Menu

Warmtepomp installeren? Loodgietersservice MrFix!

Zoek je een vakman om je warmtepomp te installeren of repareren? Vul dan het formulier hierboven in. MrFix regelt binnen een uur een afspraak met een warmtepomp-installateur in de buurt. Noem onder “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” alsjeblieft het merk, model en type warmtepomp:

 • Lucht-water warmtepomp
 • Hybride warmtepomp
 • Water-water warmtepomp, ook geothermische warmtepomp, aardwarmtepomp of bodemwarmtepomp genoemd (let op, installatie vereist certificaat)
 • ventilatielucht/water warmtepomp

Hieronder meer info over recente warmtepomp-klussen, Klantbeoordelingen en tips alsmede informatie over de tarieven voor warmtepompen installeren, garantie en spoedklussen.
 
 

Warmtepomp-monteur: waarom MrFix?

 • MrFix weet wie de beste warmtepomp-installateurs zijn
 • Je kiest zelf wanneer de vakman kan komen: 24/7
 • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe bestel ik een warmtepomp-monteur?

 • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke warmtepomp-expert komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - warmtepomp installeren

Loodgieter - Korte Lyceumstraat - Alkmaar

Warmtepomp installeren - 6KW Remeha Elga-Ace warmtepomp installeren, CV-ketel en bedrade thermostaat vervangen door Remeha - NH

Ik zoek een CV-monteur of ander loodgieter in Alkmaar voor een klus in 3 delen: 1. 6KW Remeha Elga Ace warmtepomp installeren (binnen- en buitenunit) 2. Intergas CV-ketel vervangen door Remeha CV-ketel 3. Bedrade thermostaat vervangen Remeha bedrade t...

Loodgieter - Valeriaanlaan - Enschede

Warmtepomp installeren - Warmtepomp aansluiten - TW

Ik zoek een loodgieter in Enschede om een hybride warmtepomp monoblock (geen stek papieren nodig) aan te sluiten, betreft een Nifit Bosch Compres lucht/water warmtepomp 7400i 5B. Plaatsing op garagedak kan ikzelf verzorgen. Ketel op zolder tegen buitenm...

Loodgieter - Jagershof - Winschoten

Warmtepomp installeren - Intergas warmtepomp installeren - GR

Ik zoek een loodgieter of andere elektricien in Winschoten om een Intergas warmtepomp met boilervat te installeren. Aanleg stukje krachtstroom van meterkast naar pomp. Krachtstroom reeds aanwezig in meterkast.

Loodgieter - Gulden hoeve - Vleuten

Warmtepomp installeren - Vloerverwarming aansluiten, Ventilatiesysteem + wastafel installeren - UT

Ik zoek een CV-monteur of andere loodgieter in Vleuten om de vloerverwarming aan te sluiten op de waterkraan denk ik. Ook zou ik een ventilatiesysteem willen laten aansluiten en een wastafel willen laten plaatsen.

Loodgieter - Derde Oosterparkstraat - Amsterdam

Lekkage - Fix/Replace leaking faucet hose - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om onze lekkende keukenkraan slang te repareren of te vervangen. (Plumber in Amsterdam wanted to fix or replace our leaking kitchen faucet hose).

Loodgieter - Marktlaan - Hoofddorp

Dakwerk - Fix broken roof hatch - HA

Ik zoek een dakdekker in Hoofddorp om het kapotte dakluik te repareren. Het dak op de 4e verdieping van onze winkel. het dakluik is kapot. Het sluit niet goed en goed de slotbout is afgebroken. (I need a roofer in Hoofddorp to fix the broken roof h...

 

 

Recente beoordelingen (5.831)

Score: 4,3/5,0 sterren

Joost: "Goed werk maar communicatie liet wat te wensen over. Ik had aangegeven om 3 uur beschikbaar te zijn voor de reparatie maar de loodgieter kwam ongeveer een uur te vroeg en ik kon hem nog niet ontvangen. Volgens mij had hij niet de juiste informatie ontvang..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Casper: "Er was wat onduidelijkheid over wat er precies moest gebeuren, en hoeveel dit zou gaan kosten. Ik merkte dat mijn klant hier wat onzeker van werd. De loodgieter kon niet precies aangeven of zijn voorgestelde oplossing daadwerkelijk zou gaan werken. Meer..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Bart: "Na verschillende installatiebedrijven gebeld te hebben, leek het niet zo makkelijk om op korte termijn een loodgieter te vinden om een lekkende douche te herinstalleren. Toen vond ik de deze website, keurig binnen het uur een berichtje en twee dagen later..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Chad: "Binnen een uur een loodgieter gevonden. Zelf was ik niet bij de werkzaamheden aanwezig. De loodgieter heeft netjes een foto gedeeld en werkzaamheden en onderdelen/kosten overzicht met mij gedeeld. Dat vond ik heel transparant. Enige minpunt als je het een..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Ingeborg: "Snelle reactie op mijn klusaanvraag. Goeie communicatie over de datum. Het vervangen van de badkraan duurde niet meer dan 30 minuten, maar ik betaalde wel het uurtarief van € 85,-. Naar verhouding vond ik dat wat prijzig, maar ik ben wel blij met het r..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ed: " Snelle reactie, in tegenstelling tot andere loodgieters die ik heb benaderd (die reageerden helemaal niet). De afspraak werd snel en goed geregeld, en de loodgieter heeft mijn probleem met de afvoer snel en vakkundig opgelost. "

Score: 4,0/5,0 sterren

David: " Fijn dat de loodgieter zo vroeg was een zo vlot werkte. Enige negatieve puntje was dat de toevoeging van mijn huisnummer niet in het systeem leek doorgekomen te zijn. De loodgieter belde in alle vroegte de buurvrouw wakker. "

 

Warmtepomp installeren Tarief

Warmtepomp installeren - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde warmtepomp-monteurs een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. In de meeste gevallen is het raadzaam om de vakman te vragen om opname te komen doen, zodat hij je kan adviseren over de opties en een vaste prijs kan offreren.
 

Soorten warmtepomp

 
Deze pagina van NIBE vergelijkt de verschilende soorten warmtepomp en legt de werking van de 4 soorten systemen uitstekend uit:

 • Lucht-water warmtepompen
 • Hybride warmtepompen
 • Water-water warmtepomp, ook geothermische warmtepomp, aardwarmtepomp of bodemwarmtepomp genoemd: let op, installatie vereist certificaat
 • ventilatielucht/water warmtepomp

 

Soepel je warmtepomp-klus plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste warmtepomp-monteur? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een warmtepomp-installateur, warmtepomp-monteur of andere loodgieter voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame vakman. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je warmtepomp-klus:

 • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt eventueel 1 of 2 foto’s toevoegen. Hoeft niet, helpt soms wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: Vermeld bijv. het merk & model warmtepomp en eventuele andere relevante gegevens.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 

Warmtepomp installeren tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren warmtepomp-monteur tegen een goed tarief. Zet onze vakman in voor het installeren van een nieuwe warmtepomp of voor het onderhoud ervan..
 
Zie voor verdere vragen over het tarief voor warmtepomp-installateurs en andere loodgieters de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Warmtepomp installeren garantie

Warmtepomp installeren - garantie

Onze warmtepomp-installateurs en andere loodgieters doen je klus in één keer goed. Elke vakman die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Warmtepomp installeren – Garantie en toeslag

De werkzaamheden van onze warmtepomp-monteurs worden gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens verzekering en coulance als partner van MrFix.
 

Met spoed een warmtepomp-monteur?

Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten. Kortsluiting in een elektragroep of een kapotte warmtepomp, het kan zomaar gebeuren. En dat altijd onverwacht. Je wilt niet een heel weekend zonder warm water en verwarming zitten. Daarom staan de vakmannen van MrFix ook voor spoedklussen voor je klaar. Ook tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de warmtepomp-installateurs en andere loodgieters van MrFix!
 
Zij zijn beschikbaar voor elke denkbare warmtepomp-klus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Groningen, Enschede, Eindhoven, Breda en Maastricht. Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste vakman. Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix ook voor andere soorten klussen

 
Een eigen huis is ieders droom en je zorgt er graag goed voor. Je onderhoudt alles heel goed en je gaat voor kwaliteit. Wij bij MrFix begrijpen dat en zullen al je klussen graag matchen met onze vakmannen voor een perfect resultaat.
 
Behalve een warmtepomp-installateur of andere loodgieter regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman of Elektricien.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Warmtepomp-installateur gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare warmtepomp-monteurs, warmtepomp-installateurs en andere loodgieters in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in Nederland incusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste warmtepomp-installateur, loodgieter of andere vakman in jouw regio gekoppeld.