Menu

Deskundig een IKEA-keuken plaatsen? Ga naar MrFix!

Je hebt een prachtige IKEA-keuken gekocht en wilt deze graag vakkundig laten plaatsen. We raden je aan om het model van de te plaatsen keuken, de naam, artikelcode mag maar hoeft niet) en de afmetingen te noemen. Dat helpt ons de juiste vakman te vinden. Vul bovenstaand formulier zo duidelijk mogelijk in en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman. Het standaardtarief voor het plaatsen van een IKEA-keuken is €50/u incl. btw en voorrijden.
 
Is het geen IKEA-keuken? Geen probleem, ook andere keukens kunnen onze vakmannen plaatsen. Kijk hiervoor op de pagina Keuken plaatsen. Wil je nog meer informatie over Klantbeoordelingen, garantie, spoedklussen en tips, lees dan nog even verder.
 
 

Waarom MrFix voor jouw IKEA-keuken?

  • MrFix beschikt over de beste lokale klussers
  • Kies zelf wanneer de klusser kan komen: 24/7
  • Tarief €50
    /u incl.
     btw en voorrijden; eerst offerte kan ook

Hoe regel ik mijn IKEA-keuken klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke klusser komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - ikea keuken plaatsen

Klusjesman - Rhijnvis Feithstraat - Amsterdam

Install lock shower door

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om een slot op mijn douchedeur te installeren. Ik heb het slot en de schroeven al gekocht. Voorbeeld: https://www.oo-ijzerwaren.nl/product-categorie/assortiment/hang-sluitwerk/deurbeslag/kajuithaken/  (I need a...

Klusjesman - Grotemarkt - Rotterdam

Fix drawers of kitchen cabinet - RO

Ik zoek een klusjesman in Rotterdam om de lades van een keukenkastje te repareren. De rails van de twee lades van mijn keukenkastje zijn losgeraakt. De schroeven hebben het hout beschadigd en het moet gerepareerd worden. (I need a handyman in Rotte...

Klusjesman - Spuistraat - Amsterdam

Fix walls, wallpaper and furniture damaged by dog - AM

Klusjesman in Amsterdam-Centrum gezocht om muren, behang en meubels te repareren. De schade is veroorzaakt door mijn hond. Ze heeft de randen van sommige muren, die wit zijn, opgegeten. Ze heeft delen van het behang afgescheurd die ik voor de vakman zal v...

Klusjesman - Opera - Eindhoven

Glaszetter - Fix kozijn scharnier - EI

Ik zoek een Klusjesman in Eindhoven om een scharnier wat uit het kozijn is gekomen weer te bevestigen. Scharnier zat al met een plaatje bevestigd. Tzt wordt het kozijn vervangen, maar voor nu wil ik een tijdelijke oplossing. Waarschijnlijk met een groter...

Klusjesman - Burgemeester Keijzerlaan - Leidschendam

Plaatsen / Monteren - Assemble TV rack, display cabinet, dining table, coffee table and desk - DH

I need a Handyman in Leidschendam to assemble the following furniture: 1. TV rack 2.Display cabinet 3. Dining table 4. Coffee table 5. Desk

Klusjesman - Woubruggestraat - Amsterdam

Ophangen - Samsung 65 Inches Television Mount Hanging - AM

I need a Handyman in Amsterdam to Required to mount hang the television. Concrete / brick wall.

 

 

Recente beoordelingen (5.915)

Score: 5,0/5,0 sterren

Isa: "Vriendelijke, betrouwbare en snelle service!! Geen zorgen; waar haal ik mijn spullen, gaat t wel lukken... één telefoontje en binnen twee dagen was t gefixt! In n half uur hing mijn prachtige (loodzware) foto aan de wand... superblij!! Fast service, Cra..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Sebastien: "Helaas mijn nederlands is niet zo goed. So far I have been in touch with Ronald that was my first point of contact and the communication was excellent. I needed a carpenter and an electrician and Ronald did manage (in a very short period of time) to put..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Richard: "Snel een vakman die bij mij langs kon komen. Communicatie via Whatsapp was vlot, zowel met MrFix alsook het aannemersbedrijf. Vakman kon eerste instantie het adres niet vinden, toch werd deze minuten wel gefactureerd. Dit werd gelukkig wel snel gecorrigee..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Communicatie was helder, Whatsappgroep met een soort bemiddeling werkte goed. Vakman was op tijd, vriendelijk, kundig, maar deed er wel veel langer over dan ik had verwacht waardoor het een nogal prijzige klus werd, dat is jammer tegen deze prijzen. Helde..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Boris: "Doekle was very knowledgeable and explained what he was doing. He was also friendly and polite. He took care of installing the fan directly. He then gathered the details for the other tasks; fixing the Valiant boiler and a new wall for the toilet, and wil..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Dieuwke: "het ging wat lastig met een daadwerkelijke afspraak maken voor het repareren van onze douchecabine. Na dit te hebben gemeld ging het snel, fixer Max was op tijd, zelfstandig en heeft goed werk afgeleverd. Met name het kitten is erg netjes gedaan, eerder..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Simina: "Dankzij Vincent ziet mijn voordeur & deurpost er weer top uit! Vincent heeft niet alleen het werk super gedaan, ook heeft hij de tijd genomen om mij de verschillende opties toe te lichten en geholpen met het maken van de beste keuze (en nee dat was n..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Lenneke: "Pien heeft ons prima te woord gestaan en haar directe actie en service was boven verwachting. Ondanks enige tegenslag heeft zij alles heel mooi strak gestreken en hadden wij snel een klusser voor de afgesproken uren en prijs in huis. De expert, Max, heef..."

 

IKEA-keuken plaatsen - tarief

IKEA-keuken plaatsen - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

 
We begrijpen best dat de keuze snel valt op een goedkope klusjesman. Vaak blijkt achteraf dat de kwaliteit van het werk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening vies tegenvalt door onvoorziene kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Een IKEA-keuken plaatsen door een vakman van MrFix

 
Bij het plaatsen van een keuken komt heel wat kijken. Alle expertises van een goede vakman komen hier bij elkaar. Timmervaardigheden, loodgieterswerkzaamheden en montage-skills. De aannemers van MrFix beheersen iedere discipline en helpen je graag met het plaatsen een nieuwe IKEA-keuken. Onze klusjesmannen werken snel, netjes en hebben verstand van zaken. Laat je ontzorgen door Klusservice MrFix!
 

Soepel je IKEA-keuken plaatsen vai MrFix

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, geef aantallen aan, een foto van het model helpt heel erg.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een volledige verbouwing, het plaatsen van een IKEA-keuken of het ophangen van een plasma-tv: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

IKEA-keuken plaatsen - garantie

IKEA-keuken plaatsen - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

IKEA-keukenplanner

 
Met de handige IKEA online planners maak je je eigen droomontwerp voor je keuken. Ben je er nog niet helemaal uit en wil je visueel zien hoe je keuken er uit komt te zien, gebruik dan de IKEA-keukenplanner.
 

Keukentip van MrFix

 
In een keuken kom je al snel ruimte tekort. Benut daarom loze ruimtes, bijvoorbeeld de bovenruimtes, zo goed mogelijk. Een kastje boven de afzuigkap kan ontzettend handig zijn. Ben je niet zo lang? Zorg er dan voor dat de bovenkastjes en/ of planken niet te hoog zijn. Je zult al snel merken dat je te hooggeplaatste opbergruimtes onvoldoende benut.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste aannemer voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare keukenklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Groningen, Maastricht en Eindhoven snel en accuraat te klaren. Bovendien is elke klusjesman die via MrFix werkt een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

MrFix Huis-APK

 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

IKEA-keuken plaatsen in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: