Menu

Elektra goed en snel aan laten sluiten

Elektricien spoed - Electrician urgent

Kosten elektricien

Met spoed een elektricien

We hebben met de door ons geselecteerde elektriciens in een vast uurtarief van €70 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doen onze erkende elektriciens je elektriciteitsklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare elektricien met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag een elektricien klaarstaan om jou uit de brand te helpen. Heb je met spoed een elektricien nodig, dan regelt MrFix dat moeiteloos voor je. Voor spoedklussen rekent de elektricien een toeslag van 50%. Deze toeslag geldt ook voor klussen in het weekend of in de avonduren (na 19u). De toeslagen zijn echter niet cumulatief: wanneer je met spoed een elektricien aanvraagt voor een klus na 19u in het weekend is de toeslag geen 150% maar 50%. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Recente klussen - Elektra aansluiten

Elektricien - Spelderholt - Amsterdam

Elektra aansluiten - Want to connect wall socket to a ceiling lamp

"Need to hide electric cable in a wall (before cocrete is added to form the wall)."

Elektricien - Sanne Sanneshof - Amsterdam

Elektra aansluiten - Install 10 ceiling lamps on concrete ceiling

"Install 10 ceiling lamps (different types, see photos) on concrete ceiling in apartment. I did not manage to drill holes with own hammer drill (see photo). Ceiling is ~2.5m high, so ladder is needed: I (181 cm) have 2-step ladder but think 3-step l

Elektricien - Oudezijds Voorburgwal - Amsterdam

Elektra aansluiten - Fluorescerende lamp aansluiten

Geachte MrFix, ik zoek een elektricien in Amsterdam-Centrum want ik heb een probleem met de verlichting. Een oude fluorescerende lamp is stuk: hij werkt niet meer en heb een nieuwe besteld. Ik wil deze graag laten aansluiten in de badkamer.Vriendelijke

Elektricien - Lutmastraat - Amsterdam

Elektra aansluiten - 3 spots in douche vervangen

Ik zoek een elektricien in Amsterdam-De Pijp om 3 spots in de douche te vervangen.

Elektricien - Naritaweg - Amsterdam

Elektra aansluiten - Install 4 ceiling lights and 1 wall light

I need an electrician in Amsterdam-Bos en Lommer to install 4 ceiling lights and 1 wall light. The wires are already installed so it is just the lights themselves.

Elektricien - Gustav Mahlerlaan - Amsterdam

Elektra aansluiten - Install 5-6 ceiling lamps

Install 5-6 ceiling lamps

Blijf op de hoogte: