Menu

Plank ophangen? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale klusjesman
  • Kies zelf wanneer de klusjesman komt: 24/7
  • €50/u inclusief btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recent jobs - ophangen-aansluiten

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 5,0/5,0 sterren

Ed: "Snelle reactie, in tegenstelling tot andere loodgieters die ik heb benaderd (die reageerden helemaal niet). De afspraak werd snel en goed geregeld, en de loodgieter heeft mijn probleem met de afvoer snel en vakkundig opgelost."

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "UItstekende service, supersnel. Eigenlijk geen zwakke punten."

Score: 4,3/5,0 sterren

Fleur: "Klusser kwam perfect op tijd"

Score: 5,0/5,0 sterren

Ilja: "Heel positief! Goede communicatie, proactief en helder. En toen de klus ook geklaard was, bleek de prijs-kwaliteit ook top."

Score: 4,7/5,0 sterren

Zosia: "Aardige zorgvuldig werkende vakman!"

Score: 5,0/5,0 sterren

Marieke: "Klus is overlegd met Mr Fix, goed uitgevoerd door een loodgieter vakman en voor een net bedrag. Zelf wisten we niet wie we hier voor vragen moesten. Het is allemaal uitstekend gegaan."

Score: 3,7/5,0 sterren

John: "prima"

Score: 5,0/5,0 sterren

Subhradeep: "Andreas, the electrician, was excellent, both in experience that he had and for a conversation. Pretty awesome!"

Score: 4,3/5,0 sterren

Emilie: "Goede en heldere communicatie, duidelijke website zodat je je aanvraag concreet kunt maken, en er ook heel concreet hulp geboden kan worden. Er werd razendsnel contact opgenomen en verschillende acties werden uitgezet. Top geholpen en klus is goed geklaa..."

Klusjesman tarief

De beste klusjesman om je plank op te hangen

We hebben met de door ons geselecteerde klussers een vast uurtarief voor planken ophangen van €50 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien hangen onze erkende klsujesmannen je plank in één keer goed op: stevig en waterpas. Dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en rompslomp.

Regel een betrouwbare klusjesman met bovenstaand formulier. MrFix zorgt ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

In urgent need of a handyman?

Met spoed plank ophangen

Moet de vakman met spoed je plank ophangen? Ook dan kun je bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste klusjesman om jouw planken op te hangen. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.

Na aanschaf van een nieuwe woning snel je planken op laten hangen? Geen enkel probleem voor de erkende klussers van MrFix!

 

Klusdienst MrFix in jouw regio

Wat je klus ook is, MrFix heeft het meest uitgebreide netwerk van ervaren en betrouwbare klusjesmannen en klusjesvrouwen in AmsterdamDen Haag en elders in de Randstad. Klik op de button en vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusser in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: