Menu

Huishoudelijk apparaat aansluiten? Ga naar MrFix!

Via MrFix kun je snel en gemakkelijk een nieuwe kookplaat, wasmachine, oven of andere huishoudelijk apparatuur laten aansluiten door onze vakmannen. De elektriciens zijn vooraf zorgvuldig geselecteerd en er wordt een standaardtarief gerekend van €80/u incl. btw en voorrijkosten. Vul het bovenstaand formulier en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een ervaren elektricien.
 
Als je graag nog wat informatie leest over garantie en spoedklussen, dan scroll even verder. Ook vind je daar onze Klantbeoordelingen en tips.
 
 

Aansluiten apparatuur: Waarom MrFix?

 • MrFix heeft voor jou een uitstekende elektricien
 • Bepaal zelf wanneer de elektricien kan komen: 24/7
 • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn aansluitklus?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix zegt binnen 1 uur welke elektricien komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - huishoudelijk apparaat aansluiten

Elektricien - Hartveldseweg - Diemen

Elektra installeren - Elektrapunten aansluiten/repareren - AM

Ik zoek een elektricien in Diemen om bestaande elektrapunten die niet meer werken te checken. Ik weet niet wat de oorzaak is. Graag nieuwe geaarde elektrapunten aansluiten.

Elektricien - Schout van Doernestraat - Den Bosch

Elektra repareren - Fix kitchen cabinet lighting - EI

Ik zoek een elektricien in Den Bosch om het licht in de keuken te repareren. We hebben ingebouwde verlichting in de keukenkastjes die flikkert als ze aan staan. (I need an electrician in Den Bosch fix the light in the kitchen. We have built in kitchen...

Elektricien - Halfweg

Elektrisch apparaat aansluiten - Install fan, fix wiring - AM

Ik zoekeen elektricien in Halfweg om een ventilator te installeren en een schakelaar opnieuw te bedraden, zodat een schakelaar voor ventilator is, de andere voor lichten in kamer. (I need a Electrician in Halfweg to Installed a fan and rewire a switc...

Elektricien - Van Spilbergenstraat - Amsterdam

Move power socket + cable wire and Replace another socket

1. Move power socket to centre to connect a tv cable (see photo 1) 2. Move cable tv connection from one end of room (where it emerges from floor) to another 3. Remove another power socket (see photo 2) 4. Move a third power socket downwards...

Elektricien - Tomatenstraat - 's-Gravenhage

Elektra repareren - Fix rij spotjes met dimmer - DH

Ik zoek een elektricien in Den Haag om een rij spotjes te fixen: Ik heb in de keuken twee rijen spotjes met een dubbele dimmer, maar nu doet n rij van 4 spotjes het niet meer. Ik heb een ladder.

Elektricien - Lekstraat - Amsterdam

Hang 4 lamps with lampshades - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam-Rivierenbuurt om 4 lampen op te hangen, met kabels die al goed aangesloten zijn.) (I need an electrician in Amsterdam-Rivierenbuurt to hang 4 simple lamps with lampshades. The cables are in place already.)

 

 

Recente beoordelingen (2.464)

Score: 4,3/5,0 sterren

Wijke: "Klus was op heel korte termijn adequaat geregeld. Twee klachten achteraf netjes en snel afgehandeld. Tevreden met het resultaat. Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Willemijn: "perfecte communicatie via whapp snelle afspraak ,aardige vakman,uitstekende samenwerking, heel erg tevreden. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Daan: "Monteur was aardig bekwaam en snel, mr fix was mega to the point en oplossingsgericht Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 3,7/5,0 sterren

Natasja: "Helemaal prima! En snel. Wel duur. Maar goed het is gefixt Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,0/5,0 sterren

Peter: "Goed werk, goede vakman, gebruikte spullen wel duurder dan online Vakmanschap, Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Briehan: "Super easy to set up + Badri was great! Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,0/5,0 sterren

Anagh: "Very quick response and timely fix Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Doreth: "Echt goede ervaring! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

huishoudelijk apparaat - tarief

Huishoudelijk apparaat aansluiten - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
 

Elektrisch koken heeft de toekomst

 
In het nieuwe regeerakkoord staat dat alle Nederlanders in 2050 aardgasvrij moeten wonen. Een eerste stap die jijzelf al kan nemen is elektrisch koken, ook wel inductie koken genoemd. Dit betekent de overstap naar een elektrisch fornuis. De elektriciens van MrFix helpen je graag de overstap naar gasvrij wonen probleemloos te maken.
Voor meer informatie bekijk ook: Aardgasloos of zelfs Nul op de meter?
 
Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor het aansluiten van je elektrische fornuis of andere huishoudelijks apparatuur. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 

Bespaartips vaatwasser

Was met een het eco-programma en zet de afwasmachine pas aan als die helemaal vol is. Daarnaast is met de hand voorspoelen zelden nodig om de vaat schoont te krijgen. Veel wél eventuele etensresten weg. Tja, en als je echt milieubewust wilt bezig zijn, dan is de afwas doen in een teiltje nog steeds de beste oplossing. Je verbruikt gemiddeld 60% minder energie dan met een vaatwasser.
 

Soepel je klus plaatsen en apparatuur aansluiten

Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je elektraklus:

 • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: soort apparatuur, welke aansluitingen zijn al aanwezig. Foto’s helpen daarbij.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Elektrawerk tegen een eerlijk tarief

 
Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar brengt ook gevaren met zich mee. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.
 
Wist je dat de Gemeente Amsterdam in het kader van het behalen van de doelstellingen van 2050, €5 miljoen aan subsidie beschikbaar gesteld heeft voor het overstappen van aardgas naar elektriciteit? Je krijgt tot €5.000 subsidie per woning voor die overstap en tot €8.000 als je je woning verder verduurzaamt tot je ongeveer evenveel energie opwekt als verbruikt: nul op de meter!
 
In en om Amsterdam kan MrFix je een loodgieter of elektricien aanraden die advies kan geven en de werkzaamheden ook professioneel en veilig uitvoert. En de Gemeente betaalt mee!
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

huishoudelijk apparaat - garantie

Huishoudelijk apparaat aansluiten - Garantie

Steeds meer huishoudens kiezen voor elektrisch koken. Met behulp van een vakman schakel je eenvoudig over naar een elektrisch fornuis. Bij de aansluiting van een keramische, inductie of elektrische kookplaat moet je rekening houden met een tweetal zaken:

 1. Voldoet jouw stopcontact? Voor een elektrisch fornuis heb je een meerfasen aansluiting nodig. De elektricien kan indien nodig eenvoudig een meerfasen stopcontact plaatsen.
 2. Levert de kookgroep in de meterkast voldoende elektriciteit? Wanneer dit onvoldoende is, kunnen de stoppen doorslaan of werkt het fornuis niet naar behoren. Ook bij de beoordeling van de meterkast kan de elektricien advies bieden.

 

Energielabel

 
Wie wil bezuinigen op energieverbruik doet er ten eerste goed aan huishoudelijke apparaten met een A+++ energielabel te kopen. Hoe hoger het label, hoe minder stroom het apparaat verbruikt. Ter vergelijking: een koelvriescombinatie met een A+++ label gebruikt ongeveer 160 kWh aan stroom per jaar. Een model met een A+ label verbruikt zo’n 300 kWh en het verbruik van oudere exemplaren kan zelfs oplopen tot 500 kWh. Een milieuvriendelijke koelkast is weliswaar duurder in aanschaf, maar dat verdien je terug in de hoeveelheid stroom die je bespaart.
 

Spoedklussen voor aansluiten huishoudelijk apparatuur

 
Voor elektra-aansluitkklussen met spoed kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektra-aansluitklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de elektriciens van MrFix!
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.

Elektricien – Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix Huis-APK

 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Huishoudelijk apparatuur laten aansluiten in jouw regio?

Wat je aansluitklus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.