Menu

Nachtschilder gezocht? Schilderservice MrFix!

Is je kantoorpand aan een likje verf toe maar zie je op tegen de overlast? Of wil je je restaurant restylen, maar kun je je het niet veroorloven de zaak een dag te sluiten? Dan kan een nachtschilder uitkomst bieden. Door bovenstaand formulier in te vullen koppelt MrFix je binnen 1 uur aan een vakkundige schilder.
 
Over Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, garantie en tips kun je hieronder meer lezen. Het standaardtarief voor een schilder is €ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Waarom een nachtschilder via MrFix?

 • MrFix selecteert uitsluitend de beste lokale schilders
 • Kies zelf wanneer de schilder welkom is: 24/7
 • Tarief €ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe regel ik die nachtschilder?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - nachtschilder

Schilder - Jacob van Lennepstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Entreehal (~36m2) schilderen - AM

Ik zoek een binnenschilder in Amsterdam om onze entreehal de muren en plafond 36m2 van de begane grond tot 1e etage een verfbeurt geven. Het liefst aanstaande maandag.

Schilder - Tweede Jacob van Campenstraat - Amsterdam

Paint interior wall - AM

Ik zoek een schilder in Amsterdam die mijn binnenmuur kan schilderen. Ik wil graag een binnenmuur in mijn appartement laten schilderen - het is momenteel donkergrijs, en ik wil het graag wit laten schilderen. ('I need a painter in Amsterdam who can p...

Schilder - Windjammersingel - Den Haag

Behanger - Apply 2.1x4.2m of wallpaper - DH

Behanger in Den Haag gezocht om behang boven de open haard aan te brengen. Ik heb een poster die in 10 stukken (2.1 x 4.2m) is aangekomen met wat gereedschap om hem op te hangen. Ik wil graag dat de vakman zijn eigen goede lijm meeneemt en de poster op de...

Schilder - Walter Kollolaan - Utrecht

Stukadoor - Plaster ~30m2 of bedroom walls - UT

Ik zoek een stukadoor in Utrecht voor het stucen van de muren van een slaapkamer. De grootte van de muren is ongeveer 30 m2. (I need a plasterer in Utrecht to plaster the walls of a bedroom. The size of the walls is around 30 m2.)

Schilder - Haarlemmermeerstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Replace wood ceiling panel, Paint ceiling - AM

Ik zoek een binnenschilder in Amsterdam want ik heb enige waterschade aan mijn plafond gehad, zoals de bijgevoegde fotos laten zien. Ik heb hulp nodig met twee klussen : 1. Om de schade te controleren is er wat houten lambrisering verwijderd die vervang...

Schilder - Brouwersgracht - Amsterdam

Stukadoor - Plaster wall of ~2m2 - AM

Ik zoek een stukadoor in Amsterdam om een muur van ongeveer 2m2 (zie foto) te stucen. Vroeger zat daar een raam en dat is verwijderd en dichtgetimmerd dus de muur moet nu gestuct worden. (I need a plasterer in Amsterdam to plaster a wall of about...

 

 

Recente beoordelingen (5.891)

Score: 4,0/5,0 sterren

Karen: "De werknemer was op tijd en zeer aangenaam. Hij sprong meteen in het werk. Maar toen hij zijn lunchpauze nam, duurde het langer dan ik had verwacht. Ik had graag gezien dat hij me had verteld dat hij meer dan een uur weg zou zijn. Ik werd zelfs bezorgd en..."

Score: 4,2/5,0 sterren

Miranda: "Goede ervaring, snel geregeld, goede communicatie en goed werk geleverd! Ik vind de prijs wel aan de hoge kant, dus mr. fix voor klussen die je zelf niet kan of niet wil doen. Niet voor de klusjes die je ook zelf kan doen, maar wat gewoon veel werk kos..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Louis: "Na stucwerk zouden de klussers de muur gaan schilderen echter dat werd een aparte ervaring met een witte streep over het plafond wat een andere kleur had. Gelukkig hebben ze dit keurig en kosteloos herstelt naar volle tevredenheid. Goede ervaring met deze..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Alles deskundig en snel verlopen. Wel klopte tarief m.i. niet helemaal. Afgesproken was uurtarief € 50 incl btw, bleek € 55 te zijn en kwam nog 9% btw bij. Nog steeds redelijk dus niets over gezegd. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Berit: "Ik ben super snel geholpen door Lucas en netjes op de hoogte gehouden. We hadden een spoedverzoek maar het is alsnog gelukt een vakman te sturen die ons heeft geholpen. Heel fijn, bedankt! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Philippe: "Duidelijke site met handig opdrachtformulier, snelle offerte en planning, prima vakman die de klus goed en netjes heeft uitgevoerd. Bedankt en tot de volgende klus! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

E.: "we hebben heel snel een schilder kunnen regelen via mr fix. Ze hebben een echte vakman gestuurd. Tijdens het proces is de communicatie even stroef gaan lopen, maar achteraf is het weer opgelost. Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michael: "Ik ben super blij met de vakman die bij mij thuis kwam. Niet alleen zijn werk gedaan maar streef naar excellence, zeker een aanrader! Vakmanschap"

 

Buitenschilder tarief - Exterior painter rate

Nachtschilder - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor de door ons geselecteerde schilders geldt een vast uurtarief van €ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u, inclusief voorrijkosten en btw (slechts 9%).
 
Voor klussen die meer dan een dag schilderwerk vergen raden we je aan om een offerte met vaste prijs te vragen: dat biedt maximale zekerheid vooraf. Als je voldoende informatie verschaft (o.a. via de WhatsApp-groep die we voor jullie aanmaken) kan dat zónder opnamebezoek: dat bespaart jou en de schilder tijd en geld. Bovendien ziet de schilder jou lange tijd niet meer maar werkt hij wel volgende week weer met MrFix, dus doet hij éxtra zijn best!
 

Nachtschilder als ideale oplossing

 
Is je kantoorpand aan een opknap beurt toe maar zie je op tegen de overlast? Of wil je je restaurant restylen, maar kun je je het niet veroorloven de zaak een dag te sluiten? Dan kan een nachtschilder uitkomst bieden. De nachtschilders van MrFix zetten je woning of bedrijfspand ’s nachts in de verf, zodat jouw personeel en klanten daarvan geen hinder zullen ondervinden.
 

Soepel je schilderklus plaatsen, snel een nachtschilder

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste schilder? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een schilder of schildersbedrijf voor je klaar staan. Je plaatst je klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele schilder. Je kunt via dit formulier ook een offerte vooraf vragen.
 

Tips voor het plaatsen van je schilderklus:

 

 • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen, wat er geschilderd moet worden, type ondergrond. Foto’s helpen daarbij. Vermeld soort verf en eventuele andere benodigdheden.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Klusservice MrFix voorziet makkelijk, direct en zeker in oplossingen voor alle denkbare schilderklussen in en om huis, kantoor of restaurant. Van een muurtje schilderen of behangen tot een volledig pand stucen of gevel schilderen. Wij helpen je aan een professionele, betrouwbare schilder, stukadoor of behanger in de buurt.
 
Klusservice MrFix haalt de angel uit verbouwings- en klusperikelen. Dat doen we snel, soepel en tegen redelijke tarieven.
 

Laag BTW-tarief op binnenschilderwerk!

 
De Belastingdienst helpt sinds 2009 een handje mee om binnenschilderwerk betaalbaar te houden door het verlaagde BTW-tarief van 9% toe te passen. Zie de regels. Let wel: dit is alleen van toepassing op panden ouder dan 2 jaar en geldt voor arbeid én materialen.

Zie voor verdere vragen over binnenschilder tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

Schilder garantie - Painter guarantee

Nachtschilder - Garantie

De erkende schilders via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke schilder, stukadoor en behanger die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Schilder – driedubbele garantie

 
Heb je wel eens vaker een schilder gezocht en ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: Garantie door de schilder, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance.

 • Garantie: In nagenoeg alle gevallen biedt de schilder zelf garantie en wordt het probleem direct opgelost.
 • Verzekering: Daarnaast verlangt MrFix van elke vakman een eigen aansprakelijkheidsverzekering om eventuele schade te dekken die de vakman in de loop van de klus aan de Klant toe zou kunnen brengen.
 • Coulance: En mocht er zich een geschil voordoen waarbij de schilder en zijn verzekering geen oplossing kunnen bieden, dan zal MrFix er alles aan doen om tot een voor Klant en schilder bevredigende oplossing te komen.

Klusservice MrFix heeft Klanttevredenheid hoog in het vaandel staan!
 

Waarom een nachtschilder?

 
Het inhuren van een nachtschilder heeft een aantal grote voordelen:

 • De schilder loopt niemand in de weg, met name in een kantoor of bedrijfspand kan dit heel vervelend zijn;
 • Het schilderwerk kan drogen zonder het risico dat mensen er tegen aanlopen of spullen tegen aanzetten;
 • Personeel of eventuele gasten hebben geen last van stankoverlast of stof overdag.
 •  

  Met spoed een schilder?

   
  Wordt je huis binnenkort opgeleverd, of wil je je keuken geschilderd hebben tijdens een weekendje weg? MrFix zet ook met spoed schilders in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Wil je dat de schilders of de verflucht je Klanten en medewerkers niet storen? Onze nachtschilder biedt uitkomst. Hij werkt wanneer er verder niemand in jouw kantoor of winkel is!
   
  Onze professionele schilders staan klaar om elke denkbare klus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Eindhoven snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
   
  Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste schilder. Met name bij spoedklussen is een heldere, gedetailleerde omschrijving van belang. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
   

  Ook klussen voor een andere vakman?

   
  Behalve een schilder, behanger of stukadoor regelt MrFix ook soepel een professionele KlusjesmanElektricien, Loodgieter of andere vakman.
   
  MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning
   
  Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

   

  Nachtschilder gezocht in jouw regio?

  Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare schilders en schildersbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste schilder of andere vakman in jouw regio gekoppeld.