Menu

Dakgoot / regenpijp repareren? Dakwerkservice MrFix!

Vul het formuliertje hierboven in om je dakgoot of regenpijp professioneel te laten repareren. MrFix regelt MrFix 24/7 soepel en snel een dakdekker in de buurt voor je. Beschrijf onder “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” alsjeblieft precies wat er mis is: wat zie je en merk je? Is de situatie gevaarlijk en moet de vakman je regenpijp of dakgoot met spoed repareren? En maak graag duidelijk hoe de dakwerker je dak op kan. Het helpt om eerst even hieronder de recente dakklussen, Klantrecensies en tips te bekijken. Evenals de info over garantie, spoedklussen en de tarieven voor regenpijpen/dakgoten repareren.
 
Een dakdekker kan je dakgoten ook prima schoonmaken, maar als de dakgoot goed & veilig bereikbaar is (vanaf bijvoorbeeld een terras) kan een professionele schoonmaker dit goedkoper.
 
 

Dakgoot repareren: waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale dakwerker
  • Kies zelf wanneer de dakdekker welkom is: 24/7
  • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Regenpijp repareren: hoe regel ik het snel?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - dakgoot regenpijp repareren

Loodgieter - Pieter Oosterhuisstraat - Amsterdam

Lekkage - Fix leakage from pipe out of Nuon heating block - AM

Loodgieter gezocht in Amsterdam om een lekkage te repareren. De leiding die uit het verwarmingsblok van NUON komt lekt. Het gebeurde nadat de druk van het verwarmingssysteem door deze leiding was getest. (Plumber wanted in Amsterdam to fix a leakage....

Loodgieter - Groenhof - Amstelveen

Lekkage - Fix leakage from rusted pipe, Remove airlock on water outlet - AM

Loodgieter gezocht in Amstelveen om een lekkage in mijn wc-wastafel te verhelpen. Er is lekkage op een verroeste leiding. Deze pijp komt van de toiletwastafel. De pijp sluit aan op de keuken afvoer. De pijp is oud en verroest. Er is ook een luchtsluis op...

Loodgieter - Nieuwe Prinsengracht - Amsterdam

Lekkage - Find and fix leakage - AM

Loodgieter in Amsterdam-Centrum gezocht om een lekkage te vinden en te verhelpen, het probleem zit hem bij de douchecabine en het gebeurt alleen als we hem een tijdje niet gebruiken (bijvoorbeeld: direct na de vakantie). We wonen in een appartement met tw...

Loodgieter - Kakistraat - Almere

Lekkage - Wasbak en doucheput ontstoppen - HI

Ik zoek een loodgieter in Almere die een wasbak kan reparen die een lekkage heeft. Het douche putje zouden wij ook graag laten onstoppen met een pomp.

Loodgieter - Laan op Zuid - Rotterdam

Lekkage - Fix leakage - RO

Met spoed loodgieter in Rotterdam gezocht om dringend een lekkage in mijn keuken te verhelpen. Als we de kraan openzetten lekt het water uit de leidingen. (Plumber in Rotterdam wanted urgently to fix a leakage in my kitchen. When we open the tap the...

Loodgieter - Mijehof - Amsterdam

Dakwerk - Fix / Replace roof gutter - AM

Loodgieter of dakwerker gezocht in Amsterdam om mijn goot te repareren of te vervangen. De goot (kunststof, geen metaal) was gebroken en toen slecht gerepareerd dus nu lekt het als het regent. Ik moet ofwel om het goed te repareren ofwel mijn deel van de...

 

 

Recente beoordelingen (4.936)

Score: 4,3/5,0 sterren

Ingeborg: "Snelle reactie op mijn klusaanvraag. Goeie communicatie over de datum. Het vervangen van de badkraan duurde niet meer dan 30 minuten, maar ik betaalde wel het uurtarief van € 85,-. Naar verhouding vond ik dat wat prijzig, maar ik ben wel blij met het r..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Bart: "Na verschillende installatiebedrijven gebeld te hebben, leek het niet zo makkelijk om op korte termijn een loodgieter te vinden om een lekkende douche te herinstalleren. Toen vond ik de deze website, keurig binnen het uur een berichtje en twee dagen later..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Chad: "Binnen een uur een loodgieter gevonden. Zelf was ik niet bij de werkzaamheden aanwezig. De loodgieter heeft netjes een foto gedeeld en werkzaamheden en onderdelen/kosten overzicht met mij gedeeld. Dat vond ik heel transparant. Enige minpunt als je het een..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Casper: "Er was wat onduidelijkheid over wat er precies moest gebeuren, en hoeveel dit zou gaan kosten. Ik merkte dat mijn klant hier wat onzeker van werd. De loodgieter kon niet precies aangeven of zijn voorgestelde oplossing daadwerkelijk zou gaan werken. Meer..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Het team van Mr Fix doet er echt alles aan om je te helpen in een spoed situatie. Dat heb ik keer op keer gemerkt en daarom blijf ik Mr Fix gebruiken. Hun experts zijn daarbij ook betrouwbaar en goed in hun werk. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Ik had urgent iemand nodig dezelfde dag en Mr Fix heeft alles gedaan om iemand te vinden. Dit was een enorme gerust stelling. Mr Fix cares. Dat is niet altijd het geval als ik andere aanbieders bel: die bellen vaak niet eens terug of zeggen dat ze pas vol..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ed: " Snelle reactie, in tegenstelling tot andere loodgieters die ik heb benaderd (die reageerden helemaal niet). De afspraak werd snel en goed geregeld, en de loodgieter heeft mijn probleem met de afvoer snel en vakkundig opgelost. "

 

dakgoot repareren - tarief

Dakgoot repareren - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde dakwerkers een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Reparatie aan dakgoot of regenpijp

 
Een kapotte dakgoot of regenpijp betekent niet automatisch dat de complete goot of pijp vervangen moet worden. Soms hoeft slechts een bepaald gedeelte vervangen te worden of kunnen lekkages gerepareerd worden met bijvoorbeeld kit of soldeer. Als je dakgoot begint te lekken, wacht dan niet te lang met repareren. Uitstel van reparatie kan leiden tot grotere schade aan de goot of woning.
 

Lekkage opsporen

 
Een lek of gat in je dakgoot bevindt zich doorgaans in de buurt van de naden of rond opgehoopt vuil. Je kan het probleem daardoor meestal eenvoudig zelf opsporen. Dat doe je door alle randen nauwkeurig af te gaan en eventueel met een tuinslang een beetje water in de dakgoot te spuiten. Onze vakman kan dit uiteraard ook voor je doen.
 

Soepel je klus plaatsen, snel je lekkage verholpen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste dakwerker? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een dakwerker voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame dakwerker. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je dakklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: maak een foto van de de te repareren dakgoot of regenpijp. Kan de dakwerker makkelijk bij de dakgoot of regenpijp komen. Soort materiaal van de dakgoot of regenpijp.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf €500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Dakwerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair tarief. Zet onze aannemer in voor het ontstoppen van een gootsteen tot het installeren van een nieuwe CV-ketel. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

regenpijp repareren - tarief

Regenpijp repareren - Spoed

De erkende dakwerkers via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke dakwerker die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed je dakgoot of regenpijp repareren?

 
Geen elektriciteit in huis, ernstige schade aan het dakwerk gevolgd door flinke lekkage. Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten.
 
MrFix zet 24 uur per dag, met spoed dakwerkers in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende dakwerkers van MrFix!
 
Onze uiterst bekwame dakwerkers staan klaar om elke denkbare dakklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Maastricht, Groningen en Eindhoven vakkundig en snel te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste dakwerker.
 

Onderhoud en werkzaamheden aan het dak

 
Een goed dak boven je huis houdt je woning droog. Lekkages en waterschade zijn funest voor de kwaliteit van je woning. Preventief onderhoud aan daken en dakgoten is dan ook geen overbodige luxe.
 
Voor onderhoud of reparaties kun je terecht bij de dakwerkers van MrFix. Zij hebben deskundigheid van elke vorm van dakbedekking. Van zink- en koperwerk tot kunststof. Van platte daken tot klassieke pannendaken. De aannemers van MrFix zijn op de hoogte van de laatste technieken en repareren schade aan dakwerk in een handomdraai.
 

Dakwerker – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze dakwerkers gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een dakwerker of dakdekker regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Dakgoot laten repareren in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare dakwerkers in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste dakwerker of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: