Menu

Huishoudelijk apparaat aansluiten? Ga naar MrFix!

Via MrFix kun je snel en gemakkelijk een nieuwe kookplaat, wasmachine, oven of andere huishoudelijk apparatuur laten aansluiten door onze vakmannen. De elektriciens zijn vooraf zorgvuldig geselecteerd en er wordt een standaardtarief gerekend van €80/u incl. btw en voorrijkosten. Vul het bovenstaand formulier en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een ervaren elektricien.
 
Als je graag nog wat informatie leest over garantie en spoedklussen, dan scroll even verder. Ook vind je daar onze Klantbeoordelingen en tips.
 
 

Aansluiten apparatuur: Waarom MrFix?

 • MrFix heeft voor jou een uitstekende elektricien
 • Bepaal zelf wanneer de elektricien kan komen: 24/7
 • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn aansluitklus?

 • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix zegt binnen 1 uur welke elektricien komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - huishoudelijk apparaat aansluiten

Elektricien - Nobelstraat - Utrecht

Elektra repareren - Verhelpen stroomstoring - UT

Ik zoek een Elektricien in Utrecht om de stroomstoring te verhelpen. Deel van stroom uitgevallen, maar geen bijzonderheden te zien in meterkast. Geen idee wat er aan de hand is, ivm verwachte drukte in het weekend en een brandalarm zonder voeding zit er...

Elektricien - Rotterdam

Elektra repareren - Twee vintage lampen repareren - RO

Ik zoek een Elektricien in Rotterdam om 2 Vintage lampen repareren

Elektricien - Bos en Lommerweg - Amsterdam

Expand wiring for 3 lights - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om de bedrading voor drie lampen uit te breiden. (I need an electrician to expand the wiring for three lights.)

Elektricien - Herengracht - Amsterdam

Intercom voor 3 bedrijven op zelfde adres installeren - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam-Centrum om onze intercom aan te passen of te vervangen. We zitten met 2 andere bedrijven op hetzelfde adres en willen voor ieder bedrijf een aparte bel om de deur te openen.

Elektricien - Maria Austriastraat - Amsterdam

Elektra repareren - Fix faulty power outlet - AM

I need an electrician in Amsterdam to restore power to the wall outlet for our cooking table. The outlet stopped working after using a faulty device: we would like to have the wall outlet fixed. Image :

Elektricien - Centrumboulevard - Utrecht

2 netwerkkabels doortrekken - UT

Ik zoek een elektricien in Utrecht die via de meterkast de al aangelegde loze lijnen 2 CAT-6 kabels kan dootrekken. Een naar de studeerkamer en een naar de woonkamer.

 

 

Recente beoordelingen (2.197)

Score: 4,0/5,0 sterren

Frank: "Klus werd goed gedaan, aan de afspraak houden was iets minder. Ik heb meerdere keren langer moeten wachten dan wat er afgesproken was....kostte me toch meer uren bij mijn baas. Snelle service, Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Angela: "Aardige man, ondanks taal toch goed begrepen en uitgelegd wat er aan de hand is. Hij had veel historische verhalen. Heel mooi Snelle service, Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Inchela: "Hele goede ervaring. We zijn snel geholpen (in het weekend!) en communicatie was heel helder. Bedankt! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Paul: "Geweldig geregeld: Efficiënt gematcht, goed opgepakt en grondig en netjes opgelost. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Patrick: "Snelle en duidelijke communicatie. Ervaren vakman Heldere communicatie, Snelle service, Vakmanschap"

Score: 4,7/5,0 sterren

Stan: "hij dacht super goed mee wat ik wilde en wat er mogelijk was. Snelle service"

Score: 4,0/5,0 sterren

Francine: "prettig Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Annemarie: "Prima Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

huishoudelijk apparaat - tarief

Huishoudelijk apparaat aansluiten - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
 

Elektrisch koken heeft de toekomst

 
In het nieuwe regeerakkoord staat dat alle Nederlanders in 2050 aardgasvrij moeten wonen. Een eerste stap die jijzelf al kan nemen is elektrisch koken, ook wel inductie koken genoemd. Dit betekent de overstap naar een elektrisch fornuis. De elektriciens van MrFix helpen je graag de overstap naar gasvrij wonen probleemloos te maken.
Voor meer informatie bekijk ook: Aardgasloos of zelfs Nul op de meter?
 
Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor het aansluiten van je elektrische fornuis of andere huishoudelijks apparatuur. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 

Bespaartips vaatwasser

Was met een het eco-programma en zet de afwasmachine pas aan als die helemaal vol is. Daarnaast is met de hand voorspoelen zelden nodig om de vaat schoont te krijgen. Veel wél eventuele etensresten weg. Tja, en als je echt milieubewust wilt bezig zijn, dan is de afwas doen in een teiltje nog steeds de beste oplossing. Je verbruikt gemiddeld 60% minder energie dan met een vaatwasser.
 

Soepel je klus plaatsen en apparatuur aansluiten

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je elektraklus:

 • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: soort apparatuur, welke aansluitingen zijn al aanwezig. Foto’s helpen daarbij.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Elektrawerk tegen een eerlijk tarief

 
Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar brengt ook gevaren met zich mee. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.
 
Wist je dat de Gemeente Amsterdam in het kader van het behalen van de doelstellingen van 2050, €5 miljoen aan subsidie beschikbaar gesteld heeft voor het overstappen van aardgas naar elektriciteit? Je krijgt tot €5.000 subsidie per woning voor die overstap en tot €8.000 als je je woning verder verduurzaamt tot je ongeveer evenveel energie opwekt als verbruikt: nul op de meter!
 
In en om Amsterdam kan MrFix je een loodgieter of elektricien aanraden die advies kan geven en de werkzaamheden ook professioneel en veilig uitvoert. En de Gemeente betaalt mee!
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

huishoudelijk apparaat - garantie

Huishoudelijk apparaat aansluiten - Garantie

Steeds meer huishoudens kiezen voor elektrisch koken. Met behulp van een vakman schakel je eenvoudig over naar een elektrisch fornuis. Bij de aansluiting van een keramische, inductie of elektrische kookplaat moet je rekening houden met een tweetal zaken:

 1. Voldoet jouw stopcontact? Voor een elektrisch fornuis heb je een meerfasen aansluiting nodig. De elektricien kan indien nodig eenvoudig een meerfasen stopcontact plaatsen.
 2. Levert de kookgroep in de meterkast voldoende elektriciteit? Wanneer dit onvoldoende is, kunnen de stoppen doorslaan of werkt het fornuis niet naar behoren. Ook bij de beoordeling van de meterkast kan de elektricien advies bieden.

 

Energielabel

 
Wie wil bezuinigen op energieverbruik doet er ten eerste goed aan huishoudelijke apparaten met een A+++ energielabel te kopen. Hoe hoger het label, hoe minder stroom het apparaat verbruikt. Ter vergelijking: een koelvriescombinatie met een A+++ label gebruikt ongeveer 160 kWh aan stroom per jaar. Een model met een A+ label verbruikt zo’n 300 kWh en het verbruik van oudere exemplaren kan zelfs oplopen tot 500 kWh. Een milieuvriendelijke koelkast is weliswaar duurder in aanschaf, maar dat verdien je terug in de hoeveelheid stroom die je bespaart.
 

Spoedklussen voor aansluiten huishoudelijk apparatuur

 
Voor elektra-aansluitkklussen met spoed kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektra-aansluitklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de elektriciens van MrFix!
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).
 

Elektricien – Garantie en toeslag

&nbsp
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix Huis-APK

 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

 

Huishoudelijk apparatuur laten aansluiten in jouw regio?

Wat je aansluitklus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.