Menu

Lamp ophangen? Klusservice MrFix!

Een lamp kan veel doen aan de sfeer van je huis. Een mooie kroonluchter in de hal, spotjes in de keuken of gezellige hanglampen boven de eettafel. Soms is het een gedoe om een lamp op te hangen en op de juiste plek te krijgen. Onze klusjesman klaart de klus snel en vakkundig. Je hoeft alleen bovenstaand formulier in te vullen en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een vakman. Het standaardtarief van het ophangen van een lamp is €50/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Hieronder lees je meer over Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, informatie over garantie en spoedklussen en leuke tips.
 
 

Waarom MrFix om jouw lamp op te hangen?

  • MrFix beschikt over uitstekende lokale klussers
  • Bepaal zelf wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten; eerst offerte kan ook

Lamp ophangen: hoe regel ik het

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - lamp ophangen

Klusjesman - Doddendaal - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Change washing machine door - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om de deur van mijn wasmachine te vervangen. Ik heb een vervangende deur voor de wasmachine besteld.  (I need a handyman in Amsterdam to replace the door of my washing machine. I have ordered a replacement door f...

Klusjesman - Graan voor Visch - Hoofddorp

Fix stairs nosing - HA

Ik zoek een klusjesman in Hoofddorp voor het vervangen van het aluminium profiel op de treden van de trap. Bij sommige treden ontbreekt het aluminium neuzenprofiel, deze wil ik graag allemaal vervangen door nieuwe. Ik wil het fo in zijn geheel vervangen...

Klusjesman - Compagniestraat - Amsterdam

Herbevestig IKEA PAX Kastdeur bevestigen - AM

Ik zoek een Klusjesman in Amsterdam om Ik heb een IKEA PAX 2 deurs kast. Een van de deuren is ontwricht uit de sleuf.

Klusjesman - Ursulaland - Den Haag-Mariahoeve

Assemble cupboard with 2 drawers DH

I need a Handyman in The Hague (Mariahoeve) to assemble cupboard with drawers , 2 doors and one shelf. It is from OTTO and I will send the name of it by email later * * * Expert Question/remark: Graag foto

Klusjesman - Cornelis Vermuydenstraat - Amsterdam

Assemble IKEA closet + desk

"I am searching for someone who can mount my IKEA closet and a desk."

Klusjesman - Bonairestraat - Amsterdam

Vloerspecialist - Lay 40m2 of floor + subfloor in 2 rooms, Replace carpets of 2 staircases + hall - AM

Ik zoek een vloerspecialist in Amsterdam-Oost voor twee klussen: 1. 40m2 nieuwe vloer in onze 2 slaapkamers isoleren + leggen 2. De vloerbedekking van twee trappen en de aangrenzende gang vervangen. Bij voorbaat dank! (I need a flooring specialist i...

 

 

Recente beoordelingen (5.035)

Score: 5,0/5,0 sterren

Lenneke: "Pien heeft ons prima te woord gestaan en haar directe actie en service was boven verwachting. Ondanks enige tegenslag heeft zij alles heel mooi strak gestreken en hadden wij snel een klusser voor de afgesproken uren en prijs in huis. De expert, Max, heef..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Boris: "Doekle was very knowledgeable and explained what he was doing. He was also friendly and polite. He took care of installing the fan directly. He then gathered the details for the other tasks; fixing the Valiant boiler and a new wall for the toilet, and wil..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Richard: "Snel een vakman die bij mij langs kon komen. Communicatie via Whatsapp was vlot, zowel met MrFix alsook het aannemersbedrijf. Vakman kon eerste instantie het adres niet vinden, toch werd deze minuten wel gefactureerd. Dit werd gelukkig wel snel gecorrigee..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Communicatie was helder, Whatsappgroep met een soort bemiddeling werkte goed. Vakman was op tijd, vriendelijk, kundig, maar deed er wel veel langer over dan ik had verwacht waardoor het een nogal prijzige klus werd, dat is jammer tegen deze prijzen. Helde..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Sebastien: "Helaas mijn nederlands is niet zo goed. So far I have been in touch with Ronald that was my first point of contact and the communication was excellent. I needed a carpenter and an electrician and Ronald did manage (in a very short period of time) to put..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Isa: "Vriendelijke, betrouwbare en snelle service!! Geen zorgen; waar haal ik mijn spullen, gaat t wel lukken... één telefoontje en binnen twee dagen was t gefixt! In n half uur hing mijn prachtige (loodzware) foto aan de wand... superblij!! Fast service, Cra..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Bram: "Super vriendelijk monteur die was heel hard aan het werk en op tijd (alleen 1 persoon moeilijk voor dit soort bed). Bed die was gedeeltelijk al gemonteerd was te groot om in de kamer te gaan, dus moeste het demonteren en weer in de kamer opbouwen. In het..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Simina: "Dankzij Vincent ziet mijn voordeur & deurpost er weer top uit! Vincent heeft niet alleen het werk super gedaan, ook heeft hij de tijd genomen om mij de verschillende opties toe te lichten en geholpen met het maken van de beste keuze (en nee dat was n..."

 

lamp ophangen - tarief

Lamp ophangen - Tarief

Meer zekerheid door onze vaste uurtarieven

 
We snappen dat de keuze snel valt op een goedkope klusjesman met een laag uurtarief. Helaas blijkt achteraf vaak dat de kwaliteit van het werk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening hoog uitvalt door kosten die vooraf niet zijn gecommuniceerd. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Van (spot)lamp tot kroonluchter: MrFix hangt het op

 
Een lamp of kroonluchter ophangen lijkt heel eenvoudig, maar valt in de praktijk niet altijd mee. Je probeert het netjes en goed te doen, maar regelmatig eindig je met een paar verkeerd geboorde gaten in de muur, voordat de lamp daadwerkelijk netjes en recht hangt. Geen zin in dit gepruts? MrFix neemt deze zorgen graag voor je weg met als gevolg een keurig eindresultaat en voor een eerlijk tarief. Bovendien werken de vakmensen snel, soepel en zonder gedoe om jouw lamp op te hangen.
 
De klusjesmannen helpen zowel met het ophangen van je nieuwe lampen als het plaatsen van een set LED spots en vele andere klussen.
 

Soepel je klus plaatsen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, geef aantallen aan, soort lamp, maak een foto van de aansluiting.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 
Voor de grotere klussen zetten wij met alle plezier een klusbedrijf in, alles om jou te helpen! Ook zij werken tegen een transparant en eerlijk tarief. De vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix uiteraard voorop!
 
Zie voor verdere vragen over de tarieven “Wat kost dat?” op Help / FAQ en bel ons zonodig op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u) voor verdere informatie.

lamp ophangen - garantie

Lamp ophangen - Garantie

De klus in een keer goed

 
Klusservice MrFix helpt de aannemer om elke klus in 1x goed te doen. Maar als je vaker een klusjesman hebt ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis kan gaan. Voor deze gevallen heeft MrFix: driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat uiteraard voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

De juiste plek voor je lamp

 
Denk goed na over de plek waar jij jouw lamp wil ophangen. Lampen kunnen vervelende reflecties geven op TV-schermen: probeer dit te vermijden. Heb je slechte ogen? Dan is goede verlichting bij een zitbank en vooral bij elke plek waar je leest essentieel. Let ook op de hoogte. Een te hoog of te laag opgehangen lamp kan irriteren: niet alleen omdat lange mensen hun hoofd kunnen stoten maar omdat te fel licht indirect in je ogen kan schijnen.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard? We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
MrFix heeft een netwerk van professionele vakmensen voor je klaar staan. Bovendien doen de erkende klussers je klus in één keer goed. Elke klusjesman die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en wordt altijd door ons persoonlijk gescreend.
 
De klusjesman staat klaar om elke denkbare klus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Eindhoven snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

Maak je eigen lamp

 
Tegenwoordig is er veel inspiratie te vinden op internet en kun je soms eenvoudig zelf een mooie en originele lamp maken. Van papier, met hout of hergebruik van oude potten. Erg leuk om te doen als je een beetje creatief bent. Klik hier voor enkele ideeën.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Klusjesman gezocht in jouw regio voor ophangen lamp?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland tot en met Groningen, Maastricht en Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.