Menu

TV / audio aansluiten? Klusservice MrFix!

Je hebt je nieuwe televisie en audioapparatuur aangekocht of je hebt een spelcomputer die je via de tv wilt laten spelen. Het liefst wil je er diezelfde dag nog plezier van hebben. Veel kabels, boxen en apparaten liggen onder je neus en je weet niet waar je moet beginnen of bent al uren bezig met het werkend te krijgen. Geen nood! MrFix zorgt dat een vakkundige elektricien dit klusje binnen no time voor je klaart. Vul bovenstaand formulier formulier daarvoor in. Er wordt met een standaardtarief gerekend van €80/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Scroll verder om te zien wat MrFix nog meer voor je kan betekenen of voor Klantbeoordelingen, informatie over garantie en spoedklussen.
 
 

TV en/of audit aansluiten: Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale elektricien
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik elektraklus?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - tv audio aansluiten

Elektricien - Tweede Helmersstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Replace electrical segment of lamp - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om het plafond open te zagen (kan gipsplaat of hout zijn) om een doorgebrand elektrisch segment te vervangen. Vermoedelijke oververhitting na verloop van tijd waardoor de isolatie smolt en kortsluiting in de bedradin...

Elektricien - Dam - Amsterdam

Elektra repareren - Check / fix lights OT19/12455 - AM

Electrician in Amsterdam wanted to fix / check the lights in our store

Elektricien - Frans van Mierisstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Dimmer voor ledverlichting vervangen - AM

Ik zoek een Elektricien in Amsterdam om een dimmer die kortsluiting veroorzaakt te vervangen. De dimmer bedient verlichting van twee LED spots in de keuken (verlichting aanrechtblad). Ik wil graag dat de vakman de juiste dimmer meebrengt.

Elektricien - Cleopatralaan - Amstelveen

Install lamp, smoke detector and air vent + connect dryer - AM

Klusjesman in Amstelveen gezocht om meerdere klussen te doen 1: installeer een rookmelder op de begane grond en 1e verdieping 2: Installeer een ventilatierooster in de badkamerdeur. 3: Sluit de droger aan op de 2e verdieping. 4: Installeer de lamp...

Elektricien - Crack-State - Amsterdam

Elektra repareren - Replace light switches + 2 power sockets - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om: 1. Klik aan klik uit lichtschakelaars vervangen door normale schakelaars. 1 van deze lampen heeft een sensor die we graag willen laten werken. in totaal zijn er 8 lichtdozen die vervangen moeten worden. het zijn...

Elektricien - Lindengracht - Amsterdam

Elektra repareren - Fix doorbell (no sound) - AM

Elektricien in Amsterdam-Jordaan gezocht om onze deurbel te repareren. We weten niet precies wat er mis is met onze deurbel, maar we kunnen hem niet horen. We kunnen de deur wel openen door op de deurbel te drukken, dus de zoemer moet nog werken. (El...

 

 

Recente beoordelingen (5.700)

Score: 4,0/5,0 sterren

Menno: "Bohdi, seems to understand the situation better at my house and his price has been fine. The previous electrician arranged by MrFix was below par and unacceptable. The cost of the work at my apartment is way more then it should have been, due to having to..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Max: "Was quoted 2-3hrs and it was a lot more and a lot more expensive. HOWEVER, it was done very well, very thoroughly and exactly what we needed. I would recommend, but be aware the estimate might not always be that accurate Snelle service, Heldere communica..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Max: "Werkelijk fantastisch. Binnen een uur stond Fabio op de stoep voor de elektrische installatie van een raam ventilator. Hij had nog wat tijd tussen zijn andere werkzaamheden. Zeer bekwaam. Dacht mee. Prettige communicatie. De werkzaamheden duurden iets lan..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Katja: "ik vind de klus prima, maar omdat er uiteindelijk niet veel aan de hand was en we binnen 10 minuten klaar waren, vind ik €82 wel echt mega duur. Ik dacht dat aangepast zou worden naar lengte van de klus ofzo? Voor 82 had ik dan ook wel een uur werk voor..."

Score: 3,8/5,0 sterren

Ron: "Ik gaf opdracht voor het plaatsen van een dubbel stopcontact in de meterkast. Andreas was de installateur. De communicatie was goed. Een nette en ervaren vakman die ook goed advies geeft. Klus was binnen 45 minuten klaar. Redelijk goede prijs. Tevreden me..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Emilie: "Goede en heldere communicatie, duidelijke website zodat je je aanvraag concreet kunt maken, en er ook heel concreet hulp geboden kan worden. Er werd razendsnel contact opgenomen en verschillende acties werden uitgezet. Top geholpen en klus is goed geklaa..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ben: "Mr Fix ingeschakeld voor enkele kleine electra klussen, is meteen opgepakt, gecommuniceerd en uitstekend uitgevoerd. Vriendelijke en deskundige elektricien, uitstekend werk geleverd. No nonsense, kwaliteit en conform afspraak. Top ! Snelle service, Vakman..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Esther: "Ik heb de klus met mr Fix als prettig ervaren ..vakkundige elektricien Mike was vriendelijk hulpvaardig en meedenkend in oplossing,communicatie met Mr Fix duidelijk en klantvriendelijk zeker een aanrader! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

 

tv / audio aansluiten - tarief

TV / audio aansluiten - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 

TV en/of audio aansluiten via MrFix

 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
Ook het aansluiten van een tv of audio-apparatuur is niet altijd eenvoudig. Helemaal als je een tv-projecter of Cinewall wilt installeren is een elektricien toch wel erg fijn. Het is meestal geen kwestie meer van een stekker in het stopcontact steken en op een knop drukken om de zenders te zoeken.
 
Naast alle kabels en aansluitingen is het ook erg prettig als de apparatuur de juist plek krijgt. Flatscreen-tv’s komen het beste tot hun recht aan de wand: zo nemen ze bovendien minder plaats in beslag. De muurbeugel moet jij (of de vakman) meestal apart uitzoeken en kopen, waarbij je kunt kiezen tussen vaste en verstelbare beugels. Maar een gipswandje kan het gewicht van veel tv’s (+ beugel) niet dragen zonder versteviging: daar kan de vakman voor zorgen.
 
Bovendien sluit je de gemiddelde tv aan op minstens 1 kastje van je provider en bovendien op een speakersysteem, externe opslag, soundbar en wellicht een ouderwetse DVD-speler. Daar helpt onze elektricien of computer-reparateur met alle plezier bij!
 
Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor het aansluiten van je audio of TV. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 

Soepel je elektraklus plaatsen, snel een vakman

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: soort apparatuur. Foto’s helpen daarbij. En benoem eventuele belemmeringen of speciale benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

Elektrawerk tegen een eerlijk tarief

 
Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar brengt ook gevaren met zich mee. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).

tv / audio aansluiten - garantie

TV / audio aansluiten - Garantie

Voor het aansluiten van tv’s of audio met spoed kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektra-aansluitklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de elektriciens van MrFix!
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).
 

Elektricien – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

Wil je de MrFix Huis-APK?

 
Jouw huis is waarschijnlijk je meest waardevolle bezit. Op het oog onschuldige zaken zoals de aansluiting van een wasmachine kunnen toch vervelende gevolgen hebben. Om er zeker van te zijn dat je onder veilige omstandigheden kunt gaan slapen kunnen wij jouw woning controleren op eventuele gebreken.
 
Deze Huis-APK is niet een officiele keuring maar een snelle check. We letten daarbij extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar we nemen bijvoorbeeld ook kind- en inbraakveiligheid mee. Wanneer jij het wilt checken wij ook de energiezuinigheid van jouw huis!
nbsp;

Tips and tricks

 
Wist je dat oude apparaten vaak goed te repareren zijn? Reparatie van tv’s en audio-apparatuur is vrijwel altijd het beste voor het milieu. Er zijn echter uitzonderingen, aangezien het stroomverbruik van nieuwe modellen het afgelopen decennium vaak is gedaald.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je aansluitklus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.