Menu

Stukadoor in Eindhoven gezocht? Klusservice MrFix!

Heb je een stukadoor in Eindhoven nodig? Vul het formulier hierboven in: dan nodigt ons systeem 24/7 volautomatisch stukadoors in Eindhoven uit. Als je verder naar onder scrollt, kun je meer lezen over recente stukadoorklussen, Klantbeoordelingen en informatie over tarieven, garantie en spoedklussen.
 
Onze stukadoors in Eindhoven staan klaar voor verschillende klussen, waaronder:

 
 

Stukadoor in Eindhoven: waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste vakman in Eindhoven
  • Bepaal zelf wanneer de stukadoor welkom is: 24/7
  • Tarief €60/u incl. btw (geen voorrijkosten), of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn stuc-klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - eindhoven

Schilder - Pieter Aerstszstraat - Amsterdam

Behanger - Instal decorative wall paneling - AM

Ik zoek een behanger of andere schilder in Amsterdam om decoratieve wandbekleding aan te brengen in een muur van 3m x 4m in ons atelier. (I need a wallpaperer or other painter in Amsterdam to install decorative wall paneling in a 3m x 4m wall in our s...

Schilder - Vendelierstraat - Tilburg

Binnenschilder - Woonkamer + slaapkamer + keuken schilderen - EI

Ik zoek een schilder in Tilburg om de woonkamer, slaapkamer en keuken te verven in wit.

Schilder - Heysekade - Rotterdam

De muren verven naar een zand achtingen kleur. - RO

Ik zoek een Schilder in Rotterdam om De werkzaamheden vinden plaats in de woonkamer. De kleur is al aangebracht op 1 gedeelte van de muur. Maar moet helemaal geverfd worden.

Schilder - Stadhouderskade - Amsterdam

~400m2 muur schilderen, ~48 m2 behangen etc. in kantoor

In verband met een interne verhuizing moeten er een aantal werkzaamheden uitgevoerd worden: 1). 2 kantoorverdiepingen muren laten schilderen (oppervlakte +- 400m2 muur); deuren en kozijnen niet nodig. 2). 4 muren behangen (oppervlakte +- 48m2)...

Schilder - Rembrandtplein - Amsterdam

Lekkage verhelpen, WC-deur afhangen - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam-Centrum om een lekkage aan de bar kan verhelpen. Ook heb ik iemand nodig die een wc-deur terug in de WC kan zetten, we willen 4 scharnieren laten monteren, zodat de deur echt stevig hangt.

Schilder - Aaf Bouberstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Fix parts of walls to cover imperfections - AM

Ik zoek een schilder in Amsterdam om sommige delen van de muur te schilderen om de onvolkomenheden te herstellen. In sommige delen is het misschien nodig om het te schuren om de juiste afwerking te geven. Kijkt u alstublieft naar de foto's. (I need a pa...

 

 

Recente beoordelingen (2.122)

Score: 5,0/5,0 sterren

Chris: "Snel geregeld, goed werk Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Thomas: "Great Fast service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Nina: "We had no electricity in our house, and within 30minutes an electrician was at our house. He was warm and very capable and within an hour of his visit he had diagnosed the issue and power had been restored. We are very thankful Fast service, Craftsmanship..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Noemie: "It was an emergency as the electricity was cut off partially in the flat. Shortly after the request, they replied by email and followed with a WhatsApp group. They fixed the issue and were well prepared with the photos sent. Highly recommend them. Fast se..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Daniel: "really enjoyed the Mr Fix experience, the guys were super knowledgeable and just got to work fixing everygthing. they also did their best to clean up after themselves (eg: sweeping the floors). finished just shy of 2h and got out instead of hanging around..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Riffat: "The experience was perfect - not only did they respond quickly to the urgent plumbing problem we had reported, but the plumber also found a solution to another issue we were having. Very professional, helpful and capable. Highly recommended. Fast service,..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Emily: "Excellent communication, quick and easy to organise via WhatsApp. Just a small piece of feedback, it would have been for the expert on site to let me know how he was going to fix the chair before he went ahead. It wasn’t an issue but I may have asked fo..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Rebecca: "Very straightforward and easy! Quick service, and a good job done. The handyman even made sure I was aware of the Sunday surcharge so I did not have to pay more than I really needed. Fast service, Clear communication, Craftsmanship"

 

stukadoor eindhoven - tarief

Stukadoor Eindhoven - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde stukadoors in Eindhoven een vast uurtarief van €60 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien voeren onze erkende stukadoors je klus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Stukadoor in Eindhoven tegen een eerlijk tarief

 
Gladde, strakke wanden zijn het visitekaartje van je woning in Eindhoven. Net stucwerk van plafonds en wanden geeft klasse aan een huis. Dit is niet iets wat iedereen kan. Het vraagt deskundigheid en ervaring; scheurtjes en oneffenheden zijn snel gemaakt. De stukadoors van MrFix leveren kwaliteit en vakmanschap, tegen een fair en eerlijk tarief.
 
Voornamelijk de oudere woningen in Eindhoven kunnen kampen met daklekkages wat vocht- en schimmelproblemen veroorzaakt. Dit tast ook het stucwerk aan. Het belangrijkste is om de daklekkages aan te pakken en vervolgens het stucwerk te laten doen.
 

Spackspuiten en spachtelputz

 
Is je budget niet zo groot, maar wil je toch graag je wanden en plafonds opknappen. Kies dan voor spackspuiten. Als je op zoek bent naar een sterke afwerking voor je muren en plafonds, is spachtelputz en/of sierpleister een perfecte oplossing. Het is iets korreliger van structuur en eenvoudig schoon te maken.
 

Bestel soepel je stukadoor in Eindhoven

 
Klusservice MrFix heeft altijd een stukadoor of stukadoorbedrijf in Eindhoven voor je klaar staan. Je plaatst je stuc-klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele stukadoor. Je kunt via dit formulier ook een offerte vooraf vragen.

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Klusservice MrFix voorziet makkelijk, direct en zeker in oplossingen voor alle denkbare stuc-klussen in en om huis, kantoor of restaurant. Van een muurtje gladstrijken tot een volledig pand stucen of gevel schilderen. Wij helpen je aan een professionele, betrouwbare schilder, stukadoor of behanger in de buurt.
 
Klusservice MrFix haalt de angel uit verbouwings- en klusperikelen. Dat doen we snel, soepel en tegen redelijke tarieven.
 

Laag BTW-tarief op stucwerk in Eindhoven!

 
De Belastingdienst helpt een handje mee om stucwerk betaalbaar te houden door sinds 2009 het verlaagde BTW-tarief van 9% toe te passen. Let wel: dit is alleen van toepassing op woningen ouder dan 2 jaar en geldt voor arbeid én materialen.
 
Zie voor verdere vragen over tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

stukadoor eindhoven - garantie

Stukadoor Eindhoven - Spoed

Stukadoor Eindhoven – driedubbele garantie

 
Heb je wel eens vaker een stukadoor gezocht en ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste aannemer wel eens iets mis kan gaan. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: Garantie door de stukadoor, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance.

  • Garantie: In nagenoeg alle gevallen biedt de stukadoor zelf garantie en wordt het probleem direct opgelost.
  • Verzekering: Daarnaast eist MrFix van elke stukadoor een degelijke aansprakelijkheidsverzekering.
  • Coulance: En mocht er zich een geschil voordoen waarbij de stukadoor en zijn verzekering geen oplossing kunnen bieden, dan zal MrFix er alles aan doen om tot een voor Klant en stukadoor bevredigende oplossing te komen.

Klusservice MrFix heeft jouw tevredenheid hoog in het vaandel staan!
 

Stukadoor in Eindhoven met spoed

 
Er valt iets tegen je strakke stucwerk aan, ineens beschadigd. En je krijgt vanavond nog bezoek! Wij begrijpen heel goed dat je het liefst dezelfde dag nog wordt geholpen. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste stukadoor voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze stukadoors kunnen alle denkbare stuc-klussen voor je uitvoeren in Eindhoven van Strijp tot Tongelre en van Woensel tot Stratum maar ook de rest van Zuid-Oost Brabant, inclusief Valkenswaard, Helmond en Weert.
 

Droogtijd: de finishing touch van het stuc-werk

 
Ook de volgende veelvoorkomende fout heeft te maken met het niet juist laten drogen van het stucwerk. Naast scheuren kunnen hierdoor namelijk ook schimmelplekken ontstaan. Om dit te voorkomen is naast geduld ook de juiste ventilatie van groot belang.
 
Stilstaande lucht is de boosdoener in dit geval, dit kan leiden tot schimmelplekken waar je niet snel meer vanaf kan komen. De vochtige lucht van de pas gestucte muren moet afgevoerd kunnen worden. Het is daarom belangrijk dat er wat ramen opgezet worden waardoor de vochtige lucht de ruimte kan verlaten en frisse lucht de ruimte in kan komen.
 
Zijn er geen donkere plekken meer zichtbaar in het stucwerk dan is het stucwerk voldoende opgedroogd. Pas dan kunnen uw meubels en eventuele versieringen aan de muur gehangen worden.
 

MrFix voor elke klus in Eindhoven

 
Behalve een stukadoor regelt MrFix ook soepel een bekwame Schilder, Klusjesman, Loodgieter of Elektricien in Eindhoven.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).