Menu

Je woning spackspuiten? Klusservice MrFix!

Is je budget niet zo groot, maar wil je toch graag je wanden en plafonds opknappen. Kies dan voor spackspuiten. Door bovenstaand formulier in te vullen regelt MrFix binnen 1 uur een vakkundige stukadoor.
 
MrFix selecteert vooraf de beste professionals en zorgt dat de klus snel en goed geklaard wordt. Hieronder vind je Klantbeoordelingen, recent geplaatste stukadoor klussen, informatie over garantie en tips. Het standaardtarief voor een stukadoor is 60/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Spackspuiten? Natuurlijk MrFix, want:

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale stukadoor
 • Kies zelf wanneer de stukadoor welkom is: 24/7
 • Tarief €60/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe regel ik mijn stukadoor via MrFix?

 • Bel, mail, vul bovenstaand formulier in
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - spackspuiten

Schilder - Zomerdijkstraat - Amsterdam

Stukadoor - Replaster damaged doorpost - AM

Ik zoek een stukadoor in Amsterdam om een beschadigde deurpost te stucen (zie bijgevoegde fotos). Ik zal het schilderen zelf doen. (I need a plasterer in Amsterdam to replaster a damaged doorpost (see attached photos). I will do the painting myself.)...

Schilder - Jan Campertstraat - Almere

Paint window and wooden frames only - HI

I need a Painter in Almere to I am looking for painter who can paint 4 big windows, 2 small windows, 2 door and glass wooded frame 4.

Schilder - Moerasvaren - Utrecht

Binnenschilder - Repair wall paint - UT

Ik zoek een schilder in Utrecht om de muurverf te repareren. Ik heb een sticker van de muur gehaald en de verf is eraf gevallen. Ik moet dit deel in 4 verschillende muren repareren. Op de foto zie je dat een van de vier muren gerepareerd moet worden....

Schilder - Ruysdaelstraat - Amsterdam

Herstellen plafond doucheruimtes - AM

Ik zoek een schilder in Amsterdam om donkere plekken van het plafond te verwijderen. zoals te zien is zijn er donkere plekken op het plafond van heren en dames plafonds zichtbaar door slechte ventilatie.  

Schilder - Da Costastraat - Amsterdam

Binnenschilder - Repaint walls & ceiling of 43m2 apartment - AM

Hoi! Ik zoek een binnenschilder om de muren en het plafond van mijn appartement van 43m2 in Amsterdam opnieuw te schilderen: 1. Bereid de muren voor: verwijder spijkers en vul gaten 2. Verf ze: fris de witte muren en het plafond op en verander een muur v...

Schilder - Prins Willem-Alexanderweg - Den Haag

Binnenschilder - Paint 122m2 of walls, Remove wallpaper and Add Wooden boundaries- DH

Ik zoek een schilder, behnger of aannemer in Den Haag voor het volgende: 1. Het oude behang verwijderen 2. Het huis 122m2 opnieuw schilderen 3. Houten afscheidingen toevoegen We willen dit graag af hebben voor 15 september.   (I need a painter, pa...


 

 

Recente beoordelingen (5.569)

Score: 4,0/5,0 sterren

Karen: "De werknemer was op tijd en zeer aangenaam. Hij sprong meteen in het werk. Maar toen hij zijn lunchpauze nam, duurde het langer dan ik had verwacht. Ik had graag gezien dat hij me had verteld dat hij meer dan een uur weg zou zijn. Ik werd zelfs bezorgd en..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Louis: "Na stucwerk zouden de klussers de muur gaan schilderen echter dat werd een aparte ervaring met een witte streep over het plafond wat een andere kleur had. Gelukkig hebben ze dit keurig en kosteloos herstelt naar volle tevredenheid. Goede ervaring met deze..."

Score: 4,2/5,0 sterren

Miranda: "Goede ervaring, snel geregeld, goede communicatie en goed werk geleverd! Ik vind de prijs wel aan de hoge kant, dus mr. fix voor klussen die je zelf niet kan of niet wil doen. Niet voor de klusjes die je ook zelf kan doen, maar wat gewoon veel werk kos..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Alles deskundig en snel verlopen. Wel klopte tarief m.i. niet helemaal. Afgesproken was uurtarief € 50 incl btw, bleek € 55 te zijn en kwam nog 9% btw bij. Nog steeds redelijk dus niets over gezegd. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Berit: "Ik ben super snel geholpen door Lucas en netjes op de hoogte gehouden. We hadden een spoedverzoek maar het is alsnog gelukt een vakman te sturen die ons heeft geholpen. Heel fijn, bedankt! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Philippe: "Duidelijke site met handig opdrachtformulier, snelle offerte en planning, prima vakman die de klus goed en netjes heeft uitgevoerd. Bedankt en tot de volgende klus! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

E.: "we hebben heel snel een schilder kunnen regelen via mr fix. Ze hebben een echte vakman gestuurd. Tijdens het proces is de communicatie even stroef gaan lopen, maar achteraf is het weer opgelost. Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michael: "Ik ben super blij met de vakman die bij mij thuis kwam. Niet alleen zijn werk gedaan maar streef naar excellence, zeker een aanrader! Vakmanschap"


 

spackspuiten - tarief

Spackspuiten - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor de door ons geselecteerde stukadoors geldt een vast uurtarief van €60, inclusief voorrijkosten en btw (slechts 9%).
 
Voor klussen die meer dan een dag stucwerk vergen raden we je aan om een offerte met vaste prijs te vragen: dat biedt maximale zekerheid vooraf. Als je voldoende informatie verschaft (o.a. via de WhatsApp-groep die we voor jullie aanmaken) kan dat zónder opnamebezoek: dat bespaart jou en de stukadoor tijd en geld. Bovendien ziet de stukadoor jou enkele jaren niet meer terug, maar werkt hij volgende week weer met MrFix, dus doet hij éxtra zijn best!
 

Spackspuiten voor een klein budget

 
Heb je een klein budget, maar wil je toch graag je wanden en plafonds opknappen? Dan is spackspuiten het antwoord. Het spuitwerk wordt door een vakman aangebracht met een speciale spuitmachine. Dit maakt het voor de aannemer een stuk eenvoudiger om snel te werken. Spackspuitwerk bestaat standaard uit twee lagen. De tweede laag, genoemd de afkorrellaag. Laat een fijne korrelstructuur achter. Zoek je een vakman voor het spackspuiten van je woning? De professionals van MrFix staan voor je klaar.
 

Soepel je stukwerkklus plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste stukadoor? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een stukadoor of stucbedrijf voor je klaar staan. Je plaatst je klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele stukadoor. Je kunt via dit formulier ook een offerte vooraf vragen.
 

Tips voor het plaatsen van je stucwerk klus:

 

 • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, type spack, soort ondergrond. Foto’s helpen daarbij.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Klusservice MrFix voorziet makkelijk, direct en zeker in oplossingen voor alle denkbare stukadoorsklussen in en om huis, kantoor of restaurant. Van een muurtje gladstrijken tot een volledig pand stucen of gevel schilderen. Wij helpen je aan een professionele, betrouwbare schilder, stukadoor of behanger in de buurt.
 
Klusservice MrFix haalt de angel uit verbouwings- en klusperikelen. Dat doen we snel, soepel en tegen redelijke tarieven.
 
Zie voor verdere vragen over stukadoor tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

spackspuiten - garantie

Spackspuiten - Garantie

Elke aannemer, stukadoor, schilder en behanger die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend. Daardoor is ons doel in één keer goed.
 

Stukadoor – driedubbel garantie

 
Onverziene gebeurtenissen komen zelfs bij de beste vakman voor. Maar daarvoor heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: Garantie door de stukadoor, aansprakelijkheidsverzekering en coulance.

 • Garantie: In nagenoeg alle gevallen biedt de stukadoor zelf garantie en wordt het probleem direct opgelost.
 • Verzekering: Daarnaast verlangt MrFix van elke vakman een eigen aansprakelijkheidsverzekering om eventuele schade te dekken die de vakman in de loop van de klus aan de Klant toe zou kunnen brengen.
 • Coulance: En mocht er zich een geschil voordoen waarbij de stukadoor en zijn verzekering geen oplossing kunnen bieden, dan zal MrFix er alles aan doen om tot een voor Klant en stukadoor bevredigende oplossing te komen.

 

Voordelen van spackspuiten

 
Spackspuitwerk heeft een aantal belangrijke voordelen. Allereerst de lage prijs. Dit scheelt behoorlijk in de kosten. Met het bespaarde budget kun je eventueel andere klussen in- en om het huis laten doen. Hiernaast kan spackspuitwerk worden aangebracht in de kleur naar keuze. Niet alleen is dit snel en eenvoudig, het spaart ook nog eens de kosten van schilderwerk uit.
 

Met spoed een stukadoor?

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd? MrFix regelt ook met spoed stukadoors, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend.
 
Onze professionele stukadoors staan klaar om elke denkbare klus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Eindhoven vlug en vakkundig te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste stukadoor. Met name bij stucwerk spoedklussen is een heldere, gedetailleerde omschrijving van belang. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Ook klussen voor een andere vakman?

 
Behalve een schilder, behanger of stukadoor regelt MrFix ook soepel een professionele KlusjesmanElektricien, Loodgieter , Hovenier of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Stukadoor gezocht in jouw regio voor spackspuiten?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare stukadoors en stukadoorsbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste stukadoor of andere vakman in jouw regio.