Menu

Vind binnen 3 uur een decoratief buitenschilder die je klus in 1 x goed doet

Recent jobs - Buitenschilderwerk

Schilder - Archimedesplantsoen - Amsterdam

Beschadigingen schilderwerk aan raam begane grond voorgevel herstellen.

"Bij mijn verhuizing is het schilderwerk aan mijn voorgevel raam een beetje beschadigd. Ik zou dit graag willen laten repareren voor de winter.Het schilderwerk is in principe nog in goede staat, maar dus beschadigd op plekken."

Schilder - Oostenburgervoorstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Schilderen muren

"De muren zijn reeds geschilderd eind 2016. Er zijn echter aantal krassen in gekomen. Het gaat om een groot aantal krassen in woon-, slaap- en badkamer.Plamuren, voorstrijken etc. is niet nodig.De benodigde muurverf hebben wij zelf voorhanden.

Schilder - Van Diemenstraat - Amsterdam

47 square meter apartment in Amsterdam, I want all

47 square meter apartment in Amsterdam, I want all walls painted white (7 walls). Please advise price,

Schilder - Krasseurstraat - Amsterdam

Behangen - ~40 m2 behangen met vliesbehang

~40 m2 behangen met vliesbehang: 1 slaapkamer, 1 overloop en 1 wand langs de trapTot 2,5m hoogte: geen steiger nodig maar opstapje.Graag behang, lijm etc. leveren

Schilder - Duivendrecht

Small pain damage

"I would like to ask you if it’s possible for you to make a total estimate on how much it would cost to fix a small pain damage on a bottom of a door/window. Considering that you may need to paint all that surface with approx. 1.50 meters width.P

Schilder - van Baerlestraat - Amsterdam

Gevel voor + muur in winkel roze schilderen

1) Gevel ~8m breed x 5m hoog (dus steiger): deels van hout en deels metaal (raamlijst).MAAR HELFT SCHILDEREN!2) muur ~7m breed x 5m hoog (dus steiger of ladder) NEE, MINDER! Klant wil graag prijsindicatie incl. en excl. verf (kleurcodes nog niet besl

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,3/5,0 sterren

Thom: "Xander is een relaxte gast die duidelijk verstand van zaken heeft, en goed meedenkt, met wat praktisch en ook esthetisch is."

Score: 5,0/5,0 sterren

Joppe: "Goed"

Score: 4,0/5,0 sterren

Sonja: "vlot, correct, vriendelijk en niet duur."

Score: 4,8/5,0 sterren

Jamin: "Zeer snel te plekke en goed opgepakt met mijn Engels sprekende huurder."

Score: 4,3/5,0 sterren

Isabelle: "Ervaren vakman. Denkt mee om oplossingen te vinden."

Score: 4,7/5,0 sterren

Holly: "Excellent"

Score: 4,3/5,0 sterren

Judith: "snel en netjes gewerkt"

Score: 4,7/5,0 sterren

Matteo: "Very professional, the handyman and the electrician were flexible and very helpful! They were punctual on the day we agreed and have done a great job by fixing the door of my building!"

Score: 4,2/5,0 sterren

Joseph: "Heel goed"

Local painter needed?

Vind binnen 3 uur een decoratief buitenschilder die je klus in 1 x goed doet

We hebben met de door ons geselecteerde buitenschilders een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien doen onze erkende buitenschilders je verfklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare buitenschilder met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

 

Het buitenschildersbedrijf met een ongekende service

Zelf je huis verfen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog met je kwast en roller in de weer gaan als je ook professionele buitenschilders tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een buitenschilder gezocht, of voor de grote klussen een buitenschildersbedrijf dat buitenschilderwerk sneller kan doen!

buitenschilderwerken in en rondom huis

Natuurlijk zijn er kleine buitenschildersklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je buitenschildersspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het verfen van een grote oppervlakte? Of het nu gaat om het witten van muren of het netjes afwerken van kozijnen, onze buitenschilders leveren uitstekend buitenschilderwerk. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de buitenschilders jouw klus in één keer goed doen.

De netste buitenschilder via klusbedrijf MrFix

Het verfen van jouw kozijnen, deuren, trap of ander buitenschilderwerk is geen enkel probleem voor de professionele buitenschilders van MrFix. Je vindt via ons snel de netste buitenschilder van de Randstad en voor grotere klussen het beste buitenschildersbedrijf. MrFix regelt niet alleen een huisbuitenschilder voor binnenbuitenschilderwerk maar ook buitenschilders die buitenbuitenschilderwerk doen. Behalve buitenschilders kun je via MrFix ook moeiteloos een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman regelen. En voor wie zeker wil weten dat zijn huis brand-, kind- en inbraakveilig is bieden we de Huis-APK aan: samen met een vakman lopen wij jouw huis op al deze punten na en we controleren ook nog eens de energiezuinigheid van jouw woning!

In urgent need of a painter?

Tarief en spoed

Wanneer je met spoed een buitenschilder nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste buitenschilder voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Na aanschaf van een nieuwe woning snel je huis laten verfen of jouw verkochte woning netjes op laten leveren? Geen enkel probleem voor de erkende buitenschilders van MrFix!

 

Zoek je een goede buitenschilder, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende buitenschilders een vast tarief van €50 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze buitenschilder je buitenschilderwerk in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een buitenschilder regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende buitenschilder offerte aanvragen. Voor buitenschilderklussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een buitenschilder offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

 

buitenschilder werkzaamheden

Of je nu een buitenschilder in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste buitenschilders in west Nederland en omstreken. Voor de grotere buitenschilderklussen zetten we met alle plezier een buitenschildersbedrijf in, als je dat liever hebt. Of onze buitenschilders nu jouw muur verfen of jouw plafond verfen, ze laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

Blijf op de hoogte: