Menu

Kozijnen plaatsen / repareren? Klusservice MrFix!

Ondanks de lange levensduur, zijn ook kozijnen soms aan vervanging toe. Nieuwe kozijnen bieden veel voordelen. Onder andere je energierekening daalt, je profiteert van betere brand- en inbraakveiligheid en het laat je woning weer stralen. Wil je niet het risico lopen op een nieuw beschadigd kozijn of vocht- en/of isolatieproblemen? Laat de klus over aan een vakman. MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een ervaren zetter die de kozijn voor je plaatst. Vul bovenstaand formulier in en MrFix gaat voor je aan de slag.
 
Hieronder lees je meer over Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, garantie en tips. Het standaardtarief voor een aannemer voor het plaatsen van je kozijnen is €70/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Waarom MrFix voor kozijn klus?

 • MrFix heeft de beste lokale kozijnzetters
 • Bepaal zelf wanneer de glaszetter welkom is: 24/7
 • Tarief €70/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn kozijn klus?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke glaszetter komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - kozijn plaatsen repareren

Klusjesman - Annie Salomonspad - Rotterdam

Plaatsen / Monteren - Install wall lamp + wall mounted folding seat - RO

Klusjesman in Rotterdam gezocht om 1 wandlamp en 1 klapbaar zitje te installeren. Een ladder is niet nodig. (Handyman in Rotterdam wanted to install 1 wall lamp and 1 wall mounted folding seat. A ladder is not required.)

Klusjesman - Laurierstraat - Amsterdam

Glaszetter - Replace ~12x12cm square window - AM

Glaszetter in Amsterdam-Jordaan gezocht om een raam te vervangen. De afmetingen zijn ongeveer 12x12 cm. Het betreft een enkel glas raam, zie bijgevoegde foto. (Glazier in Amsterdam-Jordaan wanted to replace a window. Dimensions are around 12x12 cm. I...

Klusjesman - Weteringschans - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Assemble IKEA double bed + chest of 4 drawers- AM

I need a handyman in Central Amsterdam to assemble a double bed (160x200 cm) and a chest of four drawers, both from IKEA

Klusjesman - Brouwersgracht - Amsterdam

Remove plaster from wall and apply new plaster

I need a plasterer in Amsterdam to remove plaster from wall and apply new plaster. I had the wall inspected by the Monument people and they say the plaster is coming away because the bricks needs to breathe. Anyway, I need someone to look at it and tell w...

Klusjesman - De Wittenkade - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix wooden supports on terrace - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om de houten steunen van mijn hekwerk te repareren. Door de harde wind afgelopen tijd is het losgeraakt, met de wind maakt het hekwerk nu geluid door dat het beweegt. Als je nog iets anders kunt vinden dat op mijn terras mo...

Klusjesman - Spaklerweg - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Mount 200x200 bed, Hang 2 paintings + rack - AM

Klusjesman in Amsterdam-Amstelkwartier gezocht voor de volgende klussen: 1. Monteer een houten bed, 200 cm x 120 cm. 2. Hang 2 schilderijen aan de muur, 175 x 115 cm. 3. Hang een rekje op, de afmetingen zijn 70 cm x 15 cm. (Handyman in Amsterdam...

 

 

Recente klussen - kozijn plaatsen repareren

Klusjesman - Utenhagestraat - Rotterdam

Ophangen - Hang one pull up bar on concrete wall - RO

Klusjesman in Rotterdam gezocht om een muurbevestiging aan een betonnen muur installeren. De muurbeugel kan worden bevestigd met twee 3/8" x 3" schroeven). (Handyman Rotterdam in Rotterdam wanted to install a wall mount to a concrete wall....

Klusjesman - Amstelkade - Amsterdam

Ophangen - 55" tv met muurbeugel 2m naar rechts ophangen - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om een redelijk grote (55-inch) tv twee meter naar rechts te verhangen. Hij hangt nu aan een beugel, maar op die plaats komt volgende week maandag een kast. De tv is 17-19 kilo. De muur is van baksteen. Bestaande beugel gr...

Klusjesman - Tweede Van der Helststraat - Amsterdam

Assemble IKEA wardobe, baby bed, baby chair, cabinet and coffee table - AM

Met spoed klusjesman in Amsterdam-de Pijp gezocht om IKEA meubelen in elkaar te zetten: 1. Ikea wardobe 2. babybed 3. babystoel 4. kabinet 5. salontafel. (Handyman in Amsterdam-de Pijp wanted urgently to assemble IKEA furniture: 1. Wardob...

Klusjesman - Maria Tesselschadelaan - Hoofddorp

Metselwerk / Tegelwerk - Plug air leak in exhaust pipes duct / chimney - HA

Met spoed metselaar in Hoofddorp gezocht om het luchtlek te dichten en te isoleren omdat de koude lucht het huis binnenkomt. Het kanaal of de schoorsteen waar alle afvoerpijpen op zijn aangesloten heeft een luchtlek. Tijdens storm is de luchtdruk hoog....

Klusjesman - Koetsierbaan - Almere

Plaatsen / Monteren - Assemble bed + wardrobe - HI

Ik zoek een klusjesman in Almere om een bed en een kast te monteren. (I need a handyman in Almere to assemble a bed and a wardrobe.)

Klusjesman - Kraijenhoffstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - 2 Fix/Replace 2 noisy bathroom fans - AM

Handyman or electrician in Amsterdam wanted to repair or replace my two bathroom fans as they have become very noisy.

 

kozijn plaatsen - tarief

Kozijn plaatsen - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

 
Je wilt dat de kwaliteit en uitvoering van het werk voldoet aan je wensen, en je wilt niet verrast worden door onvoorziene of verborgen kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €70 inclusief btw en voorrijkosten.
 
Voor het plaatsen van dubbelglas of isolatieglas geldt een laag BTW-tarief van 9 procent.
 

Vervanging of reparatie raam met kozijn en al

 
Wil je nieuwe kozijnen plaatsen of je oude kozijnen laten repareren? Geen probleem voor de aannemers van MrFix. Nette kozijnen bepalen voor een groot deel de uitstraling van je woning. Bovendien helpen ze bij de ventilatie en isolatie van je woning. Denk voor aanschaf goed na of je bijvoorbeeld een kiepraam, draairaam of ander soort raam in je kozijn wilt hebben. Indien nodig adviseren de vakmensen van MrFix je graag.
 

Plaats soepel en snel je klus

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

 • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, geef aantallen aan, soort kozijn, soort raam, reparatie of vervanging.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om het plaatsen van dubbel glas of spoedreparatie van kapotte ruiten: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Zie voor verdere vragen over glaszetter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

kozijn plaatsen - garantie

Kozijn plaatsen - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman soms wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: de garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en de coulance. De vakman wil ook de volgende week weer via MrFix werken. Hij weet: bij MrFix staat jouw tevredenheid voorop! Een geruststellende gedachte, toch?
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Welk materiaal voor je kozijnen?

 
De meest voorkomende kozijnmaterialen zijn kunststof, hout, staal en aluminium. Aan alle materialen kleven voor- en nadelen. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

 • Kunststof: onderhoudsarm, verkrijgbaar in vele kleuren en soorten, niet schilderbaar.
 • Aluminium: sterk, onderhoudsarm
 • Hout: lange levensduur, bewerkbaar in ongebruikelijke hoeken en maten, overschilderbaar.
  Staal: sterk, onderhoudsarm.

Inbraakveilig

 
Je kunt kozijnen ook vervangen om je woning beter te beveiligen.
Er bestaat een keurmerk die aangeeft hoe goed kozijnen beveiligd zijn tegen inbraken, dit het is keurmerk pkvw (politie keurmerk veilig wonen).
Een belangrijk punt is dan ook het hang en sluitwerk. Zorg ervoor dat je veilig hang- en sluitwerk laat monteren met het 3 sterren SKG- logo. Hoe meer sterren hoe veiliger het slot en het kozijn in zijn geheel is.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Zijn de ruiten van je bedrijf of woning kapot en is het weekend? Of laat je je ruiten liever vervangen in de avonduren?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste glaszetter voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare klus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Groningen, Maastricht en Eindhoven snel en accuraat te klaren. Bovendien is elke aannemer die via MrFix werkt een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Klusjesman gezocht in jouw regio voor plaatsen kozijnen?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: