Menu

Hovenier voor Snoeien / Kappen? Klusservice MrFix!

Je tuin weer lente- en zomerklaar hebben? Bomen snoeien en/of kappen is seizoensgebonden en kennis van bomen of struiken is essentieel. Vul bovenstaand formulier in en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan die ervaren hovenier die je tuin er weer prachtig uit laat zien.
 
Voor tips, Klantbeoordelingen, recente klussen en garantie lees je hieronder verder. Het standaardtarief voor het snoeien en/of kappen van bomen en struiken is €55/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Waarom MrFix voor snoeien en/of kappen?

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale hovenier
 • Kies zelf wanneer de hovenier welkom is: 24/7
 • Tarief €55/u incl. btw en voorrijkosten (of eerst offerte)

Hoe krijg ik die ervaren hovenier?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke tuinman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - snoeien kappen

Hovenier - Veenzoom - Gouda

Snoeien / Kappen - Remove all plants + weeds from ~9x4 backyard and ~3x5 front patio - RO

Hovenier gezocht om alle planten en onkruid uit onze achtertuin (~9x4m) en voortuin (~3x5m) in Gouda te verwijderen. In de achtertuin groeien planten/onkruid langs de hekken van het terrein, maar ook een klimplant die tegen de muur van de buitenstructuur...

Hovenier - Carnapstraat - Amsterdam

Clean weeds balcony - AM

Ik heb een tuinman nodig om alle onkruiden en planten van mijn balkon te verwijderen en wat verwijderingsmiddel aan te brengen zodat ze niet meer groeien. De afbeelding toont de huidige status van het balkon. ('I need a gardener to remove all wee...

Hovenier - Van Oldenbarneveldtstraat - Amsterdam

Tuinonderhoud - Re-lay + Clean tiles, Trim 3 trees - AM

Hovenier in Amsterdam gezocht om 3 tuinwerkzaamheden te doen: Klus 1. Tegels optillen, zand egaliseren, de tegels opnieuw leggen. Klus 2. Waterstralen van de tegels Klus 3. Knip 3 boomtoppen om te voorkomen dat de zon wordt geblokkeerd. (Gardener...

Hovenier - Hoge Larenseweg - Hilversum

Tuinonderhoud - General garden maintenance + cleaning - HI

Hovenier gezocht in Hilversum om wat algemeen tuinonderhoud en schoonmaakwerk doen. Ik wil dat al het onkruid dat uit het beton groeit, verwijderd wordt. Het beton moet worden gewassen door middel van een jetwash. Het buitenmeubilair en het kinderzwembad...

Hovenier - Sint Willibrordusstraat - Amsterdam

Remove dead plants - AM

Ik zoek een hovenier in Amsterdam om de dode planten van de 2 plantenbakken te verwijderen en dode takken van het hekwerk te verwijderen. (I need a gardener in Amsterdam to remove the dead plants from the 2 planters and remove dead branches from the...

Hovenier - Hugo de Vrieslaan - Amsterdam

Groen afvoeren - AM

Hovenier in Amsterdam gezocht om groen af te voeren. Het lukt me niet zelf vanwege mijn beperking.

 

 

Recente beoordelingen (4.183)

Score: 5,0/5,0 sterren

Nicky: "Heel blij dat ik via mr.Fix onze hovenier Jasper heb gevonden die in 3 uurtjes onze tuin een mooie opknapbeurt heeft gegeven. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Grechella: "mijn ervaring was goed alles was snel en geregeld en goed gedaan en afgewerkt. Ben erg te vreden. Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Ann: "Snel geregeld, goed gecommuniceerd, prijs goed. Snelle service, Heldere communicatie, Vakmanschap"

Score: 4,7/5,0 sterren

Peter: "Goede afspraak en uitvoering werkzaamheden Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,0/5,0 sterren

Herma: "Goed werk en snelle en flexibele reactie. Vakmanschap, Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Danielle: "Gemakkelijk en snel geregeld, communicatie super Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Jeanne: "zeer prettig. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Barry: "Hartstikke goed en snelle reactie top! Snelle service"

 

snoeien - tarief

Snoeien - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde hoveniers een vast uurtarief van €55 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien voeren onze erkende hoveniers je tuinklus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Snoeien en/of kappen

 
Om ervoor te zorgen dat jouw tuin echt strak wordt aangepakt selecteren wij uitsluitend het beste hoveniersbedrijf met de hoffelijkste hoveniers. Zo ben je er zeker van dat de tuinman het snoeien of kappen naar verwachting uitvoert.
Onze hoveniers snoeien en/of kappen niet alleen. MrFix regelt ook een vakman voor tuinaanleg / tuinontwerp, tuinonderhoud, stratenmaker of het plaatsen van een hek en/of schuur
 
 

Waarom snoeien en/of kappen>

 

 • Stimuleert de bloei- en vruchtvorming
 • Creëert meer ruimte en licht in de boom waardoor de boom zich beter kan ontwikkelen
 • Verwijdert zieke, zwakke of afgestorven takken
 • De boom kan begeleid worden in een vorm te groeien die past bij je tuin en die door de wortels goed kan worden gedragen
 • Voor een langere levensduur van de boom.

Snel een hovenier, plaats soepel je klus

 
Klusservice MrFix heeft altijd een hovenier klaar staan voor snoeien of kappen. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele tuinman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je tuinklus:

 • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: noem bijvoorbeeld boomsoorten en/of struiksoorten, aantal bomen of struiken
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Zie Tarieven voor verdere vragen over hovenierstarieven of bel ons voor meer informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

kappen - garantie

Kappen - Garantie

Spoedklussen doen zich met name voor bij en na stormachtige omstandigheden wanneer takken afbreken of zelfs hele bomen dreigen om te waaien. Voor spoedklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste hovenier voor jouw snoei- / kapklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Snoeien en/of Kappen met spoed

 
Voor een spoedklus ben je bij MrFix aan het juiste adres. Meer dan 400 vakmensen zijn werkzaam via MrFix. Alle vakmensen zijn persoonlijk door ons gescreend. Zoek je snel en efficiënt een hovenier bij jou in de buurt? MrFix regelt het voor je. Onze hoveniers staan klaar voor je spoedklus in heel Nederland: niet alleen in de Randstad.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige klussen dulden geen uitstel. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een hovenier klaarstaan voor eventuele spoedgevallen. Geen probleem voor de tuinman van MrFix!
 

Snoeien en/of Kappen – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele vakmensen gedekt door een driedubbele zekerheid: de garantie door de hovenier, diens verzekering en diens coulance als partner van MrFix. Wel zo geruststellend, toch?
 
Je kunt je tuinklus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Waarom laten doen door hovenier?

 
Veel mensen denken ‘een boom snoeien, dat doe ik wel eventjes wanneer het uitkomt’. Zij komen er al snel achter dat dit niet zo werkt. Bomen snoeien is seizoensgebonden en kennis van de verschillende soorten bomen is essentieel. Goede adviezen over de behoeften van je bomen en struiken zijn heel belangrijk. Daarmee voorkom je een zieke boom of struik, kale plekken, dorre bladeren of een lelijke vorm die niet meer te herstellen is.
Heb je graag een mooi bloeiende boom in je tuin waar je trots naar kijkt wanneer je van het zonnetje aan het genieten bent? Overweeg dan om je te laten informeren door onze vakmannen.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Hovenier nodig in jouw regio voor snoeien en/of kappen?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare hoveniers in heel Nederland inclusief Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste hovenier of andere specialist in jouw regio.