Menu

TV / audio aansluiten? Klusservice MrFix!

Je hebt je nieuwe televisie en audioapparatuur aangekocht of je hebt een spelcomputer die je via de tv wilt laten spelen. Het liefst wil je er diezelfde dag nog plezier van hebben. Veel kabels, boxen en apparaten liggen onder je neus en je weet niet waar je moet beginnen of bent al uren bezig met het werkend te krijgen. Geen nood! MrFix zorgt dat een vakkundige elektricien dit klusje binnen no time voor je klaart. Vul bovenstaand formulier formulier daarvoor in. Er wordt met een standaardtarief gerekend van €80/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Scroll verder om te zien wat MrFix nog meer voor je kan betekenen of voor Klantbeoordelingen, informatie over garantie en spoedklussen.
 
 

TV en/of audit aansluiten: Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale elektricien
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik elektraklus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - tv audio aansluiten

Elektricien - Pampuslaan - Amsterdam

Indesit-inductiefornuis op fase 2 aansluiten

Inductiefornuis Indesit I64I 6C6A(W)/FR ZSM aansluiten in nieuw huis. Inductiefornuis met oven die op fase 2/3 kan worden aangesloten, maar in appartement kan alleen een fase 2 aansluiting. Klant denkt de benodigde materialen te hebben aangeschaft maar mo...

Elektricien - Joan Melchior Kemperstraat - Amsterdam

Fix intercom (communication works but buzzer fails to open door) - AM

Eektricien in Amsterdam-Westerpark gezocht om onze intercom te repareren. De communicatie werkt, maar de zoemerknop opent de deur niet meer. (Electrician in Amsterdam wanted to repair our intercom. The communication works but the buzzer button does n...

Elektricien - Archimedesweg - Amsterdam

Elektra aanleggen (kabels) - Install doorbell with video camero + 2 video receivers - AM

I need an electrician in Amsterdam to install a doorbell with video camera and two video receivers in the same house (we currently have phones existing, photos attached). It looks like the previous owners had the wiring in. But some of it is not here. We...

Elektricien - Van Nijenrodestraat - Den Haag

Elektra aanleggen (kabels) - Install socket for washing machine - DH

Elektricien in Den Haag gezocht om een stopcontact in de (badkamer) muur te bevestigen voor de wasmachine. (Electrician in Den Haag wanted to install a socket in the wall for the washing machine.)

Elektricien - Voorburgstraat - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Connect electric oven - AM

I need an electrician in Amsterdam to connect the electric oven to its cable.

Elektricien - Admiraal de Ruijterweg - Amsterdam

Elektra repareren - Deurbel + automatische deuropener fixen - AM

Elektricien gezocht in Amsterdam-De Baarsjes om een (enigszins verouderde) deurbel en automatische deuropener (zoemer) te repareren: ze werken beide niet meer en de zoemer maakt niet eens geluid als ik hem indruk. Heel misschien moet het systeem vervangen...

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

tv / audio aansluiten - tarief

TV / audio aansluiten - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 

TV en/of audio aansluiten via MrFix

 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
Ook het aansluiten van een tv of audio-apparatuur is niet altijd eenvoudig. Helemaal als je een tv-projecter of Cinewall wilt installeren is een elektricien toch wel erg fijn. Het is meestal geen kwestie meer van een stekker in het stopcontact steken en op een knop drukken om de zenders te zoeken.
 
Naast alle kabels en aansluitingen is het ook erg prettig als de apparatuur de juist plek krijgt. Flatscreen-tv’s komen het beste tot hun recht aan de wand: zo nemen ze bovendien minder plaats in beslag. De muurbeugel moet jij (of de vakman) meestal apart uitzoeken en kopen, waarbij je kunt kiezen tussen vaste en verstelbare beugels. Maar een gipswandje kan het gewicht van veel tv’s (+ beugel) niet dragen zonder versteviging: daar kan de vakman voor zorgen.
 
Bovendien sluit je de gemiddelde tv aan op minstens 1 kastje van je provider en bovendien op een speakersysteem, externe opslag, soundbar en wellicht een ouderwetse DVD-speler. Daar helpt onze elektricien of computer-reparateur met alle plezier bij!
 
Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor het aansluiten van je audio of TV. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 

Soepel je elektraklus plaatsen, snel een vakman

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: soort apparatuur. Foto’s helpen daarbij. En benoem eventuele belemmeringen of speciale benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

Elektrawerk tegen een eerlijk tarief

 
Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar brengt ook gevaren met zich mee. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

tv / audio aansluiten - garantie

TV / audio aansluiten - Garantie

Voor het aansluiten van tv’s of audio met spoed kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektra-aansluitklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de elektriciens van MrFix!
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Elektricien – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

Wil je de MrFix Huis-APK?

 
Jouw huis is waarschijnlijk je meest waardevolle bezit. Op het oog onschuldige zaken zoals de aansluiting van een wasmachine kunnen toch vervelende gevolgen hebben. Om er zeker van te zijn dat je onder veilige omstandigheden kunt gaan slapen kunnen wij jouw woning controleren op eventuele gebreken.
 
Deze Huis-APK is niet een officiele keuring maar een snelle check. We letten daarbij extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar we nemen bijvoorbeeld ook kind- en inbraakveiligheid mee. Wanneer jij het wilt checken wij ook de energiezuinigheid van jouw huis!
nbsp;

Tips and tricks

 
Wist je dat oude apparaten vaak goed te repareren zijn? Reparatie van tv’s en audio-apparatuur is vrijwel altijd het beste voor het milieu. Er zijn echter uitzonderingen, aangezien het stroomverbruik van nieuwe modellen het afgelopen decennium vaak is gedaald.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je aansluitklus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.