Menu

Warmtepomp installeren? Loodgietersservice MrFix!

Zoek je een vakman om je warmtepomp te installeren of repareren? Vul dan het formulier hierboven in. MrFix regelt binnen een uur een afspraak met een warmtepomp-installateur in de buurt. Noem onder “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” alsjeblieft het merk, model en type warmtepomp:

 • Lucht-water warmtepomp
 • Hybride warmtepomp
 • Water-water warmtepomp, ook geothermische warmtepomp, aardwarmtepomp of bodemwarmtepomp genoemd (let op, installatie vereist certificaat)
 • ventilatielucht/water warmtepomp

Hieronder meer info over recente warmtepomp-klussen, Klantbeoordelingen en tips alsmede informatie over de tarieven voor warmtepompen installeren, garantie en spoedklussen.
 
 

Warmtepomp-monteur: waarom MrFix?

 • MrFix weet wie de beste warmtepomp-installateurs zijn
 • Je kiest zelf wanneer de vakman kan komen: 24/7
 • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe bestel ik een warmtepomp-monteur?

 • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke warmtepomp-expert komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - warmtepomp installeren

Loodgieter - Valeriaanlaan - Enschede

Warmtepomp installeren - Warmtepomp aansluiten - TW

Ik zoek een loodgieter in Enschede om een hybride warmtepomp monoblock (geen stek papieren nodig) aan te sluiten, betreft een Nifit Bosch Compres lucht/water warmtepomp 7400i 5B. Plaatsing op garagedak kan ikzelf verzorgen. Ketel op zolder tegen buitenm...

Loodgieter - Joan Melchior Kemperstraat - Amsterdam

Lekkage - Find + Fix leakage in cabinet - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om een lekkage in de kast te repareren waarvan we niet weten waar het vandaan komt, dus we moeten het laten inspecteren en repareren. (I need a plumber in Amsterdam to repair a leakage in the cabinet we do not...

Loodgieter - Bree - Veldhoven

Ontstoppen - Unclog kitchen drain (plumbers snake + liquid plumber did not work) - EI

Ik zoek een loodgieter in Veldhoven om een keukenafvoer te ontstoppen. Ik heb een trekveer van 5m en ontstoppingsvloeistof geprobeerd, maar geen van beide werkte.    (I need a plumber in Veldhoven to unclog a kitchen drain. I tried a 5m plumbers sn...

Loodgieter - Meerhuizenstraat - Amsterdam

Ontstoppen - Unclog main pipe of kitchen sink + shower - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om de hoofdleiding voor keuken gootsteen en douche te ontstoppen is verstopt en stroomt over als de vaatwasser,kraan of douche aan gaat. (I need a plumber in Amsterdam to unclog the main pipe for kitchen sink a...

Loodgieter - Kleiburg - Amsterdam

Lekkage - Fix leakage under kitchen sink

Loodgieter in Amsterdam gezocht om een lek onder mijn gootsteen te dichten. Ik ben na het weekend weer thuisgekomen en het heeft het hele weekend gelekt. (Plumber wanted in Amsterdam to fix a leakage under our kitchen sink. We came home after the wee...

Loodgieter - Marie Heinekenplein - Amsterdam

CV-monteur - Fix strange smell coming from Intergas Kompakt HRE 24/18 boiler - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam-De Pijp om de boiler te repareren. Er komt een vreemde geur uit de boiler. Het ruikt een beetje naar rioolwater of vochtige kleding. Ik wil graag dat iemand langskomt om de bron van het probleem te identificeren en he...

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

Warmtepomp installeren Tarief

Warmtepomp installeren - Tarief

 
MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde warmtepomp-monteurs een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. In de meeste gevallen is het raadzaam om de vakman te vragen om opname te komen doen, zodat hij je kan adviseren over de opties en een vaste prijs kan offreren.
 

Soorten warmtepomp

 
Deze pagina van NIBE vergelijkt de verschilende soorten warmtepomp en legt de werking van de 4 soorten systemen uitstekend uit:

 • Lucht-water warmtepompen
 • Hybride warmtepompen
 • Water-water warmtepomp, ook geothermische warmtepomp, aardwarmtepomp of bodemwarmtepomp genoemd: let op, installatie vereist certificaat
 • ventilatielucht/water warmtepomp

 

Soepel je warmtepomp-klus plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste warmtepomp-monteur? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een warmtepomp-installateur, warmtepomp-monteur of andere loodgieter voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame vakman. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je warmtepomp-klus:

 • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt eventueel 1 of 2 foto’s toevoegen. Hoeft niet, helpt soms wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: Vermeld bijv. het merk & model warmtepomp en eventuele andere relevante gegevens.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 

Warmtepomp installeren tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren warmtepomp-monteur tegen een goed tarief. Zet onze vakman in voor het installeren van een nieuwe warmtepomp of voor het onderhoud ervan..
 
Zie voor verdere vragen over het tarief voor warmtepomp-installateurs en andere loodgieters de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

Warmtepomp installeren garantie

Warmtepomp installeren - garantie

Onze warmtepomp-installateurs en andere loodgieters doen je klus in één keer goed. Elke vakman die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Warmtepomp installeren – Garantie en toeslag

De werkzaamheden van onze warmtepomp-monteurs worden gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens verzekering en coulance als partner van MrFix.
 

Met spoed een warmtepomp-monteur?

Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten. Kortsluiting in een elektragroep of een kapotte warmtepomp, het kan zomaar gebeuren. En dat altijd onverwacht. Je wilt niet een heel weekend zonder warm water en verwarming zitten. Daarom staan de vakmannen van MrFix ook voor spoedklussen voor je klaar. Ook tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de warmtepomp-installateurs en andere loodgieters van MrFix!
 
Zij zijn beschikbaar voor elke denkbare warmtepomp-klus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Groningen, Enschede, Eindhoven, Breda en Maastricht. Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste vakman. Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix ook voor andere soorten klussen

 
Een eigen huis is ieders droom en je zorgt er graag goed voor. Je onderhoudt alles heel goed en je gaat voor kwaliteit. Wij bij MrFix begrijpen dat en zullen al je klussen graag matchen met onze vakmannen voor een perfect resultaat.
 
Behalve een warmtepomp-installateur of andere loodgieter regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

 

Warmtepomp-installateur gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare warmtepomp-monteurs, warmtepomp-installateurs en andere loodgieters in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in Nederland incusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste warmtepomp-installateur, loodgieter of andere vakman in jouw regio gekoppeld.