Menu

Stroom uitgevallen of kortsluiting? Klusservice MrFix!

Je bent op deze pagina beland omdat je kortsluiting hebt gehad of de stroom is uitgevallen. Als de stroomuitval of kortsluiting alleen in eigen huis plaatsvindt, controleer dan de meterkast. Schakel de aardlekschakelaar weer in, en controleer per groep of een defect apparaat in je huishouden de oorzaak is van de stroomuitval. Neem geen risico met kortsluiting en zoek de oorzaak altijd goed uit. Lukt het niet om de problemen op te lossen schakel dan een ervaren elektricien in. Door bovenstaand formulier in te vullen koppelt MrFix je binnen 1 uur aan een vakman die het voor je op gaat lossen.
 
MrFix werkt met standaardtarieven: voor een elektricien is dit €80/u incl. btw en voorrijkosten. Hieronder vind je nog onze Klantbeoordelingen, recent geplaatste elektra-klussen, informatie over garantie en spoedklussen.
 
 

Elektricien? Natuurlijk via MrFix, want:

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale elektricien
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn elektrastoringsklus?

  • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - stroom uitgevallen kortsluiting

Elektricien - Nieuwezijds Voorburgwal - Amsterdam

Install floor tiles + replace kitchen sink + instal light switch inside wal - AM

Ik zoek een aannemer of andere specialist in Amsterdam voor het opnieuw installeren van tegels, het vervangen van de gootsteen en het installeren van een lichtschakelaar. 1. Er liggen wat tegels los en die moeten geplaatst worden. 2. Het aanrecht moet...

Elektricien - Amstelveenseweg - Amsterdam

Elektra repareren - Install 10 spot lights - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om 10 spotjes te installeren, we hebben 10 spotjes aan het plafond hangen, we missen het ringetje om de lampjes weer in het stopcontact te doen. (I need an electrician in Amsterdam to install 10 spot lights, we...

Elektricien - Bonairestraat - Amsterdam

Elektra installeren - 3-fase groep toevoegen voor nieuwe keuken met inductie. - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om een 3-fase groep toe te voegen aan onze meterkast, omdat we op inductie willen gaan koken. Gas willen we ook graag laten aftoppen. We hebben momenteel een meterkast met vier groepen, die wat verouderd is dus staan...

Elektricien - Buxusplaats - Tilburg

Install ceiling lights -EI

Ik zoek een elektricien in Tilburg om plafondlampen te installeren. (I need electrician in Tilburg to instal ceiling lights)

Elektricien - Van Egmondstraat - Den Haag

Elektrisch apparaat aansluiten - Move power socket - DH

Ik zoek een elektricien in Den Haag om het stopcontact te verplaatsen naar de juiste plek (zie foto). Ik heb de extra kabels niet en wil graag dat de elektricien dit verzorgt. (I need an electrician in The Hague to move the plug point to the correc...

Elektricien - Carnapstraat - Amsterdam

Fix 2 sockets and 1 washing machine cable

Hi MrFix, We hebben een Electrician nodig to fix 2 sockets (stopcontacten). Een doet niet, de ander zit los in de muur. En de elektra-kabel van de wasmachine geeft kortsluiting en moet op een veilige manier aangesloten wordent is doing a short-circuit....

 

 

Recente beoordelingen (2.197)

Score: 4,0/5,0 sterren

Frank: "Klus werd goed gedaan, aan de afspraak houden was iets minder. Ik heb meerdere keren langer moeten wachten dan wat er afgesproken was....kostte me toch meer uren bij mijn baas. Snelle service, Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Angela: "Aardige man, ondanks taal toch goed begrepen en uitgelegd wat er aan de hand is. Hij had veel historische verhalen. Heel mooi Snelle service, Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Inchela: "Hele goede ervaring. We zijn snel geholpen (in het weekend!) en communicatie was heel helder. Bedankt! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Paul: "Geweldig geregeld: Efficiënt gematcht, goed opgepakt en grondig en netjes opgelost. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Patrick: "Snelle en duidelijke communicatie. Ervaren vakman Heldere communicatie, Snelle service, Vakmanschap"

Score: 4,7/5,0 sterren

Stan: "hij dacht super goed mee wat ik wilde en wat er mogelijk was. Snelle service"

Score: 4,0/5,0 sterren

Francine: "prettig Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Annemarie: "Prima Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

kortsluiting - tarief

Kortsluiting - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
 

Stroomstoring: wat nu?

 
Een stroomstoring is ontzettend vervelend. Wanneer de elektriciteit in je huis uitvalt, controleer dan eerst of het een probleem in eigen huis is, of dat de elektriciteit in de hele straat is uitgevallen. In het laatste geval kun je het probleem melden bij je netbeheerder.
 
Als de stroomuitval of kortsluiting alleen in eigen huis plaatsvindt, controleer dan de meterkast. Schakel de aardlekschakelaar weer in, en controleer per groep of een defect apparaat in je huishouden de oorzaak is van de stroomuitval. Neem geen risico met kortsluiting en zoek de oorzaak altijd goed uit. Schakel bij problemen met de meterkast altijd een professionele elektricien in voor reparatie. Verkeerd omgaan met elektriciteit kan levensgevaarlijk zijn.
 
Stel echter dat de stoppen- of groepenkast niet correct functioneert of niet voldoet aan alle actuele veiligheidseisen? Dan loop je dus het risico dat bij kortsluiting de stroom niet wordt onderbroken met alle gevolgen van dien.
Hierdoor kan er bij kortsluiting namelijk brand ontstaan, met in het meest ‘gunstige’ geval alleen materiële schade. Het is dus altijd van groot belang regelmatig de stoppen- of groepenkast te laten controleren door een installateur.
 
TIP: Zorg altijd dat je een zaklamp in de meterkast hebt liggen.
 

Soepel je klus plaatsen, snel een elektricien

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: gaat het om een stroomstoring door kortsluiting, is het duidelijk welke groep de storing veroorzaakt, is het spoed. Een foto van de groepenkast helpt.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor elke elektra reparatieklus. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

stroomuitval - garantie

Stroomuitval - Spoed

Elektriciteit is onmisbaar geworden in onze samenleving. Werkt je elektriciteit niet naar behoren en wil je met spoed elektra repareren? Ook voor spoed reparatieklussen kun je bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien om jouw elektra klus te repareren.
 
Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de elektriciens van MrFix!
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).
 

Tip van MrFix

 
Onze ervaren elektricien Cyrille legt uit hoe je kan voorkomen dat de stoppenkast overbelast raakt. Cyrille: Gebruik apparaten die verwarmen, zoals een waterkoker, koffiezetapparaat of tosti-ijzer, niet tegelijkertijd wanneer de apparaten op één stop zitten. Dit kan leiden tot kortsluiting.”
 

Elektra repareren – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Elektricien gezocht in jouw regio voor stroomstoring?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.