Menu

Vakman voor soldeerwerk gezocht? Klusservice MrFix!

Niet al het werk hoeft altijd gelast te worden. Denk aan led strips, daknaden, waterleidingen, muziekinstrument of elektrische bedradingen. Het kan allemaal aan elkaar gehecht worden door soldeerwerk. MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een ervaren vakman die vooraf geselecteerd is. Door bovenstaand formulier in te vullen gaan we voor je aan de slag.
 
Nog geïnteresseerd in onze Klantbeoordelingen, garantie informatie en spoedklussen? Lees dan hieronder verder.
 
 

Soldeerwerk: Waarom MrFix?

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale specialist in soldeerwerk
 • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
 • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn soldeerklus?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard
 •  

 

Recente klussen - soldeerwerk

Elektricien - Andantestraat - Almere

Elektrisch apparaat aansluiten - Wall mount an 75 inch TV - HI

Ik zoek een elektricien in Almere voor het monteren van een nieuwe 75 inch tv aan de muur in de woonkamer. Moet het volgens de normen opmeten, boren en monteren.  (I need a Electrician in Almere to wall mount a new 75 inch TV in the living room. Nee...

Elektricien - Loenermark - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Hang 2 Philips Hue Fair ceiling lights, Remove existing lights - AM

Elektricien in Amsterdam gezocht om 2 nieuwe plafondlampen te installeren (Hue Fair en Hue Fair hanglamp), in plaats van de bestaande lampen en het aansluiten van de smart lights is niet nodig. Ik wil dat deze werkt als een gewone lamp, ook de bestaande l...

Elektricien - Stadswiede - Roermond

Elektra repareren - Fix power sockets (OT-14638) - LI

Electrician in Roermond wanted urgently to repair power sockets in our Lagerfeld store.

Elektricien - Paramariboplein - Amsterdam

Elektra installeren - Install 2 simple light fixtures, Centre 1 above dining table - AM

Electrician in Amsterdam wanted to install two simple lamps in two separate bedrooms. The third is to replace an existing spot and centralise it above the dining table (see photo).

Elektricien - Theodorus Majofskistraat - Amsterdam

Elektra aanleggen (kabels) - Fix 2 power sockets - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om de kabel en de aansluiting van een stopcontact te bevestigen en weer een andere stekker beneden aan te sluiten. (I need an electrcian in Amsterdam fix the cable and connection from a power socket and to reattac...

Elektricien - Maria Austriastraat - Amsterdam

Elektra repareren - Fix faulty power outlet - AM

I need an electrician in Amsterdam to restore power to the wall outlet for our cooking table. The outlet stopped working after using a faulty device: we would like to have the wall outlet fixed. Image :

 

 

Recente beoordelingen (2.506)

Score: 4,7/5,0 sterren

Esther: "Ik heb de klus met mr Fix als prettig ervaren ..vakkundige elektricien Mike was vriendelijk hulpvaardig en meedenkend in oplossing,communicatie met Mr Fix duidelijk en klantvriendelijk zeker een aanrader! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Wijke: "Klus was op heel korte termijn adequaat geregeld. Twee klachten achteraf netjes en snel afgehandeld. Tevreden met het resultaat. Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Willemijn: "perfecte communicatie via whapp snelle afspraak ,aardige vakman,uitstekende samenwerking, heel erg tevreden. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Daan: "Monteur was aardig bekwaam en snel, mr fix was mega to the point en oplossingsgericht Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 3,7/5,0 sterren

Natasja: "Helemaal prima! En snel. Wel duur. Maar goed het is gefixt Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,0/5,0 sterren

Peter: "Goed werk, goede vakman, gebruikte spullen wel duurder dan online Vakmanschap, Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Briehan: "Super easy to set up + Badri was great! Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,0/5,0 sterren

Anagh: "Very quick response and timely fix Snelle service, Heldere communicatie"

 

soldeerwerk - tarief

Soldeerwerk- tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze soldeerwerk specialisten geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Onze erkende soldeerwerk specialisten staan voor vakmanschap en kwaliteit. Je soldeerklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd.
 

Soldeertechnieken

 
Voor elektrische bedrading, waterleidingen en hobby is zacht solderen de aangewezen techniek. Bij zacht solderen wordt het soldeersel – voornamelijk bestaande uit tin – verhit tot maximaal 450 graden. Het gereedschap voor zacht solderen is een soldeerbout of een soldeerpistool.
Hard solderen is bestemd voor verbindingen die zwaar belast worden, zoals machine- of voertuigonderdelen. Om de hiervoor benodigde temperatuur te bereiken (tot 700 graden) is een gasbrander nodig.
 

Soepel je soldeerklus plaatsen

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een soldeerder voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je soldeerklus:

 • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef duidelijk aan welk materiaal er gesoldeerd moet worden. Maak een foto van het te solderen object.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Soldeerwerk in en rondom huis

 
Natuurlijk zijn er kleine soldeerklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je soldeerspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het solderen van moeilijke componenten? MrFix vindt de juiste vakman voor jou. Voor de grote en de kleine klussen. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat we jouw soldeerwerk in één keer goed doen.
 
Soldeerverbindingen horen van hoge kwaliteit te zijn om duurzaamheid en veiligheid te garanderen. Mr. Fix zorgt ervoor dat jouw klus door een vakkundig specialist wordt opgepakt, tegen een eerlijk tarief.
 
Zie voor verdere vragen over soldeer tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

soldeerwerk - garantie

Soldeerwerk met spoed

Voor soldeerklussen met spoed kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste aannemer. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Soms kan soldeerwerk simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, vakmannen voor je klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de specialisten van MrFix!
 
Onze professionals staan klaar om elke denkbare soldeerklus in heel Nederland snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u) bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Wanneer gebruik je een soldeerverbinding?

 
Solderen is een verbindingstechniek om metalen onderdelen met elkaar te verbinden door middel van een materiaal, met een lager smeltpunt dan de te verbinden delen. De soldeertechniek wordt veel gebruikt bij het verbinden van (koperen) leidingen en bij allerlei elektrische toepassingen.
 

Soldeerwerk- Garantie en toeslag

 
De werkzaamheden van onze professionele soldeerders zijn gedekt door driedubbele garantie: garantie door de specialist, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een soldeerder of installateur regelt MrFix ook met plezier een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Soldeerwerk regelen in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare soldeerders en soldeerbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht Eindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste soldeerder of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: