Menu

WC verstopt? Ontstoppingsservice MrFix!

Je wc is verstopt! Bah, het kan een vies klusje zijn. Je gaat zelf aan de slag met het ontstoppen voordat je professionele hulp inschakelt. In veel gevallen is dat een prima (tijdelijke) oplossing, maar helaas door al te vaak goedbedoelde trucjes kan de verstopping vooral verergeren. Schakel daarom via MrFix een ervaren loodgieter in die het probleem vakkundig en snel voor je oplost. Je hoeft alleen bovenstaand formulier in te vullen en MrFix gaat voor je aan de slag. Het standaardtarief voor een loodgieter is €85/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Is het een spoedklus en lees je eerst snel even liever de voorwaarden door, scroll dan verder. Ook vind je daar onze Klantbeoordelingen, informatie over garantie en tips ter voorkoming van verstoppingen.
 
 

WC ontstoppen: Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale loodgieter
  • Kies zelf wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
  • Tarief €85/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe regel ik die ervaren loodgieter

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - wc ontstoppen

Loodgieter - Prinsengracht - Amsterdam

wc demonteren om stank te verhelpen

Mr Fix, graag wc in Amsterdam demonteren en stank verhelpen. Een andere loodgieter heeft al gecheckt en stett het volgende voor: 1. Oude dweilenlucht komt uit ombouw van reservoir. 2. mogelijk toilet demonteren; 3.ombouw verwijderen om te kijken wat...

Loodgieter - Sassenheimstraat - Amsterdam

Replace leaking water connection - AM

I need a Plumber in to Looking for a plumber to replace the connection is the photo as it started leaking

Loodgieter - Fuutlaan - Leidschendam

Lekkage - Fix outside tap that won't close (key doesn't fit) DH

I urgently need a plumber in Leidschendam to repair a metal tap outside that usually turns on and off with a key. The key does not seem fitt anymore and we can�t turn off tap. We had to turn off water mains to the house.

Loodgieter - Reguliersdwarsstraat - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Fix/Replace extractor fan in bathroom - AM

Loodgieter in Amsterdam-Centrum dringend mijn afzuigventilator komen repareren/vervangen om vochtige omstandigheden in mijn badkamer te verminderen. Help me alsjeblieft! (Plumber in Central Amsterdam wanted urgently to come and repair / replace my...

Loodgieter - Baarsjesweg - Amsterdam

Unclog kitchen sink - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam  om de gootsteen te ontstoppen, hij is verstopt en het water loopt heel langzaam naar beneden.     (I need a plumber in Amsterdam to unclog the kitchen sink, it is clogged and the water goes down very slowly.)...

Loodgieter - Vrolikstraat - Amsterdam

Ontstoppen - Unclog kitchen sink - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om mijn gootsteen te ontstoppen. Het water gaat heel langzaam naar beneden. De leidingen die er liggen zijn erg schoon dus het probleem kan bij de volgende leiding liggen die naar beneden gaat. (I need a plumber...

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

wc ontstoppen - tarief

WC ontstoppen - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

WC ontstoppen?

 
Bijna niets is zo vervelend als een verstopte WC. Het stinkt en ronddrijvende uitwerpselen zijn geen fraai gezicht. Voor het snel ontstoppen van je toilet kun je terecht bij de loodgieters van MrFix. Onze vakmannen of aannemers weten precies hoe zij de verschillende type toiletten kunnen ontstoppen. Zo mag je bij een verstopte sanibroyeur absoluut geen riool ontstoppingsmiddel gebruiken. Dit kan het systeem beschadigen en leiden tot lekkages. Vaak zit de verstopping in de vermaler (motor). Ontstoppingsvloeistof helpt dan niet.
 
Schakel daarom bij een ernstige verstopping altijd een professionele loodgieter in. Zij kunnen met een camera een grondige inspectie uitvoeren van het verstopte leidingwerk. Soms komt het voor dat er hak- en breekwerk nodig is om de leidingen te ontstoppen. Bijvoorbeeld doordat de verstopping te ver in de afvoer zit. De vakmensen van MrFix kunnen je WC ter plekke voor je ontstoppen.
 

WC verstopping voorkomen?

 
Vaak is een verstopping van de WC eenvoudig te voorkomen of te verhelpen. MrFix loodgieter Marcel adviseert: “Spoel niet teveel wc papier door de wc. Ontstaat er een verstopping, gebruik dan de ontstopper en spoel vervolgens twee keer door zodat er voldoende water door de wc stroomt en het wc-papier minder kans maakt het riool te verstoppen.”
 

Soepel je klus plaatsen, snel de wc ontstopt

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een loodgieter voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame loodgieter. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen: dit raden we je aan als meerdere loodgieters hebben geprobeerd om je WC te ontstoppen maar het nog niet duurzaam is verholpen.
 
Tips voor het plaatsen van je ontstoppingsklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: Vermeld bijv. Het type of merk sanitair. Foto’s helpen daarbij. Heb je al iets gedaan om de verstopping te verhelpen? Zo ja, geef aan wat.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf €500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Loodgieterswerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair loodgieterstarief. Zet onze vakman in voor het ontstoppen van een gootsteen tot het installeren van een nieuwe CV-ketel. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

wc ontstoppen - garantie

WC ontstoppen - Spoed

De erkende loodgieters via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke loodgieter of installateur die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed een loodgieter?

 
Sommige ontstoppingsklussen kunnen simpelweg niet wachten. De CV-ketel maakt vreemde geluiden en je vreest het ergste: de ketel werkt niet en moet direct worden gerepareerd. De wc zit totaal verstopt en loopt over zodat de badkamer blank komt te staan. Geen zorgen, de vakmensen van MrFix staan voor je klaar.
 
MrFix zet ook met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende loodgieters van MrFix!
 
Onze uiterst bekwame loodgieters staan klaar om elke denkbare ontstoppingsklus in heel Nederland met spoed en accuraat te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste loodgieter.
 

Loodgieter – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

De DON’TS

 
Wat je in ieder geval niet moet doen is het toilet nog 2.., 3.., 4 keer doorspoelen. Als het water niet wegloopt heeft extra spoelen geen zin. Het enige resultaat is een overlopende toiletpot en een avond dweilen. Ga ook niet aan de gang met een kleerhanger of ijzerdraad om de verstopping door te duwen. Vaak verplaats je het probleem alleen maar naar een moeilijk te bereiken plaats in je rioolsysteem. Ten slotte raden we chemische wc-ontstopper ook niet aan. Deze middelen zijn vaak erg agressief en slecht voor het milieu. De chemische wc-ontstopper kan lijm en andere onderdelen van het afvoersysteem aantasten. Dit zorgt alleen maar voor grotere problemen. Schakel een ervaren loodgieter in!
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is een groot goed. Je kunt je woning compleet naar eigen smaak en stijl inrichten. Een bijzondere kleur verf op de muren of het plaatsen van een luxe badkamer. Dit vraagt om kwaliteit en vakwerk. Wij bij MrFix begrijpen dat dus wij matchen graag al je klussen aan erkende vakmensen.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien, Hovenier of andere vakman of aannemer.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Loodgieter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland . Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio.