Menu

Vind binnen 3 uur een spack-spuiter die je klus in 1 x goed doet

Recente klussen - Stucwerk

Schilder - Ruimzicht - Amsterdam

I want to repaint the walls in my room

Hello MrFix, I would like an Amsterdam painter to repaint three walls in my room to a yellow color. I attached three photos of what the walls look like currently, and a photo of the kind of color I want.

Schilder

Stukadoor - Stucwerk

Sausklaar maken wanden

Schilder - Lorreinenstraat - Amsterdam

Paint old 70m2 apartment

We would need to paint all the walls white of a 70 m2 apartment built in 1920. This would include prepping priming the walls and probably a couple of coats because they are very old and there are currently some stains. Could you give us a general sense

Schilder - Utrechtsestraat - Amsterdam

Binnenschilder - Refresh white wall paint in~60 m2 apartment

There is ~75 m2 of wall that needs to be painted: please assume 1 coat in the price indication.One floor is open plan and the other is divided in 2 rooms + a hallway.

Schilder - Eerste Helmersstraat - Amsterdam

Keukenmuren overschilderen na waterschade

-Muur boven keuken en aangrenzende muren links en rechts schilderen. -Andere muren van dit deel woonkeuken mee schilderen i.v.m kleurverschil.-Totale oppervlakte: 17m2

Schilder - Oudeschans - Amsterdam

Behanger - Fotobehang opnieuw aanbrengen

"Aanbrengen fotobehang mislukt, moet opnieuw, gedeelte foto aanwezig, weet niet of het past" Fixer Question/remark: Is de muur wel egaal? Wat is de bedoeling dat ik het stuk fotobehang aansluit op het oude geplakte (mislukte) stuk fotobehang?

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,3/5,0 sterren

Mariske: "Prima!"

Score: 5,0/5,0 sterren

You-Mi: "Welbespraakt, beleefde communicatie aan de telefoon. Vakman was gefocust op zijn taak en niet onbeleefd of overdreven gezellig. Goede ervaring"

Score: 4,7/5,0 sterren

Martyn: "Arrived on time, friendly and quick."

Score: 5,0/5,0 sterren

Paul: "good"

Score: 4,5/5,0 sterren

Dimitri: "Quick professional service. The plumber knew what he was doing, came in, was friendly and did a quick solid job."

Score: 5,0/5,0 sterren

Guido: "Kort; duidelijk proces van bestellen en afhandelen, verloopt goed vanaf mijn Iphone. Goed werk!"

Score: 4,3/5,0 sterren

Elke: "Ongelooflijk snel! Ik had verwacht een paar weken te moeten wachten op een klusser, niet gedacht dat die al binnen 3 dagen na de internetaanvraag aan de slag zou gaan."

Score: 5,0/5,0 sterren

Floris-Jan: "Was allemaal top geregeld"

Score: 3,5/5,0 sterren

Sonja: "heel fijn. Doortastend en ervaren."

De beste spack-spuiter via Klusbedrijf MrFix

We hebben met de door ons geselecteerde spack-spuiteren een vast uurtarief van €60 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien doen onze erkende spack-spuiteren je verfklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare spack-spuiter met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

 

Het spack-spuiterenbedrijf met een ongekende service

Zelf je huis spack spuiten: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog met je kwast en roller in de weer gaan als je ook professionele spack-spuiteren tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een spack-spuiter gezocht, of voor de grote klussen een spack-spuiterenbedrijf dat spack-spuiterwerk sneller kan doen!

spack-spuiterwerken in en rondom huis

Natuurlijk zijn er kleine spack-spuiterenklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je spack-spuiterenspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het spack spuiten van een grote oppervlakte? Of het nu gaat om het witten van muren of het netjes afwerken van kozijnen, onze spack-spuiteren leveren uitstekend spack-spuiterwerk. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de spack-spuiteren jouw klus in één keer goed doen.

De netste spack-spuiter via klusbedrijf MrFix

Het spack spuiten van jouw kozijnen, deuren, trap of ander spack-spuiterwerk is geen enkel probleem voor de professionele spack-spuiteren van MrFix. Je vindt via ons snel de netste spack-spuiter van de Randstad en voor grotere klussen het beste spack-spuiterenbedrijf. MrFix regelt niet alleen een huisspack-spuiter voor binnenspack-spuiterwerk maar ook spack-spuiteren die buitenspack-spuiterwerk doen. Behalve spack-spuiteren kun je via MrFix ook moeiteloos een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman regelen. En voor wie zeker wil weten dat zijn huis brand-, kind- en inbraakveilig is bieden we de Huis-APK aan: samen met een vakman lopen wij jouw huis op al deze punten na en we controleren ook nog eens de energiezuinigheid van jouw woning!

Tarief en spoed

Wanneer je met spoed een spack-spuiter nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste spack-spuiter voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Na aanschaf van een nieuwe woning snel je huis laten spack spuiten of jouw verkochte woning netjes op laten leveren? Geen enkel probleem voor de erkende spack-spuiteren van MrFix!

 

Zoek je een goede spack-spuiter, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende spack-spuiteren een vast tarief van €60 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze spack-spuiter je spack-spuiterwerk in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een spack-spuiter regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende spack-spuiter offerte aanvragen. Voor spack-spuiterklussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een spack-spuiter offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

 

spack-spuiter werkzaamheden

Of je nu een spack-spuiter in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste spack-spuiteren in west Nederland en omstreken. Voor de grotere spack-spuiterklussen zetten we met alle plezier een spack-spuiterenbedrijf in, als je dat liever hebt. Of onze spack-spuiteren nu jouw muur spack spuiten of jouw plafond spack spuiten, ze laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.