Menu

Tegelzetter voor wand of vloer? Ga naar MrFix!

Wil je niet het risico lopen dat je tegels scheef hangen of dat er lekkages ontstaan? Schakel dan bij het betegelen van bijvoorbeeld je badkamer en/of keuken een vakman in via MrFix. Ook voor de vloer van je keuken, badkamer/wc of hal betegelen ben je hier aan het juiste adres. Zoek je juist een ander soort vloerbedekking dan tegels? Zie hier voor de vloerspecialist. Of regel een stratenmaker om tegels te leggen op je terras of in je tuin.
 
Via bovenstaand formulier word je door MrFix al binnen 1 uur gekoppeld aan een tegelzetter. Het standaardtarief voor een tegelzetter is €60/u incl. btw en voorrijden. De vooraf geselecteerde vakman doet de klus graag in 1 keer goed. Voor Klantbeoordelingen, recent geplaatste tegelklussen, informatie over garantie en handige tips, kun je hieronder verder lezen.
 
 

Tegels zetten? Natuurlijk MrFix, want:

  • MrFix biedt de beste lokale tegelzetters
  • Geef zelf aan wanneer de tegelzetter welkom is: 24/7
  • Tarief tegelzetter €60/u incl. btw en voorrijden

Hoe krijg ik die ervaren tegelzetter?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix zegt binnen 1 uur welke tegelzetter komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - tegelzetten

Klusjesman - Gerard Doustraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fill 2 holes, Glue doorhandle - AM

Klusjesman gezocht in Amsterdam om 2 gaten te vullen en de deurklink van de vriezer vast te lijmen. Een gat zit in de muur en een gat in de plint. Ook de plint zou daarna een witte glans nodig hebben. Ik heb ook een foto van de muur bevestigd toen het gat...

Klusjesman - Turnhoutplantsoen - Amsterdam

Fix leak: Remove cove + Fix sewer pipe + New wood framework + Apply concrete layer + Place waterproof boards + Plaster

Het verwijderen van een koof in de keuken na een lekkage. Het repareren van de lekkende rioolpijp. Het aanbrengen van een nieuw houten raamwerk tbv de koof. Het smeren van een betonlaag op de vloer van de koof. Het plaatsen van watervaste stuclpaten. He...

Klusjesman - Laurierstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Deurklinken vastzetten, Douchedeur fixen, Stormhaak in deur plaatsen - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam-Jordaan om de volgende taken uit te voeren: 1. Handvatten van deurklinken vastzetten 2. Douchedeur fixen. Deze maakt een klik en gaat niet meer goed open. 3. Stormhaak en oog in de slaapkamerdeur plaatsen 4. Gat...

Klusjesman - Spaarndammerdijk - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Clean Spa Desire jacuzzi, Fix its LED lights (fuse blown) - AM

Klusjesman of Elektricien in Amsterdam gezocht voor twee klussen: 1. jacuzzi (merk Spa Desire) in tuin schoonmaken 2. De LED-lampjes repareren die niet werken omdat de zekering is doorgebrand. (Handyman or Electrician in Amsterdam wanted for...

Klusjesman - Stadhouderskade - Amsterdam

Move door to other side of cabinet - AM

Klusjeman in Amsterdam-Centrum gezocht om een deur te verplaatsen van waar hij nu is naar de andere kant van de kast. Dit is hoe het oorspronkelijk was, dus het zou niet al te moeilijk moeten zijn. Ik wil wel graag vooraf een offerte krijgen voor de koste...

Klusjesman - Ten Katestraat - Amsterdam

Verbouwing - Koven (7) stucen + 1 koof maken, stucen+ gipsplaat plafond plaatsen en stucen

Het betreft een renovatie van pand met 3 appartementen. Opleverdatum voor het project is aanstaande, echter de huidige aannemer/uitvoerder is geblesseerd geraakt dus op zoek naar vervangers. Paar laatste werkzaamheden moeten nog gedaan worden en moeten zi...

 

 

Recente beoordelingen (4.038)

Score: 5,0/5,0 sterren

Lenneke: "Pien heeft ons prima te woord gestaan en haar directe actie en service was boven verwachting. Ondanks enige tegenslag heeft zij alles heel mooi strak gestreken en hadden wij snel een klusser voor de afgesproken uren en prijs in huis. De expert, Max, heef..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Bram: "Super vriendelijk monteur die was heel hard aan het werk en op tijd (alleen 1 persoon moeilijk voor dit soort bed). Bed die was gedeeltelijk al gemonteerd was te groot om in de kamer te gaan, dus moeste het demonteren en weer in de kamer opbouwen. In het..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Simina: "Dankzij Vincent ziet mijn voordeur & deurpost er weer top uit! Vincent heeft niet alleen het werk super gedaan, ook heeft hij de tijd genomen om mij de verschillende opties toe te lichten en geholpen met het maken van de beste keuze (en nee dat was n..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Dieuwke: "het ging wat lastig met een daadwerkelijke afspraak maken voor het repareren van onze douchecabine. Na dit te hebben gemeld ging het snel, fixer Max was op tijd, zelfstandig en heeft goed werk afgeleverd. Met name het kitten is erg netjes gedaan, eerder..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Communicatie was helder, Whatsappgroep met een soort bemiddeling werkte goed. Vakman was op tijd, vriendelijk, kundig, maar deed er wel veel langer over dan ik had verwacht waardoor het een nogal prijzige klus werd, dat is jammer tegen deze prijzen. Helde..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Sebastien: "Helaas mijn nederlands is niet zo goed. So far I have been in touch with Ronald that was my first point of contact and the communication was excellent. I needed a carpenter and an electrician and Ronald did manage (in a very short period of time) to put..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Isa: "Vriendelijke, betrouwbare en snelle service!! Geen zorgen; waar haal ik mijn spullen, gaat t wel lukken... één telefoontje en binnen twee dagen was t gefixt! In n half uur hing mijn prachtige (loodzware) foto aan de wand... superblij!! Fast service, Cra..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Boris: "Doekle was very knowledgeable and explained what he was doing. He was also friendly and polite. He took care of installing the fan directly. He then gathered the details for the other tasks; fixing the Valiant boiler and a new wall for the toilet, and wil..."

 

tegelzetten - tarief

Tegelzetten - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

 
MrFix heeft voor een tegelzetter een vast uurtarief onderhandeld van €60 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Een prima tegelzetter voor je badkamer of toilet

 
Plannen voor een nieuwe keuken, toilet of badkamer? Dat kan niet zonder een goede tegelzetter. Voor vochtige ruimtes zoals badkamer en toilet zijn tegels vaak de eerste keuze. Ze zijn waterbestendig en makkelijk in het onderhoud. Bovendien zijn er zoveel leuke kleuren en designs verkrijgbaar dat het kiezen van nieuwe tegels een waar feestje is. Hulp nodig bij het zetten van de tegels? De tegelzetters van MrFix staan voor je klaar. Zij werken snel, soepel en vakkundig. Zodat jij in een oogwenk kan genieten van je prachtige nieuwe badkamer.
 
MrFix heeft een netwerk van professionele klusjesmannen voor je klaar staan. Bovendien doen onze erkende aannemers je klus in één keer goed.
 

De trend van hexagon, structuur en 3d effecten

 
Naast kleurrijke tegels zien we ook steeds meer tegels met een andere vorm als vierkant of rechthoek. Een populair voorbeeld zijn de hexagon tegels. Vaak kunnen deze tegels zowel tegen de wand als op de vloer wordt verwerkt. Zeshoekige tegels zorgen door hun vorm snel voor een unieke uitstraling van de ruimte waarin ze gebruikt worden.
 
Een trend die we ook steeds meer terug zien zijn tegels met een 3D effect en voelbare structuren. Tegels met een 3D effect geven een ruimte net die extra uitstraling of kunnen er voor zorgen dat de ruimte optisch groter lijkt. Tegels met structuur zijn een uitstekende oplossing voor het decoreren van een wandpaneel in een grote ruimte. Dit kan met natuursteen wandstroken maar er zijn veel keramische tegels beschikbaar met een structuur. Ben je op zoek naar een dynamische moderne stijl, dan is dit een goede optie.
 

Tip bij tegelwerk

 
Zorg bij het bestellen van tegels altijd dat je wat meer tegels hebt dan voor het oppervlak strikt noodzakelijk zijn. Niet alleen kunnen bij het aanbrengen van de tegels wel eens een paar tegels kapot gaan, maar bewaar ook altijd een paar extra tegels voor het geval er later nog iets gebeurt met de wand of de vloer.
 

Plaats soepel en snel je tegelklus

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je beschikbaar. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, geef aantallen aan, soort ondergrond, type tegels, welke ruimte, vermeld eventuele speciale omstandigheden of benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om metselwerk aan een muurtje of het betegelen van de badkamer: MrFix staat voor je klaar.
 
Zie voor verdere vragen over tegelwerk tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

tegelzetten - garantie

Tegelzetten - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Voorkom lekkages door degelijk kitwerk

 
Je badkamer of doucheruimte is keurig getegeld en ziet er weer fris en glanzend uit. Vergeet dan niet om de puntjes op de i te zetten door alle naden af te kitten. Slecht kitwerk rondom bad en douche is een van de meest voorkomende oorzaken van en lekkages vocht in de wanden. Vergeet ook de aansluiting rondom de douchekraan af te kitten. Zelfs de kleinste kier kan waterschade geven. De MrFix vakmensen helpen je graag bij deze klus.
 

Vloerverwarming

 
Vloerverwarming blijft aan populariteit winnen. Een logisch gevolg van onze groeiende behoefte om comfort en esthetiek te verweven tot één harmonieus geheel. Want waarom ruimteverslindende radiatoren plaatsen als je de verwarming netjes onder de grond kunt plaatsen? Vloerverwarming is bovendien niet alleen plaatsbesparend, maar garandeert ook warme voeten in de winter. Alleen maar voordelen dus, al zijn er ook enkele aandachtspunten. Laat je adviseren door onze specialisten.
 

Tegels op gipsplaten

 
Je moet er niet aan denken dat je wand omvalt of de tegels loslaten. Daarom is het belangrijk voordat je tegels op gips laat verlijmen, om na te gaan of de gipsplaten geschikt zijn om met tegels en tegellijm af te werken. De platen moeten op regelmatige afstand op regels vastgeschroefd zodat er een starre en vormvaste ondergrond ontstaat. Onze vakman kan je hierover adviseren.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste aannemer voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare klus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Enschede, Breda en Eindhoven snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een tegelzetter of andere klusjesman regelt MrFix ook soepel een professionele Elektricien, Loodgieter, Hovenier of andere vakman.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Tegelzetter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: