Menu

Vind binnen 3 uur een spack-spuiter die je klus in 1 x goed doet

Recent jobs - Stucwerk

Schilder - Kanaalstraat - Amsterdam

Fix 10cm drill hole in wall

Quote (execution probably after Christmas):1) fix hole in wall of ~10 cm diameter caused by a drill: cracks in wall & the paint around it (see photos). The hole needs to be plastered & then painted in RAL 9010.2) restore / refresh grout betwe

Schilder - Duivendrecht

Small pain damage

"I would like to ask you if it’s possible for you to make a total estimate on how much it would cost to fix a small pain damage on a bottom of a door/window. Considering that you may need to paint all that surface with approx. 1.50 meters width.P

Schilder - Borneolaan - Amsterdam

Paint walls and doors of ~80m2 apartment

MrFix, I am looking for a painter in IJburg to paint my ~80m2 apartment. Walls and doors to go in white. There is some furniture to move away from the walls.

Schilder - Marie Heinekenplein - Amsterdam

Schilderen appartement Amsterdam

"Schilderen appartement 86m2."

Schilder - Huigenbos - Amsterdam

Behanger - Behangen van gang en slaapkamer met rauhfaserbehang

"Gang en een slaapkamer met rauhfaserbehang behangen."

Schilder - IJburglaan - Amsterdam

- Stucen deel plafond badkamer

Goedemorgen,Het stucwerk van het plafond in de badkamer is in de hoek losgeraakt. Deze moet in de hoek verwijderd en hersteld worden. Ik zou graag eerst een prijsindicatie willen ontvangen.Rita Accord Expert Question/remark: Uren moeilijk te in te sc

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Marlies: "Alles hangt nog en verliep soepel"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "Gewoon in 1 keer goed."

Score: 4,7/5,0 sterren

Simina: "Dankzij Vincent ziet mijn voordeur & deurpost er weer top uit! Vincent heeft niet alleen het werk super gedaan, ook heeft hij de tijd genomen om mij de verschillende opties toe te lichten en geholpen met het maken van de beste keuze (en nee dat was n..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Annette: "Betrouwbare witgoedmonteur in Amsterdam loste probleem met wasmachine snel en vakkundig op."

Score: 3,7/5,0 sterren

Liselotte: "Persoonlijk en goede, betrouwbare en aardige schilder"

Score: 4,3/5,0 sterren

Bianca: "Goed en netjes werk geleverd"

Score: 4,3/5,0 sterren

Steven: "Goed"

Score: 4,0/5,0 sterren

J.F.: "goed"

De beste spack-spuiter via Klusbedrijf MrFix

We hebben met de door ons geselecteerde spack-spuiteren een vast uurtarief van €60 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien doen onze erkende spack-spuiteren je verfklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare spack-spuiter met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

 

Het spack-spuiterenbedrijf met een ongekende service

Zelf je huis spack spuiten: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog met je kwast en roller in de weer gaan als je ook professionele spack-spuiteren tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een spack-spuiter gezocht, of voor de grote klussen een spack-spuiterenbedrijf dat spack-spuiterwerk sneller kan doen!

spack-spuiterwerken in en rondom huis

Natuurlijk zijn er kleine spack-spuiterenklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je spack-spuiterenspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het spack spuiten van een grote oppervlakte? Of het nu gaat om het witten van muren of het netjes afwerken van kozijnen, onze spack-spuiteren leveren uitstekend spack-spuiterwerk. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de spack-spuiteren jouw klus in één keer goed doen.

De netste spack-spuiter via klusbedrijf MrFix

Het spack spuiten van jouw kozijnen, deuren, trap of ander spack-spuiterwerk is geen enkel probleem voor de professionele spack-spuiteren van MrFix. Je vindt via ons snel de netste spack-spuiter van de Randstad en voor grotere klussen het beste spack-spuiterenbedrijf. MrFix regelt niet alleen een huisspack-spuiter voor binnenspack-spuiterwerk maar ook spack-spuiteren die buitenspack-spuiterwerk doen. Behalve spack-spuiteren kun je via MrFix ook moeiteloos een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman regelen. En voor wie zeker wil weten dat zijn huis brand-, kind- en inbraakveilig is bieden we de Huis-APK aan: samen met een vakman lopen wij jouw huis op al deze punten na en we controleren ook nog eens de energiezuinigheid van jouw woning!

Tarief en spoed

Wanneer je met spoed een spack-spuiter nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste spack-spuiter voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Na aanschaf van een nieuwe woning snel je huis laten spack spuiten of jouw verkochte woning netjes op laten leveren? Geen enkel probleem voor de erkende spack-spuiteren van MrFix!

 

Zoek je een goede spack-spuiter, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende spack-spuiteren een vast tarief van €60 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze spack-spuiter je spack-spuiterwerk in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een spack-spuiter regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende spack-spuiter offerte aanvragen. Voor spack-spuiterklussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een spack-spuiter offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

 

spack-spuiter werkzaamheden

Of je nu een spack-spuiter in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste spack-spuiteren in west Nederland en omstreken. Voor de grotere spack-spuiterklussen zetten we met alle plezier een spack-spuiterenbedrijf in, als je dat liever hebt. Of onze spack-spuiteren nu jouw muur spack spuiten of jouw plafond spack spuiten, ze laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.