Menu

Vind binnen 3 uur een nachtschilder die je klus in 1 x goed doet

Recent jobs - Binnenschilderwerk

Schilder - Frans Van Mierisstraat - Amsterdam

Touch up paintwork on stairs and wall

Lichte schade aan de trap en de muur moet over geschilderd worden. Wij hebben wel de grijze verf in huis, maar niet de witte muurverf of witte lak voor de trap. Die moet de schilder meenemen. Ladder is niet nodig.Some light damage to painted stairs an

Schilder - Thomsonlaan - Den Haag

Stukadoor - Spoedreparatie stucwerk DH

MrFix, we zoeken met spoed een goede stukadoor (geen schilder) in Den Haag want we zijn door de vloer gestapt, dwars door het plafond van de onderburen (zie foto). Het is een oud stuc-plafond met rieten onderlaag. Omdat onze vloeren open liggen voor wer

Schilder - Address still missing

Exterior paint and fill stucco cracks

MrFix, I need a painter / plasterer to paint the exterior of my house and fill stucco cracks.Expert Question/remark: Maandag komen wij eerst kijken naar wat er nodig is aan materialen en evt klimmaterialen en hoelang het werk gaat duren. Graag nog wel

Schilder - Ceintuurbaan - Amsterdam

Binnenschilder - Paint French doors, windowframes + wall

Schilder - Hillegomstraat - Amsterdam

Hout voorgevel en evt. achtergevel schilderen

Offerte voor schilderen van het houtwerk aan de buitenkant (kozijnen en dakkapel) van het pand (jaren 30-woning, 4 verdiepingen): voorkant en eventueel achterkant).

Schilder - Osdorper Ban - Amsterdam

Behanger - Behangen 1x wand in kleedkamer en 1x in woonkamer- totaal 20m2

"Behangen 1x wand in kleedkamer en 1x in woonkamerWand 1: 3.88 * 2.60 hoogWand 2: (1.62 +1.65 +0.47) * 2.60 hoog (Hier zitten kamerhoge ramen tussen dus er hoeft geen behang onder of boven het raam)"

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,3/5,0 sterren

Marissa: "Erg fijne klusman! Ontzettend vriendelijk, pakte zijn klussen aan en was ontzettend behulpzaam."

Score: 4,3/5,0 sterren

Tjeerd: "netten, deskundige afhandeling van elektricien, goede bemiddeling en prima prijs"

Score: 5,0/5,0 sterren

Sander: "Echt erg goed geregeld! Puik werk!"

Score: 4,3/5,0 sterren

Henry: "Very excellent. Thanks"

Score: 3,7/5,0 sterren

Debbie: "AS: Goede vakman. Verstond zijn vak"

Score: 5,0/5,0 sterren

Ramachandran: "It was a very nice experience with Mr.Fix. Mr. Max fixed the issue and was very friendly and helpful."

Score: 5,0/5,0 sterren

Sebastien: "Service, people, advices, follow-up, prices = 5 stars"

Score: 4,7/5,0 sterren

Joke: "Snelle klus, perfect uitgevoerd! We onthouden MrFix voor de toekomst!"

Score: 5,0/5,0 sterren

Guido: "Kort; duidelijk proces van bestellen en afhandelen, verloopt goed vanaf mijn Iphone. Goed werk!"

Schilder tarief

De beste nachtschilder via Klusbedrijf MrFix

We hebben met de door ons geselecteerde nachtschilders een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien doen onze erkende nachtschilders je verfklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare nachtschilder met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

 

Het nachtschildersbedrijf met een ongekende service

Zelf je huis verfen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog met je kwast en roller in de weer gaan als je ook professionele nachtschilders tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een nachtschilder gezocht, of voor de grote klussen een nachtschildersbedrijf dat nachtschilderwerk sneller kan doen!

nachtschilderwerken in en rondom huis

Natuurlijk zijn er kleine nachtschildersklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je nachtschildersspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het verfen van een grote oppervlakte? Of het nu gaat om het witten van muren of het netjes afwerken van kozijnen, onze nachtschilders leveren uitstekend nachtschilderwerk. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de nachtschilders jouw klus in één keer goed doen.

De netste nachtschilder via klusbedrijf MrFix

Het verfen van jouw kozijnen, deuren, trap of ander nachtschilderwerk is geen enkel probleem voor de professionele nachtschilders van MrFix. Je vindt via ons snel de netste nachtschilder van de Randstad en voor grotere klussen het beste nachtschildersbedrijf. MrFix regelt niet alleen een huisnachtschilder voor binnennachtschilderwerk maar ook nachtschilders die buitennachtschilderwerk doen. Behalve nachtschilders kun je via MrFix ook moeiteloos een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman regelen. En voor wie zeker wil weten dat zijn huis brand-, kind- en inbraakveilig is bieden we de Huis-APK aan: samen met een vakman lopen wij jouw huis op al deze punten na en we controleren ook nog eens de energiezuinigheid van jouw woning!

Schilder spoed

Tarief en spoed

Wanneer je met spoed een nachtschilder nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste nachtschilder voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Na aanschaf van een nieuwe woning snel je huis laten verfen of jouw verkochte woning netjes op laten leveren? Geen enkel probleem voor de erkende nachtschilders van MrFix!

 

Zoek je een goede nachtschilder, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende nachtschilders een vast tarief van €50 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze nachtschilder je nachtschilderwerk in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een nachtschilder regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende nachtschilder offerte aanvragen. Voor nachtschilderklussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een nachtschilder offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

 

nachtschilder werkzaamheden

Of je nu een nachtschilder in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste nachtschilders in west Nederland en omstreken. Voor de grotere nachtschilderklussen zetten we met alle plezier een nachtschildersbedrijf in, als je dat liever hebt. Of onze nachtschilders nu jouw muur verfen of jouw plafond verfen, ze laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

Blijf op de hoogte: