Menu

Dakgoot / regenpijp repareren? Dakwerkservice MrFix!

Vul het formuliertje hierboven in om je dakgoot of regenpijp professioneel te laten repareren. MrFix regelt MrFix 24/7 soepel en snel een dakdekker in de buurt voor je. Beschrijf onder “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” alsjeblieft precies wat er mis is: wat zie je en merk je? Is de situatie gevaarlijk en moet de vakman je regenpijp of dakgoot met spoed repareren? En maak graag duidelijk hoe de dakwerker je dak op kan. Het helpt om eerst even hieronder de recente dakklussen, Klantrecensies en tips te bekijken. Evenals de info over garantie, spoedklussen en de tarieven voor regenpijpen/dakgoten repareren.
 
Een dakdekker kan je dakgoten ook prima schoonmaken, maar als de dakgoot goed & veilig bereikbaar is (vanaf bijvoorbeeld een terras) kan een professionele schoonmaker dit goedkoper.
 
 

Dakgoot repareren: waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale dakwerker
  • Kies zelf wanneer de dakdekker welkom is: 24/7
  • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Regenpijp repareren: hoe regel ik het snel?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - dakgoot regenpijp repareren

Loodgieter - Prins Bernhardlaan - Haarlem

Ontstoppen - Urgent: kitchen sink clogged - HA

Loodgieter in Haarlem gezocht om de keuken-afvoer te ontstoppen. Ik heb geprobeerd het zelf te ontstoppen, maar dat is niet gelukt. (Plumber in Haarlem wanted unclog the kitchen sink. I have tried to unclog it myself but it didn't work.)

Loodgieter - Kiekstraat - Amsterdam

CV / Thermostaat - Fix malfunctioning boiler - AM

Loodgieter gezocht in Amsterdam IJburg om mijn defecte ketel te repareren. (Plumber wanted in Amsterdam IJburg to fix my malfunctioning boiler.)

Loodgieter - Menninckstraat - 's-Gravenhage

Ontstoppen - Unclog drain pipe - DH

Loodgieter gezocht in Den Haag om onze afvoerpijp te ontstoppen (de witte op de foto). (Plumber wanted in The Hague to unclog our drain pipe (the white one in the photo ).)

Loodgieter - Nageljongenstraat - Amsterdam

Put hot water pipe in shower back (displaced ~1cm)

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om een probleem in mijn douche op te lossen. Een door de VvE ingehuurde persoon zei dat ik de waterleidingen af moest dichten / kitten, dus heb ik iemand ingehuurd om dat te doen. Maar 1 week later is de warmwaterpijp v...

Loodgieter - Hemonystraat - Amsterdam

Ontstoppen - Unclog outdoor drain - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om onze buitenafvoer te ontstoppen. Ik woon in een appartement met een souterrain, en er zijn twee afvoerputten buiten, waarvan er een nu verstopt is met ongeveer 1 cm water. Ik heb iemand nodig die het water afvoert en de...

Loodgieter - Panamakade - Amsterdam

Dakwerk - Zinken HWA (hemelwaterafvoer) verplaatsen - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om een zinken HWA (hemelwaterafvoer) te verplaatsen

 

 

Recente beoordelingen (4.175)

Score: 3,7/5,0 sterren

Casper: "Er was wat onduidelijkheid over wat er precies moest gebeuren, en hoeveel dit zou gaan kosten. Ik merkte dat mijn klant hier wat onzeker van werd. De loodgieter kon niet precies aangeven of zijn voorgestelde oplossing daadwerkelijk zou gaan werken. Meer..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Ik had urgent iemand nodig dezelfde dag en Mr Fix heeft alles gedaan om iemand te vinden. Dit was een enorme gerust stelling. Mr Fix cares. Dat is niet altijd het geval als ik andere aanbieders bel: die bellen vaak niet eens terug of zeggen dat ze pas vol..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Ingeborg: "Snelle reactie op mijn klusaanvraag. Goeie communicatie over de datum. Het vervangen van de badkraan duurde niet meer dan 30 minuten, maar ik betaalde wel het uurtarief van € 85,-. Naar verhouding vond ik dat wat prijzig, maar ik ben wel blij met het r..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ed: " Snelle reactie, in tegenstelling tot andere loodgieters die ik heb benaderd (die reageerden helemaal niet). De afspraak werd snel en goed geregeld, en de loodgieter heeft mijn probleem met de afvoer snel en vakkundig opgelost. "

Score: 4,0/5,0 sterren

David: " Fijn dat de loodgieter zo vroeg was een zo vlot werkte. Enige negatieve puntje was dat de toevoeging van mijn huisnummer niet in het systeem leek doorgekomen te zijn. De loodgieter belde in alle vroegte de buurvrouw wakker. "

Score: 4,0/5,0 sterren

Reinier: "Goede ervaring: meteen iemand gevonden, communicatie helder. Klus zelf prima gedaan maar had met iets meer aandacht rondom alles beetje schoon houden gekund. Maar overall: prima! Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Marieke: " Klus is overlegd met Mr Fix, goed uitgevoerd door een loodgieter vakman en voor een net bedrag. Zelf wisten we niet wie we hier voor vragen moesten. Het is allemaal uitstekend gegaan. "

 

dakgoot repareren - tarief

Dakgoot repareren - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde dakwerkers een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Reparatie aan dakgoot of regenpijp

 
Een kapotte dakgoot of regenpijp betekent niet automatisch dat de complete goot of pijp vervangen moet worden. Soms hoeft slechts een bepaald gedeelte vervangen te worden of kunnen lekkages gerepareerd worden met bijvoorbeeld kit of soldeer. Als je dakgoot begint te lekken, wacht dan niet te lang met repareren. Uitstel van reparatie kan leiden tot grotere schade aan de goot of woning.
 

Lekkage opsporen

 
Een lek of gat in je dakgoot bevindt zich doorgaans in de buurt van de naden of rond opgehoopt vuil. Je kan het probleem daardoor meestal eenvoudig zelf opsporen. Dat doe je door alle randen nauwkeurig af te gaan en eventueel met een tuinslang een beetje water in de dakgoot te spuiten. Onze vakman kan dit uiteraard ook voor je doen.
 

Soepel je klus plaatsen, snel je lekkage verholpen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste dakwerker? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een dakwerker voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame dakwerker. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je dakklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: maak een foto van de de te repareren dakgoot of regenpijp. Kan de dakwerker makkelijk bij de dakgoot of regenpijp komen. Soort materiaal van de dakgoot of regenpijp.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf €500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Dakwerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair tarief. Zet onze aannemer in voor het ontstoppen van een gootsteen tot het installeren van een nieuwe CV-ketel. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

regenpijp repareren - tarief

Regenpijp repareren - Spoed

De erkende dakwerkers via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke dakwerker die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed je dakgoot of regenpijp repareren?

 
Geen elektriciteit in huis, ernstige schade aan het dakwerk gevolgd door flinke lekkage. Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten.
 
MrFix zet 24 uur per dag, met spoed dakwerkers in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende dakwerkers van MrFix!
 
Onze uiterst bekwame dakwerkers staan klaar om elke denkbare dakklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Maastricht, Groningen en Eindhoven vakkundig en snel te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste dakwerker.
 

Onderhoud en werkzaamheden aan het dak

 
Een goed dak boven je huis houdt je woning droog. Lekkages en waterschade zijn funest voor de kwaliteit van je woning. Preventief onderhoud aan daken en dakgoten is dan ook geen overbodige luxe.
 
Voor onderhoud of reparaties kun je terecht bij de dakwerkers van MrFix. Zij hebben deskundigheid van elke vorm van dakbedekking. Van zink- en koperwerk tot kunststof. Van platte daken tot klassieke pannendaken. De aannemers van MrFix zijn op de hoogte van de laatste technieken en repareren schade aan dakwerk in een handomdraai.
 

Dakwerker – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze dakwerkers gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een dakwerker of dakdekker regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Dakgoot laten repareren in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare dakwerkers in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste dakwerker of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: