Menu

Vind binnen 3 uur een pleisterwerk specialist of stukadoor die je klus in 1 x goed doet

Recente klussen - Stucwerk

Schilder - Amstelveenseweg - Amsterdam

Hele buitengevel van pand schilderen

Schilder - Grevelingenstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Repaint interior of ground floor apartment

MrFix, we have bought a apartment in Amsterdam and we need to get the interior repainted as soon as possible. We would like quotes for 2 different ways of painting:1. Repaint with matt paint all the gloss woodwork: x3 windows x2 double doors x5 interna

Schilder - Huigenbos - Amsterdam

Behanger - Behangen van gang en slaapkamer met rauhfaserbehang

"Gang en een slaapkamer met rauhfaserbehang behangen."

Schilder - Oudeschans - Amsterdam

Behanger - Fotobehang opnieuw aanbrengen

"Aanbrengen fotobehang mislukt, moet opnieuw, gedeelte foto aanwezig, weet niet of het past" Fixer Question/remark: Is de muur wel egaal? Wat is de bedoeling dat ik het stuk fotobehang aansluit op het oude geplakte (mislukte) stuk fotobehang?

Schilder - Oostenburgervoorstraat - Amsterdam

Binnenschilder - ~15 m2 badkamer + wc voorstrijken en schilderen

Voorstrijken en schilderen (GEEN pleisterwerk) van badkamer + kleine wc: totale oppervlakte ~ 15 m2

Schilder - Gustav Mahlerlaan - Amsterdam

Binnenschilder - Nieuwbouwappartement van 80-90 m2 schilderen

Schilderen van muren en plafond in nieuwbouw appartement van 80-90 m2: woonkamer+keuken, twee slaapkamers, de hal en wc. Alles in het wit. Ook opvulling van enkele kleine gaatjes rond de verlichting. Materiaal in overleg aan te schaffen.

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 5,0/5,0 sterren

Joris: "Alles goed verlopen"

Score: 5,0/5,0 sterren

You-Mi: "Welbespraakt, beleefde communicatie aan de telefoon. Vakman was gefocust op zijn taak en niet onbeleefd of overdreven gezellig. Goede ervaring"

Score: 4,0/5,0 sterren

Giulia: "The electrician was really good, and fixed the problem perfectly!"

Score: 4,3/5,0 sterren

Mariske: "Prima!"

Score: 4,3/5,0 sterren

Sanne: "Hi, Bob is een topper! Denk erg mee, was op tijd en is een prettig persoon om mee te werken"

Score: 5,0/5,0 sterren

Davide: "Really quick and great service. The quality of the work is also very good."

Score: 4,5/5,0 sterren

Alex: "Richard is top"

Score: 5,0/5,0 sterren

Felix: "Andreas was professioneel en ervaren, en vooral heel snel!"

Score: 3,8/5,0 sterren

Flora: "binnen een minuut was mijn probleem verholpen! Er werd een paar maal op een knop gedrukt,terwijl ik dat maar een keer had gedaan! Zo eenvoudig ......."

De beste pleisterwerk specialist of stukadoor via Klusbedrijf MrFix

We hebben met de door ons geselecteerde pleisterwerk specialisten en stukadoors een vast uurtarief van €60 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien doen onze erkende pleisterwerk specialist of stukadoors je verfklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare pleisterwerk specialist of stukadoor met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

 

Het pleisterwerk specialist of stukadoorsbedrijf met een ongekende service

Zelf je huis pleisteren of stucen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog met je kwast en roller in de weer gaan als je ook professionele pleisterwerk specialist of stukadoors tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een pleisterwerk specialist of stukadoor gezocht, of voor de grote klussen een pleisterwerk specialist of stukadoorsbedrijf dat pleisterwerk specialist of stukadoorwerk sneller kan doen!

pleisterwerk specialist of stukadoorwerken in en rondom huis

Natuurlijk zijn er kleine pleisterwerk specialist of stukadoorsklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je pleisterwerk specialist of stukadoorsspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het pleisteren of stucen van een grote oppervlakte? Of het nu gaat om het witten van muren of het netjes afwerken van kozijnen, onze pleisterwerk specialist of stukadoors leveren uitstekend pleisterwerk specialist of stukadoorwerk. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de pleisterwerk specialist of stukadoors jouw klus in één keer goed doen.

De netste pleisterwerk specialist of stukadoor via klusbedrijf MrFix

Het pleisteren of stucen van jouw kozijnen, deuren, trap of ander pleisterwerk specialist of stukadoorwerk is geen enkel probleem voor de professionele pleisterwerk specialist of stukadoors van MrFix. Je vindt via ons snel de netste pleisterwerk specialist of stukadoor van de Randstad en voor grotere klussen het beste pleisterwerk specialist of stukadoorsbedrijf. MrFix regelt niet alleen een huispleisterwerk specialist of stukadoor voor binnenpleisterwerk specialist of stukadoorwerk maar ook pleisterwerk specialist of stukadoors die buitenpleisterwerk specialist of stukadoorwerk doen. Behalve pleisterwerk specialist of stukadoors kun je via MrFix ook moeiteloos een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman regelen. En voor wie zeker wil weten dat zijn huis brand-, kind- en inbraakveilig is bieden we de Huis-APK aan: samen met een vakman lopen wij jouw huis op al deze punten na en we controleren ook nog eens de energiezuinigheid van jouw woning!

Tarief en spoed

Wanneer je met spoed een pleisterwerk specialist of stukadoor nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste pleisterwerk specialist of stukadoor voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Na aanschaf van een nieuwe woning snel je huis laten pleisteren of stucen of jouw verkochte woning netjes op laten leveren? Geen enkel probleem voor de erkende pleisterwerk specialist of stukadoors van MrFix!

 

Zoek je een goede pleisterwerk specialist of stukadoor, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende pleisterwerk specialisten en stukadoors een vast tarief van €60 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze pleisterwerk specialist of stukadoor je pleisterwerk specialist of stukadoorwerk in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een pleisterwerk specialist of stukadoor regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende pleisterwerk specialist of stukadoor offerte aanvragen. Voor pleisterwerk specialist of stukadoorklussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een pleisterwerk specialist of stukadoor offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

 

pleisterwerk specialist of stukadoor werkzaamheden

Of je nu een pleisterwerk specialist of stukadoor in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste pleisterwerk specialist of stukadoors in west Nederland en omstreken. Voor de grotere pleisterwerk specialist of stukadoorklussen zetten we met alle plezier een pleisterwerk specialist of stukadoorsbedrijf in, als je dat liever hebt. Of onze pleisterwerk specialist of stukadoors nu jouw muur pleisteren of stucen of jouw plafond pleisteren of stucen, ze laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

Blijf op de hoogte: