaged by door knob - EI

Klusjesman in Eindhoven gezocht om een deur te fixen die beschadigd is geraakt door deurknop van een andere deur. De toiletdeur (wit van kleur) heeft twee gaten gekregen nadat de hoofddeur tegen de toiletdeur is gebotst. Het gat dient opgevuld en gere...

Klusjesman - Johan broedeletstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix garden fence and door- AM

Ik zoek een tuinman of andere klusjesman om mijn tuinhek en deur, die tijdens de storm zijn beschadigd, te repareren.   (I need a gardener or other handyman to repair my garden fence and door, damaged in the storm.)

Klusjesman - Alexander Boersstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Buy + Mount shower head - AM

Any brand is OK. Please a cheap one! Ik zoek een klusjesman of loodgieter in Amsterdam om een nieuwe douchekop te kopen en te monteren. (I need a handyman or plumber in Amsterdam to supply and mount a new shower head.)

Klusjesman - Nieuwe Prinsengracht - Amsterdam

Ophangen - Install E-track shelving system in 2 rooms - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam voor het plaatsen van een 2-tal planken systeem in 2 kamers (zie fotos). Het vereist het bevestigen van 8 zogenaamde E-tracks tegen een bakstenen muur (4 per kamer). Het vereist zorgvuldig meten en boren in de bakste...

Klusjesman - Doddendaal - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Change washing machine door - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om de deur van mijn wasmachine te vervangen. Ik heb een vervangende deur voor de wasmachine besteld.  (I need a handyman in Amsterdam to replace the door of my washing machine. I have ordered a replacement door f...

Klusjesman - Ida Gerhardtlaan - Amstelveen

Ophangen - Hang 2 curtains - AM

Ik zoek een klusjesman in Amstelveen om gaten in de muur te boren en twee gordijnen op te hangen in een babykamer. (I need a handyman in Amstelveen to drill in the wall to hang two curtains in a baby room)

 

Klusjesman tarief -Handyman rate

Metsel-/tegelwerk - Tarief

Voor metselwerk en tegelwerk geldt een tarief van €60 per uur, inclusief voorrijkosten en btw. MrFix zorgt voor een snelle en duidelijke communicatie tussen jou en de vakman. Dat bespaart tijd, geld én ergernis.
 
Ook werken we alleen met deskundige vaklieden die efficiënt met hun tijd omgaan. En de tarieven en andere afspraken zijn helder en simpel. Onze vakman komt altijd binnen een tijdvak van 1 uur: niet onnodig lang wachten dus. We gebruiken onze mobiele app en andere tools voor direct contact met de vakman: zonodig helpen we als MrFix daarbij. Zo kunnen we allemaal snel schakelen en voorkomen we misverstanden en tijdverspilling. En dus kan de metselaar of tegelzetter je klus in 1 x goed doen.>
 

De beste metselaar of tegelzetter via Klusservice MrFix

 
Bij een verbouwing of renovatie van je woning krijg je bijna altijd te maken met metsel- en tegelwerk. Denk aan het betegelen van een complete badkamer of het metselen van een nieuwe wand. De metselaars en tegelzetters van MrFix geven je graag advies. Ze klaren de klus graag voor jou. Dit doen ze snel en vakkundig.
 
MrFix heeft een netwerk aan professionele vakmensen voor je klaar staan. Elke vakman die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Tip bij tegelwerk

 
Zorg bij het bestellen van tegels altijd dat je wat meer tegels hebt dan strikt noodzakelijk is. Niet alleen kunnen bij het aanbrengen van de tegels wel eens een paar tegels kapot gaan, maar bewaar ook altijd een paar extra tegels voor het geval er later nog iets gebeurt met de wand of de vloer.
 

Soepel je klus plaatsen

 
Plaats je verzoek door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele vakman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Vat je klus kort samen”
  • Het is soms goed om 1 of 2 foto’s toe te voegen.
  • Maak je “Specifieke Omschrijving” zo duidelijk mogelijk: geef bijvoorbeeld de afmetingen van de muur of wand, het formaat van de gewenste tegels en de gewenste kleur voeg. En wil je dat de vakman eerst tegels verijdert of de tegels over bestaande tegels zet?
  • Kies of “Snel een vakman” of liever “Eerst een offerte”. Dat laatste met name voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een schatting.

Kortom, of het nu gaat om het metselen van een nieuwe muur of het betegelen van de badkamer: MrFix staat voor je klaar.
 
Kijk voor verdere vragen over metsel-/tegelwerk tarieven op de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Klusjesman spoed -Handyman urgent

Metsel-/tegelwerk - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om een klus in 1x goed te doen. Maar iedereen weet dat er zelfs bij de beste vakman wel eens iets mis gaat. Voor die situaties is er een driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens verzekering en de coulance als partner van MrFix.
 

MrFix tegelzet-tip

 
Nieuwe tegels in bijvoorbeeld een oude badkamer? Overleg voor aanvang altijd met de tegelzetter. Soms is het beter oude tegels vooraf te verwijderen. Maar vaak kunnen werk en kosten worden bespaard door over de oude laag heen te tegelen. Daar raak je wel een beetje ruimte mee kwijt, en niet alle wanden kunnen het gewicht van twee lagen tegels dragen. Onze tegelzetters kunnen je ook adviseren over de keuze van het beste soort tegel. Natuursteen en marmer vragen een andere behandeling dan bijvoorbeeld keramiek.
 

Ook voor spoed-tegelwerk Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste metselaar of tegelzetter voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18:00u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze vaklieden staan klaar om een metsel- of tegelklus uit te voeren in alle steden van Nederland zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en omstreken.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een timmerman of andere klusjesman regelt MrFix ook met alle plezier een professionele Elektricien, Loodgieter of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Metselaar / Tegelzetter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in Nederland inclusief bijvoorbeeld Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: