Menu

Lamp ophangen? Klusservice MrFix!

Een lamp kan veel doen aan de sfeer van je huis. Een mooie kroonluchter in de hal, spotjes in de keuken of gezellige hanglampen boven de eettafel. Soms is het een gedoe om een lamp op te hangen en op de juiste plek te krijgen. Onze klusjesman klaart de klus snel en vakkundig. Je hoeft alleen bovenstaand formulier in te vullen en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een vakman. Het standaardtarief van het ophangen van een lamp is €50/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Hieronder lees je meer over Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, informatie over garantie en spoedklussen en leuke tips.
 
 

Waarom MrFix om jouw lamp op te hangen?

  • MrFix beschikt over uitstekende lokale klussers
  • Bepaal zelf wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten; eerst offerte kan ook

Lamp ophangen: hoe regel ik het

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - lamp ophangen

Klusjesman - Bilderdijkkade - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Change door handle

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam die een deurklink kan vervangen die is afgebroken. ('I'm looking for a handyman in Amsterdam to replace a door handle that is broken')

Klusjesman - Haarlem

2 small jobs need doing: 10m laminate flooring, move kingsize bed up narrow staircase to attic - HA

Handyman in Haarlem wanted to Two jobs: 1. 5x2m laminate flooring needs installing. Have new laminate and underlay. Will have all ready to make correct size. Only lay floor not skirting. 2. Move king size bed upstairs. There is a spring mattress whic...

Klusjesman - Overtoom - Amsterdam

Repair blinds, flickering lamp, ventilation box, Bora induction cooktop and loose tap, Stop leakage at siphon + toilet cistern - AM

Ik heb 6 appartementen in Amsterdam en ben op zoek naar een fijne all-round klusjesman die allerlei klussen kan oppakken voor de huurders. Zo heb ik op de Overtoom 3 appartementen waar nog wat kleine klussen geklaard moeten worden. Ik zit zelf niet in de...

Klusjesman - Van Beuningenstraat - Amsterdam

4 radiatoren uit berging halen en aansluiten, Badkamerlamp fixen - AM

Klusjesman (of loodgieter en elektricien) in Amsterdam gezocht voor 2 klussen: 1. Vier radiatoren uit berging verplaatsen en aansluiten in woning 2. Lamp in badkamer repareren.

Klusjesman - Tweede Jacob van Campenstraat - Amsterdam

Adjust hinges door, Install door handle + ceiling light - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam-De Pijp om de scharnieren van een deur aan te passen en een deurkruk en een plafondlamp te installeren. De deurkruk heb ik wel, maar het interne slotmechanisme voor de deur heb ik niet. Kan de vakman mij helpen dat...

Klusjesman - Margraten

Ophangen - Hang TV on wall - LI

Ik zoek een Klusjesman in Margraten om een LG 40 inch tv aan de muur te hangen. We hebben de tv en de tv muurbeugel. (I need a Handyman in Margraten to to hang a LG 40 inch tv on the wall. We have the TV and the tv wall mount.)

 

 

Recente beoordelingen (5.563)

Score: 5,0/5,0 sterren

Lenneke: "Pien heeft ons prima te woord gestaan en haar directe actie en service was boven verwachting. Ondanks enige tegenslag heeft zij alles heel mooi strak gestreken en hadden wij snel een klusser voor de afgesproken uren en prijs in huis. De expert, Max, heef..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Boris: "Doekle was very knowledgeable and explained what he was doing. He was also friendly and polite. He took care of installing the fan directly. He then gathered the details for the other tasks; fixing the Valiant boiler and a new wall for the toilet, and wil..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ricardo: "Snel, duidelijk en kwalitatief goed werk. Konden direct die dag komen en 40 minuten later stonden de vakmannen weer buiten de deur met de klus geklaard. Enige minpuntje was dat de kosten voor het verwijderen van de houten planken niet van te voren genoemd..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Bram: "Super vriendelijk monteur die was heel hard aan het werk en op tijd (alleen 1 persoon moeilijk voor dit soort bed). Bed die was gedeeltelijk al gemonteerd was te groot om in de kamer te gaan, dus moeste het demonteren en weer in de kamer opbouwen. In het..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Simina: "Dankzij Vincent ziet mijn voordeur & deurpost er weer top uit! Vincent heeft niet alleen het werk super gedaan, ook heeft hij de tijd genomen om mij de verschillende opties toe te lichten en geholpen met het maken van de beste keuze (en nee dat was n..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Communicatie was helder, Whatsappgroep met een soort bemiddeling werkte goed. Vakman was op tijd, vriendelijk, kundig, maar deed er wel veel langer over dan ik had verwacht waardoor het een nogal prijzige klus werd, dat is jammer tegen deze prijzen. Helde..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Isa: "Vriendelijke, betrouwbare en snelle service!! Geen zorgen; waar haal ik mijn spullen, gaat t wel lukken... één telefoontje en binnen twee dagen was t gefixt! In n half uur hing mijn prachtige (loodzware) foto aan de wand... superblij!! Fast service, Cra..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Richard: "Snel een vakman die bij mij langs kon komen. Communicatie via Whatsapp was vlot, zowel met MrFix alsook het aannemersbedrijf. Vakman kon eerste instantie het adres niet vinden, toch werd deze minuten wel gefactureerd. Dit werd gelukkig wel snel gecorrigee..."

 

lamp ophangen - tarief

Lamp ophangen - Tarief

Meer zekerheid door onze vaste uurtarieven

 
We snappen dat de keuze snel valt op een goedkope klusjesman met een laag uurtarief. Helaas blijkt achteraf vaak dat de kwaliteit van het werk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening hoog uitvalt door kosten die vooraf niet zijn gecommuniceerd. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Van (spot)lamp tot kroonluchter: MrFix hangt het op

 
Een lamp of kroonluchter ophangen lijkt heel eenvoudig, maar valt in de praktijk niet altijd mee. Je probeert het netjes en goed te doen, maar regelmatig eindig je met een paar verkeerd geboorde gaten in de muur, voordat de lamp daadwerkelijk netjes en recht hangt. Geen zin in dit gepruts? MrFix neemt deze zorgen graag voor je weg met als gevolg een keurig eindresultaat en voor een eerlijk tarief. Bovendien werken de vakmensen snel, soepel en zonder gedoe om jouw lamp op te hangen.
 
De klusjesmannen helpen zowel met het ophangen van je nieuwe lampen als het plaatsen van een set LED spots en vele andere klussen.
 

Soepel je klus plaatsen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, geef aantallen aan, soort lamp, maak een foto van de aansluiting.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 
Voor de grotere klussen zetten wij met alle plezier een klusbedrijf in, alles om jou te helpen! Ook zij werken tegen een transparant en eerlijk tarief. De vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix uiteraard voorop!
 
Zie voor verdere vragen over de tarieven “Wat kost dat?” op Help / FAQ en bel ons zonodig op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u) voor verdere informatie.

lamp ophangen - garantie

Lamp ophangen - Garantie

De klus in een keer goed

 
Klusservice MrFix helpt de aannemer om elke klus in 1x goed te doen. Maar als je vaker een klusjesman hebt ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis kan gaan. Voor deze gevallen heeft MrFix: driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat uiteraard voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

De juiste plek voor je lamp

 
Denk goed na over de plek waar jij jouw lamp wil ophangen. Lampen kunnen vervelende reflecties geven op TV-schermen: probeer dit te vermijden. Heb je slechte ogen? Dan is goede verlichting bij een zitbank en vooral bij elke plek waar je leest essentieel. Let ook op de hoogte. Een te hoog of te laag opgehangen lamp kan irriteren: niet alleen omdat lange mensen hun hoofd kunnen stoten maar omdat te fel licht indirect in je ogen kan schijnen.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard? We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
MrFix heeft een netwerk van professionele vakmensen voor je klaar staan. Bovendien doen de erkende klussers je klus in één keer goed. Elke klusjesman die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en wordt altijd door ons persoonlijk gescreend.
 
De klusjesman staat klaar om elke denkbare klus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Eindhoven snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

Maak je eigen lamp

 
Tegenwoordig is er veel inspiratie te vinden op internet en kun je soms eenvoudig zelf een mooie en originele lamp maken. Van papier, met hout of hergebruik van oude potten. Erg leuk om te doen als je een beetje creatief bent. Klik hier voor enkele ideeën.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Klusjesman gezocht in jouw regio voor ophangen lamp?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland tot en met Groningen, Maastricht en Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.