Menu

Metselaar voor metsel- en voegwerk? Klusservice MrFix!

Wil je het gat van een deur dicht laten metselen? Heeft het voegwerk in je gevel een opknapbeurt nodig? Net die buitenkraan verplaatst en ziet daardoor het metsel- en voegwerk er niet meer uit? Het kruisverband of die knipvoeg doortrekken in de tuinmuur? Of het nu gaat om het metsel- en/of voegwerk in de gevel, schoorsteen, keuken, badkamer of tuin, MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een ervaren vakman. Je hoeft alleen bovenstaand formulier formulier in te vullen.
 
Hieronder vind je informatie over Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, informatie over garantie en handige tips. Het standaardtarief voor metsel- en/of voegwerk is €60/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Waarom MrFix voor metsel- en/of voegwerk

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale voeger
 • Kies zelf wanneer de voeger welkom is: 24/7
 • Tarief voeger €60/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe regel ik die ervaren metselaar?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke voeger komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard
 •  

 

Recente klussen - metselwerk voegwerk

Klusjesman - Simonskerkestraat - Amsterdam

Lampen en jalouzie weghalen

Ik ga verhuizen en mijn verhuishulp is onverwacht ziek geworden; Ik heb nu dus (liefst vandaag) een handig iemand met eigen gereedschap nodig die het volgende kan doen in oude huis; 7 lampen weghalen 1 jalouzie weghalen gaatjes vullen (plamuur aanwezi...

Klusjesman - Jan Evertsenstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Keukenkastje met pootjes plaatsen

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om pootjes onder een keukenkastje te monteren en het te plaatsen: het heeft een gat aan de achterkant voor elektra-draden.

Klusjesman - Michelangelostraat - Amsterdam

Vloerspecialist - Fix deep scratches in wooden floor - AM

Klusjesman gezocht in Amsterdam om diepe krassen in onze houten vloer te repareren. We hopen op een offerte over de kosten voor het repareren van de krassen / beschadigingen aan de houten vloer zoals te zien in de afbeeldingen. (Handyman wanted in Am...

Klusjesman - Hartenstraat - Amsterdam

Separate 2 benches by removing screws

MrFix, we need a handyman in Amsterdam. Two benches have been screwed together with an electric screwdriver and we need the handyman to separate them from each other.

Klusjesman - Belgiëplein - Amsterdam

Ophangen - Hang 5 lamps from ~2.5m ceiling - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om 5 plafondlampen op te hangen met een boormachine. Ons plafond is ~2,5m hoog. (I need a handyman in Amsterdam to hang up 5 ceiling lamps with a drill. Our ceiling is ~2.5m high.)

Klusjesman - Catharijnesingel - Utrecht

Reparatie / Onderhoud - Vervang bank poten + tafels - UT

Klusjeman gezocht in Utrecht om de poten van onze zitbanken vervangen of repareren. De gaten zijn te groot geworden waardoor de pootjes er steeds onderuit vallen. Wellicht is het mogelijk om ze met een wiel te vervangen omdat we de banken nogal vaak verpl...

 

 

Recente beoordelingen (5.035)

Score: 4,3/5,0 sterren

Bram: "Super vriendelijk monteur die was heel hard aan het werk en op tijd (alleen 1 persoon moeilijk voor dit soort bed). Bed die was gedeeltelijk al gemonteerd was te groot om in de kamer te gaan, dus moeste het demonteren en weer in de kamer opbouwen. In het..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Communicatie was helder, Whatsappgroep met een soort bemiddeling werkte goed. Vakman was op tijd, vriendelijk, kundig, maar deed er wel veel langer over dan ik had verwacht waardoor het een nogal prijzige klus werd, dat is jammer tegen deze prijzen. Helde..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Boris: "Doekle was very knowledgeable and explained what he was doing. He was also friendly and polite. He took care of installing the fan directly. He then gathered the details for the other tasks; fixing the Valiant boiler and a new wall for the toilet, and wil..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Dieuwke: "het ging wat lastig met een daadwerkelijke afspraak maken voor het repareren van onze douchecabine. Na dit te hebben gemeld ging het snel, fixer Max was op tijd, zelfstandig en heeft goed werk afgeleverd. Met name het kitten is erg netjes gedaan, eerder..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Lenneke: "Pien heeft ons prima te woord gestaan en haar directe actie en service was boven verwachting. Ondanks enige tegenslag heeft zij alles heel mooi strak gestreken en hadden wij snel een klusser voor de afgesproken uren en prijs in huis. De expert, Max, heef..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Sebastien: "Helaas mijn nederlands is niet zo goed. So far I have been in touch with Ronald that was my first point of contact and the communication was excellent. I needed a carpenter and an electrician and Ronald did manage (in a very short period of time) to put..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Isa: "Vriendelijke, betrouwbare en snelle service!! Geen zorgen; waar haal ik mijn spullen, gaat t wel lukken... één telefoontje en binnen twee dagen was t gefixt! In n half uur hing mijn prachtige (loodzware) foto aan de wand... superblij!! Fast service, Cra..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Richard: "Snel een vakman die bij mij langs kon komen. Communicatie via Whatsapp was vlot, zowel met MrFix alsook het aannemersbedrijf. Vakman kon eerste instantie het adres niet vinden, toch werd deze minuten wel gefactureerd. Dit werd gelukkig wel snel gecorrigee..."

 

metselwerk - tarief

Metselwerk - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

We begrijpen best dat de keuze snel valt op een goedkope klusjesman. Vaak blijkt achteraf dat de kwaliteit van het werk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening tegenvalt door onvoorziene kosten. MrFix heeft voor een voeger een vast uurtarief onderhandeld van €60 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Het beste metsel- en voegwerk door MrFix

 
Metselwerk is een vak apart. Het vereist ervaring en verstand van zaken. De aannemers van klusservice MrFix beheersen hun vak als geen ander. Van halfsteensverband tot een segmentboog. Het kan metselwerk aan een buitengevel zijn of aan een schoorsteen. Maar wellicht wil je een muur laten metselen in de badkamer, keuken, tuin of in de uitbouw. Soms verplaats je een deur of een kraan en blijft er lelijk metselwerk over. Ook dit kan onze vakman voor je fixen.
Daarnaast beheersen zij ook het voegwerk als geen ander. Van knipvoeg tot verdiepte voeg, het is allemaal mogelijk. De vakmensen van MrFix draaien hun hand er niet voor om.
 
MrFix heeft een netwerk van professionele metselaars voor je klaar staan. Bovendien doen onze erkende klussers je klus in één keer goed. Elke klusjesman die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

De gevel, laat er goed naar kijken

 
Bij het voegwerk kunnen er behoorlijk wat andere werkzaamheden bij komen kijken. Soms is alleen het voegwerk vernieuwen genoeg maar er kan ook meer nodig zijn zoals het vochtwerend maken van de gevel door te impregneren. Ook hier helpt MrFix je graag bij.

Soepel je klus plaatsen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

 • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, wat moet er gemetseld of gevoegd worden, binnen- of buitenmuur, gaat het om metsel- en/of voegwerk, soort metselverband, soort voegwerk, soort/afmeting steen
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om metselwerk aan een muurtje of het betegelen van de badkamer: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over metsel-/voegwerk tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

metselwerk - garantie

Voegwerk - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Wanneer je voegwerk vervangen?

 
Het is de hoogste tijd om voegwerk te vervangen als het voegwerk poreus wordt, er rot in de voegen zit, of wanneer voegen er zelfs uitvallen. Wanneer je dit niet doet, is de kans op vochtschade aan je huis groot. Twijfel je over de kwaliteit en duurzaamheid van de voegen van je woning? Aarzel niet en vraag een specialist om advies. Zo voorkom je hogere kosten op lange termijn.
 

Soorten voegen

 
De meeste woningen hebben een platvolle voeg, en dat is de meest gebruikte en ook de goedkoopste voegwerk voor een huis. Hij is tevens goed bestand tegen vervuiling door regenwater. Daarnaast zijn er een aantal speciale voegen die vooral bij monumenten worden gekozen. De meest voorkomende voegen zijn: platvolle voeg, holle voeg, knipvoeg, gesneden voeg, platvol geborstelde, gekamde voeg, teruggehouden voeg en
verdiepte voeg of de schaduwvoeg. Deze laatste is een schuine voeg waardoor er onder de steen duidelijker een schaduw ontstaat waardoor het geveloppervlakte optisch meer gaan ‘spreken’ zonder dat regenwater op de stenen blijft liggen. Onder de steen is er een terugval maar die loopt schuin naar buiten zodat hij aan de onderzijde gelijk loopt met de steen zodat water er makkelijk afloopt. Het is raadzaam om de vakman met je mee te laten kijken voor de beste keuze.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste aannemer voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare klus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Groningen, Maastricht en Eindhoven snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een timmerman of andere klusjesman regelt MrFix ook soepel een professionele Elektricien, Loodgieter, Hovenier of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Metselaar gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.