Menu

Kozijnen plaatsen / repareren? Klusservice MrFix!

Ondanks de lange levensduur, zijn ook kozijnen soms aan vervanging toe. Nieuwe kozijnen bieden veel voordelen. Onder andere je energierekening daalt, je profiteert van betere brand- en inbraakveiligheid en het laat je woning weer stralen. Wil je niet het risico lopen op een nieuw beschadigd kozijn of vocht- en/of isolatieproblemen? Laat de klus over aan een vakman. MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een ervaren zetter die de kozijn voor je plaatst. Vul bovenstaand formulier in en MrFix gaat voor je aan de slag.
 
Hieronder lees je meer over Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, garantie en tips. Het standaardtarief voor een aannemer voor het plaatsen van je kozijnen is €75/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Waarom MrFix voor kozijn klus?

 • MrFix heeft de beste lokale kozijnzetters
 • Bepaal zelf wanneer de glaszetter welkom is: 24/7
 • Tarief €75/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn kozijn klus?

 • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke glaszetter komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - kozijn plaatsen repareren

Klusjesman - Tweede Jan Steenstraat - Amsterdam

Glaszetter - Replace single-glazed front window by double - AM

Ik zoek een glaszetter of klusjesman in Amsterdam-De Pijp om het enkel glas van mijn voorraam te vervangen door dubbel glas. Fotos/tekeningen kun je vinden op Funda/Google maps. Ik wil graag dat de klus in 1 keer wordt uitgevoerd. Indien er een timmerman...

Klusjesman - Haverstraat - Utrecht

Plaatsen / Monteren - Assemble 160x200 IKEA Sabovik bed - UT

Ik zoek een klusjesman in Utrecht om een IKEA Sabovik bed (160x200cm) in elkaar te zetten. (I need a handyman in Utrecht to assemble an IKEA Sabovik bed (160x200cm).)

Klusjesman - Wilbertoord - Rotterdam

Monteer wc-bril - RO

Ik zoek een klusjesman of loodgieter in Rotterdam om de wc-bril super stevig monteren dat die jaren lang vast blijft en niet wiebelt. De wc bril is gemonteerd door een andere klusjesman. Deze is na een maandje al los aan het raken.

Klusjesman - Sarphatistraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Window pane above toilet door

Klusjesman - Valeriusplein - Amsterdam

Fix Venetian blind, Hang cupboard

Handyman in Amsterdam wanted to do two small jobs: 1) fix Venetian blind 2) attach antique cupboard to wall

Klusjesman - Ben van Meerendonkstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix tilt and turn window - AM

Klusjesman gezocht om een kantel- en draaikiepraam in ons appartement in Amsterdam te repareren. We hebben een raam dat in twee richtingen opent, zijwaarts en gekanteld van bovenaf. Het zit vast, we kunnen het niet goed sluiten en als we het van bovenaf p...

 

 

Recente klussen - kozijn plaatsen repareren

Klusjesman - Het Rietveld - Apeldoorn

Verhuizer - Rollerboy ophalen

Verhuizer in Diemen gezocht om een rollerboy (beuken kastje voor onder het bureau) op te halen in Apeldoorn en af te leveren in Diemen. Ik zou hier graag een offerte voor ontvangen.

Klusjesman - Herengracht - Amsterdam

Ophangen - Install 3 IKEA blinds - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om 3 IKEA rolluiken te installeren. De klusjesman moet zijn eigen boor of andere apparatuur meebrengen. (I need a handyman in Amsterdam to install 3 IKEA blinds. The handyman need to bring his own drill or any othe...

Klusjesman - Latherusstraat - Amsterdam

Onderhouds-APK - Fix 2 window blinds - AM

Klusjesman gezocht in Amsterdam om de jaloezien die op mijn voordeur zijn genstalleerd te repareren. De twee jaloezien die op de voordeur van mijn huis zijn geplaatst, kunnen niet meer correct openen en sluiten. De linker is volledig scheef, en slechts...

Klusjesman - Zeeburgerkade - Amsterdam

Ophangen - Install 2 inside doors and 1 ceiling light

Hi MrFix, heb een allround klusser nodig voor 2 klussen: - Twee nieuwe deuren moeten geplaatst worden; mogelijk dat ze iets ingekort moeten; de breedte is wel passend. - En deur heeft glas, die ruit is aanwezig maar die moet nog in de deur worden ge...

Klusjesman - Hugo De Grootstraat - Delft

Assemble bed frame + IKEA furniture, Attach stair gates + skirting boards - DH

I need a handyman in Delft for several jobs: 1) Assemble IKEA furniture 2) Attach child stair gates 3) Attach skirting boards 4) Assemble bed frame

Klusjesman - Borneolaan - Amsterdam

Deel van raamkozijn vervangen

Hoi MrFix, zoals besproken wil ik graag vakman Vincent terug vragen naar Amsterdam-IJburg voor de volgende klus: het vervangen van een deel van een raamkozijn. Zie de fotos. Deze is beschadigd als gevolg van een lekkage. De maten heeft de vakman inmiddel...

 

kozijn plaatsen - tarief

Kozijn plaatsen - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

 
Je wilt dat de kwaliteit en uitvoering van het werk voldoet aan je wensen, en je wilt niet verrast worden door onvoorziene of verborgen kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €75 inclusief btw en voorrijkosten.
 
Voor het plaatsen van dubbelglas of isolatieglas geldt een laag BTW-tarief van 9 procent.
 

Vervanging of reparatie raam met kozijn en al

 
Wil je nieuwe kozijnen plaatsen of je oude kozijnen laten repareren? Geen probleem voor de aannemers van MrFix. Nette kozijnen bepalen voor een groot deel de uitstraling van je woning. Bovendien helpen ze bij de ventilatie en isolatie van je woning. Denk voor aanschaf goed na of je bijvoorbeeld een kiepraam, draairaam of ander soort raam in je kozijn wilt hebben. Indien nodig adviseren de vakmensen van MrFix je graag.
 

Plaats soepel en snel je klus

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

 • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, geef aantallen aan, soort kozijn, soort raam, reparatie of vervanging.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om het plaatsen van dubbel glas of spoedreparatie van kapotte ruiten: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Zie voor verdere vragen over glaszetter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

kozijn plaatsen - garantie

Kozijn plaatsen - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman soms wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: de garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en de coulance. De vakman wil ook de volgende week weer via MrFix werken. Hij weet: bij MrFix staat jouw tevredenheid voorop! Een geruststellende gedachte, toch?
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Welk materiaal voor je kozijnen?

 
De meest voorkomende kozijnmaterialen zijn kunststof, hout, staal en aluminium. Aan alle materialen kleven voor- en nadelen. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

 • Kunststof: onderhoudsarm, verkrijgbaar in vele kleuren en soorten, niet schilderbaar.
 • Aluminium: sterk, onderhoudsarm
 • Hout: lange levensduur, bewerkbaar in ongebruikelijke hoeken en maten, overschilderbaar.
  Staal: sterk, onderhoudsarm.

Inbraakveilig

 
Je kunt kozijnen ook vervangen om je woning beter te beveiligen.
Er bestaat een keurmerk die aangeeft hoe goed kozijnen beveiligd zijn tegen inbraken, dit het is keurmerk pkvw (politie keurmerk veilig wonen).
Een belangrijk punt is dan ook het hang en sluitwerk. Zorg ervoor dat je veilig hang- en sluitwerk laat monteren met het 3 sterren SKG- logo. Hoe meer sterren hoe veiliger het slot en het kozijn in zijn geheel is.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Zijn de ruiten van je bedrijf of woning kapot en is het weekend? Of laat je je ruiten liever vervangen in de avonduren?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste glaszetter voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare klus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Groningen, Maastricht en Eindhoven snel en accuraat te klaren. Bovendien is elke aannemer die via MrFix werkt een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

 

Klusjesman gezocht in jouw regio voor plaatsen kozijnen?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: