Menu

Enkel glas plaatsen of vervangen? Ga naar MrFix!

Enkel glas is goedkoop, snel leverbaar, kan ter plekke op maat gesneden worden en is in vele kleuren verkrijgbaar. Wil je enkel glas laten plaatsen of repareren? Je hoeft hiervoor alleen bovenstaand formulier in te vullen en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een vakkundige glaszetter.
 
Onze vakman klaart de klus graag in 1 keer goed. Lees je liever nog even onze Klantbeoordelingen, recent geplaatste glasklussen, informatie over garantie of handig tips, scroll dan verder. Het standaardtarief voor een glaszetter is €75/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Waarom MrFix voor nieuw glas?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale glaszetter
  • Kies zelf wanneer de glaszetter welkom is: 24/7
  • Tarief €75/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn glas-klus?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke glaszetter komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - enkel glas plaatsen repareren

Klusjesman - Kranenburgweg - 's-Gravenhage

~45m2 natuurstenen vloer leggen - DH

Wij zoeken een tegelzetter in Den Haag die een natuurstenen vloer kan leggen. Het gaat om het leggen van ongeveer 45m2, 2cm dikke natuurstenen vloer in Scheveningen. Het betreft de gehele begane grond, incl. keuken, toilet en gang in een nieuwbouwwoning....

Klusjesman - Citadel - Assen

Vloerspecialist - Remove ~134m2 of carpet - GR

Ik zoek een vloerspecialist in Assen om tapijten van mijn vloer en trap te verwijderen en ze vervolgens af te voeren. De woonoppervlakte volgens de bouwer is 134 m. (I need a flooring specialist in Assen to help remove carpets from my floor and stai...

Klusjesman - Commelinstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Plaats gipsmuur in slaapkamer (3.8 m x 2.55 m) - AM

Klusjesman in Amsterdam-Oost gezocht om een gipsplaat muur te plaatsen in onze slaapkamer die als scheidingswand dient. De lengte is 3.8 meter x 2.55 meter. Om oorgang te behouden wordt de wand niet tot aan de bestaande muur doorgetrokken, maar is de laa...

Klusjesman - Helmersstraat - Den Haag

Reparatie / Onderhoud - Fix kitchen IKEA cabinet carousel - DH

Beste Mr. Fix, Ik zoek een klusjesman in Den Haag om mijn beugel te repareren. Ik weet dat deze beugel het probleem is, maar ik krijg het niet voor elkaar om het zelf te repareren. Het zorgt ervoor dat de carrousel vast komt te zitten, en niet helemaal...

Klusjesman - Dintelstraat - Amsterdam

Ophangen - Move smoke detector to more accessible spot

Rookmelder lastig bereikbaar bovenaan trap: graag ladder meenemen en rookmelder verplaatsen naar plek aan plafond waar Klant zonder ladder bij kan.

Klusjesman - Smaragdplein - Utrecht

Ophangen - Install 4 IKEA ceiling lamps - UT

Ik zoek een klusjesman in Utrecht om 4 plafondlampen te installeren die we bij IKEA hebben gekocht. (I need a handyman in Utrecht to install 4 ceiling lamps that we bought from IKEA.) - 3 of these https://www.ikea.com/nl/en/p/frihult-ceiling-wall-lamp...

 

 

Recente beoordelingen (3.775)

Score: 4,7/5,0 sterren

Rosalynn: "Voor het weghalen van tegels in de keuken - Prettige en duidelijke communicatie met MrFix, zeer snelle service, en goede prijsofferte (en gelukkig de rekening in overeenstemming met de prijsofferte). Erg tevreden Snelle service"

Score: 3,7/5,0 sterren

René: "Klus zelf is (nog) niet gericht, daarvoor was het nodig nieuw onderdeel of raam bij de producent te bestellen. Maar zeer goede communicatie en snel, dus toch heel positief gevoel over. Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Paulina: "alles liep gesmeerd. Tegelzetter Bas is een goeie vakman met aandacht en zorg voor de klus. hij dacht mee, gaf advies en het ziet er top uit. hele prettige samenwerking. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Floor: "In eerste instantie kwam er geen vakman van de grond, maar toen hij er uiteindelijk was, was ik heel erg blij. Ik vond de app groep ook ontzettend handig. Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Mario: "Prettig en snel, en vakman Mike uit Rotterdam heeft het werkelijk uitmuntend opgehangen, terwijl dat echt niet heel makkelijk was, supergoed dus…! 👍 Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Fabian: "Ik ben zo tevreden met deze fantastische service. Ze waren heel vriendelijk, en hebben in een uurtje 6 lampen opgehangen. Het was ook helemaal niet duur. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Sander: "Frank was vriendelijk, bekwaam, werkte netjes, en dacht mee. Zware wandkast perfect opgehangen + kit randjes in de keuken en badkamer keurig vernieuwd. Snelle service, Heldere communicatie, Vakmanschap"

Score: 4,3/5,0 sterren

Robert: "De klus werd snel ingepland, waardoor ik snel duidelijkheid had. Ik ben ook tevreden over het resultaat. 50 euro per uur vind ik wel aan de hoge kant. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

enkel glas - tarief

Enkel glas plaatsen - Tarief

MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €75 inclusief btw en voorrijkosten.
 
Overweeg ook om dubbel glas of isolatieglas te laten plaatsen: dan geldt een laag btw-tarief van 9 procent.
 

MrFix plaatst en repareert enkel glas in een handomdraai

 
Enkel glas wordt steeds minder gebruikt vanwege de lage isolatiewaarde. Toch komt het nog regelmatig voor. Waarom zou je bijvoorbeeld dubbel glas willen in je tuin- of rommelschuurtje? De glaszetters van MrFix zetten elk soort glas, van enkel tot dubbel glas, of zelfs glas-in-lood. Als een ruit is gebarsten moet hij natuurlijk worden vervangen. Maar de vakman van klusservice MrFix kan kalkaanslag bijvoorbeeld verwijderd en ook krassen repareren door de ruit te polijsten.
 

Soepel je klus plaatsen, snel een glaszetter

 
Klusservice MrFix heeft altijd een aannemer of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, geef aantallen aan, reparatie of plaatsing, waar moet het geplaatst worden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om het plaatsen van dubbel glas of spoedreparatie van ingegooide ruiten: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over glaszetter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

enkel glas - garantie

Enkel glas plaatsen - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Isolerend enkel glas

 
In sommige monumentale panden valt geen dubbel glas te plaatsen, zonder dat je de originele uitstraling van de antieke ruit verliest. Een goed alternatief hiervoor is isolerend enkel glas. Zo behoud je de authentieke uitstraling van je monumentale woning, en verlaag je tegelijkertijd de stookkosten.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Zijn de ruiten van je bedrijf of woning ingegooid en het is weekend? Of laat je je ruiten liever vervangen in de avonduren?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste glaszetter voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare klus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van de Nederland zoals Groningen, Maastricht en Eindhoven snel en accuraat te klaren. Bovendien is elke klusjesman die via MrFix werkt een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een glaszetter of andere aannemer regelt MrFix ook soepel een professionele Elektricien, Loodgieter, Hovenier of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Glaszetter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare glaszetters en glaszetbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste glaszetter of andere vakman in jouw regio.