Menu

Kozijnen plaatsen / repareren? Klusservice MrFix!

Ondanks de lange levensduur, zijn ook kozijnen soms aan vervanging toe. Nieuwe kozijnen bieden veel voordelen. Onder andere je energierekening daalt, je profiteert van betere brand- en inbraakveiligheid en het laat je woning weer stralen. Wil je niet het risico lopen op een nieuw beschadigd kozijn of vocht- en/of isolatieproblemen? Laat de klus over aan een vakman. MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een ervaren zetter die de kozijn voor je plaatst. Vul bovenstaand formulier in en MrFix gaat voor je aan de slag.
 
Hieronder lees je meer over Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, garantie en tips. Het standaardtarief voor een aannemer voor het plaatsen van je kozijnen is €70/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Waarom MrFix voor kozijn klus?

 • MrFix heeft de beste lokale kozijnzetters
 • Bepaal zelf wanneer de glaszetter welkom is: 24/7
 • Tarief €70/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn kozijn klus?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke glaszetter komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - kozijn plaatsen repareren

Klusjesman - Anna Van Burenplein - Den Haag

Ophangen - Mount 65 inch + 75 inch tv on wall - DH

Klusjesman in Den Haag gezocht om een tv van 65 inch en een tv van 75 inch aan de muur te hangen. (Handyman in Den Haag wanted to hang a 65 inch and a 75 inch tv on a wall.)

Klusjesman - Prinses Beatrixlaan - Den Haag

Vloerspecialist - Lay 50m2 of laminate flooring - DH

Vloerspecialist in Den Haag gezocht om een laminaatvloer van 50m2 te leggen. (Flooring specialist in The Hague wanted to lay a laminate floor of 50m2.)

Klusjesman - Dam - Amsterdam

Do regular general maintenance for Tiffany & Co store - AM

Klusjesman gezocht in Amsterdam-Centrum om onze partner-vakman te zijn in beide Tiffany & Co-winkels in Amsterdam voor als we wat problemen hebben die verholpen moeten worden. Het zal gaan om klussen zoals: - Het repareren van meubels - Het montere...

Klusjesman - Wittgensteinlaan - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Move inner wall, Plaster + Paint both sides - AM

We willen graag dat een aannemer in Amsterdam de binnenmuur verplaatst die onze woonkamer van onze slaapkamer scheidt. We zouden aan beide zijden stucwerk en schilderwerk nodig hebben als het werk klaar is. Ik stuur de plattegrond mee en een schets van ho...

Klusjesman - Nolensstraat - Rotterdam

Metselwerk / Tegelwerk - Kitchen tiling of marked area in photo. Are measures 1.76m x 1.70m. Tiles already available. - RO

Klusjesman in Rotterdam gezocht om Tiles available and already at the house. Tiling for marked area in photo.

Klusjesman - Valentijnkade - Amsterdam

Kit- en voegwerk douche repareren

"Reparatie van kit- en voegwerk in de douchecabine, in verband met lekkage - voegwerk van de douchewand - s-koppelingen opnieuw kitten - aansluiting van douchebak op wand - aansluiting van douchewand op douchebak"

 

 

Recente klussen - kozijn plaatsen repareren

Klusjesman - Admiraal de Ruijterweg - Amsterdam

Ophangen - Hang 2 roller blinds - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om twee rolgordijnen bij ons raam te hangen. De breedte is 1,5 meter en u zult apparatuur mee moeten nemen. De rolgordijnen zijn van het merk Tuiss. (Handyman in Amsterdam wanted to hang two roller blinds in our front...

Klusjesman - Wilhelmina Druckerstraat - Amsterdam

Ophangen - Plaster two 10x2 holes, Rehang curtain rail with 3 expansion screws - AM

Ik zoek een klusjesman of stukadoor in Amsterdam om een gordijnrail met 3 expansieschroeven opnieuw op te hangen. Er zijn er 2 afgevallen omdat het beton te zwak was. Ik denk dat ik alleen wat stucwerk nodig heb en 2 nieuwe expansieschroeven. Het gips mo...

Klusjesman - Prinsengracht - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Pick up and dispose of wood and furniture. - AM

I need a handyman in Amsterdam to pick up and dispose of wood from furniture. Broken down wood from desk and bookcase to be picked up.

Klusjesman - John Keatslaan - Eindhoven

Verbouwing - Refurbish 6m2 kitchen (Remove tiles, Remove cabinets, Extend 2 wall sockets, Extend switch) - EI

Klusjesman in Eindhoven gezocht om mijn 6m2 grote keuken met een hoogte van 242 cm te verbouwen. Ik ben de hele keuken aan het verbouwen en ik wil dat de volgende klussen gedaan worden: 1. Alle kasten en tegels verwijderen 2. Verleng twee wandcontactd...

Klusjesman - Vondelstraat - Amsterdam

Ophangen - Hang up roller blinds - AM

Klusjesman in Amsterdam-Zuid gezocht om de rolgordijnen die van het plafond af zijn gekomen op te hangen. (Handyman in Amsterdam-Zuid wanted to hang up roller blinds that have come off of the ceiling.)

Klusjesman - Albrecht Durerstraat - Amsterdam

Fotobehang aanbrengen

Ik zoek een behanger in Amsterdam om ~3m2 fotobehang op de muur te plakken.

 

kozijn plaatsen - tarief

Kozijn plaatsen - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

 
Je wilt dat de kwaliteit en uitvoering van het werk voldoet aan je wensen, en je wilt niet verrast worden door onvoorziene of verborgen kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €70 inclusief btw en voorrijkosten.
 
Voor het plaatsen van dubbelglas of isolatieglas geldt een laag BTW-tarief van 9 procent.
 

Vervanging of reparatie raam met kozijn en al

 
Wil je nieuwe kozijnen plaatsen of je oude kozijnen laten repareren? Geen probleem voor de aannemers van MrFix. Nette kozijnen bepalen voor een groot deel de uitstraling van je woning. Bovendien helpen ze bij de ventilatie en isolatie van je woning. Denk voor aanschaf goed na of je bijvoorbeeld een kiepraam, draairaam of ander soort raam in je kozijn wilt hebben. Indien nodig adviseren de vakmensen van MrFix je graag.
 

Plaats soepel en snel je klus

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

 • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, geef aantallen aan, soort kozijn, soort raam, reparatie of vervanging.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om het plaatsen van dubbel glas of spoedreparatie van kapotte ruiten: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Zie voor verdere vragen over glaszetter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

kozijn plaatsen - garantie

Kozijn plaatsen - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman soms wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: de garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en de coulance. De vakman wil ook de volgende week weer via MrFix werken. Hij weet: bij MrFix staat jouw tevredenheid voorop! Een geruststellende gedachte, toch?
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Welk materiaal voor je kozijnen?

 
De meest voorkomende kozijnmaterialen zijn kunststof, hout, staal en aluminium. Aan alle materialen kleven voor- en nadelen. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

 • Kunststof: onderhoudsarm, verkrijgbaar in vele kleuren en soorten, niet schilderbaar.
 • Aluminium: sterk, onderhoudsarm
 • Hout: lange levensduur, bewerkbaar in ongebruikelijke hoeken en maten, overschilderbaar.
  Staal: sterk, onderhoudsarm.

Inbraakveilig

 
Je kunt kozijnen ook vervangen om je woning beter te beveiligen.
Er bestaat een keurmerk die aangeeft hoe goed kozijnen beveiligd zijn tegen inbraken, dit het is keurmerk pkvw (politie keurmerk veilig wonen).
Een belangrijk punt is dan ook het hang en sluitwerk. Zorg ervoor dat je veilig hang- en sluitwerk laat monteren met het 3 sterren SKG- logo. Hoe meer sterren hoe veiliger het slot en het kozijn in zijn geheel is.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Zijn de ruiten van je bedrijf of woning kapot en is het weekend? Of laat je je ruiten liever vervangen in de avonduren?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste glaszetter voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare klus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Groningen, Maastricht en Eindhoven snel en accuraat te klaren. Bovendien is elke aannemer die via MrFix werkt een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Klusjesman gezocht in jouw regio voor plaatsen kozijnen?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: