Menu

Vind binnen 3 uur een spack-spuiter die je klus in 1 x goed doet

Recent jobs - Stucwerk

Schilder - Van Woustraat - Amsterdam

Walls and ceiling painting

I would like to paint walls in this room into a dark grey color and refresh a ceiling with white paint.

Schilder - Churchill-laan - Amsterdam

Kozijn schuren, in grondverf zetten en schilderen (offerte)

Schilder - Medeastraat - Arnhem

Binnenschilder - Schilderen behangklare wanden - Arnhem

"Gehele nieuwbouwwoning (ca. 120m2) met behangklare wanden laten schilderen in één kleur. De muren zijn nu behangklaar en mogelijk dus nog wat poreus. De plafonds zijn naar schatting 2,60-2,70m hoog. De gewenste kleur is RAL 9010. Het toilet (BG)

Schilder - Rotgans - Uithoorn

Roze slaapkamermuren sauzen

Slaapkamermuur (250 x 420m) is 2 jaar geleden opnieuw gestuct en roze geverfd. Muur graag 2x sauzen met minimaal 2,5 liter Sheherazade (Histor), Klant heeft verf al) en goed afwerken.

Schilder - J.M. van der Meylaan - Amsterdam

Behangen - Behangen waarvan 1 wand 20 m² en nog 1 wand

Diverse behangwerkzaamheden.

Schilder - Jacob van Lennepkade - Amsterdam

Latex van 4 muren ca 16m2 + krijtverfmuur 40m2

Deze verfklus dient zelfstandig plaats te vinden tussen 1-14 november benedenwoning in Amsterdam oud-west. Graag ontvang ik eerst een offerte. Het is mogelijk de klus te laten zien.

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 3,8/5,0 sterren

Davide: "Very quick and precise job."

Score: 4,3/5,0 sterren

Dieuwke: "het ging wat lastig met een daadwerkelijke afspraak maken voor het repareren van onze douchecabine. Na dit te hebben gemeld ging het snel, fixer Max was op tijd, zelfstandig en heeft goed werk afgeleverd. Met name het kitten is erg netjes gedaan, eerder..."

Score: 4,0/5,0 sterren

David: "Fijn dat de loodgieter zo vroeg was een zo vlot werkte. Enige negatieve puntje was dat de toevoeging van mijn huisnummer niet in het systeem leek doorgekomen te zijn. De loodgieter belde in alle vroegte de buurvrouw wakker."

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "Betrouwbare klusjesman, zeker voor herhaling vatbaar!"

Score: 4,3/5,0 sterren

Dees: "10 minuten werk toch vol uur betalen dat is jammer. Verder prima!"

Score: 4,0/5,0 sterren

Deloryan: "Snel gefixt"

Score: 4,2/5,0 sterren

Ian: "Very quick, effective and at a good price. I was pleased with the experience."

Score: 5,0/5,0 sterren

Sebastien: "Helaas mijn nederlands is niet zo goed. So far I have been in touch with Ronald that was my first point of contact and the communication was excellent. I needed a carpenter and an electrician and Ronald did manage (in a very short period of time) to put..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Eliza: "Very quick, very friendly (both the people i spoke to on the phone and the person who came to my house to fix things)."

De beste spack-spuiter via Klusbedrijf MrFix

We hebben met de door ons geselecteerde spack-spuiteren een vast uurtarief van €60 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien doen onze erkende spack-spuiteren je verfklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare spack-spuiter met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

 

Het spack-spuiterenbedrijf met een ongekende service

Zelf je huis spack spuiten: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog met je kwast en roller in de weer gaan als je ook professionele spack-spuiteren tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een spack-spuiter gezocht, of voor de grote klussen een spack-spuiterenbedrijf dat spack-spuiterwerk sneller kan doen!

spack-spuiterwerken in en rondom huis

Natuurlijk zijn er kleine spack-spuiterenklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je spack-spuiterenspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het spack spuiten van een grote oppervlakte? Of het nu gaat om het witten van muren of het netjes afwerken van kozijnen, onze spack-spuiteren leveren uitstekend spack-spuiterwerk. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de spack-spuiteren jouw klus in één keer goed doen.

De netste spack-spuiter via klusbedrijf MrFix

Het spack spuiten van jouw kozijnen, deuren, trap of ander spack-spuiterwerk is geen enkel probleem voor de professionele spack-spuiteren van MrFix. Je vindt via ons snel de netste spack-spuiter van de Randstad en voor grotere klussen het beste spack-spuiterenbedrijf. MrFix regelt niet alleen een huisspack-spuiter voor binnenspack-spuiterwerk maar ook spack-spuiteren die buitenspack-spuiterwerk doen. Behalve spack-spuiteren kun je via MrFix ook moeiteloos een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman regelen. En voor wie zeker wil weten dat zijn huis brand-, kind- en inbraakveilig is bieden we de Huis-APK aan: samen met een vakman lopen wij jouw huis op al deze punten na en we controleren ook nog eens de energiezuinigheid van jouw woning!

Tarief en spoed

Wanneer je met spoed een spack-spuiter nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste spack-spuiter voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Na aanschaf van een nieuwe woning snel je huis laten spack spuiten of jouw verkochte woning netjes op laten leveren? Geen enkel probleem voor de erkende spack-spuiteren van MrFix!

 

Zoek je een goede spack-spuiter, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende spack-spuiteren een vast tarief van €60 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze spack-spuiter je spack-spuiterwerk in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een spack-spuiter regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende spack-spuiter offerte aanvragen. Voor spack-spuiterklussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een spack-spuiter offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

 

spack-spuiter werkzaamheden

Of je nu een spack-spuiter in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste spack-spuiteren in west Nederland en omstreken. Voor de grotere spack-spuiterklussen zetten we met alle plezier een spack-spuiterenbedrijf in, als je dat liever hebt. Of onze spack-spuiteren nu jouw muur spack spuiten of jouw plafond spack spuiten, ze laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.