Menu

Glaszetter gezocht in Amsterdam? Klusservice MrFix!

Zoek je een glaszetter in Amsterdam? Vul het formuliertje hierboven in, dan regelt MrFix 24/7 een lokale glaszetter je glasklus uit te voeren. Je kunt hieronder meer lezen over recente glaszetklussen, Klantbeoordelingen en informatie over de tarieven voor het plaatsen van glas, alsmede garantie en spoedklussen.
 
We hebben specifieke webpagina’s voor het glaszetten:

 
 

Glaszetter Amsterdam: waarom MrFix?

  • MrFix werkt met de beste glaszetter in Amsterdam
  • Je geeft zelf aan wanneer de glaszetter kan komen: 24/7
  • Tarief is €75/u incl. btw (geen voorrijkosten), of eerst offerte

Hoe kom ik aan die ervaren glaszetter?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix zegt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal na afloop via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - amsterdam

Klusjesman - Gustav Mahlerlaan - Amsterdam

IKEA Billy boekenkasten ombouwen - AM

Klusjesman in Amsterdam-Zuidas gezocht om onze Ikea Billy boekenkasten om te bouwen: de stappen op https://www.themakerista.com/lauras-living-room-ikea-billy/) volgen en de overige materialen (houtplaten etc.) regelen. NB. De drie Ikea Billy boekenkast...

Klusjesman - Averkamplaan - Utrecht

Fix a wall and a hand rail after it came off - UT

I need a Handyman in Utrecht to For some reason could not attach a photo (got an error). A hand rail came off along with two small pieces of a wall (concrete + colouring). Need to attach it back and restore the wall (colour is something around #DBF5F3)...

Klusjesman - Pieter Jacobszstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Assemble IKEA Pax wardrobe - AM

Klusser gezocht in Amsterdam om een IKEA Pax kledingkast (1.50m x 2.36m) in elkaar te zetten. (Handyman wanted in Amsterdam to assemble an IKEA Pax wardrobe (1.50m x 2.36m.)

Klusjesman - Kempenlaan - Amsterdam

Ophangen - Hang 7 shelves, 3 lamps, painting, mirror and 4 posters, Wall-mount cabinet - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om de volgende dingen op te hangen en te monteren: 1) Hang 7 planken op 2) Hang 3 lampen op 3) Hang een schilderij op 4) Muurbevestiging van een kast 5) Hang een spiegel op 6) Hang 4 posters op (Handyman in Amste...

Klusjesman - Frans Halsstraat - Amsterdam

Install Nest thermostat + more jobs

1) Install new Nest thermostat (walls probably concrete) 2) Put light bulbs into very high ceiling fixtures (bring fixtures and 'long 'ladder). Customer has light bulbs but is not sure they're right, so please bring a few alternative halogen bulbs 3) Ta...

Klusjesman - Sumatrastraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Build wardrobe 218cm - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om onze kledingkast van woonenzo (218cm lang, 210cm hoog) op te bouwen. Hij is geleverd en is ongemonteerd. (I need a Handyman in Amsterdam to build our wardrobe from woonenzo (218cm long, 210cm high). It was deliv...

 

 

Recente beoordelingen (2.289)

Score: 4,3/5,0 sterren

Kiki: "Heel fijn en snel! Alleen omdat hij de volgende dag al zou komen was het even onduidelijk of het enkel een voorstel was of dat het direct al definitief was. Snelle service"

Score: 3,7/5,0 sterren

Annelies: "Keurige heer maar heeft 3 kasten in elkaar gezet en helaas geen 6 wilde de volgende dag terugkomen, maar dat is een beetje prijzig Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 4,0/5,0 sterren

Daphne: "Handig en snelle communicatie via de app. Hele behulpzame en vriendelijke vakman die goed met ons mee dacht. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Don: "Een klus waar ik zelf al lang tegen aan hikte, werd snel en vakkundig uitgevoerd. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Alexander: "Zeer goede ervaring, too kwaliteit, snelle service en punctueel Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Marina: "Zeer snel en professioneel help! Wij zijn super blij met MrFix Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Corinne: "Snel en goed, prettige communicatie en vakmanschap Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Yvette: "Snelle, vakkundige en vriendelijke service! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

glaszetter amsterdam - tarief

Glaszetter Amsterdam - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor de door ons geselecteerde glaszetters geldt een vast uurtarief van €75 inclusief voorrijkosten en btw.
 

De beste glaszetter in Amsterdam

 
Amsterdam heeft een enorm energielek. Bijna 100.000 woningen in de stad hebben nog enkelglas. Dat blijkt uit het onderzoek Wonen in Amsterdam. Door de slechte isolatie van de woningen gaat onnodig veel warmte verloren. Voor het plaatsen van dubbelglas of isolatieglas geldt een laag BTW-tarief van 9 procent. Regel daarom vandaag nog een glaszetter via MrFix die deze klus vakkundig voor je kan klaren.
 
Een kapotte ruit is ook heel erg vervelend. Het laat kou binnen in je huis en het voelt onveilig. Laat bij een kapotte ruit de resterende stukken glas altijd in het kozijn zitten. Onze glaszetters verwijderen die vakkundig, en zo vermijden we ongelukken. Het kan ook gebeuren dat dubbelglas lek is. In dat geval blijft condens of water tussen de ruiten zitten. De glaszetters van MrFix behandelen alle vormen van ruitschade snel, soepel en vakkundig.
 

Glas-in-lood

 
Heb jij zo’n prachtige monumentale woning met glas-in-lood ramen, maar is er een ruit kapot gegaan? Of zou jij je huis weer in oude staat willen herstellen met sfeervolle glas-in-lood schuifdeuren? Geen probleem voor de glaszetters van MrFix.
 

Soepel de klus plaatsen, snel een glaszetter

 
Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele glaszetter in Amsterdam. Je kunt via dit formulier eventueel ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt ook 1 of 2 foto’s toevoegen. Dat kan vaak helpen
  • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef bijvoorbeeld afmetingen, soort glas en geef ook indien van toepassing eventuele belemmeringen aan
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om het vervangen van enkel glas door dubbel glas of om een spoedreparatie van kapotte ruiten: MrFix staat voor je klaar.
 
Zie voor verdere vragen over glaszetter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

glaszetter amsterdam - spoed

Glaszetter Amsterdam - Spoed

Glaszetter nodig in Amsterdam met spoed?

 
Is er ingebroken en heb je met spoed een glaszetter nodig hebt? Ook voor spoedklussen kun je bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste glaszetter in Amsterdam voor jouw klus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 
Onze glaszetters staan klaar om elke denkbare klus in Amsterdam van Amsterdam-Zuid (inclusief Buitenveldert en De Pijp), Centrum (inclusief de Jordaan) tot Amsterdam-Noord, maar ook Amstelveen, Diemen of de Zaanstreek snel en accuraat te klaren. Bovendien is elke klusjesman die via MrFix werkt een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Glaszetter Amsterdam – driedubbele garantie

 
Toch kan er bij het zetten van glas natuurlijk iets mis gaan. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: Garantie door de glaszetter, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance.
 
Klusservice MrFix heeft jouw tevredenheid hoog in het vaandel staan!
 

Besparen met HR++glas

 
HR++ glas, ook wel HoogRendementsglas genoemd, is de meest isolerende glasmethode van het moment. Wanneer je ruiten van enkel glas bij een gemiddelde woning vervangt door HR++ glas, bespaar je jaarlijks zo’n 240 euro per jaar op je energierekening. Goed voor je portemonnee en voor het milieu! Zie hier meer over energiebesparing en duurzaam klussen.
 

MrFix voor elke klus in Amsterdam

 
Behalve een glaszetter of andere klusjesman regelt MrFix ook met plezier een professionele Elektricien, Loodgieter of Schilder in Amsterdam.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).