Menu

Kozijnen plaatsen / repareren? Klusservice MrFix!

Ondanks de lange levensduur, zijn ook kozijnen soms aan vervanging toe. Nieuwe kozijnen bieden veel voordelen. Onder andere je energierekening daalt, je profiteert van betere brand- en inbraakveiligheid en het laat je woning weer stralen. Wil je niet het risico lopen op een nieuw beschadigd kozijn of vocht- en/of isolatieproblemen? Laat de klus over aan een vakman. MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een ervaren zetter die de kozijn voor je plaatst. Vul bovenstaand formulier in en MrFix gaat voor je aan de slag.
 
Hieronder lees je meer over Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, garantie en tips. Het standaardtarief voor een aannemer voor het plaatsen van je kozijnen is €75/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Waarom MrFix voor kozijn klus?

 • MrFix heeft de beste lokale kozijnzetters
 • Bepaal zelf wanneer de glaszetter welkom is: 24/7
 • Tarief €75/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn kozijn klus?

 • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke glaszetter komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - kozijn plaatsen repareren

Klusjesman - Heer Halewijnstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Duivennet van ~6x2m voor balkon spannen - AM

Ik zoek een klusjesman om een duivennet op te hangen op mijn balkon aan de achterkant van mijn appartement in Amsterdam-Bos en Lommer. Het balkon is zes meter lang en het net moet ongeveer twee meter hoog worden. Ik heb het net maar niet de pinnen en de s...

Klusjesman - Jacob Marisstraat - Amsterdam

Glaszetter - Install cat flap in door - AM

Ik zoek een glaszetter of klusjesman in Amsterdam om een kattenluik te monteren op een dubbele glasplaat in een houten deurkozijn in ons appartement.    (I need a glazier or handyman in Amsterdam to fit a cat flap to a double glazed pane of glass...

Klusjesman - Simon Carmiggelthof - 's-Gravenhage

Ophangen - 2 IKEA-Skogsklover rolgordijnen ophangen DH

Ik zoek een klusjesman in Den Haag om 2 IKEA-Skogsklover rolgordijnen (140-195cm) aan een betonnen muur te hangen. Zie link voor info over rolgordijn: Ik heb het zelf geprobeerd met kl...

Klusjesman - Buiten Kadijken - Amsterdam

Verbouwing - Modify part of kitchen - AM

Contractor in Amsterdam (preferably Jorgo again) to modify part of my kitchen. We discussed before Summer via WhatsApp and on the phone about checking the current state of my installations. I was happy with his expertise and would like to ask Jorgo for a...

Klusjesman - Egelantiersgracht - Amsterdam

Deel van kast op maat zagen

"Wij hebben een lage dikke balken kast. er moet 8 cm over een lengte van ander halve meter af worden gezaagd."

Klusjesman - Bernissestraat - Amsterdam

Ophangen - Hang doucheset + scheerspiegel op - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om de doucheset en scheerspiegel op te hangen. Er zitten al boor gaatjes dus ik verwacht niet dat er in tegels geboord hoeft te worden. Maar graag adviseren. De scheerspiegels is ook in tegels en die hangt al maar is...

 

 

Recente klussen - kozijn plaatsen repareren

Klusjesman - Jan Evertsenstraat - Amsterdam

Glaszetter - Replace broken window (130cmx47cm) - AM

Ik zoek een glaszetter in Amsterdam nodig om het kapotte raam te vervangen, het raam is dubbel glas. (I need a glazier in Amsterdam to replace the broken window, the window is double glass.)

Klusjesman - Kleiburg - Amsterdam

Ophangen - Hang 4x antiframes (70x100) + 1(30x21) AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam voor het opmeten van de afstand, het controleren van de muren (kabels), het boren en ophangen van 4 anti-frames van 70x100 cm en 1 frame van 30x21 cm. (I need a Handyman in Amsterdam to measure the distance, check the...

Klusjesman - Legmeerstraat - Amsterdam

Mount 2 blinds (kitchen windows) - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om 2 verduisterende rolgordijnen op de keukenramen te monteren. De muur is van massief cement/baksteen. (I need a handyman in Amsterdam to mount 2 blackout blinds on the kitchen windows. The wall is solid cement...

Klusjesman - Stevinstraat - Badhoevedorp

Hang- en sluitwerk - Raam scharnier vervangen (is afgebroken) - AM

Ik zoek een slotenmaker in Badhoevedorp om een raam scharnier te vervangen, deze is afgebroken.

Klusjesman - Buikslotermeerplein - Amsterdam

Attach 3 storage racks to wall -NL_AMS_BUIK - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om 3 opslagrekken aan de muur te bevestigen om ze te stabiliseren voor ons distributiecentrum in Amsterdam. (I need a Handyman in to Amsterdam to attach 3 storage racks to the wall to stabilize them in our dist...

Klusjesman - Stadhouderskade - Amsterdam

Verbouwing - Ruimte van ~100m2 verbouwen - AM

Ik zoek een aannemer of klusjesman om een ruimte van ongeveer 100m2 in Amsterdam-Centrum aan te pakken. Dat houd in: wanden plaatsen ca 60m2, metalstud plafond met luchtbehandeling, tl en spots plaatsen, elektra werk en stopcontacten plaatsen en de wande...

 

kozijn plaatsen - tarief

Kozijn plaatsen - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

 
Je wilt dat de kwaliteit en uitvoering van het werk voldoet aan je wensen, en je wilt niet verrast worden door onvoorziene of verborgen kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €75 inclusief btw en voorrijkosten.
 
Voor het plaatsen van dubbelglas of isolatieglas geldt een laag BTW-tarief van 9 procent.
 

Vervanging of reparatie raam met kozijn en al

 
Wil je nieuwe kozijnen plaatsen of je oude kozijnen laten repareren? Geen probleem voor de aannemers van MrFix. Nette kozijnen bepalen voor een groot deel de uitstraling van je woning. Bovendien helpen ze bij de ventilatie en isolatie van je woning. Denk voor aanschaf goed na of je bijvoorbeeld een kiepraam, draairaam of ander soort raam in je kozijn wilt hebben. Indien nodig adviseren de vakmensen van MrFix je graag.
 

Plaats soepel en snel je klus

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

 • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, geef aantallen aan, soort kozijn, soort raam, reparatie of vervanging.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om het plaatsen van dubbel glas of spoedreparatie van kapotte ruiten: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Zie voor verdere vragen over glaszetter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

kozijn plaatsen - garantie

Kozijn plaatsen - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman soms wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: de garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en de coulance. De vakman wil ook de volgende week weer via MrFix werken. Hij weet: bij MrFix staat jouw tevredenheid voorop! Een geruststellende gedachte, toch?
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Welk materiaal voor je kozijnen?

 
De meest voorkomende kozijnmaterialen zijn kunststof, hout, staal en aluminium. Aan alle materialen kleven voor- en nadelen. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

 • Kunststof: onderhoudsarm, verkrijgbaar in vele kleuren en soorten, niet schilderbaar.
 • Aluminium: sterk, onderhoudsarm
 • Hout: lange levensduur, bewerkbaar in ongebruikelijke hoeken en maten, overschilderbaar.
  Staal: sterk, onderhoudsarm.

Inbraakveilig

 
Je kunt kozijnen ook vervangen om je woning beter te beveiligen.
Er bestaat een keurmerk die aangeeft hoe goed kozijnen beveiligd zijn tegen inbraken, dit het is keurmerk pkvw (politie keurmerk veilig wonen).
Een belangrijk punt is dan ook het hang- en sluitwerk. Zorg ervoor dat je veilig hang- en sluitwerk laat monteren met het 3 sterren SKG-logo. Hoe meer sterren hoe veiliger het slot en het kozijn zijn.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Zijn de ruiten van je bedrijf of woning kapot en is het weekend? Of laat je je ruiten liever vervangen in de avonduren?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste glaszetter voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare klus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Groningen, Maastricht en Eindhoven snel en accuraat te klaren. Bovendien is elke aannemer die via MrFix werkt een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Klusjesman gezocht in jouw regio voor plaatsen kozijnen?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: