Menu

Ervaren computer expert in Amsterdam

Computerreparateur spoed- Computer expert urgent

Kosten computerexpert Amsterdam

MrFix wil alleen maar tevreden klanten. Dat betekent: ervaren en deskundige experts en eerlijke, heldere tariefafspraken. Geen gedoe over wat wel en niet in het tarief zit. Met de door ons geselecteerde computer experts in Amsterdam hebben we een vast uurtarief van €80 afgesproken. Dat tarief is inclusief voorrijkosten en btw. En onze computer expert voert de opdracht in één keer goed uit: dat bespaart niet alleen geld maar ook tijd en gedoe.

Regel een betrouwbare MrFix computer expert met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Computerreparateur tarief - Computer expert rate

Met spoed computer expert

Je wordt ’s ochtend wakker en besluit toch nog een keer je presentatie van die middag door te lopen. De nachtmerrie wordt werkelijkheid en de paniek slaat toe. Nergens voor nodig, want onze computerhulp aan huis kan dezelfde dag nog bij je langs komen om jouw probleem op te lossen.

Voor spoedklussen hanteren we een toeslag van 50%. Die toeslag geldt voor klussen die worden uitgevoerd met spoed (binnen 24 uur), klussen na 18u en klussen in het weekend. De toeslag is echter niet cumulatief, dus wanneer je met spoed een computer expert in de Randstad zoekt die na 18u in het weekend aan de slag gaat is de toeslag geen 150% maar 50%.

Blijf op de hoogte: