Menu

Witgoed installeren? Witgoedservice MrFix!

Zoek je een monteur om je witgoed te installeren? MrFix vindt voor elk merk een witgoedinstallateur beschikbaar. Vul het formuliertje bovenaan de pagina in om snel een solide witgoedinstallateur te vinden voor je:

Op deze webpagina vind je meer over witgoedinstallatie: voorbeelden van recente witgoedinstallaties en recensies van onze Klanten. We leggen ook uit hoe we snel de juiste witgoedinstallateur regelen met tips & info over spoedklussen, garantie en het witgoedinstallatie-tarief. Bel ons met eventuele vragen op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00h en vr-za 9:00-18:00h).
 
 

Waarom MrFix voor witgoed installeren?

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale monteur
 • Kies zelf wanneer de witgoedinstallateur welkom is: 24/7
 • Tarief €85/u incl. btw en voorrijkosten (of eerst offerte)

Hoe vraag ik witgoed installeren aan?

 • Gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - witgoedmonteur

Witgoedmonteur - Amstelveenseweg - Amsterdam

Water blijft in afwasmachine staan

?"Er blijft water in de (relatief nieuwe) afwasmachine staan"

Witgoedmonteur - Zeilmakerstraat - Amsterdam

Wasmachine / Wasdroger repareren

"wasmachine slaat af na aanzetten en begint te lekken." * * * Fixer Question/remark: Tussen 10 en 11

Witgoedmonteur - Mijehof - Amsterdam

Defecte knop gasfornuis - AM

Met spoed witgoedmonteur of klusjesman in Amsterdam gezocht.Tijdens koken op het gasfornuis, is n van de knoppen is er vanaf gesproken en het vuur staat nog steeds aan. Ik heb van alles geprobeerd maar het lukt me niet om het vuur uit te krijgen.

Witgoedmonteur - Derkinderenstraat - Amsterdam

Wasmachine AEG foutmelding E20

"Wasmachine van het merk AEG, die sinds gisteren de foutmelding 'E20' aangeeft. Ik heb het probleem zelf proberen te verhelpen; door de filter schoon te maken en de afvoer op verstopping te checken.E20 - E21: Water wordt niet afgevoerd - volgens interne...

Witgoedmonteur - Sarphatistraat - Amsterdam

Afvoerbuisje van Samsung-wasmachine vastmaken

Ik heb de filter van de wasmachine schoongemaakt. Toen ik het dopje van het afvoerbuisje los wilde draaien, is de slang terug geschoten en zit nu in de machine. Ik kan er niet meer bij. Het zit aan de onderkant van de voorkant van de machine. Het lijkt mi...

Witgoedmonteur - Van Oranje Nassaulaan - Zevenhuizen

Losse buis onderin Candy-inbouwvaatwasser terugplaatsen/vervangen - DH

Ik zoek een witgoedmonteur, loodgieter of klusjesman in Zevenhuizen om een buis die los zit onderin mijn Candy-inbouwvaatwasser terug te plaatsen of vervangen. Hij lekt van onderen water. Mag ik vooraf een schatting van wat reparatie of vervanging kost?...

 

 

Recente beoordelingen (5.125)

Score: 3,7/5,0 sterren

Marco: "MrFix zelf is een super chill platform waardoor ik snel en makkelijk de juiste klusman kon vinden. Whatsapp gebruiken is ook zeer fijn kwa ervaring en communicatie. Enige jammere is dat het probleem uiteindelijk niet is opgelost en alsnog bijna 100 euro..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Wendy: " Fijne ervaring. Je wordt professioneel geholpen. In tegenstelling tot andere bedrijven die ik geprobeerd heb te bereiken voor een vaatwassermonteur, had ik hier direct het idee aan het juiste adres te zijn. Veel dank. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Carla: "Ik had een spoedklus die echt niet kon wachten. Binnen twee uren was er een vakman geregeld en gekomen en het probleem is naar volle tevredenheid opgelost. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Hans: "Erg prettig dat er snel contact wordt opgenomen en dat communicatie via whatsapp kan! vakman was zeer precies en deed het werk uiterst zorgvuldig Vakmanschap, Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Steve: "In mijn huis voor 3 verschillende karweien. Heel deskundige kerels. Alles goed gerepareerd, snell en voor en goede prijs. Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Remy: " Uitstekend Snelle service Snel en efficiënt geholpen met een verstopte vaatwasser. Tips gekregen hoe dit in de toekomst te voorkomen. Bijzonder aardige witgoedreparateur. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Annebet: "Het probleem met onze wasmachine is heel snel en vakkundig opgelost. We zijn erg blij met deze service."

Score: 4,7/5,0 sterren

Stefan: "Hij was eerlijk, vakkundig, ontzettend vrolijk. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

Witgoedmonteur - Tarief / White goods expert (rate)

Witgoed installeren - Tarief

 
We hebben met de door ons geselecteerde witgoedinstallateurs een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doen onze erkende witgoedmonteurs het installeren van je witgoed in één keer goed.
 

Witgoedinstallatie voor alle merken

 
De meeste witgoedmonteurs installeren vooral één merk witgoed of enkele gerelateerde merken zoals Bosch & Siemens, Zanussi & Electrolux of Whirlpool & Indesit. Ze kennen dat merk/merken het best en hebben daar ook alleen onderdelen voor klaar liggen. MrFix kan voor elk merk witgoed een passende monteur regelen: zo krijg je beter vakmanschap en een snellere installatie.
 

Witgoed installeren én repareren via MrFix

 
Voor het installeren of repareren van je wasmachine, koelkast, vaatwasser of oven kies je voor de professionele witgoedmonteurs van MrFix. Het repareren of inbouwen van je witgoed kan best ingewikkeld zijn. Het is in beide gevallen verstandig om een professionele witgoedmonteur in te schakelen. Het verkeerd repareren of inbouwen van je vaatwasser, wasdroger of koelkast kan namelijk grote gevolgen hebben. Je ervaart niet alleen ongemak door een slecht werkend apparaat: het kan bovendien gevaarlijk zijn.
 
Het gebeurt niet zelden dat een verkeerde aansluiting van je witgoed voor ongelukken zorgt. Mocht je bijvoorbeeld lekkage of kortsluiting ondervinden, dan vinden wij snel een loodgieter, schilder, stukadoor enelektricien om jou verder te helpen.
 

Soepel je klus plaatsen

Witgoedservice MrFix heeft altijd een witgoedinstallateur voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele vakman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

 • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk een foto van het (meestal metalen) plaatje toevoegen met het merk, model en serienummer: dat zit meestal aan de binnenkant van het toestel. Hoeft niet, helpt wel 🙂
 • Maak je “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” zo specifiek mogelijk: noem merk, model en eventueel serienummer
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 
Zie voor verdere vragen de pagina Tarieven en bel ons zonodig op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00h en vr-za 9:00-18:00h) voor verdere informatie.

Witgoedmonteur - Spoed / White goods expert - Emergency

Witgoed installeren - Garantie

 
Witgoedservice MrFix helpt de vakman om te zorgen dat je wasmachine of ander witgoed ook echt in 1 x goed goed werkt. De door MrFix erkende witgoedmonteur zet je witgoed niet alleen op zijn plaats maar zorgt dat het ook deugdelijk is aangesloten op water, elektra en de afvoer.
 
Maar heb je wel eens vaker een witgoedinstallateur ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste monteur onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor zulke gevallen zorgt MrFix voor een heldere factuur en driedubbele klusgarantie:

 • Garantie door de witgoedinstallateur
 • Zijn aansprakelijkheidsverzekering
 • Coulance omwille van jouw tevredenheid

 

Ook voor spoedklussen Witgoedservice MrFix

De levering van je wasmachine wordt uitgesteld tot de dag voor je vakantie. Of de koelkast moet worden vervangen vlak voor het etentje bij jou thuis… wij begrijpen dat je soms écht dezelfde dag nog moet word geholpen. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste koelkast-, wasmachine- of andere witgoedmonteur voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze witgoedinstallateur staat klaar om witgoed van elk merk in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Eindhoven snel en accuraat te installeren. Gemakkelijk en geruststellend, toch?
 

MrFix voor elke klus

Behalve een witgoedmonteur regelt MrFix ook soepel een professionele Klusjesman , Elektricien, Loodgieter, Schilder of Andere specialist.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze klusspecialist loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00h en vr-za 9:00-18:00h).

 

Witgoed installeren in jouw regio?

Ongeacht het merk witgoed, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare witgoedinstallateurs in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland, van Breda en Maastricht via Eindhoven en Enschede tot Groningen. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste witgoedinstallateur of andere specialist in jouw regio.