Menu

Snoeien / kappen in de Randstad

Recente klussen - snoeien / kappen

Hovenier - Koekoeksplein - Amsterdam-Noord

3 houten schuttingen van elk 2x2m en 1 houten deur plaatsen

MrFix, ik zoek een hovenier in Amsterdam-Noord om 3 houten schuttingen van elk 2x2m en 1 houten deur te plaatsen. De bestaande zijn vanmiddag weg gewaaid! Ik bestel de schutting en deur zelf bij Hornbach.

Hovenier - Monseigneur van de Weteringstraat - Hilversum

Clean + prune garden - HI

We zijn net verhuisd naar Hilversum en zoeken een tuinman om ons tuintje op te ruimen en snoeien.(We have just moved to Hilversum and want a gardener to brush up the garden. It is pretty small, I think it just needs cleaning and pruning.)

Hovenier - Bartholomeus Diazstraat - Amsterdam

Tuinonderhoud - Onkruid tussen tegels verwijderen, ~6m2 tuin schoon spuiten - AM

Ik zoek een hovenier in Amsterdam om onkruid te verwijderen tussen de tegels in mijn tuin. Ik heb het onkruid vaak makkelijk zelf weggetrokken maar in de zon groeide het heel erg snel, waardoor ik het niet meer bijhield. Zie bijgaande fotos. Nu wil ik gr

Hovenier - Wilhelminastraat - Amsterdam

Clean garden - AM

Ik zoek een hovenier in Amsterdam die de algen op het terras kan verwijderen, en de vijver en de grond kan schoonmaken. Ik zoek ook iemand die bloemen en kruiden kan planten.(I need a gardener in Amsterdam to clean the algae on the patio, the pond,

Hovenier - Den Texstraat - Amsterdam

Snoeien / Kappen - Enkele boomtakken snoeien

Klant heeft boom in achtertuin waar hij enkele takken uit wil hebben.

Hovenier - Hoekstraat - Sassenheim

Tuinonderhoud - Clean up garden - HA

Hovenier gezocht in Sassenheim om mijn tuin opte ruimen en nieuwe planten te planten.(Gardener wanted in Sassenheim to tidy up my garden and plant some new plants.)

Blijf op de hoogte: