Menu

Buitenschilder gezocht voor decoratief werk? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale buitenschilder
 • Kies zelf wanneer de schilder welkom is: 24/7
 • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - Buitenschilderwerk

Schilder - J.H. Leopoldhof - Weesp

Paintwork, Demolish wall, Renew bathroom

Dear MrFix, I need a painter in Weesp for Paintwork, Demolishing a wall and renewing a bathroom.Expert Question/remark: Please provide details in order to estimate correctly. Thank you and regards Arthur

Schilder - Amsterdam

Paint ~65m2 walls and ceiling of attic

I need a painter in Amsterdam to paint the walls and ceiling of an attic with sloping walls and to paint the wall leading into attic. All surfaces to be painted in RAL 9010, ~ 65 m2 total. Estimate in advance please, no inspection visit.

Schilder - Parnassusweg - Amsterdam

Paint walls of 50m2 apartment

MrFix, I need a painter in Amsterdam to paint the walls in a 50 m2 apartment.

Schilder - Osdorper Ban - Amsterdam

Plamuren / glad maken muur + schilderen 80m2

Heeft zelf behang verwijderd, onderlaag beschadigd (2 plekken 30x40 cm.)Muren schilderen 80m2 afh. v. prijsindicatie vooraf

Schilder - Margaretha van Hennebergweg - Den Haag

Stukadoor - Gat in muur dicht stucen en dan muur + plafond afsmeren

Stucwerk: gat van ~2m2 in muur en plafond dicht maken en dan de stukjes muur en plafond afsmeren zodat ze behangen en geschilderd kunnnen worden. Er heeft een oude inbouwkast gestaan die is weggehaald.

Schilder - Gerard Doustraat - Amsterdam

Binnenschilder - Repaint apartment 2 floors

"Two-floor apartment needs to be repainted in white. Currently it is also white but basic paint and the walls have a few grey/black marks.wonen-100 m2, inhoud-250 m3. We moved in into this fully renovated apartment four years ago. It is in gener

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,3/5,0 sterren

Thomas: "Quick, easy and with little fuss Mo took care of the lock. Would highly recommend."

Score: 4,0/5,0 sterren

Ricardo: "Gewoon goed. Tevreden"

Score: 3,7/5,0 sterren

Liselotte: "Persoonlijk en goede, betrouwbare en aardige schilder"

Score: 4,7/5,0 sterren

Robbie: "Pien and the MrFix team came in and helped us with our kitchen installation regarding electrics. The technician we worked with was excellent and sorted everything we wanted with minimal fuss and in a quick time. We will go back again."

Score: 4,2/5,0 sterren

Theo: "Found Mr Fix on web site and first time to contact Mr Fix I had two problems 1 with electrical and the 2 was with plumbing,Mr Fix Cyrille the electrician was on time nice polite person and explained about what the problem might be that I had in the kit..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Lidwina: "Richard was heel aardig, gaf goede info voor en tijdens de klus, dus helemaal goed!!!"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "UItstekende service, supersnel. Eigenlijk geen zwakke punten."

Score: 3,7/5,0 sterren

Debbie: "AS: Goede vakman. Verstond zijn vak"

Score: 5,0/5,0 sterren

Niki: "Another great experience with MrFix, quick, easy and fair upfront pricing. Wish I'd found them earlier!"

Schilder tarief - Painter rate

Decoratief buitenschilderwerk - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor de door ons geselecteerde schilders geldt een vast uurtarief van €50, inclusief voorrijkosten en btw.
 
Het schilderen van woningen ouder dan 2 jaar valt sinds 2009 onder het 6% BTW-tarief. Dit geldt ook voor behang- en stucadoorwerk.
 
Voor klussen die meer dan een dag schilderwerk vergen raden we je aan om een offerte met vaste prijs te vragen: dat biedt maximale zekerheid vooraf. Als je voldoende informatie verschaft (o.a. via de WhatsApp-groep die we voor jullie aanmaken) kan dat zónder opnamebezoek: dat bespaart jou en de schilder tijd en geld. Bovendien ziet de schilder jou enkele jaren niet meer terug maar werkt hij volgende week weer met MrFix, dus doet hij éxtra zijn best!
 

Decoratief buitenschilderwerk tegen een fair tarief

Decoratief buitenschilderwerk biedt vele mogelijkheden. Het wordt regelmatig gebruikt bij restauratie van oude panden en bijzondere muurschilderingen. Door decoratief schilderwerk kun je eenvoudig verschillende materialen nabootsen. Bijvoorbeeld een marmerlook, of een houtimitatie. Ook kan de buitenschilder met sierletters je voordeur beschilderen. Een goed idee voor decoratie, maar zie je op tegen de uitvoering? De schilders van MrFix staan voor je klaar, tegen een redelijk tarief.
 

Soepel je schilderklus plaatsen

Hoe helpt MrFix je aan de beste schilder? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een schilder of schildersbedrijf voor je klaar staan. Je plaatst je klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele schilder. Je kunt via dit formulier ook een offerte vooraf vragen.
 

Tips voor het plaatsen van je schilderklus:

 • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. Vermeld type verf en eventuele overige benodigdheden.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 
Klusservice MrFix voorziet makkelijk, direct en zeker in oplossingen voor alle denkbare schilderklussen in en om huis, kantoor of restaurant. Van prachtige wanddecoraties schilderen tot een volledig pand stucen of gevels in de verf zetten. Wij helpen je aan een professionele, betrouwbare schilder, stukadoor of behanger in de buurt.
 
Klusservice MrFix haalt de angel uit verbouwings- en klusperikelen. Dat doen we snel, soepel en tegen redelijke tarieven.
 
Zie voor verdere vragen over schilder tarieven onder “Wat kost dat?” op Help / FAQ of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

Schilder garantie - Painter guarantee

Decoratief buitenschilderwerk - Garantie

De erkende buitenschilders via MrFix doen je decoratieklus in één keer goed. Elke schilder, stukadoor en behanger die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Buitenschilder – driedubbele garantie

Heb je wel eens vaker een schilder gezocht en ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: Garantie door de schilder, aansprakelijkheidsverzekering en coulance.

 • Garantie: In nagenoeg alle gevallen biedt de schilder zelf garantie en wordt het probleem direct opgelost.
 • Verzekering: Daarnaast verlangt MrFix van elke vakman een eigen aansprakelijkheidsverzekering om eventuele schade te dekken die de vakman in de loop van de klus aan de Klant toe zou kunnen brengen.
 • Coulance: En mocht er zich een geschil voordoen waarbij de schilder en zijn verzekering geen oplossing kunnen bieden, dan zal MrFix er alles aan doen om tot een voor Klant en schilder bevredigende oplossing te komen.

Klusservice MrFix heeft jouw tevredenheid hoog in het vaandel staan!
 

Onderhoud aan decoratief buitenschilderwerk

Decoratief buitenschilderwerk is een prachtig gezicht, maar vraagt wel om regelmatig onderhoud, circa eens in de vijf jaar. Zo blijf je het langst genieten van de prachtige decoraties om je huis. Wanneer je op tijd klein onderhoud pleegt aan het schilderwerk buiten, bespaar je op lange termijn hogere kosten.
 

Met spoed een schilder?

Wordt je huis binnenkort opgeleverd, of wil je je keuken zorgeloos geschilderd hebben tijdens een weekendje weg? MrFix zet ook met spoed schilders in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. En wil je dat de schilders of de verflucht je Klanten en medewerkers niet storen? Vraag dan om onze nachtschilder, die werkt wanneer je pand leeg is!
 
Onze professionele schilders staan klaar om elke denkbare schilderklus in Amsterdam, Den Haag en de rest van de Randstad snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 3 uur aan de juiste schilder. Met name bij schilder spoed klussen is een heldere, gedetailleerde omschrijving van belang. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Ook klussen voor een andere vakman?

Behalve een schilder, behanger of stukadoor regelt MrFix ook moeiteloos een professionele KlusjesmanElektricien, Loodgieter of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Schilder gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare schilders en schildersbedrijven in AmsterdamDen Haag en elders in de Randstad. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste schilder of andere vakman in jouw regio gekoppeld.