Menu

Deskundig een IKEA-keuken plaatsen? Ga naar MrFix!

Je hebt een prachtige IKEA-keuken gekocht en wilt deze graag vakkundig laten plaatsen. We raden je aan om het model van de te plaatsen keuken, de naam, artikelcode mag maar hoeft niet) en de afmetingen te noemen. Dat helpt ons de juiste vakman te vinden. Vul bovenstaand formulier zo duidelijk mogelijk in en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman. Het standaardtarief voor het plaatsen van een IKEA-keuken is €50/u incl. btw en voorrijden.
 
Is het geen IKEA-keuken? Geen probleem, ook andere keukens kunnen onze vakmannen plaatsen. Kijk hiervoor op de pagina Keuken plaatsen. Wil je nog meer informatie over Klantbeoordelingen, garantie, spoedklussen en tips, lees dan nog even verder.
 
 

Waarom MrFix voor jouw IKEA-keuken?

  • MrFix beschikt over de beste lokale klussers
  • Kies zelf wanneer de klusser kan komen: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijden; eerst offerte kan ook

Hoe regel ik mijn IKEA-keuken klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke klusser komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - ikea keuken plaatsen

Klusjesman - In de Wolken - Amstelveen

Reparatie / Onderhoud - Fix bed, Install toilet lid - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam die een bed kan repareren en een toiletdeksel kan installeren. Ik heb een paar schroeven en een schroefmachine nodig. Geen speciaal gereedschap nodig. ('I need a handyman in Amsterdam who can repair a bed and insta...

Klusjesman - Doezastraat - Rotterdam

Reparatie / Onderhoud - Hang 4 items & paint 1 ceiling - RO

Ik zoek een klusjesman in Rotterdam om 4 items op te hangen en 1 plafond te schilderen. Klus1: Ophangen van een schilderij (foto 1) Klus2: Verander de plaats van de specifieke verlichting (foto 2) Klus3: Het plafond van de badkamer verven (foto 3) Er z...

Klusjesman - Frambozenstraat - Den Haag

Glaszetter - 4 kunststof kozijnen plaatsen - DH

Klusjesman in Den Haag gezocht om Ik wil 3 ramen op zolder en een raam op de eerste verdieping vervangen voor kunststof kozijnen.

Klusjesman - Tweede van der Helststraat - Amsterdam

Metselwerk / Tegelwerk - 6m2 badkamervloer + 21 m2 -wand betegelen

"Badkamer tegelen. Vloer 6 vierkante meter 60x60 tegels. Wand 21 vierkante meter 60x30 tegels. Tegels al in huis. Betreft nieuwe badkamerruimte. Casco en leidingen gereed. Gaat alleen om tegelwerk. Douche (geen bad). "

Klusjesman - Wilhelminastraat - Amsterdam

Nieuwe kit rand in douche cabine - AM

Handyman or plumber in Amsterdam wanted to apply a new kit rim in the shower cabin.

Klusjesman - Ceintuurbaan - Amsterdam

Fix broken stone support from sink - AM

Klusjesman in Amsterdam-de Pijp gezocht om de ondersteuning van onze stenen gootsteen te repareren, deze is in het midden van de gootsteen gekraakt. Dit moet zo snel mogelijk gerepareerd worden. (Handyman in Amsterdam-de Pijp wanted to repair our ston...

 

 

Recente beoordelingen (4.728)

Score: 4,3/5,0 sterren

Bram: "Super vriendelijk monteur die was heel hard aan het werk en op tijd (alleen 1 persoon moeilijk voor dit soort bed). Bed die was gedeeltelijk al gemonteerd was te groot om in de kamer te gaan, dus moeste het demonteren en weer in de kamer opbouwen. In het..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Communicatie was helder, Whatsappgroep met een soort bemiddeling werkte goed. Vakman was op tijd, vriendelijk, kundig, maar deed er wel veel langer over dan ik had verwacht waardoor het een nogal prijzige klus werd, dat is jammer tegen deze prijzen. Helde..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Isa: "Vriendelijke, betrouwbare en snelle service!! Geen zorgen; waar haal ik mijn spullen, gaat t wel lukken... één telefoontje en binnen twee dagen was t gefixt! In n half uur hing mijn prachtige (loodzware) foto aan de wand... superblij!! Fast service, Cra..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Rosalynn: "Voor het weghalen van tegels in de keuken - Prettige en duidelijke communicatie met MrFix, zeer snelle service, en goede prijsofferte (en gelukkig de rekening in overeenstemming met de prijsofferte). Erg tevreden Snelle service"

Score: 3,7/5,0 sterren

René: "Klus zelf is (nog) niet gericht, daarvoor was het nodig nieuw onderdeel of raam bij de producent te bestellen. Maar zeer goede communicatie en snel, dus toch heel positief gevoel over. Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Paulina: "alles liep gesmeerd. Tegelzetter Bas is een goeie vakman met aandacht en zorg voor de klus. hij dacht mee, gaf advies en het ziet er top uit. hele prettige samenwerking. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Kim: "Ik ben zeer te spreken over mr Fix, snelle reactie, snel aanbod aan professionele hulp en zeer tevreden met de hulp van de ingeschakelde vakman! Echte aanrader! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Floor: "In eerste instantie kwam er geen vakman van de grond, maar toen hij er uiteindelijk was, was ik heel erg blij. Ik vond de app groep ook ontzettend handig. Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

 

IKEA-keuken plaatsen - tarief

IKEA-keuken plaatsen - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

 
We begrijpen best dat de keuze snel valt op een goedkope klusjesman. Vaak blijkt achteraf dat de kwaliteit van het werk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening vies tegenvalt door onvoorziene kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Een IKEA-keuken plaatsen door een vakman van MrFix

 
Bij het plaatsen van een keuken komt heel wat kijken. Alle expertises van een goede vakman komen hier bij elkaar. Timmervaardigheden, loodgieterswerkzaamheden en montage-skills. De aannemers van MrFix beheersen iedere discipline en helpen je graag met het plaatsen een nieuwe IKEA-keuken. Onze klusjesmannen werken snel, netjes en hebben verstand van zaken. Laat je ontzorgen door Klusservice MrFix!
 

Soepel je IKEA-keuken plaatsen vai MrFix

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, geef aantallen aan, een foto van het model helpt heel erg.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een volledige verbouwing, het plaatsen van een IKEA-keuken of het ophangen van een plasma-tv: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

IKEA-keuken plaatsen - garantie

IKEA-keuken plaatsen - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

IKEA-keukenplanner

 
Met de handige IKEA online planners maak je je eigen droomontwerp voor je keuken. Ben je er nog niet helemaal uit en wil je visueel zien hoe je keuken er uit komt te zien, gebruik dan de IKEA-keukenplanner.
 

Keukentip van MrFix

 
In een keuken kom je al snel ruimte tekort. Benut daarom loze ruimtes, bijvoorbeeld de bovenruimtes, zo goed mogelijk. Een kastje boven de afzuigkap kan ontzettend handig zijn. Ben je niet zo lang? Zorg er dan voor dat de bovenkastjes en/ of planken niet te hoog zijn. Je zult al snel merken dat je te hooggeplaatste opbergruimtes onvoldoende benut.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste aannemer voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare keukenklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Groningen, Maastricht en Eindhoven snel en accuraat te klaren. Bovendien is elke klusjesman die via MrFix werkt een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

MrFix Huis-APK

 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

IKEA-keuken plaatsen in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: