Menu

Behanger in Den Haag gezocht? Klusservice MrFix!

Waarom je behanger via MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste vakman in Den Haag
  • Bepaal zelf wanneer de behanger welkom is: 24/7
  • Tarief €60/u incl. btw (geen voorrijkosten), of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn behangklus in Den Haag?

  • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - den haag

Schilder - Waldorpstraat - Den Haag

Behanger - Behang verwijderen - DH

Ik zoek een behanger in Den Haag om behang te verwijderen.

Schilder - Kramerstraat - Zaandam

Behanger - Wallpaper ~22m2 baby room - NH

Ik zoek een behanger in Zaandam om de babykamer van 22m2 te behangen. De muren waren eerder behangen maar zijn nu gestript. (I need a wallpaperer in Zaandam to wallpaper the 22m2 baby room. The walls were previously papered but now are stripped.)...

Schilder - Curieplaats - Rotterdam

Binnenschilder - Paint 60-120 m2 of wall + 5 door frames - RO

Ik zoek een schilder in Rotterdam om ~60 tot 120m2 muren te schilderen. Op dit moment hebben ze behang. Het behang moet verwijderd worden en we willen de muren graag wit verven. We willen zeker 60m2 zo snel mogelijk verven en de deurkozijnen. We willen o...

Schilder - De Kempenaerstraat - Amsterdam

Buitenschilder - Paint exterior window frame - AM

Ik zoek een buitenschilder in Amsterdam om de buitenkant van een raamkozijn te schilderen. Het zijn kozijnen van een zwart gebouw (I need an exterior painter in Amsterdam to paint the exterior of a window frame. These are frames from a black building)...

Schilder - Yukonstraat - Purmerend

Binnenschilder - Remove wallpaper, Paint bedroom - HI

Ik zoek een schilder in Amsterdam om de slaapkamer opnieuw te schilderen. Het werk bestaat uit het verwijderen van een behang in slechts een kant van de muren, dan schilderen alles plus het plafond. (I need a painter in Amsterdam to repaint the...

Schilder - Jozef Israelskade - Amsterdam

Behanger - Wallpaper 6 sheets on brickwall 250x140cm - AM

Ik zoek een behanger in Amsterdam Zuid nodig voor het behangen van 6 banen op een bakstenen muur van 250 cm x 140 cm. Het is behang voor een babykamer. Ik heb al het materiaal (I need a wallpaperer in Amsterdam Zuid to wallpaper 6 sheets on a 250 cm x...

 

 

Recente beoordelingen (2.289)

Score: 5,0/5,0 sterren

Erik: "G Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Vino: "Easy, prompt and got the job done for a reasonable amount. The tradesmen were very nice and got on with the job Fast service, Craftsmanship, Clear communication"

Score: 5,0/5,0 sterren

Vasiliki: "Perfect! The expert came to my house and did an amazing job Fast service, Craftsmanship, Clear communication"

Score: 5,0/5,0 sterren

Anni: "Verry clear communication and a good job Fast service, Craftsmanship, Clear communication"

Score: 5,0/5,0 sterren

Chris: "Snel geregeld, goed werk Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Erik: "G Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Thomas: "Great Fast service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Riffat: "The experience was perfect - not only did they respond quickly to the urgent plumbing problem we had reported, but the plumber also found a solution to another issue we were having. Very professional, helpful and capable. Highly recommended. Fast service,..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Diogo: "They were very helpful in getting us to fix our shower problem. we couldnt find a replacement for the piece so in the end they fixed the broken pieces, repainted it and reinstalled. overall very satisfied with the service Clear communication, Craftsmansh..."

 

behanger den haag - tarief

Behanger Den Haag - Tarief

We begrijpen best dat de keuze snel valt op een goedkope behanger in Den Haag. Vaak blijkt achteraf dat de kwaliteit van het werk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening vies tegenvalt door onvoorziene kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €60 inclusief btw (geen voorrijkosten).
 
Voor klussen die meer dan een dag werk vergen raden we je aan om een offerte met vaste prijs te vragen: dat biedt maximale zekerheid vooraf. Als je voldoende informatie verschaft (o.a. via de WhatsApp-groep die we voor jullie aanmaken) kan dat vaak zónder opnamebezoek: dat bespaart jou en de vakman tijd en geld.
 

Behanger in Den Haag

 
Den Haag is een prachtige stad met haar statige, vooral negentiende-eeuwse huizen. Helaas stemt de staat van het behang niet altijd overeen met het cachet van het pand: soms komt het behang letterlijk van de muren. Dat komt vaak door lekkages van hemelwater of optrekkend vocht, die onze vochtweringsspecialisten of andere loodgieters prima kunnen verhelpen. De behangers van MrFix kennen de bouwstijlen en verborgen gebreken van de woningen in Den Haag op hun duimpje dus kunnen zorgen dat het behang dat zijn aanbrengen wél goed blijft zitten.
 

Behanger in Den Haag doet het in 1 keer goed

 
Met behang kun je effecten bereiken die je met schilderwerk niet zult bewerkstelligen. Denk bijvoorbeeld aan behang met een retromotief of een barokke print. Of bijvoorbeeld fotobehang. Door je muren te behangen creëer je een geheel eigen sfeer en stijl. Voor een perfect resultaat is het verstandig een professionele behanger in te huren. Helemaal als het om een behang met print gaat. Het is doodzonde als een print niet goed aansluit, of wanneer er lelijke behangnaden zichtbaar zijn. MrFix zorgt snel en eenvoudig voor een deskundige behanger.
 

Soepel je behangklus in Den Haag plaatsen

 
Vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste aannemer. Je kunt via dit formulier ook een offerte vooraf vragen.

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, ook vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo duidelijk mogelijk: geef bijvoorbeeld afmetingen en het soort ondergrond. Foto’s helpen zeker. Vermeld ook het soort behang dat beoogd wordt en eventuele andere speciale wensen.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte”; dat laatste voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

Klusservice MrFix voorziet makkelijk, direct en zeker in oplossingen voor alle denkbare behangklussen in huis, kantoor of restaurant. Van een muurtje schilderen of behangen tot een volledig pand stucen of gevel schilderen. Wij helpen je aan een professionele, betrouwbare behanger, stukadoor of schilder in de buurt.
 
Klusservice MrFix haalt de angel uit verbouwings- en klusperikelen. Dat doen we snel, soepel en tegen redelijke tarieven.
 

Laag BTW-tarief op behangen!

 
De Belastingdienst helpt een handje mee om behangen betaalbaar te houden door sinds 2009 het verlaagde BTW-tarief van 9% toe te passen. Zie de regels. Let wel: dit is alleen van toepassing op woningen ouder dan 2 jaar en geldt voor arbeid én materialen (behalve het behang zelf).
 
Zie voor verdere vragen over behanger tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

behanger den haag - garantie

Behanger Den Haag - Garantie

Behanger Den Haag – Garantie en toeslag

 
De werkzaamheden van onze professionele behangers in Den Haag zijn gedekt door driedubbele garantie: garantie door de behanger, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
De erkende behangers via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke schilder, stukadoor en behanger die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en persoonlijk door ons gescreend.
 
Klusservice MrFix heeft jouw tevredenheid hoog in het vaandel staan!
 

Met spoed een behanger?

 
Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten. Wordt je huis binnenkort opgeleverd, of wil je je woonkamer zorgeloos behangen hebben tijdens een weekendje weg? MrFix zet ook met spoed behangers in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Dat kan want MrFix is sinds 2016 actief in Den Haag en heeft inmiddels ruim 100 vakmensen in en om Den Haag voor je klaar staan van het Westland tot Wassenaar, Voorburg en Leidschendam maar ook Leiden en Delft. Neem contact op met MrFix voor snelle, vakkundige hulp bij elke spoedklus.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste behanger. Met name bij behang spoedklussen is een heldere, gedetailleerde omschrijving van belang. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Behang verwijderen?

 
Wil je kosten besparen op het behangwerk? Zorg dan dat de muren schoon en glad zijn, zodat de behanger meteen aan de slag kan. De meest simpele methode is losweken van het oude behang. Dit doe je met een emmer water en een spons. Kijk wel uit voor waterschade. Dek stopcontacten goed af en bescherm de vloer. Een andere methode is het oude behangpapier los stomen met een stoommachine. Deze kun je huren bij de grote doe-het-zelfzaken. Behang verwijderen is een tijdrovend klusje. Wil je jezelf de tijd en het gedoe besparen, dan doen de vakmensen van MrFix dit uiteraard met liefde.
 

Risico’s bij glasvezelbehang

 
Let op: besluit je toch zelf het behang te verwijderen? Wees dan extra voorzichtig met het verwijderen van vinylbehang en glasvezelbehang. Met name glasvezelbehang zit vaak muurvast. Bij het lostrekken bestaat daardoor een grote kans dat je de muur zelf beschadigt. Een veel gekozen alternatief is om de muur opnieuw te stuken voor een gladde wand.

Tip van MrFix

 
Beslis of de vakman of jij de materialen koopt. Wij raden je aan om zaken waarvan het uiterlijk belangrijk is (zoals lampen en behang) zelf te kopen. Laat de aannemer echter materialen leveren waarvan de kwaliteit voorop staat. De garantie van veel elektriciens en loodgieters geldt bijvoorbeeld alleen als de vakman de materialen levert.
 

Klussen in Den Haag voor een andere vakman?

 
Behalve een schilder, behanger of stukadoor regelt MrFix ook efficiënt een bekwame Klusjesman, Loodgieter of Elektricien in Den Haag.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).