Menu

Kraan plaatsen? Klusservice MrFix!

Is je kraan in de keuken, badkamer of wc aan vervanging toe? MrFix koppelt je graag binnen 1 uur aan een loodgieter die deze klus vakkundig voor je klaart. Je hoeft alleen bovenstaand formulier in te vullen en MrFix gaat voor je aan de slag. De vakmannen worden vooraf geselecteerd en hanteren een standaardtarief van €85/u incl. btw (geen voorrijkosten).
 
Hieronder zie je verder nog onze Klantbeoordelingen, recent geplaatste loodgietersklussen, informatie over spoedklussen en nog enkele tips.
 
 

Waarom je kraan plaatsen via MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale loodgieter
  • Kies zelf wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
  • Tarief €85/u incl. btw (geen voorrijkosten), of eerst offerte

Hoe regel ik die ervaren loodgieter?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - kraan plaatsen

Loodgieter - Surinameplein - Amsterdam

CV / Thermostaat - Install central heating system with 7 radiators, Other plumbing jobs - AM

Loodgieter gezocht om in mijn appartement in Amsterdam een complete cv-installatie te installeren: ketel, thermostaat en 7 radiatoren. De vakman moet beschikbaar zijn om voor de 4e van volgende maand te beginnen en om tussen de 28e en de 1e op te nemen en...

Loodgieter - J.F. van Hengelstraat - Amsterdam

Sanitair repareren - Stop PVC oval section of bathroom sink drain leaking - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om het PVC ovale deel van de afvoer van de badkamer aan te draaien of te vervangen zodat het niet meer lekt.    (I need a plumber in Amsterdam to tighten or exchange the PVC oval section of the bathroom sink dra...

Loodgieter - Jisperveldstraat - Adres ontbreekt nog

kit keuken en badkamer - AM

Ik zoek een Loodgieter in Amsterdam om mijn keuken en badkamer te kitten: kitrand vergaan bij aanrechtblad, +- 5 strekkende meter Badkamer: kitrand natte cel (bad vergaan/zeer beschimmeld) en moet vervangen worden.

Loodgieter - Hoofdenburg - Ouderkerk aan de Amstel

CV / Thermostaat - Fix warm water in radiator - AM

Ik zoek een loodgieter in Ouderkerk aan de Amstel om een niet werkende thermostaat in een radiator in de slaapkamer van mijn kind te bevestigen. De verwarming bereikt de leidingen, maar de warmte gaat niet door de radiator. (I need a plumber in Ouder...

Loodgieter - Korbootstraat - Den Haag

CV-monteur - Fix hot water in shower(everywhere else there is hot water) - DH

Ik zoek een loodgieter in Den Haag om het warme water in mijn douche te repareren. Op dit moment is er geen warm water in de douche maar overal elders wel (zoals in de gootsteen bij de douche en de keuken). Ik heb geen idee wat er gedaan moet worden omd...

Loodgieter - Haag en Veld - Amsterdam

Gaspipe reconnection

?"Urgent: reconnect gaspipe. So kitchen gets gas"

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

kraan plaatsen - tarief

Kraan plaatsen - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief btw. MrFix staat de vakman niet toe voorrijkosten te heffen.
 

Een kraan plaatsen

 
Is je kraan aan vervanging toe? Of wil je graag een nieuwe, moderne look in badkamer of keuken? De MrFix loodgieters vervangen of plaatsen met het grootste gemak in nieuwe kraan in je woning. Snel, zorgvuldig en zonder rommel achter te laten.
 

Koud, kokend en bruisend water

 
Als je water uit een Quooker-kraan tapt, tap je exact de hoeveelheid die je nodig hebt. Dat is bij een waterkoker wel anders. Vaak kook je veel meer water dan nodig. Of je vergeet het water in je waterkoker, waarna je het later opnieuw aan de kook moet brengen. Zonde van de energie!
Met een Quooker CUBE haal je, naast warm, koud en kokend, ook bruisend en gefilterd water uit je kraan. Wat betekent dat je nooit meer water in plastic flessen hoeft te kopen. Ook niet onderweg. Want voor je de deur uit gaat, vul je thuis een fles, die je steeds opnieuw gebruikt.
 

Soepel je klus plaatsen, snel een vakman

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een loodgieter voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame loodgieter. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef type en merk kraan aan. Foto’s helpen daarbij. In welke ruimte wordt de kraan geplaatst?
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Een betrouwbare loodgieter via MrFix

 
Ieder jaar sterven er onnodig mensen aan verstikking door koolmonoxide-lekkage uit CV-ketels. Een goed onderhouden cv-ketel verlaagt het risico op koolmonoxide-lekkage aanzienlijk.
 
Wij vinden jouw veiligheid topprioriteit en daarom keuren wij onze installateurs voordat ze voor MrFix op pad mogen. Zo zijn de loodgieters van MrFix je ook van dienst zijn bij het creeren van een veilige woonomgeving voor je gezin.
 

Loodgieterswerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair loodgieterstarief. Zet onze aannemer in voor het installeren van een nieuwe CV-ketel of het plaatsen van badkamer sanitair. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

kraan plaatsen - garantie

Kraan plaatsen - Garantie

De erkende loodgieters via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke loodgieter of installateur die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed een loodgieter?

 
Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten. De CV-ketel valt uit, een overstroming in de badkamer, het kan zomaar tegen zitten.  Ook voor spoedklussen staan de vakmannen van MrFix voor je klaar. Wij zetten met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende loodgieters van MrFix!
 
Onze uiterst bekwame loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen accuraat en met spoed te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste loodgieter.
 

Aanschaf nieuwe kraan

 
Laat je voor aanschaf van een nieuwe kraan goed informeren over de mogelijkheden. Bedenk allereerst goed welke maat je nodig hebt, de zogenaamde ‘hartafstand.’ Dit is belangrijk bij de aansluiting op de koppeling. Heb je kinderen? Dan kan een kraan met kinderbeveiliging interessant zijn. Deze kunnen tot 38 graden eenvoudig worden opengedraaid. Voor een hogere temperatuur moet je tijdens het draaien tegelijkertijd een knop indrukken.
 
Tegenwoordig is naast functionaliteit ook het uiterlijk van een kraan belangrijk geworden. Denk aan bronzen, gouden of matzwarte kranen. De mogelijkheden zijn oneindig. Kies gewoon lekker wat bij je interieur en jezelf past.
 

Loodgieter – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is ieders droom en je zorgt er graag goed voor. Wij bij MrFix begrijpen dat dus wij matchen graag al je klussen aan erkende vakmensen.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Aannemer.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

 

Loodgieter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio.