Menu

Lokale Hovenier gezocht? Klusservice MrFix!

Welkom bij MrFix! Wij regelen een vakkundige hovenier om je tuin waar dan ook in Nederland te ontwerpen, aan te leggen, aan te passen en/of te onderhouden. Hieronder vertellen we wat meer over ons, inclusief de beste manier om de juiste hovenier te regelen voor je tuinklus. Verder ook info over het hoveniers-uurtarief, garantie en spoed-tuinklussen. Direct hieronder zie je recente opdrachten en klantbeoordelingen. Wanneer je er klaar voor bent kun je hierboven een vakman bestellen.
 
We hebben specifieke webpagina’s voor verschillende tuinklussen:

Waarom naar MrFix voor een hovenier?

  • Bij MrFix zijn diverse goede hoveniers aangesloten
  • Geef zelf aan wanneer de tuinman kan komen: 24/7
  • Uurtarief €55 incl. btw en voorrijkosten (of eerst offerte)

Hoe plaats ik mijn tuinklus?

  • Bel, mail, of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke tuinman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - hovenier

Hovenier - Bernard Zweerskade - Amsterdam

Maandelijks tuin paar uurtjes netjes houden

"Tuin is 450 m2 en heeft veel groen. 2x per jaar wordt er een hele dag door 2 man een grote beurt gedaan. Ik zoek iemand die 1x in de maand wat onderhoud komt doen om het netjes te houden. Er is een elektrische heggenschaar en klein elektrisch snoeiap...

Hovenier - Sportpark Spieringhorn - Amsterdam

Leg jeu de boulesbaan aan - AM

Hovenier (of 2) in Amsterdam gezocht om een Jeu de Boulesbaan aan te leggen op onsze hockeyclub. Onderstaand een tweetal beschrijvingen van wat je hiervoor nodig is:

Hovenier - Eerste Nassaustraat - Amsterdam

Bramenstruik verwijderen

A.s. maandag wordt er een grote steiger gebouwd in mijn tuin in Amsterdam. Maar er staat een bramenstruik precies op de plek waar de steiger komt te staan Ik heb een hovenier nodig om een bramenstruik uit de tuin te verwijderen en af te voeren.

Hovenier - Sarphatistraat - Amsterdam

Tuin van ~77 m2 aanleggen - AM

Ik zoek een hovenier in Amsterdam om een tuin van circa 77 m2 aan te leggen.

Hovenier - Vechtstraat - Amsterdam

~5m hoge laurierstruik in achtertuin snoeien, Afval afvoeren - AM

Hovenier gezocht in Amsterdam-Rivierenbuurt om in de achtertuin een laurierstruik van circa 5 meter hoog te snoeien. De tuin is alleen bereikbaar via woning. Graag ook het tuinafval afvoeren.

Hovenier - Reijerskopstraat - 's-Gravenhage

Klimop + struik snoeien, Balkon betegelen, Overkapping maken. - DH

Ik zoek een hovenier in Den Haag voor drie klussen: 1. Snoeiwerk aan klimop en struik 2. Balkon betegelen 3. Overkapping maken. (4. Eventueel ook bamboe op een schutting plaatsen.) De spullen halen wij zelf. Alleen van de overkapping wil ik graag...

 

 

Recente beoordelingen (3.508)

Score: 5,0/5,0 sterren

Priya: "Erg goede ervaring met Rachid. Denkt mee in oplossingen. Werkt netjes en snel. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Rosalie: "alles is goed verlopen. alleen vond ik het wel gek dat ik een deel vd factuur gelijk moest overmaken. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Hanneke: "Ik kreeg een snelle reactie en het werk is netjes en snel gedaan. Snelle service, Heldere communicatie, Vakmanschap"

Score: 3,7/5,0 sterren

Poonam: "The concept of Mr fix is great, the response was very fast however, in our communications it was not stated that more than one person would come to carry out the work and therefore the cost of the job will be more. Although the hourly rate is provided, th..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Matt: "It was a good experience. There was some miscommunication on what the work was (originally the contractor thought the tree needed to be cut down rather than trimmed) but we fortunately clarified things. Fast service, Clear communication"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michelle: "MrFix helped us find the best expert to redo our garden - Abdul and his team from Greenway transportbedrijf are very skilled and hardworking - while also just being nice people. Fast service, Craftsmanship, Clear communication"

Score: 5,0/5,0 sterren

Natalie: "I am really happy with the service received and the access to quality craftsmanship. It takes away all the stress of getting a job done correctly the first time around. Craftsmanship"

Score: 5,0/5,0 sterren

Gabriela: "Very quick response to my request. Work was completed very professionally and within very reasonable time. Friendly and knowledgeable worker. Fast service, Clear communication"

Score: 5,0/5,0 sterren

Kerri: "I received fast, clear communication through email and whatsapp. The job was carried out efficiently and to a good quality. I really appreciated the option to pay using a company credit card. I would use Mr Fix again! Fast service, Clear communication,..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Marina: "As usual, Mr Fix found me the right expert in a short time. The expert Veeru spotted the problem and fixed it immediately. He was professional, friendly and explained the problem and solution in a very clear and honest way. Thank you again! Fast service,..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Nina: "We had no electricity in our house, and within 30minutes an electrician was at our house. He was warm and very capable and within an hour of his visit he had diagnosed the issue and power had been restored. We are very thankful Fast service, Craftsmanship..."

 

hovenier den haag - tarief

Hovenier - Tarief

 
We hebben met de door ons geselecteerde hoveniers een vast uurtarief van €55 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien voeren onze erkende hoveniers je tuinklus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Hoveniersbedrijf

 
Om ervoor te zorgen dat jouw tuin echt strak wordt aangepakt werken wij uitsluitend met goede, ervaren hoveniers. Zo ben je er zeker van dat onze vakman jouw tuinaanleg of tuinonderhoud naar verwachting uitvoert. We werken niet alleen met hoveniers die tuinadvies geven en helpen met het ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin. MrFix kan ook zorgen voor een tuinman of stratenmaker die je helpt met het aanpassen of onderhouden van jouw tuin. Voor uitdagende tuinklussen kun je zeker bij ons aankloppen: van bomen snoeien en kappen tot de tuin afgraven.
 

Tuinontwerp / tuin aanleggen

 
Als het gaat om tuinontwerp of een tuin aanleggen heeft MrFix de beste hovenier voor je klaarstaan. Het uittekenen van een mooie tuin en de uiteindelijke aanleg ervan vereist vakmanschap. Maak gebruik van de ruime ervaring van onze hoveniers en regel eenvoudig een hovenier die voor jou aan de slag gaat via ons verzoekformulier. We kunnen de hovenier direct voor je regelen maar voor ontwerp en aanleg van een tuin is een een bindende offerte of op zijn minst een prijsindicatie op zijn plaats.
 

Soepel je hoveniers klus plaatsen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een hovenier voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele tuinman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je tuinklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “soort klus” en “omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: noem bijvoorbeeld bloem- en plantensoorten of afmetingen. Bij tuinklussen is het met name handig om aan te geven of je wilt dat de vakman het groenafval verwijdert. Zo ja, is de tuin direct vanaf de straat bereikbaar of moet het afval door je huis heen? En tenslotte: moet hij het afval naar het dichtstbijzijnde afvalpunt brengen, zoals de meeste gemeenten vereisen? Geef bij bestraten aan om hoeveel m2 het gaat en welke bestrating er gebruikt gaat worden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

MrFix voor elke klus

 
Behalve een Hovenier regelt MrFix ook eenvoudig een vakkundige Schilder, Klusjesman , Loodgieter, Elektricien of andere Vakman.
 
Zie Tarieven voor verdere vragen over hoveniers-uurtarieven of bel ons voor meer informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00h en vr-za 9:00-18:00h).

hovenier - garantie

Hovenier - Spoed

Voor een hovenier met spoed kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste vakman voor jouw klus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Hovenier met spoed

 
Tuinklussen hebben niet vaak spoed, maar als je een hovenier met spoed nodig hebt kan het een ernstige situatie betreffen. Bijvoorbeeld wanneer een half afgewaaide tak op afbreken staat en mensen of je huis dreigt te beschadigen. Of als je vijver leeg loopt en je vissen gevaar lopen… bij MrFix ben je aan het juiste adres voor een tuinman met spoed. Meer dan 50 hoveniers in heel Nederland zijn werkzaam via MrFix. Zoek je snel en efficiënt een spoed-hovenier bij jou in de buurt? MrFix regelt het voor je.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige klussen dulden geen uitstel. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een hovenier klaarstaan voor eventuele spoedgevallen. Geen probleem voor de tuinman van MrFix!
 

Tuinklussen

 
Naast het professioneel laten aanleggen van jouw droomtuin kan het ook zijn dat je kampt met ongewenst groen in jouw tuin, waardoor je letterlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Je hovenier kan altijd je bomen snoeien of kappen. Ook als je het groen in jouw tuin juist op peil wilt houden of uitbreiden kun je een hovenier van MrFix inschakelen voor de juiste boomverzorging.
 

Sierbestrating en vijveraanleg

 
Onze tuinarchitecten kunnen de beste en mooiste sierbestrating aan je voorstellen met een selectie van tuintegels. Aan het bestraten van je tuin zitten natuurlijk kosten verbonden, maar het grote voordeel is dat je het maar één keer goed hoeft te doen. Je hebt naderhand bovendien minder behoefte aan tuinonderhoud en zo kun je uiteindelijk toch goedkoop uitkomen. Maar bij een heel ander soort tuinontwerp kan onze tuinman of hoveniersbedrijf ook ingeschakeld worden voor het aanleggen van een vijver om jouw tuin frisser te maken.
 
Je kunt je tuinklus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Groentetuin of bestraten?

 
Mensen willen graag meer groen, maar tuinieren is niet voor iedereen een geliefde bezigheid. Daarom kiezen ze er toch vaak voor dat ze hun tuin laten verharden. MrFix regelt het voor je. Lees in deze blog er meer over.
 

Hovenier – Garantie en toeslag

 
Alle vakmensen zijn persoonlijk door ons gescreend maar er is altijd een kans dat een klus niet perfect wordt uitgevoerd of er schade ontstaat. De werkzaamheden van onze vakmensen zijn gedekt door een driedubbele zekerheid: de garantie door de hovenier, diens verzekering en diens coulance als partner van MrFix. Wel zo geruststellend, toch?
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00h en vr-za 9:00-18:00h).

 

Hovenier gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare hoveniers in heel Nederland inclusief Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste hovenier of andere specialist in jouw regio.