Menu

Lamp ophangen? Klusservice MrFix!

Een lamp kan veel doen aan de sfeer van je huis. Een mooie kroonluchter in de hal, spotjes in de keuken of gezellige hanglampen boven de eettafel. Soms is het een gedoe om een lamp op te hangen en op de juiste plek te krijgen. Onze klusjesman klaart de klus snel en vakkundig. Je hoeft alleen bovenstaand formulier in te vullen en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een vakman. Het standaardtarief van het ophangen van een lamp is €50/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Hieronder lees je meer over Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, informatie over garantie en spoedklussen en leuke tips.
 
 

Waarom MrFix om jouw lamp op te hangen?

  • MrFix beschikt over uitstekende lokale klussers
  • Bepaal zelf wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten; eerst offerte kan ook

Lamp ophangen: hoe regel ik het

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - lamp ophangen

Klusjesman - Rijnsburgerweg - Leiden

Reparatie / Onderhoud - Glazen deur repareren - LE

Ik zoek een glaszetter in Leiden want er is een onderdeel van de deur eruit gevallen dus de deur werkt niet meer naar behoren. De foto's heb je ontvangen. Het moet gewoon verlijmd worden en de deur moet gemaakt worden zodat deze weer goed sluit, er was ni...

Klusjesman - Ceramiquelaan - Amsterdam

Vloerspecialist - Laying laminate floor - AM

I need a Handyman in Amsterdam to https://www.ikea.com/nl/en/p/betesmark-laminated-flooring-oak-natural-60488615/ The apartment is new and 60sqm. I need someone who knows what they are doing to lay the floor for me.

Klusjesman - Bilderdijklaan - Uithoorn

Plaatsen / Monteren - Assemble IKEA wardrobe + 2 metal shelf units, Hang wall hangers - HI

I need a Handyman in Uithoorn to do three jobs: 1. Assemble the IKEA wardrobe shown in the attached picture 2. Assemble the two metal shelf units shown in the attached picture. 3. Hang hangers on the wall.

Klusjesman - Willy P�tillonstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Assemble 140x181 IKEA Dombas wardrobe - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om een IKEA-Dombas (NN KLK, 140*181cm wft) kledingkast in elkaar te zetten. (I need a handyman in Amsterdam to assemble an IKEA Dombas (NN KLK, 140*181cm wft) wardrobe.)

Klusjesman - Lijsterstraat - Utrecht

Ophangen - Drill holes in brick wall, Install rails for 4 curtains - UT

Met spoed klusjesman in Utrecht gezocht om gaten te boren voor 4 raamgordijnen. (Handyman in Utrecht wanted urgently to drill holes in a brick wall and install rails/holders for 4 window curtains.)

Klusjesman - Ruysdaelkade - Amsterdam

Monteren van IKEA-slaapbank (Backabro) - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam-Zuid om op vrijdag 28 december een IKEA-slaapbank (model: Backabro) te monteren.

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

lamp ophangen - tarief

Lamp ophangen - Tarief

Meer zekerheid door onze vaste uurtarieven

 
We snappen dat de keuze snel valt op een goedkope klusjesman met een laag uurtarief. Helaas blijkt achteraf vaak dat de kwaliteit van het werk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening hoog uitvalt door kosten die vooraf niet zijn gecommuniceerd. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Van (spot)lamp tot kroonluchter: MrFix hangt het op

 
Een lamp of kroonluchter ophangen lijkt heel eenvoudig, maar valt in de praktijk niet altijd mee. Je probeert het netjes en goed te doen, maar regelmatig eindig je met een paar verkeerd geboorde gaten in de muur, voordat de lamp daadwerkelijk netjes en recht hangt. Geen zin in dit gepruts? MrFix neemt deze zorgen graag voor je weg met als gevolg een keurig eindresultaat en voor een eerlijk tarief. Bovendien werken de vakmensen snel, soepel en zonder gedoe om jouw lamp op te hangen.
 
De klusjesmannen helpen zowel met het ophangen van je nieuwe lampen als het plaatsen van een set LED spots en vele andere klussen.
 

Soepel je klus plaatsen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, geef aantallen aan, soort lamp, maak een foto van de aansluiting.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 
Voor de grotere klussen zetten wij met alle plezier een klusbedrijf in, alles om jou te helpen! Ook zij werken tegen een transparant en eerlijk tarief. De vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix uiteraard voorop!
 
Zie voor verdere vragen over de tarieven “Wat kost dat?” op Help / FAQ en bel ons zonodig op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u) voor verdere informatie.

lamp ophangen - garantie

Lamp ophangen - Garantie

De klus in een keer goed

 
Klusservice MrFix helpt de aannemer om elke klus in 1x goed te doen. Maar als je vaker een klusjesman hebt ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis kan gaan. Voor deze gevallen heeft MrFix: driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat uiteraard voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

De juiste plek voor je lamp

 
Denk goed na over de plek waar jij jouw lamp wil ophangen. Lampen kunnen vervelende reflecties geven op TV-schermen: probeer dit te vermijden. Heb je slechte ogen? Dan is goede verlichting bij een zitbank en vooral bij elke plek waar je leest essentieel. Let ook op de hoogte. Een te hoog of te laag opgehangen lamp kan irriteren: niet alleen omdat lange mensen hun hoofd kunnen stoten maar omdat te fel licht indirect in je ogen kan schijnen.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard? We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
MrFix heeft een netwerk van professionele vakmensen voor je klaar staan. Bovendien doen de erkende klussers je klus in één keer goed. Elke klusjesman die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en wordt altijd door ons persoonlijk gescreend.
 
De klusjesman staat klaar om elke denkbare klus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Eindhoven snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

Maak je eigen lamp

 
Tegenwoordig is er veel inspiratie te vinden op internet en kun je soms eenvoudig zelf een mooie en originele lamp maken. Van papier, met hout of hergebruik van oude potten. Erg leuk om te doen als je een beetje creatief bent. Klik hier voor enkele ideeën.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Klusjesman gezocht in jouw regio voor ophangen lamp?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland tot en met Groningen, Maastricht en Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.