Menu

Dakpannen leggen / vervangen? Dakwerkservice MrFix!

De dakpannen boven je hoofd houden je droog. Het is daarom erg vervelend als dakpannen zijn weggewaaid of kapot zijn gegaan door bijvoorbeeld een storm en er lekkages in het huis ontstaan. Ook kan het bij oudere huizen zijn dat de waterafstotende kracht verdwijnt en de dakpannen poreus worden. Ga niet zelf het dak op, maar laat je dakpannen leggen of vervangen door een ervaren vakman. Veiligheid staat voorop! MrFix koppelt je binnen 1 uur aan deze vakkundige dakwerker door bovenstaand formulier in te vullen.
 
MrFIx hanteert een standaardtarief van €95/u incl. btw en voorrijkosten voor de vakman. Is het een spoedklus? Lees hieronder nog even verder voor de voorwaarden. Ook vind je daar informatie over garantie, klantbeoordelingen en enkele tips.
 
 

Waarom MrFix voor dakpannen leggen

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale dakwerker
  • Kies zelf wanneer de dakdekker welkom is: 24/7
  • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn dakwerk-klus?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - dakpannen leggen vervangen

Loodgieter - Pracanalaan - Amsterdam

Lekkage - Lekkage aan buitenkraan verhelpen - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om een lekkage aan de buitenkraan te verhelpen. Als ik de handel voor de buitenkraan (die in de gangkast zit) open zet dan lekt er water (bij de rode pijl op bijgaande foto).

Loodgieter - Kerkstraat - Amsterdam

CV / Thermostaat - Fix Remeha Avanta boiler - AM

Loodgieter in Amsterdam-Centrum gezocht om de Remeha Avanta CV ketel repareren, de CV ketel gaat steeds uit en aan en we moeten op de resetknop drukken om hem een beetje te laten werken. PS: Dit is de error code. (Plumber in Central Amsterdam wanted...

Loodgieter - Haardstee - Amsterdam

CV / Thermostaat - Fix Intergas Kombi Kompakt HR22 boiler - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om de Intergas Kombi Kompakt HR22 boiler te repareren omdat die na 5 minuten automatisch uitschakelt. (Plumber in Amsterdam wanted to fix Intergas Kombi Kompakt HR22 boiler that automatically shuts down after 5 mins.)...

Loodgieter - Hopakker - Utrecht

Lekkage douche herstellen - UT

Ik zoek een loodgieter in Utrecht om lekkage van onze inloopdouche op de zolder te herstellen. De voegen tussen de vloertegels zien er wat gebarsten uit. De kit is een aantal jaren geleden vervangen.

Loodgieter - Amsterdam

Lekkage - Fix leak from pipe (elbow joint), Unclog 2 drains - AM

Loodgieter in Amsterdam-Zuid gezocht voor 2 klussen: 1. De belangrijkste is een pijp onder het aanrecht dat op de foto is afgebeeld. De elleboogvoeg past slechts losjes in de schroefring en is niet geborgd. Hij lekt daarom. 2. Ook willen we graag dat...

Loodgieter - Zuid Hollandstraat - Amsterdam

Ontstoppen - Unclog kitchen sink - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om de gootsteen te ontstoppen. (Plumber in Amsterdam wanted to unclog the kitchen sink.)

 

 

Recente beoordelingen (4.186)

Score: 3,7/5,0 sterren

Casper: "Er was wat onduidelijkheid over wat er precies moest gebeuren, en hoeveel dit zou gaan kosten. Ik merkte dat mijn klant hier wat onzeker van werd. De loodgieter kon niet precies aangeven of zijn voorgestelde oplossing daadwerkelijk zou gaan werken. Meer..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Ingeborg: "Snelle reactie op mijn klusaanvraag. Goeie communicatie over de datum. Het vervangen van de badkraan duurde niet meer dan 30 minuten, maar ik betaalde wel het uurtarief van € 85,-. Naar verhouding vond ik dat wat prijzig, maar ik ben wel blij met het r..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Ik had urgent iemand nodig dezelfde dag en Mr Fix heeft alles gedaan om iemand te vinden. Dit was een enorme gerust stelling. Mr Fix cares. Dat is niet altijd het geval als ik andere aanbieders bel: die bellen vaak niet eens terug of zeggen dat ze pas vol..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ed: " Snelle reactie, in tegenstelling tot andere loodgieters die ik heb benaderd (die reageerden helemaal niet). De afspraak werd snel en goed geregeld, en de loodgieter heeft mijn probleem met de afvoer snel en vakkundig opgelost. "

Score: 4,0/5,0 sterren

David: " Fijn dat de loodgieter zo vroeg was een zo vlot werkte. Enige negatieve puntje was dat de toevoeging van mijn huisnummer niet in het systeem leek doorgekomen te zijn. De loodgieter belde in alle vroegte de buurvrouw wakker. "

Score: 4,0/5,0 sterren

Reinier: "Goede ervaring: meteen iemand gevonden, communicatie helder. Klus zelf prima gedaan maar had met iets meer aandacht rondom alles beetje schoon houden gekund. Maar overall: prima! Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Marieke: " Klus is overlegd met Mr Fix, goed uitgevoerd door een loodgieter vakman en voor een net bedrag. Zelf wisten we niet wie we hier voor vragen moesten. Het is allemaal uitstekend gegaan. "

 

dakpannen leggen - vervangen - tarief

Dakpannen leggen - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde dakwerkers een vast uurtarief van €80 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Dakpannen leggen

 
Een van de meest populaire vormen van dakbedekking zijn dakpannen. Dit is niet verrassend. In vergelijking met andere materialen, hebben dakpannen een zeer lange levensduur. Goed gelegde dakpannen kunnen wel 100 jaar mee. Bovendien zijn ze makkelijk in onderhoud en zeer brandveilig.
 
Dakpannen bestaan in verschillende vormen en maten. Maar grofweg kun je het materiaal verdelen in twee types: betonnen of keramische dakpannen. Laat je voorlichten door je dakbedekker over de mogelijkheden. Zo kies je wel geïnformeerd de juiste dakbedekking voor jouw huis.
 

Onderhoud en werkzaamheden aan het dak

 
Een goed dak boven je huis houdt je woning droog. Lekkages en waterschade zijn funest voor de kwaliteit van je woning. Preventief onderhoud aan daken en dakgoten is dan ook geen overbodige luxe.
 
Een handige tip is om altijd enkele dakpannen als reserve te hebben. Zo kan de klus extra snel geklaard worden en hoef je niet heel internet af te zoeken naar de juiste dakpan.
 

Soepel je klus plaatsen, snel een dakwerker

Hoe helpt MrFix je aan de beste dakwerker? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een dakbedekker voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame dakbedekker. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je dakwerkersklus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef formaat, type en merk dakpan aan. Plaats er een foto van. Geef het aantal dakpannen op. Zijn de dakpannen aanwezig?
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf €500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Dakwerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren aannemer tegen een fair dakbedekkerstarief. Zet onze vakman in voor het leggen van dakpannen of het installeren van een nieuwe CV-ketel. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over dakwerker tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

dakpannen leggen - garantie

Dakpannen leggen - Spoed

De erkende dakbedekkers via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke dakwerker die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed een dakbedekker?

 
Het heeft flink geregend en het water stroomt door het plafond of het toilet stroomt over. Na een flinke storm is het dakwerk van je huis kampt beschadigt met waterschade tot gevolg. Dergelijke klussen kunnen vaak geen dag wachten.
 
MrFix zet daarom 24 uur per dag dakbedekkers in voor spoedsituaties, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende dakwerkers van MrFix!
 
Onze uiterst bekwame dakwerkers staan klaar om elke denkbare dakklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen vakkundig en snel te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste dakwerkers.
 

Een dakwerker via MrFix

 
Ieder jaar sterven er onnodig mensen aan verstikking door koolmonoxide-lekkage uit CV-ketels. Koolmonoxide is zeer giftig en bij grote hoeveelheden zelfs dodelijk. Een goed werkende cv-ketel verlaagt het risico op koolmonoxide-lekkage aanzienlijk.
 
Wij vinden jouw veiligheid topprioriteit en daarom keuren wij onze installateurs voordat ze voor MrFix op pad mogen. Zo zijn de vakmannen van MrFix je ook van dienst bij het creëren van een veilige woonomgeving voor je gezin.
 

Dakbedekker – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze dakwerkers gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is ieders droom en je zorgt er graag goed voor. Je pleegt jaarlijks onderhoud aan dakwerk en dakgoten, zet de buitenboel in de verf, opteert voor kwalitatief hoge materialen. Wij bij MrFix begrijpen dat dus wij matchen graag al je klussen aan erkende vakmannen.
 
Behalve een dakwerker of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman of aannemer.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Dakwerker gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare dakwerkers in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste dakwerker of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: