Menu

Loodgieter in Utrecht? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de loodgieter in Utrecht
  • Kies zelf wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - loodgieter

Loodgieter - Tweede daalsdijk - Utrecht

Toilet ontstoppen - UT

Ik zoek een loodgieter in Utrecht die een verstopt toilet kan verstoppen.

Loodgieter - Van Hoornekade - Utrecht

Lekkage - Lekkage aan afvoer van wasmachine verhelpen - UT

Ik zoek een loodgieter in Utrecht om een lekkende afvoer van de afwasmachine kan repareren. De afvoer van de wasmachine (zie buis in foto) lekt in de bocht. Mogelijk zit er een verstopping verderop in de buis? De buis moet vervangen/gerepareerd worden....

Loodgieter - Stationsstraat - Utrecht

Sanitair plaatsen - Boiler vervangen - UT

Ik zoek een loodgieter in Utrecht om een Eneco boiler te verwijderen en te vervangen door de volgende elektrische boiler: https://www.groenehoedduurzaam.nl/eldom-extra-life-elek-boiler-exl-80l-slank-model.html. De nieuwe boiler heb ik al. Vanaf 5 decembe...

Loodgieter - Stationsstraat - Utrecht

Boiler installeren - UT

Ik zoek een loodgieter in Utrecht om een boiler te installeren. De leidingen zitten er allemaal, de boiler moet of worden opgehangen aan de muur of op een frame op de badkamervloer (en dan wel een kwart slag gedraaid, zodat de platte kant aan de muur of...

Loodgieter - Bosland - Rotterdam

Replace hanging toilet bowl - RO

Ik zoek een aannemer of loodgieter in Rotterdam om mij te helpen een hangende toiletpot te vervangen. Ik heb de nieuwe wc met al het materiaal al in huis.(I would like a builder or plumber in Rotterdam to help me replace a hanging toilet bowl.)...

Loodgieter - Jan van Zutphenstraat - Haarlem

Sanitair plaatsen - Move radiator 1m - HA

Ik zoek een loodgieter in Haarlem om onze radiator 1m door de kamer te verplaatsen. De radiatorplaat is ongeveer 100x100 cm groot en is momenteel verticaal aan de muur gemonteerd. Ik wil hem graag verplaatsen en horizontaal installeren.(I need a pl...

Recente beoordelingen (2.653)

Score: 4,3/5,0 sterren

Emilie: "Goede en heldere communicatie, duidelijke website zodat je je aanvraag concreet kunt maken, en er ook heel concreet hulp geboden kan worden. Er werd razendsnel contact opgenomen en verschillende acties werden uitgezet. Top geholpen en klus is goed geklaa..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Casper: "Er was wat onduidelijkheid over wat er precies moest gebeuren, en hoeveel dit zou gaan kosten. Ik merkte dat mijn klant hier wat onzeker van werd. De loodgieter kon niet precies aangeven of zijn voorgestelde oplossing daadwerkelijk zou gaan werken. Meer..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Katja: "ik vind de klus prima, maar omdat er uiteindelijk niet veel aan de hand was en we binnen 10 minuten klaar waren, vind ik €82 wel echt mega duur. Ik dacht dat aangepast zou worden naar lengte van de klus ofzo? Voor 82 had ik dan ook wel een uur werk voor..."

Score: 3,8/5,0 sterren

Ron: "Ik gaf opdracht voor het plaatsen van een dubbel stopcontact in de meterkast. Andreas was de installateur. De communicatie was goed. Een nette en ervaren vakman die ook goed advies geeft. Klus was binnen 45 minuten klaar. Redelijk goede prijs. Tevreden me..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Dieuwke: "het ging wat lastig met een daadwerkelijke afspraak maken voor het repareren van onze douchecabine. Na dit te hebben gemeld ging het snel, fixer Max was op tijd, zelfstandig en heeft goed werk afgeleverd. Met name het kitten is erg netjes gedaan, eerder..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Menno: "Bohdi, seems to understand the situation better at my house and his price has been fine. The previous electrician arranged by MrFix was below par and unacceptable. The cost of the work at my apartment is way more then it should have been, due to having to..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Bram: "Super vriendelijk monteur die was heel hard aan het werk en op tijd (alleen 1 persoon moeilijk voor dit soort bed). Bed die was gedeeltelijk al gemonteerd was te groot om in de kamer te gaan, dus moeste het demonteren en weer in de kamer opbouwen. In het..."

Score: 4,2/5,0 sterren

Miranda: "Goede ervaring, snel geregeld, goede communicatie en goed werk geleverd! Ik vind de prijs wel aan de hoge kant, dus mr. fix voor klussen die je zelf niet kan of niet wil doen. Niet voor de klusjes die je ook zelf kan doen, maar wat gewoon veel werk kos..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ben: "Mr Fix ingeschakeld voor enkele kleine electra klussen, is meteen opgepakt, gecommuniceerd en uitstekend uitgevoerd. Vriendelijke en deskundige elektricien, uitstekend werk geleverd. No nonsense, kwaliteit en conform afspraak. Top ! Snelle service, Vakman..."

Loodgieter - tarief

Loodgieter in Utrecht- Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters in Utrecht een vast uurtarief van €80 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Bekwame loodgieters in Utrecht

Klusservice MrFix is sinds 2017 actief in Utrecht en omgeving. Wij hebben enkele dozijnen vakmensen voor je klaar staan om je klussen in en om het huis te klaren. Dus zoek je een loodgieter in het Utrecht-Centrum, Nieuwegein, Leidsche Rijn of Zeist? Twijfel dan niet en neem contact op met MrFix. Wij zorgen dat een ervaren loodgieter al je zorgen uit handen neemt en snel en simpel de klus klaart.
 

Soepel je loodgietersklus in Utrecht plaatsen

Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter in Utrecht? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus aan bij “Soort klus” en geef een beknopte beschrijving van de klus bij “Vat je klus kort samen”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Geef meer uitgebreide informatie bij “Specifieke omschrijving” en wees daarbij zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. En geef bijv. type of merk van het sanitair. Foto’s helpen daarbij. En vermeld ook eventuele speciale omstandigheden of benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 
Zie Tarieven voor verdere vragen over loodgieter tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

Loodgieter spoed-Plumber urgent

Loodgieter in Utrecht - Spoed

Met spoed een loodgieter in Utrecht?

CV-ketel kapot? Of vermoed je een gaslek? Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten. Daarom zet MrFix ook met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende loodgieters van MrFix!
 
Onze bekwame loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en de rest van de Randstad of Midden-Nederland tot en met Eindhoven en Apeldoorn vakkundig en snel
te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 3 uur aan de juiste loodgieter.
 

Loodgieter in Utrecht – Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, zijn aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Duurzaamheidslening voor inwoners Utrecht

Wil je de woonlasten verlagen en bijdragen aan een beter milieu? Dan is het energiezuinig maken van je woning een eerste stap. Met de duurzaamheidslening van de gemeente Utrecht kun je tegen gunstige voorwaarden geld lenen voor energiebesparende maatregelen. Zie voor meer informatie: Duurzaamheidslening aanvragen.
 
Deze lening biedt mogelijkheden voor bijvoorbeeld het beter isoleren van je woning, het plaatsen van dubbel glas of het maken van een overstap naar een aardgasvrije woning.
 
Hulp nodig bij het verduurzamen van je woning? Behalve een loodgieter regelt MrFix ook moeiteloos een vakkundige Schilder, Elektricien, Klusjesman of andere Vakman in Utrecht.
nbsp;
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.