Menu

Stroom uitgevallen of kortsluiting? Klusservice MrFix!

Je bent op deze pagina beland omdat je kortsluiting hebt gehad of de stroom is uitgevallen. Als de stroomuitval of kortsluiting alleen in eigen huis plaatsvindt, controleer dan de meterkast. Schakel de aardlekschakelaar weer in, en controleer per groep of een defect apparaat in je huishouden de oorzaak is van de stroomuitval. Neem geen risico met kortsluiting en zoek de oorzaak altijd goed uit. Lukt het niet om de problemen op te lossen schakel dan een ervaren elektricien in. Door bovenstaand formulier in te vullen koppelt MrFix je binnen 1 uur aan een vakman die het voor je op gaat lossen.
 
MrFix werkt met standaardtarieven: voor een elektricien is dit €80/u incl. btw en voorrijkosten. Hieronder vind je nog onze Klantbeoordelingen, recent geplaatste elektra-klussen, informatie over garantie en spoedklussen.
 
 

Elektricien? Natuurlijk via MrFix, want:

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale elektricien
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn elektrastoringsklus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - stroom uitgevallen kortsluiting

Elektricien - Waterkeringen - Amsterdam

Elektra repareren - ! Vervang spotjes keuken, Fix slot voordeur, Fix touwtje rolgordijn, Fix magnetron - AM

Ik zoek een elektricien of andere klusjesman in Amsterdam om: 1. Spotjes in de keuken vervangen of repareren 2. Slot voordeur repareren. Het slot draait op dit moment niet goed door 3. Touwtje van het rolgordijnen voor het raam werkt niet goed meer...

Elektricien - Balboastraat - Amsterdam

Elektra installeren - Fix fan in bathroom - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om de ventilator van de badkamer te repareren: hij gaat niet meer aan. We denken dat het een probleem is met de bedrading en de elektriciteit. We willen het graag zo snel mogelijk gerepareerd hebben, omdat het schimme...

Elektricien - Cella Gallia - Houten

Elektra repareren - Fix electric sunscreen - UT

Ik zoek een elektricien in Houten om mijn elektrische zonnescherm te repareren. Het werkt niet goed omdat het niet meer terug gaat. (I need an elektricien in Houten to repair my electric sunscreen. It  is not working properly because it does not go...

Elektricien - Royal Dutch Apartment - Diemen

Elektrisch apparaat aansluiten - Install ceiling lights + holder - AM

I need an electrician in Diemen to install in a new apartment light fittings and holder.

Elektricien - Kloveniersburgwal - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Install new chandelier - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om een kroonluchter te repareren. De kroonluchter op de foto is gestopt met werken. Ik heb een nieuwe gekocht en deze is op lading. De nieuwe moet opgehangen worden en als er een probleem is met kabels etc. (I nee...

Elektricien - Marco Polostraat - Amsterdam

Vervang deurbel en intercomsysteem in 2 appartementen - AM

Wij willen graag de deurbel vervangen bij twee appartementen in Amsterdam Oud-West en hebben daarvoor hulp nodig. Het bestaande systeem willen we vervangen door een video intercom systeem. Beide systemen (het oude en het nieuwe) werken met bedrading (2 dr...

 

 

Recente beoordelingen (2.506)

Score: 4,7/5,0 sterren

Esther: "Ik heb de klus met mr Fix als prettig ervaren ..vakkundige elektricien Mike was vriendelijk hulpvaardig en meedenkend in oplossing,communicatie met Mr Fix duidelijk en klantvriendelijk zeker een aanrader! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Wijke: "Klus was op heel korte termijn adequaat geregeld. Twee klachten achteraf netjes en snel afgehandeld. Tevreden met het resultaat. Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Willemijn: "perfecte communicatie via whapp snelle afspraak ,aardige vakman,uitstekende samenwerking, heel erg tevreden. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Daan: "Monteur was aardig bekwaam en snel, mr fix was mega to the point en oplossingsgericht Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 3,7/5,0 sterren

Natasja: "Helemaal prima! En snel. Wel duur. Maar goed het is gefixt Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,0/5,0 sterren

Peter: "Goed werk, goede vakman, gebruikte spullen wel duurder dan online Vakmanschap, Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Briehan: "Super easy to set up + Badri was great! Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,0/5,0 sterren

Anagh: "Very quick response and timely fix Snelle service, Heldere communicatie"

 

kortsluiting - tarief

Kortsluiting - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
 

Stroomstoring: wat nu?

 
Een stroomstoring is ontzettend vervelend. Wanneer de elektriciteit in je huis uitvalt, controleer dan eerst of het een probleem in eigen huis is, of dat de elektriciteit in de hele straat is uitgevallen. In het laatste geval kun je het probleem melden bij je netbeheerder.
 
Als de stroomuitval of kortsluiting alleen in eigen huis plaatsvindt, controleer dan de meterkast. Schakel de aardlekschakelaar weer in, en controleer per groep of een defect apparaat in je huishouden de oorzaak is van de stroomuitval. Neem geen risico met kortsluiting en zoek de oorzaak altijd goed uit. Schakel bij problemen met de meterkast altijd een professionele elektricien in voor reparatie. Verkeerd omgaan met elektriciteit kan levensgevaarlijk zijn.
 
Stel echter dat de stoppen- of groepenkast niet correct functioneert of niet voldoet aan alle actuele veiligheidseisen? Dan loop je dus het risico dat bij kortsluiting de stroom niet wordt onderbroken met alle gevolgen van dien.
Hierdoor kan er bij kortsluiting namelijk brand ontstaan, met in het meest ‘gunstige’ geval alleen materiële schade. Het is dus altijd van groot belang regelmatig de stoppen- of groepenkast te laten controleren door een installateur.
 
TIP: Zorg altijd dat je een zaklamp in de meterkast hebt liggen.
 

Soepel je klus plaatsen, snel een elektricien

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: gaat het om een stroomstoring door kortsluiting, is het duidelijk welke groep de storing veroorzaakt, is het spoed. Een foto van de groepenkast helpt.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor elke elektra reparatieklus. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

stroomuitval - garantie

Stroomuitval - Spoed

Elektriciteit is onmisbaar geworden in onze samenleving. Werkt je elektriciteit niet naar behoren en wil je met spoed elektra repareren? Ook voor spoed reparatieklussen kun je bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien om jouw elektra klus te repareren.
 
Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de elektriciens van MrFix!
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Tip van MrFix

 
Onze ervaren elektricien Cyrille legt uit hoe je kan voorkomen dat de stoppenkast overbelast raakt. Cyrille: Gebruik apparaten die verwarmen, zoals een waterkoker, koffiezetapparaat of tosti-ijzer, niet tegelijkertijd wanneer de apparaten op één stop zitten. Dit kan leiden tot kortsluiting.”
 

Elektra repareren – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Elektricien gezocht in jouw regio voor stroomstoring?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.