Menu

Koelkast installeren? Witgoedservice MrFix!

Om te zorgen dat je koelkast op de juiste manier geïnstalleerd of ingebouwd wordt, is het verstandig om dit door een erkende witgoedspecialist uit te laten voeren. MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een vakman die de klus in 1 keer goed klaart. Je hoeft alleen bovenstaand formulier in te vullen. Geef daarbij het merk, model en eventueel serienummer aan. Het standaardtarief voor het installeren van een koelkast is €85/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Voor informatie over spoedklussen en garantie scroll nog even verder. Je vindt daar ook onze Klantbeoordelingen en nog wat tips.
 
 

Waarom je koelkast installatie via MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale monteur
  • Kies zelf wanneer de witgoedinstallateur welkom is: 24/7
  • Tarief €85/u incl. btw en voorrijkosten (of eerst offerte)

Hoe kom ik aan die ervaren installateur?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - koelkast installeren

Witgoedmonteur - Egelantiersgracht - Amsterdam

Koelgedeelte van 2 koelkasten repareren

"Mrfix, graag een witgoedmonteur! Van beide koelkasten doet het vriesgedeelte het wel, en ook de lampjes in het koelgedeelte. enige is dat ze niet koelen; waarschijnlijk thermostaat stuk. Rederij De Jordaan, Reinhard, Amsterdam"

Witgoedmonteur - Beemsterstraat - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Install lamp + washing machine - AM

Ik zoek een witgoedmonteur of elektricien in Amsterdam om een lamp te vervangen en een wasmachine te installeren. (I need a white goods expert or electrician in Amsterdam to replace a lamp and installing a washing machine.)

Witgoedmonteur - Brederodestraat - Amsterdam

Witgoed repareren - Fix / Replace extractor fan in kitchen - AM

Elektricien in Amsterdam gezocht om een afzuigkap in de keuken te repareren of te vervangen. (Electrician in Amsterdam wanted repair or replace an extractor fan in the kitchen.)

Witgoedmonteur - Egelantiersgracht - Amsterdam

Witgoed repareren - Stop 3 out of 4 Bosch gas stove igniters sparking - AM

Witgoedmonteur/Elektricien gezocht in Amsterdam-Jordaan omdat de ontstekers van 3 van de 4 pitten van ons fornuis niet stoppen met vonken. We hebben voedselresten verwijderd, schoongemaakt en gedroogd, maar het probleem blijft bestaan. We hebben een Bosch...

Witgoedmonteur - Churchill-laan - Amsterdam

Witgoed installeren - Connect washing machine to the sewage - AM

De wasmachine is aangesloten op vers water, maar aansluiting op het riool ontbreekt omdat ik geen oplossing heb.... De slang heeft een diameter van 3 Cm en de leiding die in de grond loopt heeft een diameter van 4cm. Ik weet niet hoe ik de slang van de w...

Witgoedmonteur - Hertog Karellaan - Tiel

Witgoed installeren - Advise on and Install oven + dishwasher - GE

Witgoedmonteur in Tiel gezocht om een vaatwasser en een oven te installeren. Ik heb de vaatwasser en de oven nog niet. Ik wil graag advies van de monteur over welke merken geschikt zouden zijn. Ik heb begrepen dat een dergelijk opnamebezoek tegen het stan...

 

 

Recente beoordelingen (4.184)

Score: 3,7/5,0 sterren

Marco: "MrFix zelf is een super chill platform waardoor ik snel en makkelijk de juiste klusman kon vinden. Whatsapp gebruiken is ook zeer fijn kwa ervaring en communicatie. Enige jammere is dat het probleem uiteindelijk niet is opgelost en alsnog bijna 100 euro..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Wendy: " Fijne ervaring. Je wordt professioneel geholpen. In tegenstelling tot andere bedrijven die ik geprobeerd heb te bereiken voor een vaatwassermonteur, had ik hier direct het idee aan het juiste adres te zijn. Veel dank. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Carla: "Ik had een spoedklus die echt niet kon wachten. Binnen twee uren was er een vakman geregeld en gekomen en het probleem is naar volle tevredenheid opgelost. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Steve: "In mijn huis voor 3 verschillende karweien. Heel deskundige kerels. Alles goed gerepareerd, snell en voor en goede prijs. Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Remy: " Uitstekend Snelle service Snel en efficiënt geholpen met een verstopte vaatwasser. Tips gekregen hoe dit in de toekomst te voorkomen. Bijzonder aardige witgoedreparateur. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Annebet: "Het probleem met onze wasmachine is heel snel en vakkundig opgelost. We zijn erg blij met deze service."

Score: 4,7/5,0 sterren

Stefan: "Hij was eerlijk, vakkundig, ontzettend vrolijk. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Annette: " Betrouwbare witgoedmonteur in Amsterdam loste probleem met wasmachine snel en vakkundig op. "

 

koelkast installeren - tarief

Koelkast installeren - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde witgoedinstallateurs een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien installeren onze erkende witgoedmonteurs je koelkast in één keer goed.
 

Koelkast installatie voor alle merken

 
Onze witgoedspecialisten zijn erkende installateurs die jouw koelkast installatie professioneel uit kunnen voeren. Dit geldt niet alleen voor een Bosch-, Smeg- of Samsung-koelkast maar ook voor andere merken. Om te zorgen dat je koelkast of ander witgoed ook echt goed werkt is het verstandig om een erkende witgoedmonteur je koelkast installatie of vriezer installatie uit te laten voeren. Hij zet de koelkast niet alleen op zijn plaats maar zorgt dat de machine ook deugdelijk is aangesloten op elektra.
 

Koelkast installeren via MrFix

 
Voor het installeren van je koelkast of vrieskist kies je voor de professionele witgoedinstallateurs van MrFix. Het installeren van je koelkast kan best ingewikkeld zijn. Het is meestal verstandig om een professionele witgoedmonteur in te schakelen om je koelkast te installeren. Het verkeerd installeren of inbouwen van je koelkast, vriezer of koel-vriescombinatie kan namelijk grote gevolgen hebben. Je ervaart niet alleen ongemak door een slecht werkend apparaat: het kan bovendien gevaarlijk zijn. Het gebeurt niet zelden dat een verkeerde aansluiting van je koelkast voor ongelukken zorgt.
Ook voor meer uitdagende witgoedklussen heb je met de witgoedinstallateurs van MrFix de beste oplossing gevonden.
 

Plaats soepel je klus, snel een installateur

 
Klusservice MrFix heeft altijd een witgoedinstallateur voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele aannemer. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk een foto van het (meestal metalen) plaatje toevoegen met het merk, model en serienummer: dat zit meestal aan de binnenkant van de ijskast. Hoeft niet, helpt wel 🙂
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: noem merk, model en eventueel serienummer
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Zie voor verdere vragen de pagina Tarieven en bel ons zonodig op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u) voor verdere informatie.

koelkast installeren - garantie

Koelkasten installer - Garantie

Koelkast installeren – Garantie

 
Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een witgoedmonteur ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste installateur onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
De levering van je koelkast wordt uitgesteld tot de dag voor je vakantie. Of de koelkast moet worden vervangen vlak voor het etentje bij jou thuis… wij begrijpen dat je soms écht dezelfde dag nog moet word geholpen. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste koelkast- of andere witgoedmonteur voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze witgoedinstallateur staat klaar om elke denkbare installatieklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

Energiebesparend

 
Let bij de aanschaf van een koelkast op het energielabel. Een koelkast met label A is het zuinigst, G is het minst zuinig.
Om zelf energie te besparen is het verstandig om je vriesvak regelmatig te ontdooien, je warme eten niet direct in te koelkast te zetten en te zorgen dat de deur goed is afgesloten. Simpele tips, maar het bespaart op de portemonnee.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een witgoedmonteur regelt MrFix ook soepel een professionele Klusjesman , Elektricien, Loodgieter, Schilder of Andere specialist.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze klusspecialist loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Koelkast installeren in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare witgoedinstallateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste witgoedmonteur of andere specialist in jouw regio.