Menu

Wasmachine installeren? Witgoedservice MrFix!

Je hebt een spiksplinternieuwe wasmachine of wasdroger gekocht en wilt het liefst dat deze door een erkende witgoedspecialist wordt geïnstalleerd. MrFix koppelt je binnen 1 uur aan die vakman door bovenstaand formulier in te vullen. Noem merk, model en eventueel serienummer in het formulier. MrFix kent verschillende witgoedmonteurs en vindt snel een passende specialist voor jouw klus. Het standaardtarief is €85/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Als het een spoedklus is, lees dan hieronder verder voor de voorwaarden. Ook vind je daar meer informatie over recent geplaatste witgoedklussen, garantie en wellicht nuttige tips.
 
 

Waarom MrFix voor installatie wasmachine?

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale monteur
 • Kies zelf wanneer de witgoedinstallateur welkom is: 24/7
 • Tarief €85/u incl. btw en voorrijkosten (of eerst offerte)

Hoe plaats ik mijn wasmachineklus?

 • Bel, mail, of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - wasmachine installeren

Witgoedmonteur - Jan Pieter Heijestraat - Amsterdam

Witgoed repareren - Fix broken seal of freezer door - AM

Witgoedmonteur in Amsterdam gezocht om de deur van mijn vriezer te repareren, daarom sluit deze niet goed, omdat het ijs zich ophoopt en de deur niet meer sluit. De temperatuur van de koelkast werkt ook niet goed met de waterophoping. (White goods ex...

Witgoedmonteur - Pieter Baststraat - Amsterdam

Witgoed repareren - Fix Bosch Avantixx 8 (if it cannot be fixed, washing machine needs to be removed) - AM

Witgoedmonteur in Amsterdam gezocht om mijn Bosch Avantixx 8 wasmachine te repareren. De wasmachine geeft error code E18 aan. Ik heb de pomp al afgetapt en gereinigd, maar ik kan zelf niet bij de waterleiding komen, omdat deze in een smalle ruimte achter...

Witgoedmonteur - Sidney Joneshof - Utrecht

Witgoed repareren - Fix leaking Whirlpool FSCR70410 washing machine - UT

Witgoedmonteur in Utrecht gezocht om mijn lekkende wasmachine te repareren, ik heb een Whirlpool FSCR70410 en de lekkage lijkt aan de onderkant van de wasmachine uit te komen. (White goods expert in Utrecht wanted to fix my leaking washing machine, i...

Witgoedmonteur - 's-Gravenhage

AEG-wasdroger repareren DH

Ik zoek een witgoedmonteur in Den Haag om een AEG wasdroger te repareren: de aan/uit knop werkt niet.

Witgoedmonteur - Wilhelminastraat - Amsterdam

Water blijft in wasmachine staan

"Dit is een spoedklus"

Witgoedmonteur - Kerkstraat - Amsterdam

Witgoed repareren - Fix cabinet door, Fix balcony door handle, Fix leak in dishwasher - AM

Witgoedmonteur of Klusjesman in Amsterdam-Centrum gezocht om de deur van een vaatwasser te repareren, een hendel van het balkon te repareren en een lek in de vaatwasser op te lossen. (White goods expert in Central Amsterdam wanted to fix a dishwasher...

 

 

Recente beoordelingen (3.944)

Score: 3,7/5,0 sterren

Marco: "MrFix zelf is een super chill platform waardoor ik snel en makkelijk de juiste klusman kon vinden. Whatsapp gebruiken is ook zeer fijn kwa ervaring en communicatie. Enige jammere is dat het probleem uiteindelijk niet is opgelost en alsnog bijna 100 euro..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Carla: "Ik had een spoedklus die echt niet kon wachten. Binnen twee uren was er een vakman geregeld en gekomen en het probleem is naar volle tevredenheid opgelost. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Hans: "Erg prettig dat er snel contact wordt opgenomen en dat communicatie via whatsapp kan! vakman was zeer precies en deed het werk uiterst zorgvuldig Vakmanschap, Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Remy: " Uitstekend Snelle service Snel en efficiënt geholpen met een verstopte vaatwasser. Tips gekregen hoe dit in de toekomst te voorkomen. Bijzonder aardige witgoedreparateur. "

Score: 4,7/5,0 sterren

Stefan: "Hij was eerlijk, vakkundig, ontzettend vrolijk. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Stephan: "Goed Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 3,7/5,0 sterren

Marco: "MrFix zelf is een super chill platform waardoor ik snel en makkelijk de juiste klusman kon vinden. Whatsapp gebruiken is ook zeer fijn kwa ervaring en communicatie. Enige jammere is dat het probleem uiteindelijk niet is opgelost en alsnog bijna 100 euro..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Marsy: "The call centre was quick to respond to me and the organization is quite clear. The expert came later than the designated time, but in the end the contact team at Mr Fix was quick to respond and solve the matter. Problem solved, invoice available and pay..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Laura: "MrFix made my move easy. I had several major repairs installations, and cleaning that I needed done fast. MrFix made it easy to schedule them all quickly without the hassle of finding each expert myself. I also really like their set prices. No haggling! F..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Karthick: "Overall, great job by Wojciech. Professional work and efficient. We are quite happy with the end result. Smooth process interacting with Lakshay from Avenue Construction and Anne from MrFix as well. Note: Price might be on the higher side. Clear commu..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Natalia: "Mr. Bogdan was friendly and professional. Together with his partner, they installed my floors in an efficient manner. The floors look really good. The whole process was very transparent. The WhatsApp group with the expert and Mr. Fixit is a great way of..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Franco: "The expert came to my house exactly at the time we agreed upon and did all his work with care and professionalism. Explained me all the details and was very polite, work was well done with care in the details. Clear communication, Craftsmanship, Fast serv..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Ik had urgent iemand nodig dezelfde dag en Mr Fix heeft alles gedaan om iemand te vinden. Dit was een enorme gerust stelling. Mr Fix cares. Dat is niet altijd het geval als ik andere aanbieders bel: die bellen vaak niet eens terug of zeggen dat ze pas vol..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Mia: "The first expert cancelled 1 hour before he was supposed to come but a new one was arranged for me immediately and communicated super clearly and efficiently. The job was done well and the expert was very nice Clear communication, Fast service, Craftsmans..."

 

wasmachine installeren - tarief

Wasmachine installeren - Tarief

 
We hebben met de door ons geselecteerde witgoedinstallateurs een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien installeren onze erkende witgoedmonteurs je wasmachine in één keer goed.
 

Wasmachine of droger installatie voor alle merken

 
Voor vakkundige wasmachine- of drogerinstallatie kun je bij MrFix terecht. Dit geldt niet alleen voor een Bosch-, Siemens- of Samsung-wasmachine maar ook voor andere merken. Om te zorgen dat je wasmachine of ander witgoed ook echt goed werkt is het verstandig om een erkende witgoedmonteur je wasmachine installatie of wasdroger installatie uit te laten voeren. Hij zet de wasmachine niet alleen op zijn plaats maar zorgt dat de machine ook deugdelijk is aangesloten op water, elektra en de afvoer.
 
Ook voor meer uitdagende witgoedklussen heb je met de witgoedinstallateurs van MrFix de beste oplossing gevonden. Zelfs als bijvoorbeeld een leiding moet worden verlegd kan de witgoedinstallateur dat zelf uitvoeren. In sommige gevallen doe je er verstandig aan om een beroep te doen op één van onze elektriciens. Onze elektriciens kun je via ons verzoekformulier eenvoudig regelen en desgewenst kunnen we een prijsindicatie of zelfs een bindende offerte verzorgen.
 

Wasmachine installeren via MrFix

 
Voor het installeren van je wasmachine, koelkast of oven kies je voor de professionele witgoedinstallateurs van MrFix. Het installeren van je wasmachine kan best ingewikkeld zijn. Het is meestal verstandig om een professionele witgoedmonteur in te schakelen om je wasmachine te installeren. Het verkeerd installeren of inbouwen van je wasmachine, wasdroger of combi kan namelijk grote gevolgen hebben. Je ervaart niet alleen ongemak door een slecht werkend apparaat: het kan bovendien gevaarlijk zijn. Het gebeurt niet zelden dat een verkeerde aansluiting van je wasmachine voor ongelukken zorgt. Mocht je deze problemen ondervinden, dan hebben wij naast onze schilders, klussers en hoveniers ook erkende elektriciens die jou verder kunnen helpen.
 

Plaats soepel je klus, snel een witgoedexpert

 
Klusservice MrFix heeft altijd een witgoedinstallateur voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele aannemer. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

 • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk een foto van het (meestal metalen) plaatje toevoegen met het merk, model en serienummer: dat zit meestal aan de binnenkant van de wasmachine / droger. Hoeft niet, helpt wel 🙂
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: noem merk, model en eventueel serienummer
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Zie voor verdere vragen de pagina Tarieven en bel ons zonodig op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00h en vr-za 9:00-18:00h) voor verdere informatie.

wasmachine installeren - garantie

Wasmachine installeren - Garantie

Garantie – wasmachine installeren

 
Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een witgoedmonteur ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste installateur onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
De levering van je wasmachine wordt uitgesteld tot de dag voor je vakantie. Of de koelkast moet worden vervangen vlak voor het etentje bij jou thuis… wij begrijpen dat je soms écht dezelfde dag nog moet word geholpen. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste koelkast-, wasmachine- of andere witgoedmonteur voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze witgoedinstallateur staat klaar om elke denkbare installatieklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

Tips keuze wasmachine

 
Waar let je op bij de aanschaf van een wasmachine? Er zijn ontzettend veel verschillende merken, kwaliteiten en functies. Hieronder staan enkele tips die je kunnen helpen bij het maken van je keuze.

 • Vulgewicht: hoe meer personen in huis, hoe meer was, hoe groter het vulgewicht moet zijn.
 • Energielabel: Sinds 1 maart 2021 hebben alle wasautomaten een nieuw label met strengere eisen.
 • Toerental: hoe hoger het toerental, hoe sneller de centrifuge, hoe droger de was uit de machine komt.
 • Geluidsniveau: wil je een extra stille wasmachine, kies dan voor een wasautomaat met een geluidsniveau van 71 decibel of minder tijdens het centrifugeren.

Tegenwoordig heb je ook slimme wasmachines die je bijvoorbeeld op afstand vanaf je smartphone kan bedienen of met een automatische wasmiddeldosering.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een witgoedmonteur regelt MrFix ook soepel een professionele Klusjesman , Elektricien, Loodgieter, Schilder of Andere specialist.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze klusspecialist loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Wasmachine installeren in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare witgoedinstallateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste witgoedmonteur of andere specialist in jouw regio.