Menu

Kozijnen plaatsen / repareren? Klusservice MrFix!

Ondanks de lange levensduur, zijn ook kozijnen soms aan vervanging toe. Nieuwe kozijnen bieden veel voordelen. Onder andere je energierekening daalt, je profiteert van betere brand- en inbraakveiligheid en het laat je woning weer stralen. Wil je niet het risico lopen op een nieuw beschadigd kozijn of vocht- en/of isolatieproblemen? Laat de klus over aan een vakman. MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een ervaren zetter die de kozijn voor je plaatst. Vul bovenstaand formulier in en MrFix gaat voor je aan de slag.
 
Hieronder lees je meer over Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, garantie en tips. Het standaardtarief voor een aannemer voor het plaatsen van je kozijnen is €75/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Waarom MrFix voor kozijn klus?

 • MrFix heeft de beste lokale kozijnzetters
 • Bepaal zelf wanneer de glaszetter welkom is: 24/7
 • Tarief €75/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn kozijn klus?

 • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke glaszetter komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - kozijn plaatsen repareren

Klusjesman - Kwakersstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Reattach banister - AM

Ik zoek met spoed een klusjesman in Amsterdam die de leuning van de trap weer vastmaakt.  De leuning is uit de muur gebroken (zie foto). De muur zit vast maar de leuning moet opnieuw aan de muur bevestigd worden. Onze boormachine is niet krachtig genoe...

Klusjesman - Laurierweg - Utrecht

Plaatsen / Monteren - Disassemble IKEA wardrobe, Move to other side and assemble again - UT

Klusjesman in Utrecht gezocht om een IKEA kledingkast te demonteren en vervolgens een IKEA kledingkast van 1 kant van de kamer naar een andere kant van dezelfde kamer te verplaatsen en dan de kledingkast weer in elkaar zetten. (Handyman in Utrecht wa...

Klusjesman - Dennenstraat - Haarlem

Plaatsen / Monteren - Build custom MDF bookshelf - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om een offerte van een boekenplank op maat te bouwen, ongeveer 185cm breed van vloer tot plafond en ongeveer 30cm diep de boekenkast mag van MDF worden gemaakt, en boekenkast moet klaar zijn voor het schilderen. (Handy...

Klusjesman - Rhijnvis Feithstraat - Utrecht

Verhuizer - Verhuis salontafel (100kg) via verhuislift naar 1e etage - UT

Ik zoek een verhuizer of klusjes man om een zware salontafel (1x 1.30 m) (100kg) via verhuislift in de achtertuin van de begane grond naar de eerste verdieping brengen. 

Klusjesman - Slingebeekstraat - Almere

Ophangen - Hang one mirror - HI

Klusjesman in Almere gezocht om een spiegel in de woonkamer op te hangen. (Handyman in Almere wanted to hang a mirror in the living room.)

Klusjesman - Ten Katestraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Replace toilet seat + curtain - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om: 1. De toiletbril te vervangen 2. Het gordijn voor een van de ramen te vervangen. Ik heb alles al gekocht maar zoek iemand om het te veranderen en te monteren. (I need a handyman in Amsterdam to: 1. Replace�...

 

 

Recente klussen - kozijn plaatsen repareren

Klusjesman - Harz - Assendelft

Plaatsen / Monteren - Schuttingdeel weer vastzetten + 1 buitenlamp monteren

Schuttingdeel is omgewaaid, paal niet afgebroken, svp opnieuw vastzetten. Buitenlamp moet vervangen door een ander armatuur, is al aanwezig.

Klusjesman - Brasserskade - Delft

Vloerspecialist - Leg 18m2 laminaat - DH

Vloerspecialist in Delft gezocht om vandaag of morgen 18m2 laminaat te leggen. Ik heb het laminaat nog niet, maar ga dit zelf vandaag regelen.

Klusjesman - Overtoom - Amsterdam

Ophangen - Install 2 light fixtures - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om 2 lampen te installeren. Elektriciteit is aanwezig. Heb bevestigingshaak in plafond geschroefd nodig, alle andere onderdelen zitten bij Ikea armaturen. Ik heb een ladder in huis. (I need a handyman in Amster...

Klusjesman - Blasiusstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Build 90x280 panel on balcony - AM

Ik zoek een timmerman of klusjesman in Amsterdam-Oost om z.s.m. een nieuw paneel van ruwweg 90x 280cm op een balkon te plaatsen.    (I need a carpenter or handyman in Amsterdam-Oost to build a new panel of roughly 90x 280cm on a balcony ASAP.)...

Klusjesman - Krijn Taconiskade - Amsterdam

Vloerspecialist - Mounting laminate - AM

Ik zoek een Klusjesman in Amsterdam om I would need an handyman to mount a laminate floor on a heated floor. I already have all the materials (laminate floor + under floor layer) but I don’t have the instruments to cut the laminate on the corners. The b...

Klusjesman - Mercatorplein - Amsterdam

Ophangen - Hang 2 toilet paper holders in bathroom - AM

Klusjesman gezocht in Amsterdam om 2 toiletpapierhouders in mijn badkamer op te hangen. (Handyman wanted in Amsterdam to hang 2 toiletpaper holders in my bathroom.)

 

kozijn plaatsen - tarief

Kozijn plaatsen - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

 
Je wilt dat de kwaliteit en uitvoering van het werk voldoet aan je wensen, en je wilt niet verrast worden door onvoorziene of verborgen kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €75 inclusief btw en voorrijkosten.
 
Voor het plaatsen van dubbelglas of isolatieglas geldt een laag BTW-tarief van 9 procent.
 

Vervanging of reparatie raam met kozijn en al

 
Wil je nieuwe kozijnen plaatsen of je oude kozijnen laten repareren? Geen probleem voor de aannemers van MrFix. Nette kozijnen bepalen voor een groot deel de uitstraling van je woning. Bovendien helpen ze bij de ventilatie en isolatie van je woning. Denk voor aanschaf goed na of je bijvoorbeeld een kiepraam, draairaam of ander soort raam in je kozijn wilt hebben. Indien nodig adviseren de vakmensen van MrFix je graag.
 

Plaats soepel en snel je klus

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

 • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, geef aantallen aan, soort kozijn, soort raam, reparatie of vervanging.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om het plaatsen van dubbel glas of spoedreparatie van kapotte ruiten: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Zie voor verdere vragen over glaszetter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

kozijn plaatsen - garantie

Kozijn plaatsen - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman soms wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: de garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en de coulance. De vakman wil ook de volgende week weer via MrFix werken. Hij weet: bij MrFix staat jouw tevredenheid voorop! Een geruststellende gedachte, toch?
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Welk materiaal voor je kozijnen?

 
De meest voorkomende kozijnmaterialen zijn kunststof, hout, staal en aluminium. Aan alle materialen kleven voor- en nadelen. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

 • Kunststof: onderhoudsarm, verkrijgbaar in vele kleuren en soorten, niet schilderbaar.
 • Aluminium: sterk, onderhoudsarm
 • Hout: lange levensduur, bewerkbaar in ongebruikelijke hoeken en maten, overschilderbaar.
  Staal: sterk, onderhoudsarm.

Inbraakveilig

 
Je kunt kozijnen ook vervangen om je woning beter te beveiligen.
Er bestaat een keurmerk die aangeeft hoe goed kozijnen beveiligd zijn tegen inbraken, dit het is keurmerk pkvw (politie keurmerk veilig wonen).
Een belangrijk punt is dan ook het hang en sluitwerk. Zorg ervoor dat je veilig hang- en sluitwerk laat monteren met het 3 sterren SKG- logo. Hoe meer sterren hoe veiliger het slot en het kozijn in zijn geheel is.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Zijn de ruiten van je bedrijf of woning kapot en is het weekend? Of laat je je ruiten liever vervangen in de avonduren?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste glaszetter voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare klus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Groningen, Maastricht en Eindhoven snel en accuraat te klaren. Bovendien is elke aannemer die via MrFix werkt een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

 

Klusjesman gezocht in jouw regio voor plaatsen kozijnen?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: