Menu

Zoek je een vakman in Den Haag? Klusservice MrFix!

Klus in Den Haag? Vraag MrFix via het formulier hierboven om snel & soepel een vakman te regelen. Vermeld daarbij graag relevante info: wat te schilderen in welke RAL-kleur, afmetingen van de te leggen vloer of merk, model en leeftijd van een kapot apparaat. Zo kunnen wij de beste schilder, loodgieter, all-round klusjesman of elektricien voor je vinden en kan hij de klus in 1 x goed doen. “Gaat niet” bestaat niet!
 
Op deze pagina vind je verder recente klussen en beoordelingen uit Den Haag en info over o.a. spoedklussen in Den Haag en de garantie van je vakman in Den Haag.
 
 

Waarom MrFix voor je klus in Den Haag?

  • MrFix selecteert voor jou de beste vakman in Den Haag
  • Bepaal zelf wanneer de vakman welkom is: 24/7/365
  • Tarief €45-95/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn Haagse klus?

  • Vul bovenstaand formulier in of mail of bel 020-6750333
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - den haag

Klusjesman - Lange Voort - Oegstgeest

Ophangen - Hang 3 ceiling lights - LE

Ik zoek een klusjesman in Oegstgeest om 2 plafondlampen op te hangen. Boren in het plafond om de metalen balkhouder te plaatsen waar de drie hanglampen in zitten. (I need a handyman in Oegstgeest to hang 2 ceiling lights. Drill in the ceiling to put......

Klusjesman - Van Walbeeckstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix bathroom ventilation + lamp, door screw + handle and drawer screws - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht voor meerdere fixes zoals: badkamer ventilatie, deurschroef komt naar buiten, deurklink is kapot, lade schroeven zijn kapot, badkamer lamp is gestopt met werken. (Handyman wanted in Amsterdam for multiple fixes such as......

Klusjesman - Amsterdam

Seal window air leaks - AM

Handyman in Amsterdam wanted to The windows of my room and kitchen lets the cold air come in. I am looking for it to get fixed.

Klusjesman - Termini - Amsterdam

Hang 6 ceiling lamps, 4 shelves, wall clock and shelf unit - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam voor de volgende 4 klussen: 1 ophangen van 6 plafondlampen (screenshot bijgevoegd) 2 4 planken (1 x 190cm + 3 x 110 cm) 3 1 wandklok 4 een schappenkast ophangen (screenshot bijgevoegd). Een ladder en een boormachine......

Klusjesman - Regentessestraat - Zoetermeer

Hardhouten openslaand raam vervangen

"Een openslaand raam op 2e etage vervangen (hardhout)"

Klusjesman - Karspeldreef - Amsterdam

Ophangen - Hang ~3m curtain rail on wall

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om de ~3m gordijnrail op te hangen aan de betonnen muur. Er moeten gaten geboord worden om de gordijnen op te hangen.   (I need a handyman in Amsterdam to hang the ~3m curtain rail on the concrete wall. Holes nee......

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

Den Haag - tarief

Vakman Den Haag- Tarieven

 
Alle tarieven van MrFix zijn fair, transparant en hetzelfde in heel Nederland. Voor onze schilders en all-round klusjesmannen geldt een vast uurtarief van €50. Voor elektriciens en loodgieters is het €80 per uur, ook inclusief voorrijkosten en btw.
 

Een klus in Den Haag tegen een redelijk tarief

 
Voor klussen die meer dan een dag werk vergen raden we je aan om een offerte met vaste prijs te vragen: dat biedt maximale zekerheid vooraf. Als je voldoende informatie verschaft (o.a. via de WhatsApp-groep die we voor je aanmaken) kan dat zónder opnamebezoek: dat bespaart jou en de vakman tijd en geld. En nà de klus? Dan ben jij tevreden en de vakman gaat weer op weg naar een volgende klus op verzoek van MrFix. En alleen al dáárom maakt hij een scherpe offerte en doet hij éxtra zijn best!
 

Neem als voorbeeld een schilderklus in Den Haag

 
Het Nederlandse klimaat is gezond, maar soms ook behoorlijk nat. Het vergt daardoor veel van je woning. Door het schilderwerk van deuren en kozijnen zorgvuldig te onderhouden voorkom je verwering, houtrot en zelfs lekkages. Vraag om een schilder via dit formulier en houd je huis mooi en goed beschermd!
 

Soepel je Haagse klus plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste vakman? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je Haagse klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een vakman of een heel aannemersbedrijf voor je klaar staan. Je plaatst je klus eenvoudig door het >verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt snel voor een bekwame aannemer. Je kunt via dit formulier ook een offerte vooraf vragen.
 

Tips voor het plaatsen van je klus in Den Haag:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: Geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters en geef aantallen door. Vermeld bijvoorbeeld type verf en eventuele overige benodigdheden. Indien een merk, type en serienummer van een apparaat bekend zijn vermeld dit dan. Foto’s helpen om de klus duidelijker te maken. Hoe specifieker de opdracht, hoe sneller je gekoppeld kan worden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Klusservice MrFix voorziet soepel, direct en zeker in oplossingen voor alle denkbare klussen in en om je huis, kantoor of restaurant. Van een muurtje schilderen of behangen tot een volledig pand verbouwen. Wij helpen je aan een professionele, betrouwbare elektricien, loodgieter of klusjesman in de buurt.
 
Klusservice MrFix bespaart je tijd, geld en ‘gedoe’ door met zorgvuldig geselecteerde vaklieden te werken. Dat doen we snel, soepel en tegen redelijke tarieven.
 
Zie voor verdere vragen over tarieven in Den Haag de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u).

Den Haag - spoed

Spoedklus in Den Haag

 
Voor spoedklussen in Den Haag kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste vakman voor jouw klus. Voor klussen die binnen 24 uur, na 18 uur of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Spoed-, Avond- of weekendklus in Den Haag?

 
Sommige klussen zoals stroomstoringen kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per etmaal en ook in het weekend een elektricien of andere vakman beschikbaar voor alle voorkomende spoedklussen in Den Haag. Geen enkel probleem voor de Haagse vakman van MrFix!
 
MrFix vindt voor elke denkbare spoedklus in Den Haag en omstreken snel en soepel een deskundige vakman beschikbaar.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier maar als dat je beter uitkomt kun je ook e-mailen of 020-6750333 bellen (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u).
 

Klus in Den Haag – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele vakmensen gedekt door driedubbele zekerheden: garantie door de aannemer, diens aansprakelijkheidsverzekering en zijn coulance als partner van MrFix. Wel zo geruststellend, toch?
 
Toeslagen: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24 uur, ’s avonds (na 18 uur) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

Vrijblijvend een MrFix Huis-APK in Den Haag

 
Jouw huis in Den Haag is waarschijnlijk je meest waardevolle bezit. Op het oog onschuldige zaken zoals de aansluiting van een wasmachine kunnen serieuze gevolgen hebben. Om er zeker van te zijn dat je onder veilige omstandigheden kunt gaan slapen lopen wij jouw woning na op eventuele gebreken.
 
Tijdens deze Huis-APK letten we extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar nemen wij bijvoorbeeld ook kind- en inbraakveiligheid mee. Wanneer jij het wil checken wij ook direct de energiezuinigheid van jouw huis!
 

MrFix in en om Den Haag

 
Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman, hovenier of andere Vakman. Onze vakmensen bedienen niet alleen de Haaglanden van het Westland tot Wassenaar, Voorburg en Leidschendam maar ook Leiden en Delft.
 
Zie voor verdere informatie de Help-pagina of bel 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00, vr-za 9:00-18:00u).