Menu

Kozijnen plaatsen / repareren? Klusservice MrFix!

Ondanks de lange levensduur, zijn ook kozijnen soms aan vervanging toe. Nieuwe kozijnen bieden veel voordelen. Onder andere je energierekening daalt, je profiteert van betere brand- en inbraakveiligheid en het laat je woning weer stralen. Wil je niet het risico lopen op een nieuw beschadigd kozijn of vocht- en/of isolatieproblemen? Laat de klus over aan een vakman. MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een ervaren zetter die de kozijn voor je plaatst. Vul bovenstaand formulier in en MrFix gaat voor je aan de slag.
 
Hieronder lees je meer over Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, garantie en tips. Het standaardtarief voor een aannemer voor het plaatsen van je kozijnen is €75/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Waarom MrFix voor kozijn klus?

 • MrFix heeft de beste lokale kozijnzetters
 • Bepaal zelf wanneer de glaszetter welkom is: 24/7
 • Tarief €75/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn kozijn klus?

 • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke glaszetter komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - kozijn plaatsen repareren

Klusjesman - Van Heemstrakwartier - De Bilt

- Plaats badkamer, keuken en wc - UT

Ik zoek een klusjesman of aannemer in De Bilt om een keuken badkamer en wc te plaatsen in de Bilt nabij Utrecht stad. De oude spullen moeten er ook uit. Daarnaast moet er iets met de electriciteit gebeuren.

Klusjesman - Johan Wagenaarkade - Utrecht

Metselwerk / Tegelwerk - ~5-6m2 tegels aan keukenwand zetten - UT

Ik zoek met spoed een tegelzetter in Utrecht om ~5-6m2 keukenmuren te betegelen met 2 soorten witte tegels: 1 soort is 20x20 en het andere 10x20. De tegels zijn al gekocht: graag tegellijm en grijze voeg leveren.

Klusjesman - Rozenstraat - Amsterdam

Lekke keukenkraan fixen/vervangen, Frontpaneel + deurmechanisme van vaatwasser fixen, Deurklink vastzetten, Muur witten - AM

Wij zoeken een klusjesman voor 5 klussen in het pand van ons bedrijf in Amsterdam-Jordaan: 1. Een lekkende keukenkraan repareren of vervangen 2. Een ontbrekend frontpaneel van een vaatwasser leveren en plaatsen (ik ga nu checken of we het oude nog hebb...

Klusjesman - Hof van Sint Jan - Utrecht

Plaatsen / Monteren - 2 IKEA Pax-kasten met schuifdeuren monteren - UT

Met spoed klusjesman in Utrecht gezocht om vandaag een IKEA pax-kast te monteren. Het onder betreft onder andere 2 frames van 75 cm en schuifdeuren van de kast. Aan de binnenkant van de kast moeten twee roedes en paar planken worden gemonteerd.

Klusjesman - Tweede Helmersstraat - Amsterdam

Kitten, ophangen, nieuwe wc-bril monteren

Beste, wij hebben eigenlijk diverse klussen die moeten gebeuren. Hierbij een overzicht: - nieuwe kit bij bad - ophangen 8 lijstjes kinderkamer - klep vastmaken aan onderkant bed om reserve matras achter te leggen (alles ligt al klaar, gaat a...

Klusjesman - Kerkwerk - Amsterdam

TV-meubel monteren, Planken ophangen en Douche kitten - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om een tv meubel te monteren. planken op te hangen en douche te kitten.

 

 

Recente klussen - kozijn plaatsen repareren

Klusjesman - Hogewerf - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Assemble wardrobe + hang frames and hangers - AM

Handyman in Amsterdam wanted to Wardrobe assembly, few nails for photo frames and hangers

Klusjesman - Amsterdam

7 klussen in totaal.

"1: twee haakjes aan de muur monteren zodat je een snoer kan oprollen (dit moet 2x gebeuren) (zie foto) 2: Ikea kast aan de muur monteren (zie foto) 3: Ophangset voor bezem en dweil ophangen (zie foto) 4: Luchtsysteem hangt half los aan het plafo...

Klusjesman - Haringbuisdijk - Amsterdam

Vloerspecialist - Lay laminate 36m2 on heated floor - AM

Ik zoek een vloer specialist in Amsterdam IJburg voor het leggen van een laminaatvloer in een 36m2 met een verwarmde vloer.  (I need a floor specialist in Amsterdam IJburg to put a laminate floor in a 36m2 with a heated floor. )

Klusjesman - Kinkerstraat - Amsterdam

Ophangen - Hang ~2.4m curtain rail + curtains at ~2.8m - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam-Oud-West om een gordijnrail met gordijnen op een geschatte hoogte van ongeveer 2,8m te hangen. De lengte is ~2,4m. (I need a handyman in Amsterdam-Oud-West to install a curtain rail with curtains at an estimated he...

Klusjesman - Hanenburglaan - Den Haag

Plaatsen / Monteren - Hang door - DH

Ik zoek een klusjesman in Den Haag om een deur op scharnieren te hangen en in de deuropening te plaatsen. Alle onderdelen zijn aanwezig alleen heb ik een klusjesman nodig om de deur goed op te hangen (I need a Handyman in The Hague to hang one door on...

Klusjesman - Varenweg - Amsterdam

Ophangen - Reattach fallen chandelier to ~3m ceiling - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om een kroonluchter die van het plafond is gevallen, opnieuw te bevestigen. Het plafond is ~3m hoog en je kunt het gemakkelijk bereiken vanaf de eettafel eronder. Het is een kleine reparatie waarvoor de armatuur van de twee...

 

kozijn plaatsen - tarief

Kozijn plaatsen - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

 
Je wilt dat de kwaliteit en uitvoering van het werk voldoet aan je wensen, en je wilt niet verrast worden door onvoorziene of verborgen kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €75 inclusief btw en voorrijkosten.
 
Voor het plaatsen van dubbelglas of isolatieglas geldt een laag BTW-tarief van 9 procent.
 

Vervanging of reparatie raam met kozijn en al

 
Wil je nieuwe kozijnen plaatsen of je oude kozijnen laten repareren? Geen probleem voor de aannemers van MrFix. Nette kozijnen bepalen voor een groot deel de uitstraling van je woning. Bovendien helpen ze bij de ventilatie en isolatie van je woning. Denk voor aanschaf goed na of je bijvoorbeeld een kiepraam, draairaam of ander soort raam in je kozijn wilt hebben. Indien nodig adviseren de vakmensen van MrFix je graag.
 

Plaats soepel en snel je klus

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

 • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, geef aantallen aan, soort kozijn, soort raam, reparatie of vervanging.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om het plaatsen van dubbel glas of spoedreparatie van kapotte ruiten: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Zie voor verdere vragen over glaszetter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

kozijn plaatsen - garantie

Kozijn plaatsen - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman soms wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: de garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en de coulance. De vakman wil ook de volgende week weer via MrFix werken. Hij weet: bij MrFix staat jouw tevredenheid voorop! Een geruststellende gedachte, toch?
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Welk materiaal voor je kozijnen?

 
De meest voorkomende kozijnmaterialen zijn kunststof, hout, staal en aluminium. Aan alle materialen kleven voor- en nadelen. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

 • Kunststof: onderhoudsarm, verkrijgbaar in vele kleuren en soorten, niet schilderbaar.
 • Aluminium: sterk, onderhoudsarm
 • Hout: lange levensduur, bewerkbaar in ongebruikelijke hoeken en maten, overschilderbaar.
  Staal: sterk, onderhoudsarm.

Inbraakveilig

 
Je kunt kozijnen ook vervangen om je woning beter te beveiligen.
Er bestaat een keurmerk die aangeeft hoe goed kozijnen beveiligd zijn tegen inbraken, dit het is keurmerk pkvw (politie keurmerk veilig wonen).
Een belangrijk punt is dan ook het hang en sluitwerk. Zorg ervoor dat je veilig hang- en sluitwerk laat monteren met het 3 sterren SKG- logo. Hoe meer sterren hoe veiliger het slot en het kozijn in zijn geheel is.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Zijn de ruiten van je bedrijf of woning kapot en is het weekend? Of laat je je ruiten liever vervangen in de avonduren?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste glaszetter voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare klus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Groningen, Maastricht en Eindhoven snel en accuraat te klaren. Bovendien is elke aannemer die via MrFix werkt een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

 

Klusjesman gezocht in jouw regio voor plaatsen kozijnen?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: