Menu

Huishoudelijk apparaat aansluiten? Ga naar MrFix!

Via MrFix kun je snel en gemakkelijk een nieuwe kookplaat, wasmachine, oven of andere huishoudelijk apparatuur laten aansluiten door onze vakmannen. De elektriciens zijn vooraf zorgvuldig geselecteerd en er wordt een standaardtarief gerekend van €80/u incl. btw en voorrijkosten. Vul het bovenstaand formulier en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een ervaren elektricien.
 
Als je graag nog wat informatie leest over garantie en spoedklussen, dan scroll even verder. Ook vind je daar onze Klantbeoordelingen en tips.
 
 

Aansluiten apparatuur: Waarom MrFix?

 • MrFix heeft voor jou een uitstekende elektricien
 • Bepaal zelf wanneer de elektricien kan komen: 24/7
 • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn aansluitklus?

 • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix zegt binnen 1 uur welke elektricien komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - huishoudelijk apparaat aansluiten

Elektricien - Zieseniskade - Amsterdam

Elektra installeren - Install new dimmer - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om een nieuwe dimmer te installeren. Ik had al een nieuwe dimmer geplaatst, maar die werkte niet. Kunt u alstublieft een geschikte dimmer regelen en deze installeren voor een plafondlamp? Zorg ervoor dat je een ladder...

Elektricien - Houtweg - The Hague

Elektra repareren - Restore power to part of apartment (fuse blown) - DH

Ik zoek met spoed een elektricien in Den Haag om een deel van mijn appartement weer van stroom te voorzien. Ik denk dat er een zekering is doorgebrand door mijn strijkijzer. (I urgently need an electrician in The Hague to restore power to part of my...

Elektricien - Maasstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Connect 2 ethernet points upstairs - AM

Computer expert of Elektricien in Amsterdam-Rivierenbuurt gezocht om twee ethernet punten te fixen, deze zijn nu niet verbonden en moeten dus worden verbonden worden zodat we internet hebben. (Computer expert or Electrician in Amsterdam-Rivierenbuurt...

Elektricien - Kleine Nobelstraat - 's-Gravenhage

Elektrisch apparaat aansluiten - Install Belluno ceiling fan with light (40kg) - DH

Elektricien gezocht om een 40 kg Belluno plafondventilator met lamp te installeren in onze slaapkamer in het centrum van Den Haag. Mogelijk gaat het om het vervangen van het bestaande plafond van de elektriciteitskast. Zie bijgaande fotos. De vakman moet...

Elektricien - Ertskade - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Hang 3 Philips ceiling lights, spot light and 2 big lights from ~2.4m ceiling - AM

Hallo, ik zoek een elektricien in Amsterdam om 6 lampen aan een ~8 voet (~2.4m) hoog plafond te hangen: 1. Eén grote lamp in de woonkamer. 2. Een spot in de keuken 3. Eén grote lamp in de grote slaapkamer 4. Drie Philips plafondlampen in het toilet, de...

Elektricien - Aartshertog Albertweg - Eindhoven

Hang chandelier in house entrance - EI

Ik zoek een elektricien in Eindhoven om een kroonluchter in de entree van het huis te installeren. Ik heb zelf geen gereedschap.    (I need an electrician in Eindhoven to install a chandelier in the house entrance. I do not have any tools.)

 

 

Recente beoordelingen (5.700)

Score: 4,0/5,0 sterren

Menno: "Bohdi, seems to understand the situation better at my house and his price has been fine. The previous electrician arranged by MrFix was below par and unacceptable. The cost of the work at my apartment is way more then it should have been, due to having to..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Max: "Werkelijk fantastisch. Binnen een uur stond Fabio op de stoep voor de elektrische installatie van een raam ventilator. Hij had nog wat tijd tussen zijn andere werkzaamheden. Zeer bekwaam. Dacht mee. Prettige communicatie. De werkzaamheden duurden iets lan..."

Score: 3,8/5,0 sterren

Ron: "Ik gaf opdracht voor het plaatsen van een dubbel stopcontact in de meterkast. Andreas was de installateur. De communicatie was goed. Een nette en ervaren vakman die ook goed advies geeft. Klus was binnen 45 minuten klaar. Redelijk goede prijs. Tevreden me..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Max: "Was quoted 2-3hrs and it was a lot more and a lot more expensive. HOWEVER, it was done very well, very thoroughly and exactly what we needed. I would recommend, but be aware the estimate might not always be that accurate Snelle service, Heldere communica..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ben: "Mr Fix ingeschakeld voor enkele kleine electra klussen, is meteen opgepakt, gecommuniceerd en uitstekend uitgevoerd. Vriendelijke en deskundige elektricien, uitstekend werk geleverd. No nonsense, kwaliteit en conform afspraak. Top ! Snelle service, Vakman..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Katja: "ik vind de klus prima, maar omdat er uiteindelijk niet veel aan de hand was en we binnen 10 minuten klaar waren, vind ik €82 wel echt mega duur. Ik dacht dat aangepast zou worden naar lengte van de klus ofzo? Voor 82 had ik dan ook wel een uur werk voor..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Emilie: "Goede en heldere communicatie, duidelijke website zodat je je aanvraag concreet kunt maken, en er ook heel concreet hulp geboden kan worden. Er werd razendsnel contact opgenomen en verschillende acties werden uitgezet. Top geholpen en klus is goed geklaa..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Esther: "Ik heb de klus met mr Fix als prettig ervaren ..vakkundige elektricien Mike was vriendelijk hulpvaardig en meedenkend in oplossing,communicatie met Mr Fix duidelijk en klantvriendelijk zeker een aanrader! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

 

huishoudelijk apparaat - tarief

Huishoudelijk apparaat aansluiten - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
 

Elektrisch koken heeft de toekomst

 
In het nieuwe regeerakkoord staat dat alle Nederlanders in 2050 aardgasvrij moeten wonen. Een eerste stap die jijzelf al kan nemen is elektrisch koken, ook wel inductie koken genoemd. Dit betekent de overstap naar een elektrisch fornuis. De elektriciens van MrFix helpen je graag de overstap naar gasvrij wonen probleemloos te maken.
Voor meer informatie bekijk ook: Aardgasloos of zelfs Nul op de meter?
 
Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor het aansluiten van je elektrische fornuis of andere huishoudelijks apparatuur. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 

Bespaartips vaatwasser

Was met een het eco-programma en zet de afwasmachine pas aan als die helemaal vol is. Daarnaast is met de hand voorspoelen zelden nodig om de vaat schoont te krijgen. Veel wél eventuele etensresten weg. Tja, en als je echt milieubewust wilt bezig zijn, dan is de afwas doen in een teiltje nog steeds de beste oplossing. Je verbruikt gemiddeld 60% minder energie dan met een vaatwasser.
 

Soepel je klus plaatsen en apparatuur aansluiten

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je elektraklus:

 • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: soort apparatuur, welke aansluitingen zijn al aanwezig. Foto’s helpen daarbij.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Elektrawerk tegen een eerlijk tarief

 
Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar brengt ook gevaren met zich mee. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.
 
Wist je dat de Gemeente Amsterdam in het kader van het behalen van de doelstellingen van 2050, €5 miljoen aan subsidie beschikbaar gesteld heeft voor het overstappen van aardgas naar elektriciteit? Je krijgt tot €5.000 subsidie per woning voor die overstap en tot €8.000 als je je woning verder verduurzaamt tot je ongeveer evenveel energie opwekt als verbruikt: nul op de meter!
 
In en om Amsterdam kan MrFix je een loodgieter of elektricien aanraden die advies kan geven en de werkzaamheden ook professioneel en veilig uitvoert. En de Gemeente betaalt mee!
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).

huishoudelijk apparaat - garantie

Huishoudelijk apparaat aansluiten - Garantie

Steeds meer huishoudens kiezen voor elektrisch koken. Met behulp van een vakman schakel je eenvoudig over naar een elektrisch fornuis. Bij de aansluiting van een keramische, inductie of elektrische kookplaat moet je rekening houden met een tweetal zaken:

 1. Voldoet jouw stopcontact? Voor een elektrisch fornuis heb je een meerfasen aansluiting nodig. De elektricien kan indien nodig eenvoudig een meerfasen stopcontact plaatsen.
 2. Levert de kookgroep in de meterkast voldoende elektriciteit? Wanneer dit onvoldoende is, kunnen de stoppen doorslaan of werkt het fornuis niet naar behoren. Ook bij de beoordeling van de meterkast kan de elektricien advies bieden.

 

Energielabel

 
Wie wil bezuinigen op energieverbruik doet er ten eerste goed aan huishoudelijke apparaten met een A+++ energielabel te kopen. Hoe hoger het label, hoe minder stroom het apparaat verbruikt. Ter vergelijking: een koelvriescombinatie met een A+++ label gebruikt ongeveer 160 kWh aan stroom per jaar. Een model met een A+ label verbruikt zo’n 300 kWh en het verbruik van oudere exemplaren kan zelfs oplopen tot 500 kWh. Een milieuvriendelijke koelkast is weliswaar duurder in aanschaf, maar dat verdien je terug in de hoeveelheid stroom die je bespaart.
 

Spoedklussen voor aansluiten huishoudelijk apparatuur

 
Voor elektra-aansluitkklussen met spoed kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektra-aansluitklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de elektriciens van MrFix!
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).
 

Elektricien – Garantie en toeslag

&nbsp
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix Huis-APK

 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).

 

Huishoudelijk apparatuur laten aansluiten in jouw regio?

Wat je aansluitklus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.