Menu

Container of bouwafval afvoeren

Recent jobs - verbouwing

Klusser - Ten Katestraat - Amsterdam

Verbouwing - Koven (7) stucen + 1 koof maken, stucen+ gipsplaat plafond plaatsen en stucen

Het betreft een renovatie van pand met 3 appartementen. Opleverdatum voor het project is aanstaande, echter de huidige aannemer/uitvoerder is geblesseerd geraakt dus op zoek naar vervangers. Paar laatste werkzaamheden moeten nog gedaan worden en moeten z

Klusser - Drieburgpad - Amsterdam

Verbouwing - Verbouw keuken en bar

Bij onze voetbalclub DVVA willen we graag de bar en keuken verbouwen. Het budget hiervoor is circa €5.000-€7.500. Het gaat hoofdzakelijk om het werkblad van de bar, ingang van de bar verplaatsen, ophangsysteem glazen boven de bar, muurtje slopen en an

Klusser - Westerkade - Amsterdam

Verbouwing - Douchewand herstellen na lekkage: gipsplaat + betegelen; ventilator vervangen

1.) Herstelwerk in de badkamer: wand douche herstellen na lekkage: nieuwe gipsplaten waar nodig en opnieuw betegelen; rest badkamer: opnieuw kitten2.) Badkamerventilator vervangen.

Klusser - Jacob Van Lennepkade - Amsterdam

Verbouwing - Remove marble plates from fireplace

1.) Marmer van de schouw moet verwijderd worden.2.) Als het bouwtechnisch mogelijk is, wil ze de delen van de schoorsteen die uitsteken laten weghalen, zodat het één rechte kolom wordt.Svp. prijsindicatie op uren. Opname evt. mogelijk, in overleg

Klusser - Da Costastraat - Amsterdam

Verbouwing - Remove wall and Fix ceiling + floor

"- Muurtje verwijderen om de keuken te vergroten; na verwijderen muur, plafond schilderklaar afwerken + vloer repareren. Zie foto 1 in rood kader.- Leveren van alle benodigde materialen.- Opnamebezoek gewenst."

Klusser - Turfschip - Amstelveen

Fix holes in the kitchen top

"The wood kitchen top needs to be fixed with some gel or wooden filling. (matching with the wood colour of kitchen)"

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,3/5,0 sterren

Bianca: "Goed en netjes werk geleverd"

Score: 4,3/5,0 sterren

Lodewijk: "Helemaal tevreden. Alles goed gegaan (klonk vrij gehaast)"

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Joke: "Prima klusser gaat net zo lang door tot de klus naar tevredenheid is afgemaakt."

Score: 3,7/5,0 sterren

Thijs: "Snelle reacties, snel en goed geregeld."

Score: 3,7/5,0 sterren

Megan: "Goede communicatie vooraf, de klusser zelf werkte niet heel snel maar uiteindelijk hing alles wel goed."

Score: 5,0/5,0 sterren

Görkem: "Vincent was an amazing carpenter, extremely capable of the job, and an expert in his area. He was on time and the job was done perfectly. Thank you for such a smooth and reliable experience!"

Score: 4,7/5,0 sterren

Liz: "AS: Blij met het resultaat van fixer Fred"

Score: 4,3/5,0 sterren

Marianne: "Na een wat afwachtend begin verder prima communicatie en een zeer bekwame vakman gekregen. Dat de kosten vrij hoog opliepen was niet aan hem te wijten. Het was een behoorlijk tijdrovende klus achteraf bezien."

Local handyman needed?

Kosten container bouwafval afvoeren

We hebben met de door ons geselecteerde klussers een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijden en btw. voor het verwijderen en afvoeren van container of bouwafval. Bovendien doen onze erkende klussers je verbouwing in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

 

Regel een uitstekende fixer met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk je verbouwing uitvoert.

In urgent need of a handyman?

Met spoed een klusser

MrFix kan ook met spoed je bouwafval verwijderen. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste klusser voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%. Deze toeslag is niet cumulatief, dus voor een spoedklus na 18u in het weekend betaal je geen 150% maar 50% toeslag.

Blijf op de hoogte: