Menu

Glaszetter gezocht in Utrecht? Klusservice MrFix!

Heb je een glaszetter in Utrecht nodig? Vul het formulier hierboven in: dan nodigt ons systeem 24/7 volautomatisch glaszetters in Utrecht uit. Als je verder naar onder scrollt, kun je meer lezen over recente glaszetklussen, Klantbeoordelingen en informatie over tarieven, garantie en spoedklussen.
 
Onze glaszetters in Utrecht staan klaar voor verschillende klussen, waaronder:

 
 

Waarom je glaszetter in Utrecht via MrFix?

  • MrFix werkt met de beste glaszetter in Utrecht
  • Je geeft zelf aan wanneer de glaszetter kan komen: 24/7
  • Tarief is €75/u incl. btw (geen voorrijkosten), of eerst offerte

Hoe bestel ik een glaszetter in Utrecht?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix zegt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal na afloop via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - utrecht

Klusjesman - Nieuwe Achtergracht - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Urgent! Assemble bed is 160x200 cm IKEA bed - AM

Ik zoek met spoed een klusjesman in Amsterdam om een IKEA bed in elkaar te zetten het bed is 160x200cm. (I urgently need a handyman in Amsterdam to assemble a IKEA bed, bed is 160x200 cm.)

Klusjesman - Wijsmullerstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Assemble squat rack - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om een squatrek in elkaar te zetten. Het is een metalen rek (zie foto en handleiding in bijlage). De handleiding ziet er vrij simpel uit en sommige andere vergelijkbare racks waren in een uurtje in elkaar gezet, maar i...

Klusjesman - Overtoom - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix 1 or 2 wooden slats on roof terrace (sinks in) - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om 1/2 houten latten goed te bevestigen op het dakterras. De latten zakken deels door als je erop staat. Het probleem is dat het houten paneel dat eronder zit om de lat te ondersteunen in dat gebied niet goed geplaatst is....

Klusjesman - Périgordlaan - Eindhoven

Glaszetter - 6 enkelglas ruiten vervangen voor dubbelglas - EI

Ik zoek een Klusjesman in Eindhoven om In voordeur en wc raampje enkel glas (wolkjes) vervangen door dubbel glas kleur melk/mat. Maten glas deur 90 x 75 cm en 45 x 75 cm. Wc raam 22 x 63 cm. eerste verdieping 3 x enkelglas vervangen voor dubbelglas. 2 z...

Klusjesman - Hazenstraat - Amsterdam

Ophangen - Hang 78x196cm IKEA mirror - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam-Jordaan om 1x zwarte Ikea-spiegel (78 x 196cm) aan nieuwe muur te hangen - schroeven meegeleverd, maar elektronische boormachine is vereist.   (I need a handyman in Amsterdam-Jordaan to hang 1x black Ikea mirror (7...

Klusjesman - Frans Van Mierisstraat - Amsterdam

Remove furniture, Build IKEA wardrobe - AM

Handyman in Amsterdam wanted to collect some items of furniture from the top floor of our apartment/roof and take them away for waste collection: 2 chests of drawers, a desk and a part of a desk. A van will will be necessary. We also have an IKEA wardrobe...

 

 

Recente beoordelingen (2.494)

Score: 5,0/5,0 sterren

Rosa: "Onze ervaring met MrFix was helemaal Top! Er was een duidelijke communicatie vooraf en de klus zelf is ook prima gedaan door een goede klusser die onze rolgordijnen mooi heeft opgehangen. Wij zijn tevreden Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Kiki: "Heel fijn en snel! Alleen omdat hij de volgende dag al zou komen was het even onduidelijk of het enkel een voorstel was of dat het direct al definitief was. Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Marijke: "Snel kwamen 2 hard werkende mensen die binnen 2 uur de klus geklaard hebben. Goede communicatie via whatsapp. Aanrader Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 3,7/5,0 sterren

Annelies: "Keurige heer maar heeft 3 kasten in elkaar gezet en helaas geen 6 wilde de volgende dag terugkomen, maar dat is een beetje prijzig Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 4,0/5,0 sterren

Daphne: "Handig en snelle communicatie via de app. Hele behulpzame en vriendelijke vakman die goed met ons mee dacht. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Don: "Een klus waar ik zelf al lang tegen aan hikte, werd snel en vakkundig uitgevoerd. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Alexander: "Zeer goede ervaring, too kwaliteit, snelle service en punctueel Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Marina: "Zeer snel en professioneel help! Wij zijn super blij met MrFix Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

 

glaszetter utrecht - tarief

Glaszetter Utrecht - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde glaszetters in Utrecht een vast uurtarief van €75 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien voeren onze erkende glaszetters je klus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Glaszetter in Utrecht

 
Heb je nog een woning met enkel glas in Utrecht. Door de slechte isolatie gaat onnodig veel warmte verloren. Voor het plaatsen van dubbelglas of isolatieglas geldt een laag BTW-tarief van 9 procent. Regel daarom vandaag nog een glaszetter in Utrecht via MrFix die deze klus vakkundig voor je kan klaren.
 
Als er iets vervelend is, dan is het wel glasschade! Je wilt natuurlijk dat je kapotte ruit zo snel mogelijk vervangen of gerepareerd wordt. Dan is het wel zo prettig als er meteen een erkende glaszetter bij je in de buurt klaart staat! De glaszetters van MrFix behandelen alle vormen van ruitschade snel, soepel en vakkundig.
 

Regel soepel een glaszetter in Utrecht

 
Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele glaszetter in Utrecht. Je kunt via dit formulier eventueel ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt ook 1 of 2 foto’s toevoegen. Dat kan vaak helpen
  • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef bijvoorbeeld afmetingen, soort glas en geef ook indien van toepassing eventuele belemmeringen aan
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om het vervangen van enkel glas door dubbel glas of om een spoedreparatie van kapotte ruiten: MrFix staat voor je klaar.
 

Laag BTW-tarief op isolatiewerk!

 
De Belastingdienst helpt een handje mee om het isoleren van je woning betaalbaar te houden door het verlaagde BTW-tarief van 9% toe te passen. Zie de regels. Let wel: dit is alleen van toepassing op woningen ouder dan 2 jaar en geldt voor arbeid én materialen.
 
Zie voor verdere vragen over glaszetter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

glaszetter utrecht - spoed

Glaszetter Utrecht - Spoed

Met spoed je ruit repareren?

 
Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten. Er is een ruit ingeslagen tijdens een inbraak en je voelt je niet veilig. Wij zetten met spoed glaszetters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 
Onze glaszetters staan klaar om elke denkbare klus in Utrecht van West (inclusief Kanaleneiland en Leidsche Rijn) tot Oost (inclusief De Uithof) maar ook Zeist, Nieuwegein, Maarssen, Leusden en de Bilt accuraat en met spoed te klaren.
 

Glaszetter Utrecht – garantie

 
Klusservice MrFix helpt de glaszetter om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 

Besparen met HR++glas

 
HR++ glas, ook wel HoogRendementsglas genoemd, is de meest isolerende glasmethode van het moment. Wanneer je ruiten van enkel glas bij een gemiddelde woning vervangt door HR++ glas, bespaar je jaarlijks zo’n 240 euro per jaar op je energierekening. Goed voor je portemonnee en voor het milieu! Zie hier meer over energiebesparing en duurzaam klussen.
 

Houtwerk repareren

 
Het kan altijd zijn dat bij het plaatsen van nieuwe ramen ontdekt wordt dat het houtwerk gerepareerd moet worden. Wanneer er houtrot wordt geconstateerd, dan is het verstandig dat er een reparatie uitgevoerd wordt. MrFix regelt de specialist die hiervoor nodig is. Daarnaast regelt MrFix het schilderwerk van je ramen en kozijnen dan ook meteen.
 

MrFix voor elke klus in Utrecht

 
Behalve een glaszetter of andere klusjesman regelt MrFix ook met plezier een professionele Elektricien, Loodgieter of Schilder in Utrecht.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).