Menu

Wasmachine installeren? Witgoedservice MrFix!

Je hebt een spiksplinternieuwe wasmachine of wasdroger gekocht en wilt het liefst dat deze door een erkende witgoedspecialist wordt geïnstalleerd. MrFix koppelt je binnen 1 uur aan die vakman door bovenstaand formulier in te vullen. Noem merk, model en eventueel serienummer in het formulier. MrFix kent verschillende witgoedmonteurs en vindt snel een passende specialist voor jouw klus. Het standaardtarief is €85/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Als het een spoedklus is, lees dan hieronder verder voor de voorwaarden. Ook vind je daar meer informatie over recent geplaatste witgoedklussen, garantie en wellicht nuttige tips.
 
 

Waarom MrFix voor installatie wasmachine?

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale monteur
 • Kies zelf wanneer de witgoedinstallateur welkom is: 24/7
 • Tarief €85/u incl. btw en voorrijkosten (of eerst offerte)

Hoe plaats ik mijn wasmachineklus?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - wasmachine installeren

Witgoedmonteur - Meander - Amstelveen

Witgoed installeren - Connect dishwasher, cooking plate and water boiler - AM

Witgoedmonteur in Amstelveen gezocht om de volgende AEG-apparaten in mijn keuken te installeren: 1. Vaatwasser aansluiten op leidingen (FSK52617P) 2. Sluit de kookplaat aan (IKK8440SCB). Hiervoor is een overspanningsbeveiliging bij het stopcontact n...

Witgoedmonteur - Funenpark - Amsterdam

Ontstoppen - Vaatwasser repareren (water loopt niet weg) - AM

Ik zoek een witgoedmonteur in Amsterdam om een vaatwasser te repareren. Het water in de vaatwasser loopt niet weg.

Witgoedmonteur - Wijnand Nuijenstraat - Amsterdam

Oude vaatwasser vervangen door Siemens

Klant heeft nieuwe Siemens-vaatwasser aan zoon (O. Frans) gegeven: staat in appartement. Ze kregen het niet voor elkaar om de oude weg te halen. Graag nieuwe vaatwasser aansluiten en zorgen dart het netjes is afgewerkt: vader van bewoner zal erbij zijn. D...

Witgoedmonteur - Pieter Langendijkstraat - Amsterdam

Check exhaust fan above oven - AM

Witgoedmonteur of Elektricien in Amsterdam gezocht om de afzuigkap boven de oven te controleren en reparatie/vervanging voor te stellen. (White goods expert or Electrician in Amsterdam wanted to check the exhaust fan above the oven and propose repa...

Witgoedmonteur - Eerste Constantijn Huygensstraat - Amsterdam

Witgoed repareren - Fix fridge + oven - AM

Witgoedmonteur gezocht in Amsterdam om onze koelkast en oven te repareren. De koelkast blijft bevriezen en moet bekeken worden, en de ovenventilator gaat na gebruik nog lang door en wordt erg luidruchtig. (White goods expert wanted in Amsterdam to fi...

Witgoedmonteur - Aalsmeerweg - Amsterdam

Witgoed repareren - Install washing machine in bathroom - AM

Witgoedmonteur in Amsterdam-Hoofddorppleinbuurt gezocht om een nieuwe wasmachine in de badkamer te installeren. Deze moet worden opgetild en in een speciaal daarvoor bestemd rek worden geplaatst. De ruimte is wat klein en smal. Merk op dat: - De waterin...

 

 

Recente beoordelingen (4.184)

Score: 3,7/5,0 sterren

Marco: "MrFix zelf is een super chill platform waardoor ik snel en makkelijk de juiste klusman kon vinden. Whatsapp gebruiken is ook zeer fijn kwa ervaring en communicatie. Enige jammere is dat het probleem uiteindelijk niet is opgelost en alsnog bijna 100 euro..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Wendy: " Fijne ervaring. Je wordt professioneel geholpen. In tegenstelling tot andere bedrijven die ik geprobeerd heb te bereiken voor een vaatwassermonteur, had ik hier direct het idee aan het juiste adres te zijn. Veel dank. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Carla: "Ik had een spoedklus die echt niet kon wachten. Binnen twee uren was er een vakman geregeld en gekomen en het probleem is naar volle tevredenheid opgelost. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Steve: "In mijn huis voor 3 verschillende karweien. Heel deskundige kerels. Alles goed gerepareerd, snell en voor en goede prijs. Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Remy: " Uitstekend Snelle service Snel en efficiënt geholpen met een verstopte vaatwasser. Tips gekregen hoe dit in de toekomst te voorkomen. Bijzonder aardige witgoedreparateur. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Annebet: "Het probleem met onze wasmachine is heel snel en vakkundig opgelost. We zijn erg blij met deze service."

Score: 4,7/5,0 sterren

Stefan: "Hij was eerlijk, vakkundig, ontzettend vrolijk. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Annette: " Betrouwbare witgoedmonteur in Amsterdam loste probleem met wasmachine snel en vakkundig op. "

 

wasmachine installeren - tarief

Wasmachine installeren - Tarief

 
We hebben met de door ons geselecteerde witgoedinstallateurs een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien installeren onze erkende witgoedmonteurs je wasmachine in één keer goed.
 

Wasmachine of droger installatie voor alle merken

 
Voor vakkundige wasmachine- of drogerinstallatie kun je bij MrFix terecht. Dit geldt niet alleen voor een Bosch-, Siemens- of Samsung-wasmachine maar ook voor andere merken. Om te zorgen dat je wasmachine of ander witgoed ook echt goed werkt is het verstandig om een erkende witgoedmonteur je wasmachine installatie of wasdroger installatie uit te laten voeren. Hij zet de wasmachine niet alleen op zijn plaats maar zorgt dat de machine ook deugdelijk is aangesloten op water, elektra en de afvoer.
 
Ook voor meer uitdagende witgoedklussen heb je met de witgoedinstallateurs van MrFix de beste oplossing gevonden. Zelfs als bijvoorbeeld een leiding moet worden verlegd kan de witgoedinstallateur dat zelf uitvoeren. In sommige gevallen doe je er verstandig aan om een beroep te doen op één van onze elektriciens. Onze elektriciens kun je via ons verzoekformulier eenvoudig regelen en desgewenst kunnen we een prijsindicatie of zelfs een bindende offerte verzorgen.
 

Wasmachine installeren via MrFix

 
Voor het installeren van je wasmachine, koelkast of oven kies je voor de professionele witgoedinstallateurs van MrFix. Het installeren van je wasmachine kan best ingewikkeld zijn. Het is meestal verstandig om een professionele witgoedmonteur in te schakelen om je wasmachine te installeren. Het verkeerd installeren of inbouwen van je wasmachine, wasdroger of combi kan namelijk grote gevolgen hebben. Je ervaart niet alleen ongemak door een slecht werkend apparaat: het kan bovendien gevaarlijk zijn. Het gebeurt niet zelden dat een verkeerde aansluiting van je wasmachine voor ongelukken zorgt. Mocht je deze problemen ondervinden, dan hebben wij naast onze schilders, klussers en hoveniers ook erkende elektriciens die jou verder kunnen helpen.
 

Plaats soepel je klus, snel een witgoedexpert

 
Klusservice MrFix heeft altijd een witgoedinstallateur voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele aannemer. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

 • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk een foto van het (meestal metalen) plaatje toevoegen met het merk, model en serienummer: dat zit meestal aan de binnenkant van de wasmachine / droger. Hoeft niet, helpt wel 🙂
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: noem merk, model en eventueel serienummer
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Zie voor verdere vragen de pagina Tarieven en bel ons zonodig op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u) voor verdere informatie.

wasmachine installeren - garantie

Wasmachine installeren - Garantie

Garantie – wasmachine installeren

 
Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een witgoedmonteur ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste installateur onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
De levering van je wasmachine wordt uitgesteld tot de dag voor je vakantie. Of de koelkast moet worden vervangen vlak voor het etentje bij jou thuis… wij begrijpen dat je soms écht dezelfde dag nog moet word geholpen. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste koelkast-, wasmachine- of andere witgoedmonteur voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze witgoedinstallateur staat klaar om elke denkbare installatieklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

Tips keuze wasmachine

 
Waar let je op bij de aanschaf van een wasmachine? Er zijn ontzettend veel verschillende merken, kwaliteiten en functies. Hieronder staan enkele tips die je kunnen helpen bij het maken van je keuze.

 • Vulgewicht: hoe meer personen in huis, hoe meer was, hoe groter het vulgewicht moet zijn.
 • Energielabel: Sinds 1 maart 2021 hebben alle wasautomaten een nieuw label met strengere eisen.
 • Toerental: hoe hoger het toerental, hoe sneller de centrifuge, hoe droger de was uit de machine komt.
 • Geluidsniveau: wil je een extra stille wasmachine, kies dan voor een wasautomaat met een geluidsniveau van 71 decibel of minder tijdens het centrifugeren.

Tegenwoordig heb je ook slimme wasmachines die je bijvoorbeeld op afstand vanaf je smartphone kan bedienen of met een automatische wasmiddeldosering.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een witgoedmonteur regelt MrFix ook soepel een professionele Klusjesman , Elektricien, Loodgieter, Schilder of Andere specialist.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze klusspecialist loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Wasmachine installeren in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare witgoedinstallateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste witgoedmonteur of andere specialist in jouw regio.