Menu

Koelkast reparatie? Witgoedservice MrFix!

Je koelkast koelt niet meer, de deur sluit niet meer goed, het maakt een raar en vervelend geluid, de vriezer lekt. Allemaal dingen die je (snel) opgelost wilt hebben. Dat kan door bovenstaand formulier in te vullen en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een ervaren witgoedmonteur. Vergeet niet het merk, model én eventueel serienummer en foutcode aan te geven. Het standaardtarief van deze expert is €95/u incl. btw (geen voorrijkosten!).
 
Het kan natuurlijk zijn dat de klus niet kan wachten. Dat is geen probleem, maar lees even de voorwaarden voor spoedklussen hieronder door. Je vindt daar ook handige bespaartips, onze Klantbeoordelingen en informatie over garantie.
 
 

Waarom MrFix voor je koelkast reparatie?

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale monteur
 • Kies zelf wanneer de witgoedreparateur welkom is: 24/7
 • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten (of eerst offerte)

Hoe krijg ik die ervaren witgoedmonteur?

 • Bel, mail, of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - witgoedmonteur

Witgoedmonteur - Amstelveenseweg - Amsterdam

Water blijft in afwasmachine staan

?"Er blijft water in de (relatief nieuwe) afwasmachine staan"

Witgoedmonteur - Polanenstraat - Amsterdam

CV-ketel Remeha avanta werkt niet - AM

Ik zoek een Witgoedmonteur in Amsterdam om Ik heb al water bijgevuld voor water druk, maar af en toe gaat de ketel nog steeds uit

Witgoedmonteur - Johan Jongkindstraat - Amsterdam

Vaatwasser inbouwen - AM

Ik zoek een witgoedmonteur in Amsterdam om een vaatwasser in te bouwen. Graag wil ik voordat ik een nieuwe vaatwasser koop en deze door de vakman laat plaatsen, met de vakman een opnamebezoek doen om de opties te bespreken.

Witgoedmonteur - Kemminkhorstweg - Amsterdam

Vervangen trek- combinatieschakelaar - AM

Ik zoek een witgoedmonteur in Amsterdam voor het vervangen van een trek- combinatieschakelaar wasmachine/droogautomaat in badkamer.

Witgoedmonteur - Eerste Jan vd Heijdenstraat - Amsterdam

Wasmachine krijgt geen water

"ATAG wasmachine type 911D93-OL doet het niet, volgens mij omdat hij geen water binnenkrijgt. Lijkt wel te draaien namelijk." * * * Fixer Question/remark: Hoe is de situatie, is toestel goed toegangkelijk?

Witgoedmonteur - 's-Gravenhage

AEG-wasdroger repareren DH

Ik zoek een witgoedmonteur in Den Haag om een AEG wasdroger te repareren: de aan/uit knop werkt niet.

 

 

Recente beoordelingen (5.891)

Score: 3,7/5,0 sterren

Marco: "MrFix zelf is een super chill platform waardoor ik snel en makkelijk de juiste klusman kon vinden. Whatsapp gebruiken is ook zeer fijn kwa ervaring en communicatie. Enige jammere is dat het probleem uiteindelijk niet is opgelost en alsnog bijna 100 euro..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Wendy: " Fijne ervaring. Je wordt professioneel geholpen. In tegenstelling tot andere bedrijven die ik geprobeerd heb te bereiken voor een vaatwassermonteur, had ik hier direct het idee aan het juiste adres te zijn. Veel dank. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Carla: "Ik had een spoedklus die echt niet kon wachten. Binnen twee uren was er een vakman geregeld en gekomen en het probleem is naar volle tevredenheid opgelost. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Hans: "Erg prettig dat er snel contact wordt opgenomen en dat communicatie via whatsapp kan! vakman was zeer precies en deed het werk uiterst zorgvuldig Vakmanschap, Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Steve: "In mijn huis voor 3 verschillende karweien. Heel deskundige kerels. Alles goed gerepareerd, snell en voor en goede prijs. Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Remy: " Uitstekend Snelle service Snel en efficiënt geholpen met een verstopte vaatwasser. Tips gekregen hoe dit in de toekomst te voorkomen. Bijzonder aardige witgoedreparateur. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Bill: "Super blij mee. Snelle en heldere communicatie en vooral het fixen van de klus. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Levent: "Ging spoedig en mr. Ilie was een echte vakman. Hartstikke blij ermee... Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

koelkast repareren - tarief

Koelkast reparatie - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde witgoedreparateurs een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief btw (géén voorrijkosten). Bovendien doen onze erkende witgoedmonteurs de reparatie van je koelkast in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Koelkast reparatie voor alle merken

 
De witgoedreparateurs van MrFix voeren net zo goed een Whirlpool of Bosch koelkast reparatie als die van een ander merk koelkast en/of vriezer uit. Veel witgoedmonteurs zijn gespecialiseerd in één of enkele merken en hebben alleen voor dat merk of merken onderdelen klaar liggen. Dat betekent langer zoeken naar de juiste witgoedreparateur of langer wachten op onderdelen van andere merken. MrFix kent verschillende witgoedmonteurs en vindt snel een passende vakman voor jouw klus. Vaak zijn er allerlei oorzaken te bedenken die ten grondslag liggen aan het niet meer werken van de koelkast. Om je probleem niet tijdelijk maar definitief op te lossen is het verstandig om een erkende witgoedmonteur te laten kijken naar je koelkast reparatie of vriezer-reparatie.
 

Koelkast reparatie

 
Koelkasten worden steeds geavanceerder en het is niet altijd even makkelijk om de vinger te leggen op het probleem. Daarom schakel je een erkende koelkast reparateur in via MrFix. Bij een ouder apparaat helpen onze monteurs jou natuurlijk ook nog steeds graag zodat je nog lang van jouw vertrouwde koelkast kunt genieten. Onze monteurs en reparateurs zijn uitsluitend professionals en zijn persoonlijk door ons geselecteerd.
 

Veel voorkomende klachten bij koelkasten

 
Koelkasten zijn in het algemeen apparaten waar je altijd van op aan kunt, maar ook zij geven wel eens problemen. Er zijn veel mogelijke oorzaken van een technisch defect aan je koelkast. Zo kan het zijn dat je koelelementen zijn versleten of de thermostaat van de koelkast niet meer werkt. Bij ijsvorming in je koelkast is het goed mogelijk dat je waterfilter versleten is.
 
Overbelasting van de koelkast kan ook de oorzaak zijn voor een defect aan je koelkast. Wanneer je elektra niet juist is aangesloten vraagt jouw koelkast te veel stroom om te koelen. Een onjuiste aansluiting van je elektra kan bovendien verstrekkende gevolgen hebben: kortsluiting is een relatief veel voorkomend probleem en dient snel te worden verholpen door een erkende elektricien. Je regelt via ons verzoekformulier ook eenvoudig en snel een betrouwbare elektricien.
 

Soepel je koelkastklus plaatsen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een witgoedreparateur voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele vakman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

 • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk een foto van het (meestal metalen) plaatje toevoegen met het merk, model en serienummer: dat zit meestal aan de binnenkant van de koelkast. Hoeft niet, helpt wel 🙂
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: noem merk, model én eventueel serienummer en foutcode. Plaats ook een foto van de koelkast of het probleem.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Zie voor verdere vragen de pagina Tarieven en bel ons zonodig op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u) voor verdere informatie.

koelkast repareren - spoed

Koelkast reparatie - Spoed

Koelkast reparatie – Garantie

 
Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een witgoedmonteur ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste reparateur onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de aannemer, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
De koelkast valt plotseling uit terwijl hij vol zit met bederfelijk voedsel: misschien was de koelkast reparatie de vorige keer niet goed uitgevoerd. En je krijgt vanavond nog bezoek! Wij begrijpen heel goed dat je het liefst dezelfde dag nog wordt geholpen. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste koelkast-, vriezer- of andere witgoedmonteur voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze witgoedreparateur staat klaar om elke denkbare reparatieklus in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

Bespaartips van MrFix

 
Als je bij het gebruik van je koelkast en/of vriezer let op een paar simpele dingen, verbruik je minder energie.

 • Zorg ervoor dat etenswaren afgekoeld zijn voordat je ze in de koelkast zet
 • Zet de koelkast bij voorkeur niet naast bijvoorbeeld een oven. De koelkast moet dan harder zijn best doen om op temperatuur te blijven
 • Check of de deur van de koelkast goed afsluit
 • Ontdooi het vriesgedeelte van de koelkast regelmatig. Dit vermindert ijsvorming en zorgt dat het vriesvermogen op peil blijft.

Energielabels

 
Vanaf 1 maart 2021 zijn er nieuwe energielabels geïntroduceerd. Deze lopen gewoon weer van A tot G zonder alle toevoegingen. De energielabels zijn daarmee weer een stuk makkelijker geworden om te lezen. Zo kun je erop van op aan dat een koelkast met een A-label ook daadwerkelijk de meest zuinige optie is.
Op het energielabel staat ook in decibel (dbA) aangegeven hoeveel geluid de koelkast maakt. Probeer er eentje te vinden met minder dan 48 dbA. Het aanbod aan koelkasten die minder dan 40 dbA voortbrengen zijn tegenwoordig al erg groot.
 
Plaats je de koelkast niet in je keuken, maar bijvoorbeeld in de schuur of een andere plek, check dan even de klimaatklasse. Deze klasse geeft aan bij welke minimum en maximum temperatuur een koelkast nog functioneert.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een witgoedmonteur regelt MrFix ook soepel een professionele Klusjesman , Elektricien, Loodgieter, Schilder of Andere specialist.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze klusspecialist loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Koelkast reparatie in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare witgoedreparateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste witgoedmonteur of andere specialist in jouw regio.